Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jó éjszakát
  2020-04-21 11:57:30, kedd
 
  Varga Judit Hajdú Péternek adott interjút, melyben arról beszélt, hogy a házassága miként futott zátonyra Magyar Péterrel.

Varga Judit exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, melyet a Frizbi TV Youtube-csatornája adott le szerda este nyolckor. Hajdú azzal kezdte, hogy rákérdezett arra, miként élte meg, hogy volt férje közzétette a hangfelvételt beszélgetésükről.

Varga szerint már régóta zsarolta Magyar őt ezzel az anyaggal. Úgy érezte, ezért helyre kell tennie, hogy valójában kicsoda Magyar Péter. Azért jött el interjút adni. mivel szörnyen megalázónak találta azt, hogy minden újságban tele volt az összes olyan cikk az ő nevével, amely Magyar Péterről szólt.

Varga szerint veszekedéseik hamarabb kezdődtek, mint hogy ő igazságügyi miniszter lett volna. Ugyanakkor kapcsolatuk elején kifejezetten kedvesnek találta Magyart, azt mondta olyan férfi, aki most nem őt, hanem a tömeget bűvöli el.

De az évek során jöttek olyan jelek, elejtett mondatok, amelyek már sértőek voltak számára. Közvetlenül az első gyermekük után ez már sűrűsödött, a mindennapi társalgásaik során.

Arról beszélt Varga, hogy folyamatosan gúnyolta őt, prolinak nevezte környezete több tagját is. A volt igazságügyminiszter szerint már 2013-ban elváltak volna, csak Magyar kérésére elmentek egy családterapeutához.

Gulyás Gergely rendszeresen segítette, Varga ugyanakkor arról számolt be, hogy lenézte Magyar Gulyást, bár egyik gyermekük keresztapja, sőt az esküvői tanújuk is ő volt. Varga kitért arra is, hogy nem igaz, hogy Rogánék beavatkoztak volna a családi életükbe, semmilyen módon nem tették meg ezt.

Bár közös életüknek voltak remek pillanatai, a veszekedések olyan mértékben sűrűsödtek, hogy Varga folyamatosan méltatlankodott környezetének, rokonainak: ,,Minden családi alkalom arról szólt, hogy én panaszkodtam."

Varga Judit állítása szerint idővel már kereste az alkalmat, hogy hazaköltözzenek Brüsszelből, ahol évekig dolgoztak és éltek. Pont kapóra jött, hogy felkérték államtitkárnak, így hazatértek. Viszont itthon sem sikerült rendezniük kapcsolatukat.

Elmondása szerint miniszterként előfordult, hogy volt férje bezárta a szobába, hogy ne tudjon elindulni egy olyan rendezvényre, ahol beszédet kellett volna mondania. Egyik kisfia szabadította ki ekkor.

Varga szerint volt Magyar odáig ment, hogy rendszeresen becsmérlően kritizálta. Emiatt kabinetfőnöke és személyi titkára is folyamatosan elzárták a telefonját, ha interjúra készült, hogy ne lássa a sértő üzeneteit.

Ahogyan Hajdú Péterrel rögzített beszélgetés előzetesében is elmondta, volt olyan eset egy veszekedés során, hogy Magyar Péter késsel mászkált a lakásban.

Amikor Hajdú rákérdezett arra, hogy miért nem vált el már korábban, Varga azt válaszolta, mert ő egy küzdő típus. 2021-ben külön költöztek, ekkor Magyar olyan levelet írt, amiben közli, hogy tudja, mi az amin változtatni a kell. Meg akarta erősíteni kapcsolatát egyik fiával, akit Varga szerint szintén verbálisan bántalmazott.

A válás bejelentése után Varga úgy vélte, Magyar már kifejezetten manipulatívan kezdte el gyűjteni a bizonyítékot. Általában is kormánybuktatással fenyegetőzött, legalábbis Varga Judit erről beszélt többször az interjú során.

A hvg.hu által lehozott rendőrségi jegyzőkönyben leírt esetre is kitért a volt igazságügyi miniszter. Azt mondta, hogy haza szeretett volna utazni a szüleihez Miskolcra egy vitájuk után.

,,Te nem mész sehova" - közölte vele a volt férje, és el akarta zárni a menekülés lehetőségét. Varga szerint az esetet úgy dokumentálta a rendőrségi akta, ahogyan az ténylegesen történt.

