Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kezdveő csillagállások várnak ránk
  2013-03-07 01:34:56, csütörtök
 
 
Mindenkinek hoz valami különlegeset az év. Lesznek, akiknek a szerelemben, másoknak az anyagi életükben, az egészségben vagy egyéb területen lesz szerencsés a 2013-as esztendő. Sorozatunk utolsó részében elolvashatják, mire számíthatnak.

KOS:
Jó hír a Kosoknak, hogy anyagilag kedvezően alakul a helyzetük az év elején. A cégüket vezetők üzlete már február végén fellendülhet, a dolgozók is stabil állásba kerülnek. Az anyagi életében a nyár eleje egy nagyobb bevételt lehetőségét ígéri. Az ingatlan és peres ügyek is pénzt hozhatnak, méghozzá a nyár közepén.

A szerelemben a tavasz, a nyár első fele és a szeptember hoz kedvező változást vagy a meglévő kapcsolat mélyülésével, vagy egy új partnerrel. Ezekben az időpontokban akár egy esküvő vagy egy gyermek érkezése is időszerű lehet. Akit érint, az már márciusban tapasztalhatja egészségi állapota jelentős javulását.

BIKA:
Pénzügyi élete már januárban fellendül, de tavasszal és a nyár első felében is kedvező változásokra számíthat. A vállalkozók márciusban számíthatnak egy nagyobb megrendelésre. A munkavállalók a tavasz kezdetén találnak maguknak egy új lehetőséget, de ezt nem biztos, hogy minden új állást kereső megragadja, mivel jelenlegi helyén ekkor kedvező változások, akár fizetésemelés is várható.

A szeptember, októberi időszak is meglepetéseket tartogat. Az érzelmi élete már az év elején kivirágzik, új kapcsolatok születhetnek, akár a régi, nem működő együttélés feladása árán is. A régóta betegeskedők a tavasz végén várhatják a gyógyulást.

IKREK:
Az év második feléig kell kitartani azoknak az Ikreknek, akik eddig szűkölködtek anyagilag, mert ekkor egy nagyobb fellendülés várható. Ez a bevétel lehetőség hosszú távúnak ígérkezik, így a cégüket üzemeltetők új megrendelésekre számíthatnak. A munkát keresők vagy váltani kívánóknak márciusban adódik egy remek lehetőségük, ez ismétlődik meg tavasz végén és az őszi hónapok elején.

A szerelmi életben változást hoz a február, a március és a nyár vége. A párt keresők hosszú távú kapcsolatra számíthatnak. Az egészségükre azonban egész éveben ügyelniük kell, különösen az emésztőrendszerüket kíméljék.

RÁK:
Új szerelemre és az érzelmi életük kivirágzására már január elején, a tavasz végén, júliusban, és az év utolsó három hónapjában lehet számítani. Ezek a hónapok új partnere vagy a régi kapcsolat rendeződését, mélyülését hozhatja. A pénzügyekben egészen a tavaszig egy szerencsés időszakra van kilátás, ekkor azonban érdemes spórolnia is, mivel a további kedvező periódus csak az év utolsó két hónapjában várható.

A saját céget működtetők számára már az év eleje is kedvező lesz, de az április és az év utolsó három hónapja is szerencsésen alakul. A dolgozók számára a tavasz, a nyár közepe és a december közepe jelez pozitív változásokat.

OROSZLÁN:
Anyagi életében jól indul az év és a tavasz vége is igen szerencsés lesz. Ingatlanügyekre kifejezetten alkalmas a nyár kezdete és a december. Az ősz közepétől megint csak anyagi felfutásra lehet számítani. Az állást keresők várhatóan a tavaszi hónapokban és júliusban járnak sikerrel. Az ősz eleje a kinevezést támogatja, de kedvez a változtatásnak is, ahogyan az év utolsó két hónapja is.

A vállalkozók a tavasz közepétől számíthatnak új ügyfelekre vagy megrendelésekre. Ez a kedvező időszak júliusban megismétlődik. Az érzelmek terén, az év eleje, a tavasz vége, és főként a július szerencsés, ekkor új párkapcsolat vagy békülés várható.

SZŰZ:
A jelentős ingatlanügyleteket januárra, a nyár közepére vagy decemberre érdemes időzíteni. Ekkor biztosan el tudja adni régóta hirdetett ingatlanát, vagy megtalálja álmai lakását. Az év elejétől egészen a nyár kezdetéig egy előnyös anyagi időszaknak néz elébe, ez júliusban és decemberben éri el csúcspontját. A hivatás területén a nyár hozhat nagy változást egy felfelé ívelő karrierrel vagy új munkalehetőséggel.

