Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miért ez a nagy hangzavar az atlantista baromfiólban?
  2014-07-23 09:34:10, szerda
 
  Miért ez a nagy hangzavar az atlantista baromfiólban?
2014.07.22 18:39


Valaki lelőtt egy repülőgépet. Hogy ez hányadik a repülés történetében, azt senki nem tudja, de mindenesetre jóval a százezer fölött lehet. Békeidőben is hullanak a gépek, úgy a kicsik, mint a nagyok. A szóbanforgó gépet viszont háborús társég felett lőtték le, ezért teljességgel érthetetlen az a média- és politikai hisztéria, amely ezt az eseményt az atlantista térfélen kíséri.

Már csak azért is, mert senkit nem érdekel az a közel háromszáz halott, különösen a szíriai, a palesztin és az ukrajnai mészárlások idején, ahol úgy hullanak az emberek, mint ősszel a legyek. Igaz, hogy ezekben a tömeggyilkosságokban a főszereplők az atlantisták. A gép lelövésével egy időben Izrael katonai agressziót hajtott végre Gáza ellen, melyben a gépen meghalt három kisgyermekkel szemben több mint hetven kisgyermek halt meg a bombák és a gránátok okozta pusztításban (és több száz felnőtt). Ez a természetellenes fajtalankodók, a pedofilok, a torzszülöttek és a kretének díszes társaságát (az atlantista vezetőréteget) nem érdekli, mert ott normális emberek halnak meg és ez egy torzszülöttnek kész nyereség.

Mi lehet ennek a furcsa hozzáállásnak az oka? Miért fenyegetőzik a kenyai pávián, miért beszél hülyeségeket a NATO félkegyelmű főparancsnoka, az angolok USA-lakáj miniszterelnöke és minden rendű és rangú atlantista funkcionárius Putyin nagy horderejűnek ígérkező moszkvai beszéde előtt? Akik arra tippelnek, hogy ez egy háborús hisztériakeltés, nagyot tévednek. Ha háborút akarnának, már ott harcolhatnának Ukrajnában, az első vonalban. Hogy mit szólna ehhez a világ közvéleménye? Ahogy eddig sem érdekelte őket, sem Koreában, sem Vietnamban, vagy Szerbiában, de még Irakban és Afganisztánban sem, akkor most miért számítana náluk ez bármit is.

Ezt a nagy hangoskodást csak az értheti meg, aki tudja azt, hogy mi történik a baromfiólban, ha ott megjelenik a róka. A libák gágognak, a kacsák hápognak és a tyúkok rikácsolnak, a róka pedig hallgat. Majd miután felmérte a helyzetet, villámgyorsan cselekszik. Szállnak a tollak, vergődnek az áldozatok, a róka meg teszi a dolgát egészen addig, amíg halálos csönd nem lesz a baromfiólban. Miért visít a sok baromfi? Félelmében, halálos rettegésében.

Ezért visít az atlantista népség is. A hamburgerzabáló, kábítószerező buzikból álló hadseregeik még soha igazi háborúban nem győztek. A második világháborút az oroszok megnyerték nekik, és azóta sehol egy fikarcnyi győzelem sincs. A háborúban mindig az győz, aki rá tudja kényszeríteni az akaratát az ellenségére. Hát ez az, ami eddig soha nem sikerült az atlantistáknak. Pedig igazi ellenséggel még nem is találkoztak.

Ukrajnában elkövették az évezred legnagyobb hülyeségét. Ennek az volt az előidézője, hogy már megint a saját beteg világuk normái alapján akartak egy idegen közegben érvényesülni. A villámgyorsra tervezett művelet helyett egy soha véget nem érő és egyre bonyolultabbá váló háborúba keveredtek, mely azért rendkívül veszélyes rájuk nézve, mert egy hatalmas erő készül ott véglegesen rendet tenni. De először kivár, felőrli az idegeket, tönkreteszi a gazdaságokat, lejáratja a gyáva atlantista vezetőréteget. Az atlanti országok józan lakossága már látja azt, hogy valami nagyon nem úgy alakul, ahogy azt nekik beígérték. Ez rendkívül nyugtalanító fejlemény, és ennek manipulálása érdekében óriási ügyet nagyítanak a malajziai Boeing 777 lelövéséből. Csakhogy ez senkit nem érdekel. Béke poraikra, és ennyi!

Ennek a dolognak lehet egy igen kellemetlen következménye is rájuk nézve. Harcolni kellene. És meghalni. Mi lesz akkor, ha az ukrajnai háborús halottak és civil áldozatok valós száma nyilvánosságra kerül? Mi lesz akkor, ha egész hadseregek kerülnek jeltelen tömegsírokba, mint egykor a franciák és a németek? Arról már nem is beszélve, hogy az atomcsapások után lehet, hogy nem is lesz, aki véleményt nyilvánítson.

