Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megvédem a drága Colleen Bellemet, az aljas John McCain szen
  2014-12-05 17:09:34, péntek
 
  2014. dec 03.
Megvédem a drága Colleen Bellemet, az aljas John McCain szenátortól I. ( Hamarosan a mozikban)


John MCCain szenátor aljas, meggondolatlan rágalmakkal illette az én Colleen Bellemet! Azt a Colleent, akivel igen komoly szakmai kapcsolatot szeretnék kiépíteni, de iziben! Azt is elárulom, hogy mire ez a nagy fellángolás.

Mi is történt? Ki a túró az a Colleen Bell?

Az aljas John McCain, az Amerikai Egyesült Államok republikánus szenátora, a 2008-as elnökválasztás jelöltje Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, a szeretett Colleen Bell leendő magyarországi nagykövet szenátusi megszavazása előtt, igen súlyos jelzővel illette: neofasiszta diktátornak titulálta a korábbi, "viszonylag" szívélyesebb kapcsolatuk ellenére.

jmcb.jpg

Fotó: hungarytuday.hu

De mégis megválasztották 52 szavazattal, 42 ellenében azt a Colleen Bell-t, aki a férjének - fúj! fúj! biztos másik nője van! - tulajdonában lévő, Bell-Phillip Television Productions nevezetű cégnek köszönhetően, többek között az 1987-től egészen napjainkig játszott, "Gazdagok és szépek" szappanoperának lett a producere.

Ugyan a most 47 esztendős - de azért gazdag 47 évesnek tűnő - hölgynek, a 2012-ben kezdődött produceri karrierjét "kettétörhette" a kinevezése, meg kell jegyeznem, hogy egyáltalán nem értek egyet McCain szenátor kijelentésével, mely szerint...

,,Nem a politikai kinevezésekkel van bajom. Nem azokkal van a bajom. Értem én, hogy működik ez a dolog. De gondoljanak bele: egy nemzet a határán van annak, hogy feladja a szuverenitását, behódoljon egy újfasiszta diktátornak, lefeküdjön Vlagyimir Putyinnak, mi pedig a Gazdagok és szépek producerét küldjük oda nagykövetnek. Arra kérem kollégáimat, hogy vessenek véget ennek a komédiának. Szavazzanak nemmel!"

Ééééés...felvétel!

Úgy vélem, pont egy olyan személynek a kinevezésére van szükség, aki ha nem is egy diplomata-alkat, de kiválóan ért a szánalmas, végnélküli, értelmetlen (tragi)komédiához. Hozzásegítve egy-egy amerikai - vagy egy kanadai - stúdiót egy jövőbeli, fergeteges sorozatnak a megalkotásához, amelyről az "imperialista" nyugattól kezdve, az Iszlám "Állam" határáig bezáróan, mindenki beszélni fog.

cc.jpg

Comic Con! Jövök!! - Fotó: kcra.com

Nekem máris van egy alapkoncepcióm! Kicsit elnagyolt, a cselekmény még nem világos, de néhány valódinak ható, ütőképes karakterem már van!

A fantáziámban létező művem a kommunista, IV. Birodalomban játszódna. És akkor a főbb szereplők.

Victor Alban - Danny DeVito

A korábban körülrajongott sztár-futballista, egykori liberális élharcos karriere vége felé elgondolkodott azon, hogy mit is tett le az asztalra. Arra a következtetésre jutott, hogy nevét a következő generáció már nem fogja ismerni, így kapcsolatai segítségével, elkezdte megszervezni az élete végéig szóló, politikai hatalomátvételét: ami roppantul sikeres volt, történetünk kezdetén harmadik komisszári kinevezését nyögi a IV. Birodalom.

dd.jpg

Fotó: zimbio.com

Rajongói szerint Alban egy karizmatikus egyéniség, amelyre az óhatatlanul is beléjük táplált, poszt-kommunista személyi kultusz éltetése miatt hatalmas szükség van - nem, nem fasiszta -, emellett képes a nemzeti érdekeket, tűzön-vizen, ellenzéken át bármilyen törvényes, vagy éppen törvénytelen eszközzel érvényesíteni. Ha nem létezik tettét jusztifikálható törvény, majd ő alkot párat a közjó (WTF?!) érdekében.

Ellenzői szerint azonban egy megalomániás "dugaszmatyi", aki gyakorlatban sz@rik mindenre és mindenkire kivéve azokra, akik a holdudvarához tartoznak: végülis tettestársakra mindenkinek szüksége van egy jó sorozatban.

