Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fritz Tamás farkast kiált
  2012-11-26 13:08:49, hétfő
 
   
  Fritz Tamáshoz csatlakozom: Most viszont tényleg farkast kell kiáltani! (Kegyetlen nemzetközi macska - egér játék Orbán Viktorral és Hazánkkal)

...... ...... A mindég nyugodt és higgadt Fritz Tamás ma reggeli kétségbeesett kiáltása arról szól, ami az igazi veszedelem, és amit Rajta kívül igen kevesen látnak. Nevezetesen az, hogy a Bajnai-féle restaurációs kísérletet sokkal komolyabban kell venni, mert az nagyon elszánt és nagyon okos emberek zseniálisan gonosz tervének realizálódása, egyre gyorsuló ütemben.

Nemzetközi játékról van szó,ami csak ahhoz hasonlítható, ahogyan Allende kormányát annak idején megbuktatták Chilében.

Félre ne értsenek, nem a baloldali chilei kormányt siratom, hanem azt látom, hogy ugyanazt a módszert, amivel őt megdöntötték - most Orbán Viktor kormányát akarják megdönteni, egy egész nép akaratával szemben.
Hanry Kissinger zsenialitását leutánozva csapdát állítottak Miniszterelnökünknek.
És nekünk.

...... .......... ha nem ismertetjük a csapda minden elemét, akkor nincs menekülés ebből a csapdából.. és én ezért minden szavamért vállalom a felelősséget.

A csapda így néz ki:

Valakik eldöntötték, hogy a Szabad Magyarországnak és kormányának buknia kell, ha kezelhető bolsevik hatalmi elitnek pedig vissza kell adni a hatalmat
A gazdasági tárgyalásokon a Magyarország-Kisegér egyik pofont az IMF nevű macskától kapja, miközben az EU bátorítóan rámosolyog.
Félév múlva pontosan az ellenkező történik: egy pofon az EU-tól, biztató mosoly az IMF-től.
A mosoly sajnos hazug mosoly, amelyik meg haragszik azt mondja, hogy nem fogadja el a gazdaságpolitika magyar modelljét.
Ezenközben állandóan screenelik a lakosság hangulatát.
Várva-várják, hogy mikor fordulnak Orbán ellen az emberek.

A két békemenet megmentette a kormányt, mert nyilvánvalóvá vált, hogy "népharagra" nem számíthatnak.
De azért szisztematikusan próbálják lemorzsolni az Orbán-híveket. Kívülről ez még a Ludmilla-módszerrel sem megy, ezért belülről szükséges a bomlasztást.

Fokozatosan aktiválják a beépített téglákat.

A cél: Orbán Viktor mellől kilőni a hiteles, intelligens támogatókat, s helyükbe az őt hiúságánál fogva befolyásolni tudó, tehetségtelen, akarnok, gátlástalan, de a szívükben az Orbán-kormány ellen elkötelezett középszerű alakok számarányát növelni.

Ennek csak egyik látványos példája Csintalan újabb színváltása és csintalansága, aki éppen most a Népszabadságot akarja megvenni.
Biztosan meg tudná magyarázni, hogy mindezt a polgári kormány iránti hűségből szeretné, de azt, kevesen hinnének neki.
Szerintem Magyarország ellenségei új taktikához folyamodtak, s tényleg a csapda bezárására készülnek.
Az EU látszólag elfogadta a Matolcsi nevével fémjelzett utat, bár jól tudjuk, hogy ez nem igaz.
Akkor miért tették?
Azért, mert úgy tették, hogy a dicsérő szavakat nem követte kilátásba helyezett szankciók "Damokles kardjának" elvétele, sőt: már azt is megmondták, miért fog az ránk zuhanni: 2014-ért.
Pontosan arra számítottak, ami történt: a Kormány az egyik fülével meghallotta és talán túl is dimenzionálta, a másik fülébe azonban forró ólmot öntve nem hallotta meg a fenyegetést.

Olyan ez, mint amikor november 3.-án már áramlottak be a szovjet csapatok, mi pedig forradalmi mámorunk csúcsán nem akartuk meghallani lánctalpaik zörgését.

S ahogy akkor nem tulajdonítottunk jelentőséget Kádár váratlan eltűnésének, most sem vesszük észre, hogy árulók vannak közöttünk.

Pl. nem kritizálnak, hanem ellenkezőleg: a lehető legrosszabb döntésekbe heccelik bele a magyar kormányt.
A legkevésbé sikeres segítőtársakat tömjénezik, a tehetségeseknek pedig igyekeznek a nyakát kitörni.

Feltűnt a semmiből valaki, aki egyszerre két minisztériumnak is államtitkára, s miközben a rosszul teljesítő minisztert az egekig magasztalja,
- lehetetlenné téve azt, hogy Orbán Viktor most, a félidőben, éppen az amerikai elnökcsere idején erre a posztra a valóban megfelelő embert (helyezze)
- a másik, nála sokkal intelligensebb miniszternek pedig a nyakát próbálja kitörni
- egyelőre a leggyengébben teljesítő nagykövet dicséretével (megakadályozván azt, hogy éppen a legfontosabb külpolitikai posztra a legmegfelelőbb ember kerüljön), az amúgy is takarékpozícióba helyezett legkiválóbb ember alantas és méltatlan eszközökkel való kiirtásához pedig legalábbis asszisztál.

Az örömmámorban úszó Magyarország eszeveszetten rohan vesztébe, a nyakkendős vörös Pinochet, Bajnai posztkommunista tankjának lánctalpai elé, mert ez a "EU-által papírral megerősített" gazdaságpolitika nem lesz fenntartható.

