|
2020-11-17 06:32:51, kedd
|
|
|
Hozzávalók:
- 2 bögre felaprított karfiol
- 2 tojás
- 1 evőkanál kókuszliszt
- só,bors
- fűszerek
Elkészítés:
Fél fej karfiol megmosva, rózsáira szedve, szétmorzsolva egészen apró
rizs-szeműre. Lobogó vízben 1 percig kell főzni, majd leszűrni és konyha
ruhára szedni, dehidratálni. Jöhet a tojás, liszt, fűszerek és a kis lepénykék,
amelyeket egy sütőpapírral bélelt tepsire kell tenni. Sütő előmelegítve 180
fokra. Vigyázz, ne legyen túl vékony, mert akkor nem tudod megfordítani.
Süsd 10 percig, majd óvatosan fordítsd meg és pirítsd még 7 percig a másik
oldalát. Remek diétás kenyeret kapsz így. Vedd ki a sütőből és hagyd kihűlni.
Ha ropogósabban szereted, egy palacsintasütőben kicsit még egyesével
átpiríthatod.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 2. |
|
Címkék: szétmorzsolva, előmelegítve, átpiríthatod, sütőpapírral, ropogósabban, dehidratálni, megfordítani, felaprított, kókuszliszt, elkészítés, hozzávalók, amelyeket, lepénykék, egyesével, evőkanál, óvatosan, fűszerek, leszűrni, fordítsd, szereted, megmosva, kenyeret, rózsáira, sütőből, tepsire, oldalát, egészen, szeműre, karfiol, vigyázz, pirítsd, kihűlni, diétás, percig, vékony, legyen, sütőpapírral bélelt, palacsintasütőben kicsit,
|
|
|
|
sütőpapírral bélelt, palacsintasütőben kicsit, szétmorzsolva, előmelegítve, átpiríthatod, sütőpapírral, ropogósabban, dehidratálni, megfordítani, felaprított, kókuszliszt, elkészítés, hozzávalók, amelyeket, lepénykék, egyesével, evőkanál, óvatosan, fűszerek, leszűrni, fordítsd, szereted, megmosva, kenyeret, rózsáira, sütőből, tepsire, oldalát, egészen, szeműre, karfiol, vigyázz, pirítsd, kihűlni, diétás, percig, vékony, legyen, bélelt, ruhára, szedve, konyha, lobogó, vízben, szedni, kicsit, bögre, tudod, akkor, főzni, tojás, hagyd, remek, liszt, fokra, jöhet, kapsz, tenni, másik, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
71 db bejegyzés |
e év: |
578 db bejegyzés |
Összes: |
34589 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 272
- e Hét: 4350
- e Hónap: 26617
- e Év: 159171
|
|
|