A céget üzemeltetőknek a tél vége, a nyár első fele, az ősz első fele és a december közepe lehet igen szerencsés. Érzelmi élete márciusban, a nyár első felében, az ősz közepén, és az év végén jelez intenzív időszakot.

MÉRLEG:
Nagy szerelem, a párt keresőknek új partner, intenzív érzelmek várják a Mérleget már márciusban, a nyár első felében, szeptemberben és decemberben. Ezek a hónapok a családalapításra és a házasságokra is kiváló. Anyagi fellendülésre márciusban, a nyár elején és a december közepén számíthat. A tavasz elején az állást keresők sikerrel járnak, a stabil helyen dolgozók pedig meglepő, de kedvező változásokra számíthatnak.

A július közepe egy nagyobb anyagi gyarapodást ígér. Aki céget szeretne alapítani, az már januárban sikerrel járhat, de kedvező lesz erre a tavasz, a nyár első fele és a szeptember is.

SKORPIÓ:
Anyagi fellendülés várható már rögtön az év elején, de a tavasz vége, a nyár első fele is kiemelkedő lesz. Az ősz eleje a cégüket működtetőknek kedvez, olyannyira, hogy az októbertől már nagyobb bevételt remélhetnek. Az állást keresők márciusban, tavasz végén, és az őszi hónapokban járnak sikerrel, többen olyan munkát találnak, ahol hosszú évekig jól érzik majd magukat.

A stabil helyen dolgozóknak a február hozza a nagyobb változást, új főnök vagy kollégák érkezhetnek a céghez, ami a szívügyekben is fellendülést hoz. A szerelemre még a nyár első felében és az őszi hónapokban is kellemes meglepetések várják.

NYILAS:
A vállalkozóknak már az év eleje is igen kedvező lesz és ez megismétlődik júliusban és novemberben. Anyagi helyzete megszilárdul és felfelé indul a tavasz kezdetekor, júliusban vagy az ősz elején. Decemberben egy nagyobb összeghez jut. Az ingatlanukat vagy nagyobb értékű tárgyat árulók az ősz végén járnak sikerrel. Munkaügyekben a tavasz második fele és a június-júliusi időszak lesz kedvező.

Ezek az időpontok álláskeresésre, -váltásra, illetve a feljebb lépésre egyaránt alkalmasak. Szerelmi életében a január, a tavasz vége, a nyár közepe és az ősz második fele mutatkozik kiegyensúlyozottnak.

BAK:
A munkát keresők és az állásban dolgozók számára az év eleji tél, a tavasz közepe, a nyár első fele és a december lesz igen kedvező időszak. Ekkor kinevezések, fizetésemelés is várható. Anyagi élet különösen jól alakul már tavasz kezdetén és a nyár első felében. Ez megismétlődik a téli hónapokban.

A vállalkozásukat működtetők számára a január, az április vagy a május lesz sorsfordító, ekkor olyan üzlettársra, megrendelésre talál, ami sokáig biztosítja cége működését. A szerelmi életben igazán intenzív időszak várja már januárban, a tavasz végén, de a nyár közepe és az október is kellemes meglepetéseket hoz.

VÍZÖNTŐ:
Pénzügyi életében fellendülés várható már az első negyedévben, a nyár első fele pedig igazán kiemelkedő lesz. Decemberben egy váratlan nagyobb bevétel teszi boldoggá az év végét. A vállalkozóknak májusig kell várniuk a nagyobb sikerre, de a tavaszi fellendülést mindent kárpótol.

Az érzelmi életben a május hoz olyan meglepetést, amire már régóta várt. A magányosok egy nagyon harmonikus kapcsolatban folytathatják életüket, a tartós kapcsolatokban is rendeződnek a régebb óta fennálló problémák. Az ősz eleje kedvez a családalapításnak és a házasságoknak. Az egészségi állapotban már februárban javulás várható.

HALAK:
A cégüket üzemeltetőknek februárig kell várniuk üzletük fellendülésére, viszont akkortól egészen a nyár közepéig élvezheti ennek áldásos hatását. Ugyanilyen kedvező előjelű a december is. Hivatása területén szerencsés változás vár a Halakra, ami egész évben kitart. A munkát keresőknek szerencsés előjelű a január és a május, valamint az év utolsó két hónapja.