Hát ez a kontárság következménye. Egy villámgyors és sikeres politikai művelet helyett világháború. Mi lesz a globális felmelegedéssel, a népességrobbanással, a gazdasági gondokkal? Semmi, egy csapásra mindez megszűnik, a Föld bolygó életlehetőségeivel együtt. Hát ez is egyfajta nyereség. Made in USA & EU.

Kassai Ferenc

http://www.hidfo.net/2014/07/22/miert-ez-nagy-hangzavar-az-atlantista-baromfiolba n
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: természetellenes, hamburgerzabáló, hisztériakeltés, miniszterelnöke, felmelegedéssel, atlantistáknak, torzszülöttnek, harcolhatnának, afganisztánban, nyilvánosságra, funkcionárius, kábítószerező, főparancsnoka, villámgyorsan, kisgyermekkel, villámgyorsra, hozzáállásnak, fajtalankodók, bonyolultabbá, következménye, vezetőréteget, kényszeríteni, torzszülöttek, érvényesülni, nyilvánítson, manipulálása, horderejűnek, nyugtalanító, atomcsapások, közvéleménye, tömegsírokba, teljességgel, baromfiólban, gazdaságokat, történetében, fenyegetőzik, nagy hangzavar, atlantista baromfiólban, repülés történetében, százezer fölött, szóbanforgó gépet, atlantista térfélen, ukrajnai mészárlások, időben Izrael, gépen meghalt, gránátok okozta, természetellenes fajtalankodók, kretének díszes, atlantista vezetőréteget, torzszülöttnek kész, furcsa hozzáállásnak, kenyai pávián, Kassai Ferenc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Különleges  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam Krisztina b...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Az ember emlékekből áll  Zilahy Lajos gondolata  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Az ember emlékekből áll  Tanácsok egy pszichológustól  Horváth Szilvia tollából  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Emlékezz  Megígért békesség  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Zilahy Lajos gondolata  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Különleges  Facebookon kaptam  40 felett  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Segíts neki dicsérni Téged  Andrássy Réka - A bolond Böske  Nevelőszülőkhöz adták,  Paul David Tripp Április 14  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Szép estét  József Attila - Kopogtatás nél...  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Mindent de mindent visszakap  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Müller Péter tollából  Márai Sándor tollából  Paul David Tripp Április 14  Vannak emberek  Facebookon kaptam  39 ígéret  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jan Twardowski - Siessünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Segíts neki dicsérni Téged  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Különleges  A sorsod  Tanmese  Sorsunk miatt...  Borzasztó  Segíts neki dicsérni Téged  Jó éjszakát  Ismeretlen: Ikarusz monda  40 felett  Jó éjszakát  Sorsunk miatt...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Csend  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Latinovits Zoltán tollából  Előfordul, hogy  Az ember  A sorsod  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nagy hangzavar, atlantista baromfiólban, repülés történetében, százezer fölött, szóbanforgó gépet, atlantista térfélen, ukrajnai mészárlások, időben Izrael, gépen meghalt, gránátok okozta, természetellenes fajtalankodók, kretének díszes, atlantista vezetőréteget, torzszülöttnek kész, furcsa hozzáállásnak, kenyai pávián, angolok USA-lakáj, háborús hisztériakeltés, első vonalban, világ közvéleménye, nagy hangoskodást, libák gágognak, kacsák hápognak, tyúkok rikácsolnak, róka pedig, dolgát egészen, atlantista népség, második világháborút, oroszok megnyerték, fikarcnyi győzelem, háborúban mindig, évezred legnagyobb, saját beteg, idegen közegben, villámgyorsra tervezett, soha véget, gyáva atlantista, atlanti országok, malajziai Boeing, dolognak lehet, igen kellemetlen, atomcsapások után, kontárság következménye, globális felmelegedéssel, gazdasági gondokkal, csapásra mindez, természetellenes, hamburgerzabáló, hisztériakeltés, miniszterelnöke, felmelegedéssel, atlantistáknak, torzszülöttnek, harcolhatnának, afganisztánban, nyilvánosságra, funkcionárius, kábítószerező, főparancsnoka, villámgyorsan, kisgyermekkel, villámgyorsra, hozzáállásnak, fajtalankodók, bonyolultabbá, következménye, vezetőréteget, kényszeríteni, torzszülöttek, érvényesülni, nyilvánítson, manipulálása, horderejűnek, nyugtalanító, atomcsapások, közvéleménye, tömegsírokba, teljességgel, baromfiólban, gazdaságokat, történetében, fenyegetőzik, mindenesetre, világháborút, hülyeségeket, baromfiolban, hangoskodást, rettegésében, pusztításban, találkoztak, ellenséggel, villámgyors, tönkreteszi, mészárlások, ellenségére, világháború, repülőgépet, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 446
  • e Hét: 4210
  • e Hónap: 7955
  • e Év: 161451
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.