Orbán legjobb embereinek - jóslatom szerint valószínűleg Martonyinak kitörik a nyakát.

Végül egyszer csak azt vesszük észre, hogy Orbán Viktort váltja le "hűséges helyettese", mint ahogyan ez már a történelemben nem egyszer megtörtént.

Vagy Móra Ferenc Csili - Csali - Azeri - Csalavári Csalavér című regényében.

S ha ez megtörténik, - jaj, csak ne történjen meg! - akkor senki sem fogja sajnálni sem a polgári kormány bukását, sem Magyarország újabb Mohácsát, Világosát.

Fritz Tamás kétségbeesett hangja bizonyítja, hogy pontosan tudja, hogy senki nem hallgat rá.

Hiába kiált farkast, mi továbbra sem félünk a lompos toportyán kommunistáktól, akik bajnai-bőrebe jönnek visszaforgatni az idő kerekét.

Bizonyára ez a sorsa az én mostani kiáltásomnak is.

Nem félünk a farkastól.
Nem bánt az, csak megkóstol.

A Krónikás
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szisztematikusan, tulajdonítottunk, gazdaságpolitika, takarékpozícióba, magyarországnak, tehetségeseknek, posztkommunista, megakadályozván, minisztériumnak, legmegfelelőbb, intelligensebb, népszabadságot, segítőtársakat, kommunistáktól, visszaforgatni, nyilvánvalóvá, kétségbeesett, tehetségtelen, eszeveszetten, tárgyalásokon, zsenialitását, realizálódása, dimenzionálta, leggyengébben, csintalansága, történelemben, restaurációs, államtitkára, lehetetlenné, ellenkezőleg, magyarország, hasonlítható, jelentőséget, megbuktatták, elkötelezett, befolyásolni, mindég nyugodt, igazi veszedelem, nagyon elszánt, baloldali chilei, csapda minden, gazdasági tárgyalásokon, ellenkező történik, mosoly sajnos, gazdaságpolitika magyar, lakosság hangulatát, beépített téglákat, polgári kormány, csapda bezárására, dicsérő szavakat, ránk zuhanni, egyik fülével, Fritz Tamás, Fritz Tamáshoz, Orbán Viktorral, Orbán Viktor, Hanry Kissinger, Szabad Magyarországnak, Szerintem Magyarország, Orbán Viktort, Vagy Móra Ferenc Csili, Csalavári Csalavér,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Elköszönt  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Krisztinától  Lóhere  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Szép estét  Kövesd a cowboyt!  Szép napot kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A sors  A Megváltó szolgálatában  Tavaszi kép  Szívem tiéd  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Őrizkednünk kell...  Adakozás  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Akarat  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Nem tudhatod  Paul David Tripp Április 19  Alázat  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Nem tudhatod  A sors  Paul David Tripp Április 21  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Lóhere  Kerüld el az evangélium örömén...  Makszim Gorkij gondolata  Hiányzik  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Nevem  Sose bánj semmit  Gonosz démon-álarc  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Paul David Tripp Április 19  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Png kislány  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Zilahy Lajos gondolata  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Krisztinától  Kerüld el az evangélium örömén...  210 éve született a SZÓZAT meg...  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Alvó cicák  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Paul David Tripp Április 19  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Még csak most kezdődik a nap  Ami embereknek lehetetlen, az...  Lóhere  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Bounty krémes  Alázat  Alvó cicák  Facebookon kaptam Cs Ildikótól 
Bejegyzés Címkék
mindég nyugodt, igazi veszedelem, nagyon elszánt, baloldali chilei, csapda minden, gazdasági tárgyalásokon, ellenkező történik, mosoly sajnos, gazdaságpolitika magyar, lakosság hangulatát, beépített téglákat, polgári kormány, csapda bezárására, dicsérő szavakat, ránk zuhanni, egyik fülével, másik fülébe, szovjet csapatok, lehető legrosszabb, magyar kormányt, legkevésbé sikeres, tehetségeseknek pedig, nyakát kitörni, semmiből valaki, rosszul teljesítő, egekig magasztalja, amerikai elnökcsere, valóban megfelelő, nyakát próbálja, leggyengébben teljesítő, legfontosabb külpolitikai, legmegfelelőbb ember, örömmámorban úszó, nyakkendős vörös, lompos toportyán, szisztematikusan, tulajdonítottunk, gazdaságpolitika, takarékpozícióba, magyarországnak, tehetségeseknek, posztkommunista, megakadályozván, minisztériumnak, legmegfelelőbb, intelligensebb, népszabadságot, segítőtársakat, kommunistáktól, visszaforgatni, nyilvánvalóvá, kétségbeesett, tehetségtelen, eszeveszetten, tárgyalásokon, zsenialitását, realizálódása, dimenzionálta, leggyengébben, csintalansága, történelemben, restaurációs, államtitkára, lehetetlenné, ellenkezőleg, magyarország, hasonlítható, jelentőséget, megbuktatták, elkötelezett, befolyásolni, legfontosabb, megerősített, örömmámorban, fenntartható, valószínűleg, kiáltásomnak, felelősséget, megdöntötték, miniszternek, külpolitikai, dicséretével, számíthatnak, fokozatosan, eldöntötték, ismertetjük, folyamodtak, számítottak, kormányának, bomlasztást, intelligens, számarányát, lemorzsolni, támogatókat, meghallotta, megmentette, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 822
  • e Hét: 1659
  • e Hónap: 10263
  • e Év: 46204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.