Arról is beszélt, hogy Magyar rendszeresen kigúnyolta Facebook-posztjai miatt, sőt egykori párja nem hiszi, hogy keddi, hosszabb bejegyzését ő maga írta volna.

A nőjogi aktivistáknak Varga azt üzente, hogy a szabadságharcos Magyar Péternek az a véleménye a nőkről, hogy nem valók a politikába.

Előzmény
Kedd reggel, mielőtt belépett volna Magyar Péter a Fővárosi Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületébe, feltöltött a YouTube-ra azt a videót, melyen Varga Judit még igazságügyi miniszterként arról beszélt, hogy Rogán Antalék kihúzatták magukat a Schadl-Völner-ügy vádiratából.

Ugyanakkor ezt a felvételt mutatta meg az ügyészségnek kihallgatása során is bizonyítékként Magyar.

Varga Judit azóta a Facebook-oldalán gyakorlatilag családon belüli erőszakkal többször is megvádolta Magyar Pétert, részletesen leírva, hogy szerinte milyen lelki terrornak volt kitéve házasságuk alatt.






Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben. Bayer Zsoltnak a Magyar Nemzetben megjelent véleménycikke.

Hát ez most nehéz lesz.

Ugyanis felét sem írhatom le annak, amit szívem szerint leírnék erről erről a nem is tudom, micsodáról.

Igen, kitalálták, Magyar Péterről lesz szó. És külön szórakoztató - az egyetlen szórakoztató elem ebben a borzalomban -, hogy majd arról fog delirálni, a Rogán diktálta nekem ezt. Ezt is. Én meg itt ülök, a kutyánkkal, a két macskánkkal, a tévében egy spanyol jobboldali politikus beszél éppen a nyugati civilizáció megőrzésének lehetséges módjairól, és nincs itt a Rogán. Ráadásul délelőtt jöttem vissza külföldről, és ott sem volt velem. De hát ki mint él, úgy ítél. Vagyis egyszer talán meg fogjuk tudni, ki diktálta mindezt ennek a műanyag szörnyetegnek, s ki szemelte ki a feladatra, miután gondosan feltérképezte, hogy egy nárcisztikus pszichopatával van dolgunk, aki bármire (is) kapható lesz.

Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire.

És az a valami valóban figyelemre méltó.

S akkor nézzük a dolgot magát.

Nézhetjük, immár nyugodtan, mert itt a hangfelvétel, ami úgy készült, ahogy - de erről majd később.

Lássuk először magát a szöveget. Hallgatva a hanganyagot, még a legelfogultabb kormánygyűlölőnek is nyilvánvaló, hogy az egész szituációval nem stimmel valami. És most nem arra gondolok, hogy MP titokban, a saját felesége tudta nélkül rögzíti beszélgetésüket, hanem arra, hogy az igazi nárcisztikus pszichopatákra jellemző módon manipulálja az egész beszélgetést, a kérdéseknek álcázott állításokat adja a másik szájába, s mindent úgy irányít, hogy elhangozzék az, amit ő akar. Már a kezdet is árulkodó, mivel az események ismeretében nyilvánvaló, hogy ez a gazember kimegy, élesíti a hangrögzítő eszközét, s ezt követően ártatlanságot színlelve tér vissza egy témára, célzott és irányított kérdéseivel.

S aki hallgatja ezt az egészet, azt sem tudja nem észrevenni, hogy folyamatosan belevág a felesége mondataiba, semmit sem hagy neki végigmondani, kimondja helyette mindazt, amit hallani akar, a másik pedig inkább ráhagy mindent, csak szabaduljon végre.

Itt van például ez a részlet:

,,MP: És ti nem láttátok, a sajtó meg már látta.

VJ: Hát sőt, már valószínűleg odaadták, és elvileg azt ők anno átnézték.

MP: Mármint a Rogánék.

VJ: Igen, semmi rossz nincsen, de...

MP: De erre mondta a Martonovics Detti, hogy semmi rossz, de kihúzattak dolgokat.

VJ: Persze, magukat kihúzatták... a Martonovics Detti..."

