Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
SALÁTAPOSZt
  2014-12-05 17:26:43, péntek
 
  2014. december 4., csütörtök

SALÁTAPOSZT

Bevallom, lusta is vagyok, és ez csak egy rossztulajdonságaim hosszú sorából.
Viszont azt is tudom, hogy még egy teve is belefáradhat abba, ha állandóan példás viselkedést kísérel meg tanúsítani, emellett tudja, hogy jól viselkedni erkölcsös, de azt is, hogy rosszul viselkedni sokkal szórakoztatóbb...
Ezért aztán ez most egy olyan poszt lesz, melyben mindenféle dolgokról írok, úgy, ahogy éppen eszembe jut.

Elsőként arról, hogy John McCain amerikai szenátor - két nappal azután, hogy olyan neofasiszta diktátornak nevezte Orbán Viktort, ,,aki Vlagyimir Putyinnal bújik ágyba", közleményt adott ki arról, hogy ,,Orbán Viktor 2010-es hatalomra kerülése óta antidemokratikus alkotmányos intézkedéseket hoztak, korlátozták a bíróságok függetlenségét, lecsaptak civil szervezetekre és megnyirbálták a sajtó szabadságát".
A republikánus szenátor Colleen Bell nagyköveti kinevezésével sem volt elégedett: nem tartotta megfelelőnek, hogy a Gazdagok és szépek című szappanopera producerét küldjék egy szerinte problémás országba.
Az amerikai külügy természetesen vad maszatolásba kezdett, emellett megerősítette, hogy a nagykövet kiválóan meg fog felelni a posztján.

Erről két dolog jutott eszembe.
Egyrészt ez az ,,ágybabújás" Putyinnal.
Putyin számára Orbán addig érdekes, ameddig Oroszország politikai vagy gazdasági hasznot tud húzni a mohóságából és külpolitikai ügyetlenségéből, utána bátran mehet a levesbe.
A hála nem politikai kategória, mint Pozsgay óta tudjuk, így ő legfeljebb csak szeretne belebújni Putyin ágyába, oda legfeljebb akkor kerülhet mikor a nővérke kedveskedik majd az orosz elnöknek: itt az ágytál, melyre vágytál...
Ma még Paks miatt érdekes az oroszoknak, de valószínűleg be kell áldoznia a projektet, ha még egy darabig Magyarország miniszterelnöke szeretne maradni - a selyemzsinórt majd Merkel hozza neki tavasszal.
Putyin meg ki fog bírni egy elmaradt beruházást, majd kárpótolja magát a gáz áráról folytatott tárgyalásokon, másrészt meg a szerződés arról szól, hogy akkor is fizetnünk kell, ha az erőmű nem valósul meg.
Szeretünk ilyen szerződéseket kötni, ehhez igazán a jobboldal ért, Bős után Paks igazán szép teljesítmény.

A másik dolog a nagykövet kérdése.
Colleen Bell helyében már a héten elkezdeném krémmel kenegetni a karom, mert a mi gáláns miniszterelnökünk, ha a közelébe kerül, vadul cuppogva kézcsókokkal borítja majd el a nagykövet asszonyt, ujjhegytől-hónaljig, vélhetőleg őrületbe kergetve ezzel Görög Ibolyát.
A hölgy diplomáciai képességei ismeretlenek, de biztosan nem ostoba, ha már idáig jutott, ezért könnyen elképzelhető, hogy hallgat a szakemberek tanácsaira.
Mindjárt itt lesz neki például egy karrierdiplomata jóbarát, aki igazán érti a Fidesz működését, emellett láthatólag élvezi is a produkciót, bizonyára lesznek ötletei.
A nagykövet asszony meg magyarországi szolgálata idején elő tudja készíteni következő szappanopera-sorozatát, a címe talán majd Tolvajok és rémek lehetne...

Az új ukrán kormány összetétele új tápanyagot szolgáltat az összeesküvés-elméleteknek - írja a Der Standard című osztrák liberális napilap. .
A pénzügyminiszter egy amerikai állampolgár, aki ugyan 20 éve Ukrajnában él, de korábban a washingtoni külügyminisztériumban dolgozott.
A gazdasági miniszter litván, az egészségügyi miniszter grúz - mindhármukat elnöki rendelettel honosították kinevezésük előtt.
Jobb érveket nem is lehetett volna szállítani Putyinnak. Mindhárom kormánytag "frontállamokból" származik, és kulcstárcákat irányít Kijevben - állapítja meg a szerző.
Most erre mit lehet mondani?
Hatvanmilliós ország, nem fussa saját szakpolitikusokra?
Nem igaz, ez a helyzet csak egy lépcső egy amerikai vazallus-állam, egy banánköztársaság felé.
Hruscsov legalább ukrán volt...

