Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Igen, ez maga volt a csoda
  2014-10-16 19:24:53, csütörtök
 
  Igen, ez maga volt a csoda


Az egész tegnapi szavazás teljes érdektelenségbe fulladt nálam, választásból elég egy is egy évben, de aki nem tudná a Fidesz nyert, megint. Meglepő, ugye?

Erre az ellenzékre így ebben a formában semmi szükség, mehetnek az MDF, MIÉP, SZDSZ mellé a panoptikumba. Remélhetőleg ez a három mészárlás elég lesz, bár be kell vallani, roppant szívósak.
Ők soha a büdös életbe nem váltják le a Fideszt, akik már 4 év alatt olyan szinten bebetonozták magukat, hogy már most sem volt semmi esélye az ellenzéki pártoknak. Akkor hogy akarnak nyerni 2018-ban? Megfordul a közhangulat és elkezdenek potyogni a szavazatok? Ennyi a nagy terv? Nem látják, hogy nem a közhangulat számít, hanem hogy van a Fidesznek 2 millió olyan választója, akik akkor is elmennek szavazni, ha az ebola-karanténból is kell kitörni?


Az ellenzék minden területen csődöt mondott, ráadásul jobban utálják egymást, mint a Fideszt.
Nincs meg sem az anyagi, sem a személyi feltétele hogy elinduljanak felfelé, a pártok szellemi állapotáról nem is szólva. Magyarul: nincs ötletük, az esetleges ötletecskéket bénán valósítják meg, vagy egymásnak tesznek keresztbe.

Ja, de Botka megint nyert. És? Mennyit segített az MSZP-nek, hogy Botka ellenzékbe vezeti Szegedet már egy jó ideje? Nem sokat. Sőt.
Óriási hiba volt diktatúrázni meg Orbán-rezsimezni egy helyi, önkormányzati választásban, ahol inkább az induló személye számít, nem a pártlogó. Totális félreértelmezése az önkormányzati választásnak, hogy itt majd az Orbán-ellenes protestszavazatokkal polgármesteri tisztséget lehet nyerni.

A másik kapitális szarvashiba, hogy nem jöttek rá, hogy mit jelent a főpolgármesteri tisztség, és ez mit jelent majd 2018-ban. Az egész választásnak ez volt az egyik legnagyobb tétje, mert persze biztos nagyon fontos, hogy Miskolcon ki a polgármester, de 200 ezer lakos nem vethető össze az 1,8 milliós Budapesttel, Miskolc gazadsági ere és potenciája Budapestével.
Budapesttel választást lehet nyerni, meg veszíteni is. Az EP-választással kiderült, hogy az ellenzék számára van esély nyerni.

És miért lett volna fontos nekik megnyerni a főpolgármesteri tisztséget?Azért, mert akárkit indítanak ellenzékből, két olyan címke van a hátára tűzve, ami elég nehéz leszedni:
a, full hülye,
b, úgyis lopni fog, mert szoci, vagy szociszármazék, de ha lopni fog, azt is kurva bénán teszi majd

Namármost, ha megnyerte volna az ellenzéki jelölt a főpolgármesteri címet, akkor 4 hosszú évük lett volna bebizonyítani:
1, van olyan emberük, aki nem nyomja fullba a kretént
2, nemcsak betalál az irodájába, de képes vezetni egy hivatalt
3, képes irányítani egy várost
4, képes többséget szerezni a közgyűlésben és képes azt levezetni
5, képes ellenzékből is hatékonyan egyeztetni a kormánnyal
6, képes olyan pontokat találni, amiben meg tudnak egyezni a pártok
7, képes és mer is vitázni
8, nem lop, nem a főpolgármesteri hivatalból töltik fel a pártkasszát és a haverok zsebeit
9, a maga hatáskörében próbálja ellensúlyozni a kormányzat baklövéseit (KLIK, egészségügy, szoborállítás, utcaátnevezés)
10, nem baszogatja a budapesti lakosokat

Ehhez vegyük hozzá az állandó sajtó és médiajelenlétet, a saját stábot és erőteret, akkor mit kapunk?
Sikeres szereplés esetén egy miniszterelnök-jelöltet 2018-re, aki mondhatja, hogy ő négy év alatt ezt tette le az asztalra.
De ahogy Orbán sem szerette volna, ha egy fideszes politikus Budapest élén megerősödik és esetleg magasabb szintű kormányzati ambíciói támadnának, szerintem az MSZP-DK-Együtt sem szerette volna, ha nem ők castingolnák - ahogy szokták - a jelöltjüket 2018-ban,

Ezért előszedték augusztusban jelöltnek Falus Ferencet, akinél viccesebb lúzer Torgyán óta nem volt a magyar politikában. Akit 60 nap után dobtak, egy kamu felmérésre hivatkozva egy Bokros Lajos miatt. Miközben teljesen világos volt, hogy még azt sem lenne elég a győzelemhez, ha a teljes szavazótábort mozgósítanák, szükség lenne középről is szavazatokra. meg valami vízióra hogy mit kezdenének Budapesttel, a BKV-val, a kerületekkel, a fideszes közgyűlési többséggel, az EU-s pályázatokkal .....És úgy gondolták, hogy Bokros neve és személy majd mozgósít, Bokros neve és személye majd szerez szavazatokat középről.