Jó lenne tudni, mi is lett volna annak a mondatnak a vége, miszerint ,,igen, semmi rossz nincsen, de ezt már nem fogjuk megtudni soha, mert Jágó nem engedi befejezni a mondatot, helyette elmondja ő, amit hallani akar. S persze már azt is habosítják, amit szintúgy Magyar fogalmaz meg manipulatív módon, vagyis hogy ti nem láttátok, a sajtó meg már látta.

Ezzel azt akarja sugallani, hogy Rogán eljuttatta a sajtónak a kényes anyagokat? Érdekes. Mert például egyenesen a HVG-s Dezső Andrástól tudjuk, miszerint ő már sok-sok hete ismeri azt a jegyzőkönyvet, melyet egy Varga Judit védelmét ellátó rendőr írt meg egy menetrendszerű, Magyar-féle asszonybántalmazásról. Akkor most mi van? Rogán mozgatja a HVG-t is és annak egyik sztárújságíróját?

Érdekes kérdések ezek...

Mindvégig jellemző, Magyar mikor és mivel vág közbe, így gyakorlatilag nem tudjuk meg, Varga Judit mit is akart valójában mondani. Azt viszont megtudjuk, mit akar Magyar hallani, mert azt ő mindig elmondja - persze hogy elmondja, hát ő az a két fél közül, aki tudja, az egész beszélgetés fel van véve, s azt is tudja, miért veszi fel. Ezt éppen Varga Judit mondta el ma:

Megtette. Régóta zsarol ezzel: Ha el merek válni, ha őt ki merik rúgni, ha meg merek szólalni. Ha mást merek csinálni, mint amit ő akar, akkor megbánom! Most önök, tisztelt hölgyeim és uraim, egy ilyen párhuzamos előadás egyik szálát nézik. Sajnos én a többit is látom. Üzenetekben, szavakban, tettekben. Gyomorforgató érzés például, ahogy mézesmázosan nyilatkozik rólam a Partizánban, miközben sms-ekben kapom tőle a fenyegetéseket.

Igen. Értjük, és ami még fontosabb, érezzük az iszonyt.

Arról pedig, hogy tavasszal, vagy ahogy Magyar hazudta, már fél évvel a letartóztatás előtt szólt valaki Völnernek, hogy vigyázzon, mert lehallgatják, ismét csak a HVG-s Dezső András fogalmazza meg a lényeget, vagyis ez gyakorlatilag lehetetlen, mivel Völner nem lehetett annyira ostoba, hogy a figyelmeztetés után még fél évig folytatja ügyeit Schadllal.

Az ügyészség pedig nyilatkozatot adott ki, amelyben ez áll:

Helytálló az a hangfelvételen szereplő megállapítás, amely szerint Polt Péter legfőbb ügyész nem uralja az ügyészséget. Az ügyészség szerint ismételten szükséges rámutatni arra, hogy ügyészségi iratok eltüntetése, átírása nemcsak jogi, hanem fizikai képtelenség is. Valamennyi, az ügyészségen megjelenő adat, és annak sorsa keletkezésétől kezdve dokumentálva van, ráadásul ezek az adatok nemcsak egy helyen vannak tárolva, hanem megjelennek más szervek adattárában is, beleértve a nyomozási bírókat vagy a titkos műveleteket végző szerveket. Minden, az ún. Völner-Schadl-ügyben keletkezett dokumentum sorsa ismert, az adatokból feltárható valamennyi cselekmény vizsgálata a vonatkozó törvényeknek megfelelően megtörtént vagy folyamatban van.

Senkinek semmi oka és joga nincs arra és ahhoz, hogy ezt kétségbe vonja.

Ellenben minden jóérzésű, ép erkölcsökkel bíró, normális embernek joga és kötelessége, hogy Magyar Péter minden állítását kétségbe vonja. Ezért:

Szerintem ez a hangfelvétel a haza megmentésével kufárkodó, ezt hamisan a zászlajára tűző ember végtelen romlottságáról szól.

Húsvét nagyhetét éljük. Ilyenkor különösen közel érezzük az Istent. Ami ma történt velem, az még a hitemet is próbára teszi. Elég sokat szenvedtem a házasságom alatt, hogy rájöjjek, a volt férjem egy olyan ember, akinek csak értelme és érdekei vannak. Lelke és szíve nincs. De amit most élek át, ahhoz nem elég a család és a barátok támogató közege. Emberfelettire van szükségem.

