Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vizes vb: grandiózus nyitóünnepség
  2017-07-12 21:05:14, szerda
 
  Vizes vb: grandiózus nyitóünnepség - ma este van a főpróba.
- Tényleg nagyon durván látványos lesz a vizes vb megnyitóünnepsége
2017. júl. 11. Youtube
Már alig három nap van hátra a vizes világbajnokság megnyitóünnepségéig, így a résztvevők természetesen az utolsó próbákat tartják a dunai showműsor előtt. Az NSO Tv stábja is ott lehetett az egyiken, így most néhány részletét megmutathatjuk az előadásnak. Annyit elöljáróban elárulhatunk: mi nem csalódtunk, a nyitóműsor az ígéretekhez híven valóban elképesztő látvánnyal szolgáltat majd. Videó Link


A vizes világbajnokságok és Magyarország történetének leglátványosabb show-műsorával készülnek a szervezők a budapesti és balatonfüredi FINA-világbajnokság megnyitóünnepségére. Július 14-én este 9 órától 4 darab 1600 tonnás uszály, 3000 négyzetméter színpad, 2000 jelmez, 40 drón és 510 közreműködő művész vesz részt a műsorban közel 220 önkéntessel és fiatal sportolóval kiegészülve - derült ki a Müpa és a Bp2017 Nkft. közös sajtótájékoztatóján.

- Szántó Éva, a Bp2017 ügyvezető igazgatója kijelentette: hazánk felkészült a házigazdai szerepre. A nyitóünnepséget a Lánchíd pesti hídfőjénél rendezik. ,,A Dunához és a vízhez kapcsolódó nagyszabású összművészeti produkciót láthatnak a nézők. Természetesen ebből nem maradhatnak ki a kötelező elemek, a részt vevő országok zászlóinak felvonulása és a sportolói fogadalomtétel sem."
,,A szervezők és a FINA részéről az volt az elvárás, hogy grandiózus ünnepséget rendezzünk - kezdte Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója. - Elképesztően nagy csapatmunka eredménye lesz az előadás, ezer ember dolgozik a produkción."
Hozzátette: a show négy részből épül fel. Az elsőben azt mutatják be, hogy a víz az élet kialakulásához elengedhetetlen. Ezután a kultúránk és a víz kapcsolata elevenedik meg, majd következik a sportkultúra, végül befejezésképpen a víz és a jövőnk viszonya.
Káel árulta el a show legnevesebb fellépőit is: Eötvös Péter világhírű zeneszerző a Dunát szólaltatja meg szerzeményében. Herczku Ágnes nemzetközi hírű előadó énekel, míg Bogányi Gergely speciális zongoraprodukcióval készül. Mindemellett fellép a brit sztárénekes, Emeli Sandé is.
A nyitórendezvény koreográfusa az ExperiDance művészeti vezetője, Román Sándor, aki kijelentette: a táncjelenetek egyediek lesznek, teljesen magyar szabvány. A néptáncon keresztül szeretnék bemutatni a magyar lelkületet, többek közt 150 gyerek részvételével.
A fellépők ruháit egyébként a nemzetközi szinten is elismert divattervező, Zoób Kati álmodta meg, összesen 150 modell fel is vonul majd az este folyamán.
Fontos információ még, hogy az ünnepség alatt a Lánchíd teljesen, míg az Erzsébet híd az autós forgalom elől lesz lezárva. A helyszínen tartózkodók tíz kivetítő ernyőn követhetik az eseményeket, miközben a teljes budai várt fénybe borítják. Az otthon maradóknak pedig a médiapartner, az MTVA közvetíti az egész előadást.
A Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő záróünnepségről is esett szó: Vági Bence, a Recirquel Újcirkusz Társul vezetője elárulta, hogy egy ősi legendát fognak életre kelteni 200 művész, köztük 80 artista és több mint 50 táncos segítségével. Épül egy 6 méter magas félig robot, félig báb, amely végigvezeti a nézőket Magyarország tájain.
Újságírói kérdésre válaszolva Káel elárulta: összesen 4.3 milliárd forintba kerülnek a nyitó- és záróünnepségek (a balatonfüredi helyszínt is beleszámítva), amiből a legnagyobb részt a dunai helyszín kialakítása emésztette fel. Julie Cugurno, az ECA2, vagyis a nyitóünnepség technikai lebonyolításáért felelős cég operatív igazgatója hozzátette: nemzetközi tapasztalataik alapján egy színvonalas show-műsor lebonyolításához ez egyáltalán nem kiemelkedő összeg.
 