Megveszi az állam a Budapest Bankot, elöntött a boldogság a hírre, jajde jó, hogy pénzt költhetek arra, amire tulajdonképpen nincs szükségem, jajde úszom a boldogságban, gondoskodott rólam Népünk Atyja, hogy az Úr büntesse meg, aki kifelejtette a pici cápákat a magzatvizéből!
A bankok tulajdonosa a banki ügyfélnek teljességgel közömbös, felettébb álmélkodnék, ha az állami tulajdonú bank magasabb szintű biztonságot kínálna, mint a magántulajdonban - horribile dictu a külföldi magántulajdonban álló bankok magyarországi leányai.
Csak aki ismeri a mondást, hogy egy bankrablás sehol nincs egy bankalapításhoz képest, az gyanakszik - hátha ez az állítás igaz a bankvásárlásra is.

Ma megszólalt az Unió is gázügyben: Az Európai Bizottság elnöke szerint a Putyin által lemondott vezeték építéséhez csak arra lenne szükség, hogy az oroszok betartsák az európai szabályokat.
Nincs semmi újdonság. A labda az oroszok térfelén pattog. Mi készen állunk. Az előkészítő munka folyamatban van - mondta Juncker, miután a közösség kollektíve leköpte az oroszokat, beléjük rúgott és hólapáttal fenyegette őket.
A Déli Áramlattal az EU-nak az a problémája már régóta, hogy az európai jog szerint nem üzemeltetheti ugyanaz a vezetéket, mint akié a földgáz, mert akkor monopolhelyzetbe kerül, és verseny híján tetszése szerint alakíthatja az árakat.
Moszkva ezt a követelést azzal az indokkal utasította el idáig, hogy ők államközi szerződéseket kötöttek a partnerországokkal, amelyekre nem érvényes az európai jog - Brüsszel szerint viszont igen.
Szerintem meg az európai jog az európai országokra érvényes és semmi nem írja elő, hogy az oroszok ezt magukra nézve kötelezőnek tekintsék.

Nem is ez volt a cél szerintem, inkább csak az, hogy az oroszokkal izmozzanak egy jót, hátha Putyin megijed.
Nem tűnik ijedős fajtának, mi viszont láthatólag ijedtek vagyunk.
A gázösszeköttetés annyira szükségessé vált a Déli Áramlat lefújása után Magyarországnak, hogy Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke ma már farokfelcsapva rohant Bulgáriába tárgyalni.
Úgy nyilatkozott, hogy ,,az orosz-török megállapodás, amely szemmel láthatóan Brüsszel érdekét is szolgálja, nem eredményezheti azt, hogy az a két ország -Bulgária és Magyarország -, amely a leginkább ki van szolgáltatva az egyoldalú oroszországi gázfüggőségnek, kárvallottja legyen ennek a helyzetnek".
Hát igen, ha az ukránok megbolondulnak, és a gázszállítás elkezd akadozni, akkor befagy a fenekünk hamarost, mint a jégen üldögélő libának...
Nemmellesleg Brüsszel mi is vagyunk, de úgy látszik, nekünk más lehet az érdekünk...
Mindegy, majd megment bennünket az amerikai palagáz, meg a luftballonban importált norvég gáz - de legalább a rezsicsökkentési statisztika javulni fog.

Nézzük mindennek a jó oldalát, hiszen ez a szemlélet a trendi, ha például nem engedélyezik a karácsonyi ételosztást köztéren, akkor nem jön össze egykupacban annyi szegényember, nem kell őket nézegetni - ergo megszűnt a szegénység.
Ami azt illeti, én is szívesebben nézegetném a születésnapomra vett Rolexemet, mint a sok csóringert.

Saját búbánat, hogy jóformán nem lehet egy lágytojást megfőzni, merthogy a Gyurcsány beletette a lábát a gázba - valószínűleg ettől alacsony a fűtőértéke, viszont a Forgó Morgó pörög, mint a motolla.
Gyakorlatilag mikor gázt veszünk, levegőt veszünk.
Valószínűleg valaki félreérthetett valamit, mikor azt tanácsolták, hogy csak a levegővételt ne hagyja abba - hát erről most központilag gondoskodik szerető államunk.

