|
2020-08-24 09:01:59, hétfő
|
|
|
Hozzávalók 4 személyre:
500 gr Soós kagylótészta
400 gr kovászos uborka
150 gr cheddar sajt
3 szál angol zeller
2 pohár tejföl (vagy joghurt) (400 ml)
1 nagy csokor friss kapor
ízlés szerint só, bors
A tésztát sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük, kevés olajjal összeforgatva
hűlni hagyjuk. A kovászos uborkát és a cheddar sajtot kis kockákra, az angol
zellert pedig vékony szeletekre vágjuk, egy nagy tálba szórjuk. Hozzáadjuk a
kihűlt tésztát, a tejfölt és a finomra vágott kaprot. Sózzuk, borsozzuk, az
egészet alaposan átforgatjuk. Tálalásig hűtőben tartjuk.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 1. |
|
Címkék: összeforgatva, kagylótészta, átforgatjuk, hozzávalók, szeletekre, hozzáadjuk, tálalásig, leszűrjük, személyre, borsozzuk, kovászos, kockákra, alaposan, cheddar, olajjal, dentére, uborkát, tejfölt, egészet, hűtőben, tartjuk, finomra, tésztát, szórjuk, zellert, hagyjuk, szerint, joghurt, kihűlt, tejföl, vágjuk, sajtot, zeller, uborka, sózzuk, kaprot, kovászos uborkát, cheddar sajtot, nagy tálba, finomra vágott,
|
|
|
|
kovászos uborkát, cheddar sajtot, nagy tálba, finomra vágott, összeforgatva, kagylótészta, átforgatjuk, hozzávalók, szeletekre, hozzáadjuk, tálalásig, leszűrjük, személyre, borsozzuk, kovászos, kockákra, alaposan, cheddar, olajjal, dentére, uborkát, tejfölt, egészet, hűtőben, tartjuk, finomra, tésztát, szórjuk, zellert, hagyjuk, szerint, joghurt, kihűlt, tejföl, vágjuk, sajtot, zeller, uborka, sózzuk, kaprot, vágott, csokor, vékony, főzzük, vízben, kapor, tálba, pedig, ízlés, kevés, angol, hűlni, friss, pohár, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
1 db bejegyzés |
e hónap: |
75 db bejegyzés |
e év: |
582 db bejegyzés |
Összes: |
34593 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 4199
- e Hét: 11770
- e Hónap: 34037
- e Év: 166591
|
|
|