Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Győztes mérkőzés után
  2017-05-08 14:17:36, hétfő
 
  Nagyobb kép Link

Pezsgőben fürdenek a győztes lányok
.........



- Ambrus Martin nyilatkozata: Martín: nem veszítettük el a hitünket
Ambros Martín, a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC vezetőedzője azt hangsúlyozta a vasárnapi diadalt követően, hogy játékosai akkor sem veszítették el a hitüket, amikor a budapesti döntőben a macedón Vardar Szkopje többször is egyenlített.
Gratulálok elsősorban a saját csapatomnak és természetesen a Vardarnak is, mert mindkét mérkőzésükön nagyon jól játszottak. Játékosaim a második félidő végén sem veszítették el a hitüket, amikor egyenlített az ellenfelünk. Ez nagyon fontos volt" - nyilatkozta a spanyol szakvezető.

A győriek tavaly hosszabbítás és hétméterespárbaj után veszítették el a finálét a román CSM Bucurestivel szemben. Ambros Martín elárulta, voltak pillanatok a mostani döntő során, amikor eszébe jutottak az egy évvel ezelőtti események, de igyekezett mindig csak a következő támadásra összpontosítani.

"Nem akartuk, hogy ugyanaz bekövetkezzen, próbáltunk csak arra koncentrálni, mi van előttünk, mi vár ránk most, az adott pillanatban" - mondta Martín.

A négyes döntő legértékesebb játékosának (MVP) választott holland irányító, Nycke Groot azt emelte ki, hogy nagyon jól felkészültek, és végig meg tudták valósítani az elképzeléseiket.

A fináléban hét góljával legeredményesebb Görbicz Anita szerint védekezésben és támadásban is okosan játszott a Győr:

"Ez azt mutatja, hogy nagyon erősek voltunk mentálisan, együtt volt a csapat, ez nagy energiát adott nekünk, szerintem ez döntött. Két kemény éve áll mögöttem, örülök, hogy pont erre a két napra tudtam jó formába kerülni, és bizonyítani tudtam, hogy még ennyi idősen sem kell leírni engem."

A csapatkapitány az MTI kérdésére elmondta, neki a hosszabbításban sem jutott eszébe a tavalyi döntő. Elárulta, nagyon pozitívak voltak a rendes játékidő végén is, pedig nem ők szerezték az utolsó gólt, márpedig ilyenkor ez nehéz helyzet. Úgy vélte, ilyenkor nem is szabad ilyesmire gondolni, mert ha bárkinek beugrott volna, akkor elveszítik a meccset. Saját bevallása szerint örömében egyfolytában sír a találkozó vége óta.

"Az első tizenöt percben azt éreztem, hogy könnyedén szerzi góljait az ellenfél, mert túl sok területük volt, nem tudtunk megfelelően zárni. De tudtam, hogy meg tudjuk változtatni a védekezésünket, és ez meg is történt, egyre hatékonyabbak lettünk" - mondta Kari Aalvik Grimbsbö. "Nyugodtak maradtunk a hosszabbításban is, végig koncentrálni tudtunk, bár én lélekben már készültem a hétméteresekre."

A norvég kapus kitért rá, nagy cél volt számára a BL-siker, amely egy különleges élmény, olyasvalami, amit élete végéig őrizni fog az emlékezetében.

"A szurkolókra nem találok szavakat, elképesztően együtt éltek a mérkőzéssel" - tette hozzá Grimbsbö.

"Rendkívül izgalmas és kemény összecsapás volt, de nyugodtak tudtunk maradni minden alkalommal, amikor felzárkóztak. A hosszabbításban is hittünk magunkban, nem voltak kétségeink és nem adtuk fel" - értékelt Nora Mörk, aki azt is elárulta, a szombati elődöntő alatt sokkal idegesebb volt, mint a fináléban.

"Ez egy igazi döntő volt, ahol mindkét fél mindent beleadott. Én rendkívül elfáradtam, üres vagyok, már csak egy kis energiám maradt az ünneplésre" - nyilatkozta a holland Yvette Broch.

A Vardar Szkopje orosz trénere, Irina Gyibirova kiemelte, hogy remek volt a torna szervezése, mindkét napon kiváló hangulatban játszhattak.

"Gratulálok a győrieknek a BL-győzelemhez, de köszönet illeti a saját csapatomat is, hiszen három edzőváltáson is átestek a lányok, mégis kiváló szezont zártunk. Büszke vagyok rájuk" - értékelt Gyibirova.

