Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Teréz anya jövendölése
  2020-11-14 19:13:08, szombat
 
   
  TERÉZ ANYA

TERÉZ ANYA JÖVENDÖLÉSE

(2002. június 25-én jelent meg a Jövedölés c. folyóiratban, Evangeline McGrath karmelita nővér tollából.)
Teréz anya 1997. szeptember 5-én 21 óra 30 perckor halt meg a Kalkutta-i kolostor anyaházában. Kb. 20 óra 15-kor felébredt és maga köré hívatta a nővéreket, és a következőket mondta:
“Egy látomásom volt. Az Úr Jézus Krisztus megparancsolta, hogy önöknek kinyilatkoztassam, hogy fel legyenek készülve egy siralmas időszakra és a baj ellen védekezni tudjanak.
A négy lovas (Jelenések Könyve 6,1-9) felült a négy lóra és a “lovaglás" elkezdődött. Öt éven belül fogják a patájuk hangját hallani. Az első három lovas megfelel a JK-ben leírtaknak, de a negyedik - a halál - a sötétségből átváltozik a világosság, a remény tűzévé (Leuchtfeuer). Az első lovas - a pestis - kivonult kézíjjal a kezében. A második, egy vörös lovas hosszú kardokkal - a háborút jelenti. A harmadik egy fekete lovon ült, kezében mérleg volt, és éhség volt a neve. A negyedik lovas - kezdetben fakó színű - neve a halál.
(A pestis először Ázsiában tör ki ebben az évben, de a WHO nem veszi figyelembe, gyorsan elterjed és sok millió ember esik áldozatul. 2003-ban a Közel-Keleten háború tör ki. Ez egy merénylettel kezdődik, egy fontos személyiség ellen, az arab-izraeli konfliktusban. Ez a félelmetes esemény az öngyilkossági támadások egész sorát váltja ki az Egyesült Államok ellen. A fanatikusok támadásainak célpontjai: bevásárlóközpontok, tömbházak, sportlétesítmények. Terroristák által vezetett repülőgépek zuhannak a kormány épületére, emlékművekre és Mount Rusmorera. Az elnök bejelenti, hogy az amerikai érdekek veszélyben vannak. Oroszország és Kína u.ilyen álláspontra helyezkedik. (Oroszország Amerikához csatlakozik, Kína az arabokhoz.) Egy nehéz, véres időszak következik. Amerika győztesen kerül ki, de nagy veszteségekkel az emberi életben, és a gazdasági rendszer is összeomlik. Ekkor jön a harmadik lovas, az éhínség! A világkereskedelem szétrombolása, a háborúk és csapások által elrothad a termés a földeken. Az egész világon éhinség uralkodik. Amikor mindez a tetőfokára lép, az egész földön kemény tél lesz.
Ekkor jelenik meg a negyedik lovas, mely nem a halál lesz, mint a JK-ben, hanem a REMÉNYSÉG. Kezében tart majd egy kőtáblát, melyre egy ima lesz bevésve. Teréz anya hangsúlyozta, hogy ez az ima egy fegyver lesz, mert mindazok, akik imádkozzák, megmenekülnek az első három lovas által okozott csapásoktól.
(New York-i polgárok milliói lesznek szemtanúi egy csodának: az iker torony ismét látható lesz, s azok is, akik ott meghaltak - fehér ruhába öltözötten. (Ez a jelenség majdnem egy teljes napon át lesz látható, majd a sötétség beálltával eltűnik.) Ez a reménység üzenete lesz Amerika, és az egész világ számára.
Emberek százai lesznek a tanúi annak az üzenetnek, amikor a Szűzanya bejelenti a győzelmét a háborúk fölött és egy ezer éves béke kezdetét a földön. A Szűzanya kinyilatkoztat egy kétezer éves titkot: SZENTFIA VISSZATÉRÉSNEK IDŐPONTJÁT!
(Teréz anya hangsúlyozta, ez még azok életében lesz, akik most 80 évnél fiatalabbak.) Ezt követően Teréz anya lediktálta a megmentő imát, majd égre emelte kezét, arcán nagy megnyugvással és békével visszaadta lelkét Teremtőjének. (Teréz anya nem nyilatkoztatta ki a katasztrófa végeredményét, de azt igen, hogy az ima, amely a kőtáblára volt vésve, hatalmas erővel bír!
A MEGMENTŐ IMA
URAM! VEZESS ENGEM A HALÁLBÓL AZ ÉLETRE, A HAZUGSÁGBÓL AZ IGAZSÁGRA! VEZESS ENGEM A KÉTSÉGBEESÉSBŐL A REMÉNYSÉGRE, A FÉLELEMBŐL A BIZALOMRA! VEZESS ENGEM A GYŰLÖLETBŐL A SZERETETRE, A HÁBORÚBÓL A BÉKÉBE!
ENGEDD, HOGY BÉKE TÖLTSE BE A SZÍVEINKET, A MI VILÁGUNKAT ÉS AZ EGÉSZ VILÁGMINDENSÉGET!
BÉKE, BÉKE, BÉKE! ÁMEN
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