Sokáig úgy gondoltam, hogy egykori borzalmas házasságom részleteit nem fogom megosztani a nyilvánossággal. Az elmúlt hetek történései miatt azonban tartozom annyival az engem mindvégig támogató családomnak, elsősorban szüleimnek, gyermekeimnek és testvérem családjának, hogy a Magyar Péter által súlyosan eltorzított, hamis magánéleti kép helyett a valóságot bemutassam. Arról a terrorról, amiben éltem, éltünk, elmondjam az igazat.

Nem hagyhatom, hogy a lelkünket kétszer is megölje egy súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő, gonosz ember. Egyszer a folyamatos bántalmazás során, másodszor pedig a múlt elfedését célzó hazugságaival. Tartozom ezzel sok-sok olyan embernek is, aki hasonló helyzetben él és még nem találta meg a kiutat.

Most Önök, Tisztelt Hölgyeim és Uraim, egy ilyen párhuzamos előadás egyik szálát nézik. Sajnos én a többit is látom. Üzenetekben, szavakban, tettekben. Gyomorforgató érzés például, ahogy mézesmázosan nyilatkozik rólam a Partizánban, miközben sms-ekben kapom tőle a fenyegetéseket.

A nárcisztikus düh és bosszú pusztító és kíméletlen. Se gyerekeknek, se barátoknak nem kegyelmez.

Hangfelvételek nyilvánosságra hozatalával Magyar Péter már több alkalommal próbált engem fenyegetni és jobb belátásra bírni. Ebből most csak három jeles alkalmat emelnék ki.

1.) Hangfelvétellel fenyegetés No.1.

2023 márciusában, amikor már javában zajlott a válásunk napi magyarpéteres pszichothrillerje, nem sokkal a közös otthonból való kimenekülésem előtt egy szombat este (erre konkrétan emlékszem, de több alkalom is volt) a volt férjem azt mondta, ha elhagyom és továbbra is el akarok válni, akkor feljelent a Központi Nyomozó Főügyészségen és hangfelvételekkel fogja bizonyítani az állításait. Nehéz azt a lelkiállapotot visszaadni, miben lehet ilyenkor egy háromgyerekes anya, akit a saját konyhájában, az alvó gyerekei mellett az akkori házastársa ilyesmivel fenyeget (és még mennyi más aljasságot, lelki terrort alkalmazott, arra nincsenek szavak!). Mind a mai napig a fülemben cseng például, ahogy mondja, Válj el, ha akarsz. Takarodj. A ház és a gyerekek maradnak. Nekem tiszta a lelkiismeretem, nem engedtem a pressziónak, napokon belül összecsomagoltam és elköltöztem, tudva, hogy a gyerekeim úgyis ragaszkodni fognak az édesanyjukhoz. És csak az elköltözésem után, a mindennapos lelki terrorból való kilépéssel kezdődhetett meg az igazi válási folyamat. Persze sok mindent feladtam a szabadulásomért cserébe, de nem volt más választásom. A szakemberek biztosan értik, mire gondolok például a gyermekfelügyelet kapcsán és szívesen járulok hozzá a kutatásaikhoz a saját rémtörténeteim elbeszélésével.

2. Hangfelvétellel fenyegetés No.2

Magyar Péterrel idén január elején közölték, hogy a Közútban és a Bankholdingban betöltött pozíciói meg fognak szűnni. Tudják, az ilyen típusú pozíciókból volt a hangfelvételeket készítő szabadságharcosnak havonta kb. 3,5-4,5 millió nettó bevétele. Péter ekkor, január 18-a körül egy ún. 24. óra elnevezésű Signal csoportot hozott létre, amelyben Gulyás Gergelyt és engem megfenyegetett, hogy ha nem állítjuk vissza azonnal az eredeti állapotot, akkor ellenséggé válik. Ebben az üzenetben volt egy nagyon fontos állítása, amiért azóta is hálás vagyok neki. Én ennek a rendszernek soha nem ártottam. Kifelé Juditnak sem. Értik? Kifelé Juditnak sem. Köszönöm, Péter, hogy egyértelművé tetted a kapcsolati erőszak természetét.