A háttérben persze megbújhat egy igen érdekes, ám direkt ki nem fejtett szál: valójában ő csak egy báb lenne, akit kényére-kedvére rángat bármilyen hatalom, akiket titokzatos érdekek fűznek a IV. Birodalomhoz? Nem fog kiderülni, csupán létezhet egy ilyesféle, sejtelmes áthallása a produktumnak...

Tony Rowgun - Viggo Mortensen

Tony egy valódi "jófiúnak" indult. Kisfiús, megnyerő külseje egy olyan embert takart, aki már zsenge ifjúságában is nevelő-, majd óraadó tanár volt, közgazdasági diplomájának a megszerzése után pedig a IV. Birodalom főbankjának a munkatársa lett.

vm.jpg

Fotó: haaretz.com

A sikeres politikai karriere így már borítékolható volt: Alban első ciklusában, gyorsan helyett kapott a szovjetben, ahol a gyors sikerek és a szép eredmények után, ellenzői szerint egyre inkább elvesztette ártatlanságát, megrontotta és/vagy megvásárolta Komisszár Alban, hiszen mostanában csakis a botrányos ingatlanügyeivel tűnik fel a médiumokban.

Rajongói szerint azonban végre elsajátította a komisszár pátoszi, nemzeti köntösbe bújtatott, de azért csak kommunista szellemiségét. Egyesek szerint ő is lehetne Alban komisszár örököse, de ez nem valószínű, hiszen itt van egy másik karakter.

John Laser - Alan Rickman

Alban komisszár legfőbb szövetségese, akinek a kezében már majdnem akkora hatalom összpontosul, mint az urának: annyira, hogy a PÁRT frakcióvezetői tisztségét is ő tölti be, továbbá ő a vezető államtitkár és a külföldi hírszerzésnek a feje.

ar_1.jpg



Fotó: funpop.com

Rajongói szerint egy acélos személyiségű, legalább annyira elhivatott és karizmatikus személy mint a jelenlegi komisszár, aki képes lehet ellátni az utódlás kérdését.

Ellenzői szerint egyszerűen egy elvtelen, arrongáns ripacs, akinek valódi kilétét remekül bemutatják a személye körüli, eltussolhatatlan - és eltussolt, de arról csak a forgatókönyvírók tudhatnak - botrányok.

Igazi, XXI. századi hadúr, hiszen hihetetlen hatalma mellé nem kevés magamutogatás is párosul, szereti őt a kamera. Imád méregdrágán, természetesen a Birodalom pénzén utazgatni, kedveli a fényűző luxusautókat, kedvence az erdei állatok leölése: nem egy "sz@rjankó", ő a Jani, azaz John Laser, na!

Leslie L. Simon - John Goodman

A karrierét - sajnos eloltott - lánglelkű poétaként, - bukott - "Író Fejedelem-gyakornokként" kezdő L.Simon, gyorsan megtalálta a számításait: Alban - gyenge - képességeit felismerve, gyorsan a Birodalom kulturális ügyeiért tette felelőssé.

jg.jpg



Fotó: mirror.co.uk

Szeret gigantikus vicceket, oltári nagy ökörségeket beszélni, egy igazi tréfamester, udvari bolond.

Ellenzői pont ezeket a dolgokat sem kedvelik személyében.

Rajongókról esetében nem igazán tudhatunk, de lehetne egyfajta romantikus szál a cselekményben, márpedig az, hogy végre ő is megtalálja azokat, akik - majdnem - mindenkinél jobban kedvelik őt. Egy kis istenítés elvégre, itt mindenkinek kijár.

Továbbá szerepelnének a sztoriban a korábbi, bukott hatalomnak az általában eléggé fogalmatlan, semmilyen és töketlen katonái, néhány kocsmafilozófus, azért csak ellenzékbe tömörült hippi és/vagy náci, ezenfelül vagy 9,8 millió fizetetlen statiszta.

Jó lesz ez a Colleen Bell...

