Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
London - brutális merénylete
  2017-06-05 12:18:50, hétfő
 
  Index oldalán Link

Szombat este három terrorista autóval hajtott a London Bridge-re, elütött mindenkit, akit csak tudott, majd a zsúfolt Borrough Marketnél késsel folytatták az öldöklést. Londoni merénylet: lelőttek egy járókelőt a rendőrök. Összesen hét ember halt meg, 48 sérültet szállítottak kórházba, közülük 21 személy állapota válságos. A rendőrség mind a három elkövetőt lelőtte.
Most hivatalos helyről érkezett a megerősítés: az őrült lövöldözésben a rendőrök meglőttek valakit a tömegből is, egy ártatlan járókelőt. A sérültet kórházban ápolják, állapota nem kritikus.
Az első lövést az egyenruhások nyolc perccel azután adták le, hogy riasztást kaptak a támadásról. Nyolc rendőr összesen 50 lövést adott le

A Scotland Yard vasárnap hajnalban hivatalosan terrorcselekménynek nyilvánította a London hídon történt gázolást és a közeli piac, a Borough Market melletti késeléses támadást.
Ahogy a Blikk is megírta, összesen három helyszínen történtek incidensek Londonban szombat éjjel, amelyek során lövések is eldördültek. A London Bridge-en szombat éjjel egy fehér furgon nagy sebességgel felhajtott a járdára, és több gyalogost elütött - a gázolásnak halálos áldozatai is vannak. A szemtanúk beszámolója szerint a járműből ezután három ember kiugrott és késsel támadt a járókelőkre a közeli piac, a Borough Market környékén. A Scotland Yard megerősítette a Borough Marketnél történt késeléses támadás hírét és részletek nélkül közölte azt is, hogy a közeli Vauxhall városrészben is történt egy incidens.

