|
2021-12-07 12:24:54, kedd
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók
4 személyre
4 egész csirkecomb
2 nagy alma
1 kisebb édesburgonya
1 közepes vöröshagyma
1 kis csokor petrezselyem zöldje
1 csipet őrölt fahéj
15-20 dkg darált hús
só
Besózzuk a húst kívülről és a fellazított bőre alatt is. Hagyjuk egy kicsit pihenni. Közben az almát, az édesburgonyát és a lila hagymát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk. Hozzátesszük a felaprított petrezselyem zöldjét, a darált húst, sóval, borssal, csipetnyi őrölt fahéjjal ízesítjük. Tojást nem kell hozzáadni. Egy evőkanál segítségével betöltjük a combok fellazított bőre alá. Kiolajozott tepsibe rakjuk, öntünk alá egy deci vizet, alufóliával lefedjük. 180 fokos sütőben jó háromnegyed órán át sütjük. Ekkor levesszük a takarást, és magasabb hőmérsékleten rápirítunk. Petrezselymes tésztával, burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
kevés durvára őrölt színes bors
Almaraguval töltött csirkecomb
Vidék ízei |
|
|
0 komment
, kategória: Finom husik |
|
Címkék: hőmérsékleten, édesburgonyát, petrezselymes, petrezselyem, édesburgonya, hozzátesszük, segítségével, meghámozzuk, alufóliával, burgonyával, felaprított, kiolajozott, fellazított, almaraguval, háromnegyed, vöröshagyma, rápirítunk, csirkecomb, hozzávalók, személyre, hozzáadni, betöltjük, tésztával, csipetnyi, levesszük, ízesítjük, evőkanál, kockákra, fahéjjal, besózzuk, takarást, tálaljuk, lefedjük, kívülről, magasabb, töltött, húst kívülről, fellazított bőre, kicsit pihenni, lila hagymát, felaprított petrezselyem, darált húst, evőkanál segítségével, combok fellazított, deci vizet,
|
|
|
|
húst kívülről, fellazított bőre, kicsit pihenni, lila hagymát, felaprított petrezselyem, darált húst, evőkanál segítségével, combok fellazított, deci vizet, hőmérsékleten, édesburgonyát, petrezselymes, petrezselyem, édesburgonya, hozzátesszük, segítségével, meghámozzuk, alufóliával, burgonyával, felaprított, kiolajozott, fellazított, almaraguval, háromnegyed, vöröshagyma, rápirítunk, csirkecomb, hozzávalók, személyre, hozzáadni, betöltjük, tésztával, csipetnyi, levesszük, ízesítjük, evőkanál, kockákra, fahéjjal, besózzuk, takarást, tálaljuk, lefedjük, kívülről, magasabb, töltött, durvára, zöldjét, sütőben, tepsibe, rizzsel, borssal, közepes, pihenni, hagyjuk, hagymát, közben, combok, vágjuk, tojást, csipet, színes, darált, zöldje, rakjuk, öntünk, csokor, sütjük, kicsit, kisebb, kevés, alatt, vizet, fokos, őrölt, sóval, egész, almát, fahéj, vidék, ekkor, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
1 db bejegyzés |
e év: |
38 db bejegyzés |
Összes: |
8743 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Általános (1237)
- Belső kör (74)
- Család (203)
- Munka (6)
- Haverok (9)
- Iskola (10)
- Hit és vallás- versek,idézete (287)
- novellák, gondolatok, versek (73)
- 1-tál étel (56)
- A természet gyógyszertárából (146)
- Advent (100)
- Advent (9)
- Adventi gondolatok 2015 minden (29)
- Alkohol és likör stb... (13)
- Anyák napjára (18)
- Apró tea sütik (66)
- Barátoknak (29)
- Betegekért ima (27)
- Böjtös ételek (húsmente) (48)
- Bölcsességek (112)
- csibehúsos és más szárnyasok (246)
- Cukrosoknak diétás étrend (25)
- Diétásak (65)
- Dinus és Regi (48)
- Ecetekről (10)
- Egészség,életmód (461)
- Egészségünkről (97)
- EGYASSZONY az én történetem(fe (6)
- EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZE (22)
- Elgondolkodtató (85)
- Élsz,Barackvirág! (10)
- Érdekes (10)
- Finom husik (80)
- Forever (6)
- Főzés-sütés (65)
- Fűszerkalauz (41)
- Gombócok (10)
- Gyógyászat (169)
- Gyógyító gyyümölcsök,teák,olaj (136)
- gyors édesség (20)
- Gyümölcslevesek (37)
- Hal ételek (31)
- Házi mosószer és egyebek készí (4)
- Hírek a világból (70)
- Horoszkóp (47)
- Humormorzsa (9)
- Húsvét (36)
- Húsvétra töltött husik (20)
- Idézetek,szép mondások (9)
- Ima kilenced (119)
- Ima nyolcad (6)
- Imádságok,áldások. (638)
- Isten patikája. (42)
- Jó éjszakát (29)
- Jó ha tudod (91)
- Jó napot (29)
- Jó reggelt (147)
- Karácsony (55)
- Karácsonyi ételek (50)
- Kelt tészta édes és sós (121)
- Kérdések-válaszok (6)
- Kis Szent Teréz (28)
- Kívánságok (7)
- konyhai tudnivalók (54)
- Könnyű ételek,saláták,stb... (100)
- köretek (37)
- lekvárok-befőzése,szörpök (63)
- Lélekemelő (249)
- Lelkipásztori elmélkedés (220)
- levesek (63)
- mások tollából (74)
- Masszázs és Csakrák (21)
- Mikulás (4)
- Nagymama gyógyító receptje (100)
- okosságok (75)
- Olcsó, finom és házias recepte (72)
- Palacsinták édes - sós (4)
- pünkösd (9)
- Rózsafűzér (40)
- saláták (32)
- Schüssler sók (7)
- sertéshúsos (119)
- Spárgás ételek (9)
- sütemények ,édességek (472)
- Szent Ágnes (1)
- Szent András (2)
- Szent család ünnepe (2)
- Szent Erzsébet (9)
- Szent Ferenc (3)
- Szent Márton (1)
- Szent Mihály Arkangyal (1)
- Szent Mónika (1)
- Szent Pio atya (234)
- Szent Rita (9)
- Szentek (43)
- Szép történetek (48)
- Szeretett könyv (46)
- Szilveszter (3)
- Szószok (16)
- Születésnapi Köszöntők (7)
- tallózásból (15)
- Tanulságos történetek (210)
- Tésztafélék (45)
- Tudnod Kell (25)
- Túrmezei Erzsébet versei (48)
- Új év (3)
- vacsorára reggelire (47)
- Vad ételek (6)
- Versek (262)
- Viccek (37)
|
|
|
|
- Ma: 903
- e Hét: 4413
- e Hónap: 6308
- e Év: 57099
|
|
|