Kérlek Colleen! Én legyek a tanácsadód, én! Iszonyat nézett sorozatokat írnánk mi ketten, dolgozzunk csak rajta!


http://egyenlito.blog.hu/2014/12/03/megvedem_a_draga_colleen_bellemet_az_aljas_jo hn_mccain_szenatortol_i_hamarosan_a_mozikban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ingatlanügyeivel, hatalomátvételét, miniszterelnököt, eltussolhatatlan, forgatókönyvírók, szappanoperának, megválasztották, következtetésre, jusztifikálható, kocsmafilozófus, kinevezésekkel, kijelentésével, szuverenitását, elgondolkodott, frakcióvezetői, elnökválasztás, körülrajongott, alapkoncepcióm, megalkotásához, tettestársakra, meggondolatlan, cselekményben, magamutogatás, szerepelnének, elsajátította, hírszerzésnek, gyakornokként, érvényesíteni, természetesen, szellemiségét, ártatlanságát, holdudvarához, kettétörhette, borítékolható, magyarországi, közgazdasági, drága Colleen, aljas John, nagy fellángolás, 2008-as elnökválasztás, szeretett Colleen, 1987-től egészen, 2012-ben kezdődött, politikai kinevezésekkel, újfasiszta diktátornak, olyan személynek, fantáziámban létező, főbb szereplők, korábban körülrajongott, következtetésre jutott, következő generáció, élete végéig, Colleen Bellemet, John McCain, John MCCain, Colleen Bell, Amerikai Egyesült Államok, Orbán Viktor, Colleen Bell-t, Bell-Phillip Television Productions, Vlagyimir Putyinnak, Comic Con, Victor Alban, Danny DeVito, Tony Rowgun, Viggo Mortensen, Komisszár Alban, John Laser, Alan Rickman, Leslie, John Goodman, Kérlek Colleen,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Akik bántanak téged  Adakozás  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Neked tudnod kell  Radikális szeretet  Facebookon kaptam Annuska bar...  Egy lelki imádság  Erdőn  Facebookon kaptam  Akarat  Jó éjszakát  Png csokor  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Reggel van  A Megváltó szolgálatában  Szívem  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kövesd a cowboyt!  Png férfi  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Png rózsa csokor  A másik dolog,  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png ház  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png telefon  Png virág  Jó éjszakát  Esti kép  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Lóhere  Png virág  Gonosz démon-álarc  Akarat  Png virág  Nagyi telefonál  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Kerüld el az evangélium örömén...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png nő  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A sors  Adakozás  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  Albert Einstein gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Makszim Gorkij gondolata  Minden harmadik...  Png kislány  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Popper Péter szavai  Alázat  Egy lelki imádság  Egy bizonyos határt  Png cica  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Alázat  Németh László tollából 
Bejegyzés Címkék
drága Colleen, aljas John, nagy fellángolás, 2008-as elnökválasztás, szeretett Colleen, 1987-től egészen, 2012-ben kezdődött, politikai kinevezésekkel, újfasiszta diktátornak, olyan személynek, fantáziámban létező, főbb szereplők, korábban körülrajongott, következtetésre jutott, következő generáció, élete végéig, karizmatikus egyéniség, nemzeti érdekeket, holdudvarához tartoznak, háttérben persze, igen érdekes, olyan embert, megszerzése után, munkatársa lett, sikeres politikai, gyors sikerek, szép eredmények, botrányos ingatlanügyeivel, komisszár pátoszi, másik karakter, vezető államtitkár, külföldi hírszerzésnek, acélos személyiségű, jelenlegi komisszár, utódlás kérdését, személye körüli, forgatókönyvírók tudhatnak, fényűző luxusautókat, erdei állatok, igazi tréfamester, általában eléggé, ingatlanügyeivel, hatalomátvételét, miniszterelnököt, eltussolhatatlan, forgatókönyvírók, szappanoperának, megválasztották, következtetésre, jusztifikálható, kocsmafilozófus, kinevezésekkel, kijelentésével, szuverenitását, elgondolkodott, frakcióvezetői, elnökválasztás, körülrajongott, alapkoncepcióm, megalkotásához, tettestársakra, meggondolatlan, cselekményben, magamutogatás, szerepelnének, elsajátította, hírszerzésnek, gyakornokként, érvényesíteni, természetesen, szellemiségét, ártatlanságát, holdudvarához, kettétörhette, borítékolható, magyarországi, közgazdasági, szívélyesebb, imperialista, megalomániás, diplomájának, törvénytelen, fantáziámban, összpontosul, luxusautókat, republikánus, birodalomban, tulajdonában, segítségével, szövetségese, gyakorlatban, megvásárolta, megszervezni, birodalomhoz, személyiségű, kinevezésére, köszönhetően, karizmatikus, hungarytuday, produktumnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4157
  • e Hét: 9889
  • e Hónap: 21000
  • e Év: 174496
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.