 
0 komment , kategória:  Vizes OB, VB 2017_Magyarország  
Címkék: világbajnokságok, lebonyolításáért, lebonyolításához, leglátványosabb, elengedhetetlen, záróünnepségről, nyitórendezvény, vezérigazgatója, nyitóünnepséget, befejezésképpen, világbajnokság, megmutathatjuk, záróünnepségek, tapasztalataik, fogadalomtétel, szerzeményében, kialakulásához, összművészeti, részvételével, természetesen, nyitóünnepség, balatonfüredi, megrendezendő, sportarénában, táncjelenetek, koreográfusa, magyarország, beleszámítva, elárulhatunk, mindemellett, médiapartner, sportkultúra, elképesztően, kijelentette, segítségével, történetének, vizes világbajnokság, résztvevők természetesen, utolsó próbákat, dunai showműsor, ígéretekhez híven, vizes világbajnokságok, műsorban közel, házigazdai szerepre, vízhez kapcsolódó, kötelező elemek, részt vevő, sportolói fogadalomtétel, show négy, élet kialakulásához, jövőnk viszonya, show legnevesebb, Bp2017 Nkft, Szántó Éva, Káel Csaba, Eötvös Péter, Herczku Ágnes, Bogányi Gergely, Emeli Sandé, Román Sándor, Zoób Kati, Papp László Budapest Sportarénában, Vági Bence, Recirquel Újcirkusz Társul, Julie Cugurno,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Popper Péter szavai  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nem számIt  Png fotel  Reggel van  Adakozás  Németh László tollából  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Nevem  Png kislány  Facebookon kaptam  Png ház  Radikális szeretet  Leonardo da Vinci gondolata  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Png telefon  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Szép estét  Boldog születésnapot a ma ünne...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Nevem  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png virág  Png csokor  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Erdőn  Egy hatékony szolga  Fekete-erdő desszert  Régi emberek, akikre máig büsz...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Sokan azt tartják  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Lóhere  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Mai harmónia kártyám  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Irgalom és ítélet  Reménység és erő Krisztustól e...  Örülök, hogy látlak!  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Reggel van  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Soha ne kedvezz...  A másik dolog,  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Akarat  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Png virág  Nem számIt  Png nő  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mai harmónia kártyám  Németh László tollából  Akarat  Alázat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A jó emberek mindig szépek mar...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Csak a fogyatkozás látható  Png lepke  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Egy lelki imádság  Nem tudhatod  Png nő  Akarat  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg... 
Bejegyzés Címkék
vizes világbajnokság, résztvevők természetesen, utolsó próbákat, dunai showműsor, ígéretekhez híven, vizes világbajnokságok, műsorban közel, házigazdai szerepre, vízhez kapcsolódó, kötelező elemek, részt vevő, sportolói fogadalomtétel, show négy, élet kialakulásához, jövőnk viszonya, show legnevesebb, brit sztárénekes, nyitórendezvény koreográfusa, táncjelenetek egyediek, néptáncon keresztül, magyar lelkületet, fellépők ruháit, nemzetközi szinten, este folyamán, ünnepség alatt, autós forgalom, helyszínen tartózkodók, teljes budai, otthon maradóknak, egész előadást, nézőket Magyarország, balatonfüredi helyszínt, legnagyobb részt, dunai helyszín, nyitóünnepség technikai, színvonalas show-műsor, világbajnokságok, lebonyolításáért, lebonyolításához, leglátványosabb, elengedhetetlen, záróünnepségről, nyitórendezvény, vezérigazgatója, nyitóünnepséget, befejezésképpen, világbajnokság, megmutathatjuk, záróünnepségek, tapasztalataik, fogadalomtétel, szerzeményében, kialakulásához, összművészeti, részvételével, természetesen, nyitóünnepség, balatonfüredi, megrendezendő, sportarénában, táncjelenetek, koreográfusa, magyarország, beleszámítva, elárulhatunk, mindemellett, médiapartner, sportkultúra, elképesztően, kijelentette, segítségével, történetének, négyzetméter, divattervező, ígéretekhez, végigvezeti, nagyszabású, sztárénekes, experidance, csapatmunka, szólaltatja, legnevesebb, felvonulása, maradhatnak, önkéntessel, sportolóval, kiegészülve, eseményeket, közreműködő, tartózkodók, elöljáróban, kialakítása, színvonalas, grandiózus, résztvevők, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 949
  • e Hét: 6750
  • e Hónap: 39904
  • e Év: 273651
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.