Címkék: világmindenséget, kétségbeesésből, kinyilatkoztat, veszteségekkel, megparancsolta, nyilatkoztatta, visszatérésnek, megnyugvással, végeredményét, megmenekülnek, szétrombolása, öngyilkossági, konfliktusban, hangsúlyozta, következőket, támadásainak, teremtőjének, emlékművekre, merénylettel, folyóiratban, reménységre, jövendölése, elkezdődött, gyűlöletből, csatlakozik, oroszország, helyezkedik, álláspontra, fanatikusok, repülőgépek, terroristák, fiatalabbak, személyiség, csapásoktól, leuchtfeuer, anyaházában, következőket mondta, látomásom volt, siralmas időszakra, négy lovas, négy lóra, patájuk hangját, első három, negyedik –, halál –, sötétségből átváltozik, remény tűzévé, első lovas, pestis –, vörös lovas, háborút jelenti, fekete lovon, TERÉZ ANYA, TERÉZ ANYA JÖVENDÖLÉSE, Evangeline McGrath, Jézus Krisztus, Jelenések Könyve, Egyesült Államok, Mount Rusmorera, Oroszország Amerikához, SZENTFIA VISSZATÉRÉSNEK IDŐPONTJÁT, MEGMENTŐ IMA, VEZESS ENGEM HALÁLBÓL AZ ÉLETRE, HAZUGSÁGBÓL AZ IGAZSÁGRA, VEZESS ENGEM KÉTSÉGBEESÉSBŐL REMÉNYSÉGRE, FÉLELEMBŐL BIZALOMRA, VEZESS ENGEM GYŰLÖLETBŐL SZERETETRE, HÁBORÚBÓL BÉKÉBE, HOGY BÉKE TÖLTSE BE SZÍVEINKET, VILÁGUNKAT ÉS AZ EGÉSZ VILÁGMINDENSÉGET,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Most - segíts meg Mária ,  Soli Deo gloria  Áldott, békés, szép Virágvasár...  képre írva  Vérnyomáscsökkentés  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az út  képre írva  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Facebookon kaptam  Csak egy életed van....  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A víz abszolút súlya nem számí...  Tudd, hogy magától az élet soh...  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Márciuzs 24.  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam Krisztinától  Alvó baby  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A máj egészségének javítása te...  Alvó kutya  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Szép estét kedves látogatóimna...  Fülpontok  Esti képek  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Kezdjük annak a megértésével,....  képre írva  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Nagy Feró megmondta?  Csak egy életed van....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Nem hazudnak  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Az út  Görgess  képre írva  Tudd, hogy magától az élet soh...  Boldog virágvasárnapot minden...  A Víz Világnapja.  Humor is meg nem is szerinted?  Szimbólumok  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Esti kép  Soli Deo gloria  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Ködvirágok  Paul David Tripp Március 25  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Paul David Tripp Március 25  Nárcisz  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Alvó baby  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Kezdjük annak a megértésével,....  Márciuzs 24.  Sadhguru idézet  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Jó éjszakát  Alvó baby  képre írva  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tedd őt foglyul, Uram  Facebookon kaptam  Isten . . .  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Figyeld meg az "én"-t  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
következőket mondta, látomásom volt, siralmas időszakra, négy lovas, négy lóra, patájuk hangját, első három, negyedik &#8211, halál &#8211, sötétségből átváltozik, remény tűzévé, első lovas, pestis &#8211, vörös lovas, háborút jelenti, fekete lovon, negyedik lovas, pestis először, merénylettel kezdődik, fontos személyiség, arab-izraeli konfliktusban, félelmetes esemény, öngyilkossági támadások, fanatikusok támadásainak, kormány épületére, elnök bejelenti, amerikai érdekek, emberi életben, gazdasági rendszer, harmadik lovas, világkereskedelem szétrombolása, egész világon, egész földön, halál lesz, fegyver lesz, iker torony, jelenség majdnem, teljes napon, sötétség beálltával, reménység üzenete, egész világ, tanúi annak, háborúk fölött, ezer éves, kétezer éves, megmentő imát, katasztrófa végeredményét, kőtáblára volt, világmindenséget, kétségbeesésből, kinyilatkoztat, veszteségekkel, megparancsolta, nyilatkoztatta, visszatérésnek, megnyugvással, végeredményét, megmenekülnek, szétrombolása, öngyilkossági, konfliktusban, hangsúlyozta, következőket, támadásainak, teremtőjének, emlékművekre, merénylettel, folyóiratban, reménységre, jövendölése, elkezdődött, gyűlöletből, csatlakozik, oroszország, helyezkedik, álláspontra, fanatikusok, repülőgépek, terroristák, fiatalabbak, személyiség, csapásoktól, leuchtfeuer, anyaházában, katasztrófa, hazugságból, sötétségből, világosság, tetőfokára, átváltozik, leírtaknak, félelemből, összeomlik, következik, szeretetre, célpontjai, imádkozzák, időpontját, evangeline, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 8763 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 408
  • e Hét: 960
  • e Hónap: 12347
  • e Év: 50095
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.