"Hihetetlen, történelmi mérkőzés volt. Nagyon boldog vagyok, hogy játszhattam a döntőben, nagyon kemény volt. Harcoltunk, és nagyon büszke vagyok a csapatomra. Úgy gondolom, emelt fővel távozhatunk. A vereség miatt csalódottak vagyunk, de ez a sport. Kisebb hibák becsúsztak, de egy pillanatra sem adtuk fel" - közölte a könnyeivel küszködve a döntőben hat gólt szerző német beálló, Anja Althaus.

 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Címkék: legeredményesebb, hétméterespárbaj, hosszabbításban, összpontosítani, elképzeléseiket, védekezésünket, csapatkapitány, hétméteresekre, legértékesebb, természetesen, bekövetkezzen, emlékezetében, hatékonyabbak, hangsúlyozta, koncentrálni, mérkőzésükön, bucurestivel, védekezésben, felkészültek, elképesztően, nyilatkozata, vezetőedzője, hosszabbítás, edzőváltáson, felzárkóztak, egyfolytában, távozhatunk, megfelelően, mérkőzéssel, hangulatban, pillanatban, összecsapás, változtatni, egyenlített, játékosának, csapatomnak, győztes lányok, vasárnapi diadalt, budapesti döntőben, macedón Vardar, saját csapatomnak, második félidő, spanyol szakvezető, győriek tavaly, mostani döntő, következő támadásra, adott pillanatban, négyes döntő, tavalyi döntő, rendes játékidő, utolsó gólt, találkozó vége, Ambrus Martin, Ambros Martín, Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC, Vardar Szkopje, Nycke Groot, Görbicz Anita, Kari Aalvik Grimbsbö, Nora Mörk, Yvette Broch, Irina Gyibirova, Anja Althaus,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mindig tud adni ,  Szép estét kedves látogatóimna...  Könnyáztatta asszonysorsok  Kokárda  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Nem kellett volna!  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Tavaszról álmodom,  Nemzeti  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Facebookon kaptam  A közszereplő  Facebookon kaptam  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Facebookon kaptam  William Shakespeare-től idéze...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Március 15-re emlékve  Alvó baby  Facebookon kaptam  Talpra vándor  Isten áldja  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Ne engedd el kezem!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Március 16  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  A halolaj és a hal még a migré...  Mindig tud adni ,  Könnyáztatta asszonysorsok  A gyász  Meghitt estéken . . .  Ne feledjük: a föld jóval több...  Nem kellett volna!  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kezdet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Por  Amikor még rangja volt...  A gyomorrontás tojással is kez...  mindent a népért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  Házi botox  Az ünnepről  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az agyat és a csontokat is erő...  Magyarország ilyen hely.  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Minden jónak végeszakad egysze...  A csonk és a facsemete  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Tavaszról álmodom,  Magyarország ilyen hely.  Esti kép  Március 15-re emlékve  Por  Sötétség és világosság  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Alvó baby  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  A gyomorrontás tojással is kez...  Isten áldja  Mi a különbség  Dóró Sándor: Ma  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Alvó baby 
Bejegyzés Címkék
győztes lányok, vasárnapi diadalt, budapesti döntőben, macedón Vardar, saját csapatomnak, második félidő, spanyol szakvezető, győriek tavaly, mostani döntő, következő támadásra, adott pillanatban, négyes döntő, tavalyi döntő, rendes játékidő, utolsó gólt, találkozó vége, első tizenöt, norvég kapus, különleges élmény, szombati elődöntő, igazi döntő, holland Yvette, torna szervezése, saját csapatomat, vereség miatt, könnyeivel küszködve, legeredményesebb, hétméterespárbaj, hosszabbításban, összpontosítani, elképzeléseiket, védekezésünket, csapatkapitány, hétméteresekre, legértékesebb, természetesen, bekövetkezzen, emlékezetében, hatékonyabbak, hangsúlyozta, koncentrálni, mérkőzésükön, bucurestivel, védekezésben, felkészültek, elképesztően, nyilatkozata, vezetőedzője, hosszabbítás, edzőváltáson, felzárkóztak, egyfolytában, távozhatunk, megfelelően, mérkőzéssel, hangulatban, pillanatban, összecsapás, változtatni, egyenlített, játékosának, csapatomnak, veszítették, bizonyítani, nyilatkozta, olyasvalami, játszhattam, veszítettük, játszhattak, ellenfelünk, csalódottak, szurkolókra, győzelemhez, pillanatok, becsúsztak, szervezése, kétségeink, szakvezető, harcoltunk, győrieknek, különleges, történelmi, hihetetlen, elveszítik, csapatomat, gratulálok, mentálisan, alkalommal, próbáltunk, csapatomra, valósítani, támadásban, igyekezett, választott, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1173
  • e Hét: 4763
  • e Hónap: 25446
  • e Év: 228359
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.