Kifelé mézesmázosak vagyunk, de amikor kattan a zárban a kulcs, akkor beindul egy másik történet, amit úgysem hisznek majd el. Gergő törölte magát a csoportból, Péter fenyegetéseire nem válaszoltunk, nem reagáltunk. Azt is írta Péter, hogy javaslom, húzzuk be a féket. Mintha magától félt volna. Elképesztő, hátborzongató volt. Innentől kezdve január végéig naponta több típusú fenyegető és hízelgő üzenetet kaptam, illetve nagyban folyt a gázlángozás, ahogy 3-6-15-30 másodperc után eltűnő Signal üzenetekben fenyegetett és becsmérelt, amit a saját személyiségi jogaim védelmében nem szeretnék itt közölni. Ami a legszebb volt az egészben, hogy álszent, manipulatív módon az általa kilátásba helyezett következményekért, amit a gyerekek el fognak szenvedni, folyamatosan engem okolt. Egy fontos üzenet még kiemelendő. A könyörgő műfajban Péter a következőket írta nekem: Még nem írtam alá a lemondásaimat, amit kértek tőlem. Nemcsak a pénz miatt fontos a Közút és az MBH bankos pozícióm, hanem mert ezekhez kapcsolódó cégekkel vannak előrehaladott tárgyalásaim az új munkahelyem kapcsán, amik kirúgás esetén nyilván ellehetetlenülnek.

Ugye mindenki érti. Emlékszünk, hogy korunk lánglelkű hamis Petőfije mivel lépett a nyilvánosság elé? Hogy ő lemond aha. Ha pedig itt leírnám, hogy milyen döbrögikhez tartoznak azok a cégek, akikkel neki állítólag előrehaladott tárgyalásai voltak akkoriban, ahol ő állásért kilincselt, akkor valószínűleg Magyar Péterünket a március 15-ei tömeg paradicsommal megdobálva zavarná haza. Folytassam, Péter? Tudom még.

Január 31-ig még kaptam néhány érdekes sms-t, hogy pl. Alea iacta est meg hogy Spanyolország felett derűs az égbolt. Továbbra is elzárkóztam attól, hogy engedjek a fenyegetőzésének, hiszen így nem lehet élni. Nem zsarolhat folyton bizonyos titkos hangfelvételekkel, ha nem intézek neki megfelelő állásokat. Megbeszéltem a családommal, hogy lesz, ami lesz, jöjjön ki bármivel. Ami ezután történt, azt mindnyájan tudjuk.

Persze Péter sem számított rá, hogy időközben a kegyelmi ügy miatt, vállalva a politikai felelősséget, kilépek a közéletből. A Partizán-interjú ezért indul a feleségét mindenben támogató, jóságos Magyar Péter karakterrel. Stratégiát váltott. Engem nem tudott már a lista élén megütni, ahogy korábban fenyegetett. Istenem, az egész család öklendezve nézte azt az álszent figurát, ahogy manipulálja a jóhiszemű, szavait kortyoló közönséget, akár 2,5 millió embert!

Mindeközben a nekem írt párhuzamos színi előadás szerint Magyar Péter továbbra sem hagyta abba a becsmérlésemet, fenyegetésemet. hiszen ahogy lassanként felépült a szép üstökös karrierje, egyre veszélyesebbé vált számára a múlt. A múlt, ami nem akart eltűnni és egy nap, egy szimbolikus jegyzőkönyv formájában bekopogtatott. Azért szimbolikus, mert ebből akár több tucat is készülhetett volna, de sajnos a kapcsolati erőszak, akár lelki, akár testi áldozata nincs mindig abban a helyzetben, hogy rendőrt hívjon. A bántalmazó kapcsolatok bonyolult lefutási görbéjéről sok balos nőjogi szervezettel egyeztettem miniszter koromban, sok mindent tudnék a saját életemből is elmesélni. Milyen érdekes, hogy most, hogy egy általuk gyűlölt fideszes miniszterről derül ki, hogy áldozat volt, hirtelen szelektívvé válik az empátiájuk. Hallgatásuk üvölt... de erről is majd a szakmának beszélnék később.