Anyagi életében az év eleji tél, a nyár első fele kiemelkedő sikert ígér. Ingatlanügyekre a január vége, a július és a december kedvez. Érzelmi téren a tavasz kezdete, a nyár első fele, az ősz első fele, és a december közepe lehet emlékezetes, mindez pozitív értelemben.

Forrás: borsonline.hu
: Link







 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Horoszkóp  
Címkék: családalapításra, vállalkozásukat, ingatlanügyekre, megrendelésekre, változtatásnak, fellendülésére, üzemeltetőknek, kapcsolatokban, tapasztalhatja, meglepetéseket, vállalkozóknak, álláskeresésre, házasságoknak, folytathatják, munkavállalók, megismétlődik, működtetőknek, fizetésemelés, munkaügyekben, kivirágzására, megrendelésre, szeptemberben, fellendülésre, elolvashatják, kifejezetten, szűkölködtek, számíthatnak, egészségükre, időpontokban, házasságokra, mélyülésével, ingatlanukat, szerencsésen, pénzügyekben, betegeskedők, rendeződését, anyagi életükben, egészségben vagy, 2013-as esztendő, cégüket vezetők, anyagi életében, nyár eleje, nagyobb bevételt, nyár közepén, nyár első, meglévő kapcsolat, időpontokban akár, esküvő vagy, gyermek érkezése, vállalkozók márciusban, nagyobb megrendelésre, tavasz kezdetén,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Irgalom és ítélet  Ne kapaszkodj magasabbra,  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Popper Péter szavai  Erdőn  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Nevem  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png fotel  Csak a fogyatkozás látható  A kételkedés kezelése  Szabolcska Mihály – Ákác...  Fekete István - Akác  Akarat  Facebookon kaptam  Adakozás  Png fotel  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Fekete István - Akác  Hazára minden embernek szükség...  Csak a fogyatkozás látható  Tanuld meg ezt a versemet  Éretlen vers  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Fehér virág  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Idő  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png telefon  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Idő  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Png csokor  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Sokan azt tartják  Png csokor  Nem tudhatod  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Jó éjszakát  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nevem  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Egy bizonyos határt  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  s immár én is felragyogva, ért...  Fekete-erdő desszert  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
anyagi életükben, egészségben vagy, 2013-as esztendő, cégüket vezetők, anyagi életében, nyár eleje, nagyobb bevételt, nyár közepén, nyár első, meglévő kapcsolat, időpontokban akár, esküvő vagy, gyermek érkezése, vállalkozók márciusban, nagyobb megrendelésre, tavasz kezdetén, érzelmi élete, régóta betegeskedők, tavasz végén, nagyobb fellendülés, bevétel lehetőség, cégüket üzemeltetők, munkát keresők, remek lehetőségük, őszi hónapok, szerelmi életben, nyár vége, párt keresők, egészségükre azonban, érzelmi életük, régi kapcsolat, pénzügyekben egészen, szerencsés időszakra, további kedvező, saját céget, dolgozók számára, nyár közepe, december közepe, tavasz vége, nyár kezdete, állást keresők, tavaszi hónapokban, kinevezést támogatja, tavasz közepétől, kedvező időszak, érzelmek terén, július szerencsés, nyár közepére, nyár kezdetéig, előnyös anyagi, hivatás területén, nyár hozhat, felfelé ívelő, céget üzemeltetőknek, párt keresőknek, nyár elején, december közepén, tavasz elején, stabil helyen, július közepe, nagyobb anyagi, cégüket működtetőknek, őszi hónapokban, február hozza, nagyobb változást, tavasz kezdetekor, nagyobb összeghez, ingatlanukat vagy, tavasz második, június-júliusi időszak, időpontok álláskeresésre, feljebb lépésre, állásban dolgozók, tavasz közepe, december lesz, téli hónapokban, vállalkozásukat működtetők, április vagy, május lesz, első negyedévben, váratlan nagyobb, vállalkozóknak májusig, nagyobb sikerre, tavaszi fellendülést, érzelmi életben, nagyon harmonikus, tartós kapcsolatokban, egészségi állapotban, cégüket üzemeltetőknek, nyár közepéig, munkát keresőknek, január vége, december kedvez, tavasz kezdete, családalapításra, vállalkozásukat, ingatlanügyekre, megrendelésekre, változtatásnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 553
  • e Hét: 3053
  • e Hónap: 11723
  • e Év: 67656
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.