Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Halálos áldozata is van a hétvégi viharoknak
  2017-06-26 21:49:02, hétfő
 
  Forrás: hirado.hu
A szekszárdi szőlőhegyen egy alig néhány centiméter mély patak vize 2 méteresre duzzadt a felhőszakadás miatt, és magával sodort egy idős férfit. Délelőtt találták meg a holttestet. 400 helyre hívták a katasztrófavédelmet: kidőlt fákhoz, leszakadt vezetékekhez, elöntött épületekhez.
Egy patakba esett bele egy idős férfi vasárnap este Szekszárdon. Több tucatnyian keresték órákon keresztül, hiába. Már akkor sejteni lehetett, hogy a viharban megáradt patak sodorta el.
A férfi a saját házának a kertjében egy búvárszivattyút akart kivenni a patakból, aminek a vize az év nagy részében mindössze néhány centiméter mélységű. A vasárnap hirtelen lezúduló, több mint 50 milliméternyi eső miatt viszont a patak egyik pillanatról a másikra több mint 2 méter mélyre duzzadt, az idős férfit így magával rántotta a víz. A holttestet a levonuló víz után csak hétfő reggel, másfél kilométerre a várostól került elő.
Villám csapott egy társasházba.
Dunaújvárosban még vasárnap este is csöpögött a víz a tető szigeteléséből, miután a tűzoltók eloltották a tüzet. Egy társasház tetejébe villám csapott, amitől kigyulladt, mintegy 100 négyzetméteren. Az egyik lakó észrevette, és vízzel kezdte oldani. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy csak két lakás sérült meg, és az egyik vált lakhatatlanná a tűz miatt.
Cserna Gábor polgármester azt mondta: a fiú tettéért ajándékot kap az önkormányzattól. Emellett a két sérült lakás 100, illetve 350 ezer forintos gyorssegélyt és igény szerint ideiglenes önkormányzati lakást kap, a helyi vagyonkezelő pedig megkezdi a súlyosabban károsodott lakás helyreállítását.
- Kecskeméten több mint 600 helyen nincs áram
A Híradó egyik nézője felvételeket készített még vasárnap Kecskeméten. A videón látható, hogy még egy bódét is elsodort az erős szél a városi pálinkafesztiválon. Ugyancsak Kecskeméten egy 100 éves fa dőlt egy idős házaspár házára. A hatalmas fa megrongálta az ereszt.
Egy másik udvarban egy fenyőfát mozdított ki a földből a vihar. A fa rádőlt a családi ház garázsára és a távvezetéket is elszakította. Ez a letört faág az 54-es számú főúton okozott fennakadást.
A városban folyamatosan dolgoznak a katasztrófavédelem munkatársai, több mint 240-szer riasztották őket. Van, ahol villanyvezetékeket is károsítanak a kidőlt fák, jelenleg még több mint 600 helyen nincsen áram emiatt.
- Tövestől csavarta ki a fákat a szél
Fakidőlések miatt kellett lezárni az utat Kerekegyháza és Kunszentmiklós között is vasárnap este. Még hétfőn is csak engedéllyel lehetett áthajtani az útzáron. Az orkánerejű szél mintegy fél tucat fát csavart ki, tövestől. Néhány fa az út mentén lévő távvezetékekre is rádőlt, emiatt több háztartásban szünetel az áramszolgáltatás.
 
 
0 komment , kategória:  Katasztrófa  
Címkék: áramszolgáltatás, helyreállítását, búvárszivattyút, önkormányzattól, kunszentmiklós, szigeteléséből, távvezetékekre, dunaújvárosban, négyzetméteren, felhőszakadás, milliméternyi, önkormányzati, lakhatatlanná, gyorssegélyt, vagyonkezelő, kerekegyháza, polgármester, távvezetéket, folyamatosan, felvételeket, valószínűleg, elszakította, vezetékekhez, háztartásban, kecskeméten, károsítanak, riasztották, munkatársai, megrongálta, fakidőlések, szekszárdon, pillanatról, súlyosabban, engedéllyel, épületekhez, szőlőhegyen, szekszárdi szőlőhegyen, alig néhány, felhőszakadás miatt, idős férfit, patakba esett, idős férfi, viharban megáradt, saját házának, búvárszivattyút akart, vasárnap hirtelen, patak egyik, másikra több, várostól került, tető szigeteléséből, tűzoltók eloltották, társasház tetejébe, Cserna Gábor, Ugyancsak Kecskeméten,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Paul David Tripp Április 20  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Tanuld meg ezt a versemet  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kövesd a cowboyt!  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Annuska bar...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Mi lenne ha  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 19  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Nevem  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Adakozás  Kaffka_Margit  Gonosz démon-álarc  Png csokor  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Elköszönt  Lóhere  Mai harmónia kártyám  Hogy lehet megtartani  Őrizkednünk kell...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Alázat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Sokan azt tartják  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A jó emberek mindig szépek mar...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép estét  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png fotel  Minden harmadik...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akik bántanak téged  Paul David Tripp Április 21  Png ház  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akarat  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Png kislány  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
szekszárdi szőlőhegyen, alig néhány, felhőszakadás miatt, idős férfit, patakba esett, idős férfi, viharban megáradt, saját házának, búvárszivattyút akart, vasárnap hirtelen, patak egyik, másikra több, várostól került, tető szigeteléséből, tűzoltók eloltották, társasház tetejébe, egyik lakó, egyik vált, helyi vagyonkezelő, súlyosabban károsodott, videón látható, erős szél, idős házaspár, másik udvarban, fenyőfát mozdított, letört faág, 54-es számú, városban folyamatosan, utat Kerekegyháza, orkánerejű szél, áramszolgáltatás, helyreállítását, búvárszivattyút, önkormányzattól, kunszentmiklós, szigeteléséből, távvezetékekre, dunaújvárosban, négyzetméteren, felhőszakadás, milliméternyi, önkormányzati, lakhatatlanná, gyorssegélyt, vagyonkezelő, kerekegyháza, polgármester, távvezetéket, folyamatosan, felvételeket, valószínűleg, elszakította, vezetékekhez, háztartásban, kecskeméten, károsítanak, riasztották, munkatársai, megrongálta, fakidőlések, szekszárdon, pillanatról, súlyosabban, engedéllyel, épületekhez, szőlőhegyen, kilométerre, társasházba, fennakadást, köszönhető, szekszárdi, eloltották, károsodott, centiméter, orkánerejű, észrevette, kigyulladt, holttestet, tucatnyian, ideiglenes, garázsára, kertjében, ajándékot, készített, ugyancsak, csöpögött, mindössze, társasház, mozdított, leszakadt, méteresre, keresztül, dolgoznak, áthajtani, vasárnap, forintos, várostól, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6417
  • e Hét: 18047
  • e Hónap: 51201
  • e Év: 284948
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.