3. Hangfelvétellel fenyegetés No.3

Így érkezünk meg a harmadik eseményhez. Amikor Dezső András, a HVG újságírója megkereste Pétert a rendőrségi jegyzőkönyv ügyében, Péter egy ideges üzenetet küldött nekem, amiben arra akart rávenni, hogy állítsam le őket és tisztázzam, hogy semmilyen erőszak nem történt egy szokásos házastársi vitán kívül. Harmadszor sem engedtem a fenyegetőzésének, erre sem válaszoltam semmit. Amikor kiraktam a kapcsolati erőszakos videót a Facebookra, úgy, hogy meg sem szólítottam benne, nagyon bepöccent és újra megfenyegetett. Nem voltam tehát meglepődve. Számítottam rá. De amit tett, az döbbenet. Arra nincsenek szavak.

Végül engedjenek meg néhány szót a jelenlegi közállapotokról. Lojalitás, fegyelmezettség, csapatjáték. Aki a közösséget akarja szolgálni, ezekkel a tulajdonságokkal, úgy gondolom, rendelkeznie kell. Magyar Péterben egyik sincsen. Nagy csalódás volt ez nekem a saját életemben is, mikor rájöttem, kivel kötöttem össze azt 27 éves koromban. Magyar Pétert nem érdekli a haza, csak a saját sorsa.

Az árulás lehet izgalmas, de semmiképpen sem lehet alapja valami jónak és nemesnek. Elárulni a családunkat és a barátunkat nem teljesítmény, hanem bűn. Arra pedig már szavak sincsenek, ha az árulást valaki azzal magyarázza, hogy a családja védelmében tette, amit most már nem tud garantálni.

Ui.: A jelen írás terjedelmi okokból nem tartalmaz minden történetet. Tudom folytatni.

Nyilvánvaló, hogy Varga Judit minden állítását bizonyítani tudja, miképpen az is nyilvánvaló, hogy volt férje, a nárcisztikus, pszichopata gazember viszont nem. És igen, nyilvánvaló, hogy aki olyasmire képes, mint ez az alak a volt feleségével és a gyerekeivel, az bármire képes. Normális ember az ilyentől undorral elfordul.

És ne felejtsék el azt sem: ma olyan világban élünk, ha egy nő előáll azzal a történettel, hogy húsz évvel ezelőtt (!) Donald Trump megerőszakolta egy nagyáruház próbafülkéjében, azt mindenki készpénznek veszi, és a megvádoltnak esélye sincs bizonyítani a vád ellenkezőjét. Ilyenkor a harcos feministák és jogvédők egy emberként követelik a ,,bűnös" meghurcolását.

Ugyanezek most hallgatnak. Vagy inkább kussolnak. Mert a vélt politikai haszon mindennél fontosabb.

És mindent elmond ezekről, hogy kitől várják ezek a politikai hasznot.

Similis simili gaudet. No meg a hasonlóban bízik...

Fotó: Havran Zoltán

Magyar Nemzet




 
 