Csak azt nem tudom, lágytojás hiányában mi lesz az öregecskedő pasikkal?

http://www.pupublogja.hu/2014/12/salataposzt.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: magántulajdonban, banánköztársaság, gázösszeköttetés, rezsicsökkentési, monopolhelyzetbe, pénzügyminiszter, antidemokratikus, karrierdiplomata, magyarországnak, születésnapomra, ügyetlenségéből, bankalapításhoz, frontállamokból, miniszterelnöke, félreérthetett, megbolondulnak, tulajdonképpen, intézkedéseket, szórakoztatóbb, eredményezheti, gázfüggőségnek, farokfelcsapva, bankvásárlásra, függetlenségét, megnyirbálták, magyarországi, szervezetekre, bizottságának, kulcstárcákat, luftballonban, tárgyalásokon, gyakorlatilag, szerződéseket, üzemeltetheti, kinevezésével, hatvanmilliós, olyan poszt, bíróságok függetlenségét, sajtó szabadságát”, republikánus szenátor, szerinte problémás, amerikai külügy, nagykövet kiválóan, nővérke kedveskedik, orosz elnöknek, darabig Magyarország, selyemzsinórt majd, elmaradt beruházást, szerződés arról, másik dolog, nagykövet kérdése, héten elkezdeném, John McCain, Orbán Viktort, Vlagyimir Putyinnal, Orbán Viktor, Colleen Bell, Görög Ibolyát, Budapest Bankot, Népünk Atyja, Európai Bizottság, Déli Áramlattal, Déli Áramlat, Németh Zsolt, Nemmellesleg Brüsszel, Forgó Morgó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Garai Gábor - Takarítás  Hogy lehet megtartani  Reggel van  Zilahy Lajos gondolata  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Az engedelmesség miért nem vál...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete-erdő desszert  képre írva  A boldog családok mind hasonló...  Hogy lehet megtartani  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png virág  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mai harmónia kártyám  Próbálj meg ...  Nagyi telefonál  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Hiányzik  Kövesd a cowboyt!  Éretlen vers  Reggel van  Popper Péter szavai  Akarat  Neked tudnod kell  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png kislány  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png nő  Fekete-erdő desszert  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alvó cicák  Adakozás  képre írva  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Próbálj meg ...  Örülök, hogy látlak!  Png férfi  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Elköszönt  A boldog családok mind hasonló...  Egy lelki imádság  Akarat  Őrizkednünk kell...  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nevem  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Adakozás  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Bertolt Brecht -től idézet  Albert Einstein gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png férfi  Facebookon kaptam  Fehér virág  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete István - Akác  Próbálj meg ...  Leonardo da Vinci gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác... 
Bejegyzés Címkék
olyan poszt, bíróságok függetlenségét, sajtó szabadságát&#8221, republikánus szenátor, szerinte problémás, amerikai külügy, nagykövet kiválóan, nővérke kedveskedik, orosz elnöknek, darabig Magyarország, selyemzsinórt majd, elmaradt beruházást, szerződés arról, másik dolog, nagykövet kérdése, héten elkezdeném, közelébe kerül, nagykövet asszonyt, hölgy diplomáciai, szakemberek tanácsaira, karrierdiplomata jóbarát, nagykövet asszony, címe talán, amerikai állampolgár, egészségügyi miniszter, helyzet csak, amerikai vazallus-állam, banánköztársaság felé, pici cápákat, bankok tulajdonosa, banki ügyfélnek, állami tulajdonú, magántulajdonban &#8211, külföldi magántulajdonban, bankrablás sehol, bankalapításhoz képest, gyanakszik &#8211, állítás igaz, oroszok betartsák, európai szabályokat, oroszok térfelén, előkészítő munka, közösség kollektíve, követelést azzal, indokkal utasította, európai országokra, oroszokkal izmozzanak, gázösszeköttetés annyira, egyoldalú oroszországi, ukránok megbolondulnak, gázszállítás elkezd, fenekünk hamarost, jégen üldögélő, amerikai palagáz, luftballonban importált, rezsicsökkentési statisztika, karácsonyi ételosztást, születésnapomra vett, lágytojást megfőzni, öregecskedő pasikkal, magántulajdonban, banánköztársaság, gázösszeköttetés, rezsicsökkentési, monopolhelyzetbe, pénzügyminiszter, antidemokratikus, karrierdiplomata, magyarországnak, születésnapomra, ügyetlenségéből, bankalapításhoz, frontállamokból, miniszterelnöke, félreérthetett, megbolondulnak, tulajdonképpen, intézkedéseket, szórakoztatóbb, eredményezheti, gázfüggőségnek, farokfelcsapva, bankvásárlásra, függetlenségét, megnyirbálták, magyarországi, szervezetekre, bizottságának, kulcstárcákat, luftballonban, tárgyalásokon, gyakorlatilag, szerződéseket, üzemeltetheti, kinevezésével, hatvanmilliós, megerősítette, magzatvizéből, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 761
  • e Hét: 3863
  • e Hónap: 14974
  • e Év: 168470
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.