Mondom, hogy nem is akartak nyerni. Számukra teljesen érdektelen az emberek problémája, sem kedvük, sem tudásuk sincs meg hogy megoldásokat találjanak ki és ezen megoldásokat meg is valósítják. Csak a biztos hely, még négy év képviselőség, csak ez számít. Ezért remélem, hogy most már végleg eltűnnek a süllyesztőben, és csak kitermel, kiizzad az ország egy olyan ellenzéket, akire érdemes lesz váltani 2018-ban.

És hogy ki a felelős részben a fentiekért? A dobogón mindenképpen ott található a budapesti MSZP elnöke, Kunhalmi Ágnes. Akinek ma ahelyett, hogy lemondott volna, arról beszélt, hogy csodálatos eredményt értek el.

Tényleg egy csoda volt.

http://coub.com/view/3nxaz

http://vastagbor.atlatszo.hu/2014/10/13/igen-ez-maga-volt-a-csoda/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: félreértelmezése, főpolgármesteri, médiajelenlétet, érdektelenségbe, szociszármazék, miniszterelnök, önkormányzati, pályázatokkal, polgármesteri, szavazótábort, ötletecskéket, süllyesztőben, bebizonyítani, ellensúlyozni, szoborállítás, utcaátnevezés, szavazatokra, mozgósítanák, választásnak, mindenképpen, szavazatokat, polgármester, panoptikumba, kerületekkel, választásban, remélhetőleg, megoldásokat, castingolnák, hatáskörében, képviselőség, bebetonozták, közgyűlésben, augusztusban, elinduljanak, budapestével, diktatúrázni, egész tegnapi, formában semmi, három mészárlás, büdös életbe, ellenzéki pártoknak, nagy terv, közhangulat számít, ellenzék minden, személyi feltétele, pártok szellemi, esetleges ötletecskéket, induló személye, önkormányzati választásnak, másik kapitális, főpolgármesteri tisztség, egész választásnak, Falus Ferencet, Bokros Lajos, Kunhalmi Ágnes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  A jó kedv a világon  Nem látom őket  Minden kedves látogatómnak sze...  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Szívet megérintő . . .  Alvó cica  virágvasárnap  A pálma a győzelem és a diadal...  Az út  Öröknek hinni . . .  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Paul David Tripp Március 26  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Leereszkedés és olvadás  Amikor még kicsi voltál...  A jó kedv a világon  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Alvó baby  Hibáztam már  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldogság  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem hazudnak  A pálma a győzelem és a diadal...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Óraállítás  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Nagy Feró megmondta?  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Esti kép  Alvó cica  Levél lány  képre írva  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó baby  Óraállítás  Nem látom őket  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
egész tegnapi, formában semmi, három mészárlás, büdös életbe, ellenzéki pártoknak, nagy terv, közhangulat számít, ellenzék minden, személyi feltétele, pártok szellemi, esetleges ötletecskéket, induló személye, önkormányzati választásnak, másik kapitális, főpolgármesteri tisztség, egész választásnak, egyik legnagyobb, ellenzék számára, főpolgármesteri tisztséget, hátára tűzve, ellenzéki jelölt, főpolgármesteri címet, főpolgármesteri hivatalból, haverok zsebeit, maga hatáskörében, kormányzat baklövéseit, budapesti lakosokat, állandó sajtó, saját stábot, fideszes politikus, jelöltjüket 2018-ban, magyar politikában, kamu felmérésre, teljes szavazótábort, fideszes közgyűlési, emberek problémája, biztos hely, olyan ellenzéket, felelős részben, dobogón mindenképpen, budapesti MSZP, csoda volt, félreértelmezése, főpolgármesteri, médiajelenlétet, érdektelenségbe, szociszármazék, miniszterelnök, önkormányzati, pályázatokkal, polgármesteri, szavazótábort, ötletecskéket, süllyesztőben, bebizonyítani, ellensúlyozni, szoborállítás, utcaátnevezés, szavazatokra, mozgósítanák, választásnak, mindenképpen, szavazatokat, polgármester, panoptikumba, kerületekkel, választásban, remélhetőleg, megoldásokat, castingolnák, hatáskörében, képviselőség, bebetonozták, közgyűlésben, augusztusban, elinduljanak, budapestével, diktatúrázni, választással, választásból, karanténból, állapotáról, közhangulat, győzelemhez, megerősödik, kormányzati, ellenzékből, pártkasszát, egészségügy, jelöltjüket, szarvashiba, budapesttel, politikában, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 353
  • e Hét: 2613
  • e Hónap: 19406
  • e Év: 152323
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.