0 komment , kategória:  Hazám hazám 4.  
Címkék: fenyegetőzésének, hangfelvételeket, tulajdonságokkal, összecsomagoltam, beszélgetésükről, sztárújságíróját, fegyelmezettség, hangfelvétellel, szabadságharcos, nyilvánossággal, hazaköltözzenek, beszélgetésüket, szabadulásomért, közállapotokról, próbafülkéjében, méltatlankodott, hangfelvételen, megfenyegetett, megerőszakolta, pszichopatával, bizonyítékként, fenyegetéseket, figyelmeztetés, pszichopatákra, lelkiismeretem, emberfelettire, bankholdingban, romlottságáról, államtitkárnak, becsmérlésemet, fenyegetéseire, legelfogultabb, fenyegetésemet, lelkiállapotot, keletkezésétől, elbeszélésével, házassága miként, hangfelvételt beszélgetésükről, összes olyan, tömeget bűvöli, évek során, első gyermekük, mindennapi társalgásaik, esküvői tanújuk, családi életükbe, veszekedések olyan, olyan rendezvényre, sértő üzeneteit, veszekedés során, küzdő típus, amin változtatni, válás bejelentése, Varga Judit Hajdú Péternek, Magyar Péterrel, Varga Judit, Hajdú Péternek, Frizbi TV Youtube-csatornája, Magyar Péter, Magyar Péterről, Gulyás Gergely, Magyar Gulyást, Ahogyan Hajdú Péterrel, Amikor Hajdú, Magyar Péternek, Fővárosi Nyomozó Ügyészség Belgrád, Rogán Antalék, Magyar Pétert, Bayer Zsoltnak, Magyar Nemzetben, Martonovics Detti, Martonovics Detti…, HVG-s Dezső Andrástól, HVG-s Dezső András, Polt Péter, Most Önök, Tisztelt Hölgyeim, Központi Nyomozó Főügyészségen, Gulyás Gergelyt, Kifelé Juditnak, Magyar Péterünket, Persze Péter, Amikor Dezső András, Magyar Péterben, Donald Trump, Havran Zoltán, Magyar Nemzet,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nevelőszülőkhöz adták,  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  József Attila – Keresek ...  Nevelőszülőkhöz adták,  Az ember emlékekből áll  Segíts neki dicsérni Téged  Esterházy Péter: Harmonia c...  Kertem  képre írva  Töröld le  képre írva  Zilahy Lajos mondta  Anyámról való emlékek  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Jó éjszakát  Vito Giaquinto gondolata  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Egy gondolat  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Magamnak  Alvó kislány  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Tanmese  Tavaszi este  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Emlékezz  Tanmese  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Emlékezz  Alvó cica  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Az ember emlékekből áll  Hogyan válunk hűségesekké?  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Szabó T. Anna - Pitypang  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Esterházy Péterre emlékezünk  Szeretem ujjad karcsuságait,  Zilahy Lajos gondolata  Jan Twardowski - Siessünk  Vito Giaquinto gondolata  Önmaga ellenére  Hogyan válunk hűségesekké?  Ott van  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Paul David Tripp Április 14  Szabó T. Anna - Pitypang  Tavaszi este  A pitypang legendája  A hagyma antibakteriális hatás...  Spenót fasírttal  Robert Merle tollából  képre írva  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Tanácsok egy pszichológustól  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 12  Eduardo Sacheri gondolata  Egy gondolat 
Bejegyzés Címkék
házassága miként, hangfelvételt beszélgetésükről, összes olyan, tömeget bűvöli, évek során, első gyermekük, mindennapi társalgásaik, esküvői tanújuk, családi életükbe, veszekedések olyan, olyan rendezvényre, sértő üzeneteit, veszekedés során, küzdő típus, amin változtatni, válás bejelentése, interjú során, volt igazságügyi, szüleihez Miskolcra, vitájuk után, volt férje, menekülés lehetőségét, rendőrségi akta, ténylegesen történt, nőjogi aktivistáknak, szabadságharcos Magyar, felvételt mutatta, ügyészségnek kihallgatása, egyetlen szórakoztató, borzalomban &#8211, spanyol jobboldali, nyugati civilizáció, műanyag szörnyetegnek, nárcisztikus pszichopatával, dupla nulla, felesége vitte, dolgot magát, legelfogultabb kormánygyűlölőnek, egész szituációval, saját felesége, igazi nárcisztikus, egész beszélgetést, kérdéseknek álcázott, másik szájába, események ismeretében, gazember kimegy, hangrögzítő eszközét, felesége mondataiba, másik pedig, kényes anyagokat, egész beszélgetés, ilyen párhuzamos, letartóztatás előtt, figyelmeztetés után, ügyészség pedig, ügyészség szerint, ügyészségen megjelenő, adatok nemcsak, helyen vannak, nyomozási bírókat, titkos műveleteket, adatokból feltárható, vonatkozó törvényeknek, haza megmentésével, zászlajára tűző, házasságom alatt, volt férjem, olyan ember, barátok támogató, elmúlt hetek, engem mindvégig, valóságot bemutassam, lelkünket kétszer, súlyos nárcisztikus, folyamatos bántalmazás, múlt elfedését, válásunk napi, közös otthonból, szombat este, lelkiállapotot visszaadni, háromgyerekes anya, saját konyhájában, alvó gyerekei, akkori házastársa, fülemben cseng, gyerekek maradnak, gyerekeim úgyis, elköltözésem után, mindennapos lelki, igazi válási, szabadulásomért cserébe, szakemberek biztosan, gyermekfelügyelet kapcsán, saját rémtörténeteim, ilyen típusú, hangfelvételeket készítő, eredeti állapotot, üzenetben volt, nagyon fontos, rendszernek soha, kapcsolati erőszak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 566 db bejegyzés
Összes: 34577 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2443
  • e Hét: 9319
  • e Hónap: 18703
  • e Év: 151257
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.