A rendőrség vasárnap hajnalra a London híd és a Borough Market széles körzetét kordonnal lezárta és megkezdte a negyed kiürítését. A London Bridge, a Bank és a Vauxhall metróállomásokat is lezárták, de a londoni tömegközlekedést irányító városházi cég, a Transport for London (TfL) vasárnap hajnalban közölte, hogy a Bank és a Vauxhall állomásokat később újra megnyitották. A rendőrségi tájékoztatás szerint az incidensek során lőfegyverhasználat is történt. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a rendőrök használtak fegyvert egy környékbeli étterem mellett, és állítólag két embert lelőttek. A Scotland Yard ezt nem erősítette meg, ugyanakkor "nyugalomra, de éberségre" kérte a lakosságot.
Theresa May miniszterelnök, aki a rendőrségtől folyamatos tájékoztatást kap, vasárnap hajnali nyilatkozatában "rettenetes incidensnek" nevezte a történteket, és közölte, hogy a hatóságok "potenciális terrorcselekményként" kezelik az incidenst. Elnökletével vasárnap délelőtt összeül a brit kormány válsághelyzeti tanácskozó testülete, a COBRA.
A Scotland Yard vasárnap hajnalban hivatalosan terrorcselekménynek nyilvánította a London hídon történt gázolást és a közeli piac, a Borough Market melletti késeléses támadást.
Március vége óta ez a harmadik terrortámadás Nagy-Britanniában. Március 22-én egy magányos merénylő járművével nagy sebességgel a gyalogosok közé hajtott a londoni Westminster híd járdáján, majd kocsijából kiszállva, a parlament épületénél késsel megölt egy rendőrt. Annak a támadásnak a rendőrrel együtt öt halálos áldozata volt. A merénylőt a parlament fegyveres őrsége a helyszínen agyonlőtte. Nem egészen két hete egy manchesteri popkoncert helyszínén egy öngyilkos merénylő hajtott végre robbantásos merényletet, 22 embert, köztük hét gyermeket megölve.
(MTI)
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Címkék: tömegközlekedést, metróállomásokat, nyilatkozatában, miniszterelnök, válsághelyzeti, nyilvánította, megerősítette, terrortámadás, lövöldözésben, tájékoztatást, tájékoztatás, szállítottak, elnökletével, rendőrségtől, egyenruhások, városrészben, britanniában, megnyitották, incidensnek, sebességgel, történteket, potenciális, westminster, megerősítés, állomásokat, hivatalosan, eldördültek, környékbeli, beszámolója, robbantásos, manchesteri, járókelőkre, merényletet, lakosságot, kocsijából, helyszínén, zsúfolt Borrough, rendőrség mind, három elkövetőt, őrült lövöldözésben, rendőrök meglőttek, ártatlan járókelőt, sérültet kórházban, első lövést, egyenruhások nyolc, közeli piac, fehér furgon, gázolásnak halálos, szemtanúk beszámolója, járműből ezután, közeli Vauxhall, rendőrség vasárnap, London Bridge-re, Borrough Marketnél, Scotland Yard, Borough Market, London Bridge-en, Borough Marketnél, London Bridge, Theresa May,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Alázat  Egy hatékony szolga  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png telefon  Hogy lehet megtartani  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Reggel van  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Hazára minden embernek szükség...  képre írva  Még csak most kezdődik a nap  Varga János Veniam - Fontos sz...  Egy lelki imádság  Akarat  Png ház  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szép estét  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép estét kedves látogatóimna...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Akarat  Esti kép  Ne kapaszkodj magasabbra,  Szép napot kívánok  Alázat  Mi lenne ha  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Alvó cicák  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Akarat  Radikális szeretet  Minden harmadik...  Egy lelki imádság  Az igazi szeretetért rendszeri...  A Megváltó szolgálatában  Png lepke  Nem méltó hozzád  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Még csak most kezdődik a nap  Szép álmokat!  Paul David Tripp Április 21  Hiányzik  Akarat  Adakozás  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Garai Gábor - Takarítás  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gonosz démon-álarc  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Akarat  Az engedelmesség miért nem vál...  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
zsúfolt Borrough, rendőrség mind, három elkövetőt, őrült lövöldözésben, rendőrök meglőttek, ártatlan járókelőt, sérültet kórházban, első lövést, egyenruhások nyolc, közeli piac, fehér furgon, gázolásnak halálos, szemtanúk beszámolója, járműből ezután, közeli Vauxhall, rendőrség vasárnap, negyed kiürítését, londoni tömegközlekedést, rendőrségi tájékoztatás, incidensek során, rendőrök használtak, környékbeli étterem, rendőrségtől folyamatos, brit kormány, harmadik terrortámadás, magányos merénylő, gyalogosok közé, londoni Westminster, parlament épületénél, rendőrrel együtt, parlament fegyveres, helyszínen agyonlőtte, manchesteri popkoncert, öngyilkos merénylő, tömegközlekedést, metróállomásokat, nyilatkozatában, miniszterelnök, válsághelyzeti, nyilvánította, megerősítette, terrortámadás, lövöldözésben, tájékoztatást, tájékoztatás, szállítottak, elnökletével, rendőrségtől, egyenruhások, városrészben, britanniában, megnyitották, incidensnek, sebességgel, történteket, potenciális, westminster, megerősítés, állomásokat, hivatalosan, eldördültek, környékbeli, beszámolója, robbantásos, manchesteri, járókelőkre, merényletet, lakosságot, kocsijából, helyszínén, épületénél, popkoncert, incidensek, támadásról, ugyanakkor, járművével, erősítette, terrorista, gyalogosok, felhajtott, rendőrségi, kiürítését, nyugalomra, folyamatos, agyonlőtte, használtak, helyszínen, gázolásnak, támadásnak, folytatták, tanácskozó, rettenetes, késeléses, marketnél, környékén, állítólag, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2585
  • e Hét: 8386
  • e Hónap: 41540
  • e Év: 275287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.