Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aggasztó!
  2015-03-14 10:31:18, szombat
 
 
Aggasztó!

Feladta: 2015, március, 12

A 444.hu oldalán tegnap este megjelent bejegyzés gúnyos hangon említi meg az MTI és a Külügy legújabb, kínos bakiját. Ez a “műsor" nem jöhetett volna létre, ha a két szervezetben lenne legalább néhány, a szakmájához értő ember. ... Aggasztó!

Az említett bejegyzés arról szólt, hogy egy “SputnikNews" című orosz, de angol nyelvű portálon napvilágot látott egy értesülés, miszerint Victoria Nuland, az amerikai külügy helyettes államtitkára kedden, egy szenátusi meghallgatáson azt mondta: “Az Egyesült Államok nyomást gyakorol az Oroszországgal szemben bevezetett szankciókat ellenző európai államokra“. Ezt kritika nélkül átvette a “nemzeti hírgyárnak" kikiáltott MTI, s ki is tette a saját oldalára. Erre meg osztán szinte rögvest reagált a “Teremfociminisztérium" is az alábbi közleménnyel:

“Magyarország eddig is tartotta magát, és ezután is tartani fogja a közös európai döntésekhez. Ezzel kapcsolatban senkinek nem kell aggódnia, és senkinek nem kell nyomást gyakorolnia ránk.“

Talán dicséretes is lehetne, hogy az MTI ennyire gondosan figyeli a világ sajtóját, azon belül is a Magyarországgal kapcsolatos híreket. Talán dicséretesnek lehetne nevezni azt is, hogy egy ilyen “diplomáciai agresszióra" milyen gyorsan és “frappánsan" válaszol a KüKü-minisztérium. Csakhogy az a nagy helyzet, hogy ez az orosz “értesülés" egyszerűen hazugság: az MTI is, meg a KüKüM is rákozmált egy álhírre!

Nulandot ugyanis valóban megkérdezték kedden, hogy mit szándékozik tenni a szankciókat ellenző európai államokkal (közöttük Magyarország) az USA kormánya, de az ő válasza nem az volt, amit a “Sputnik" idézett! A helyettes külügyi államtitkár valójában azt mondta, hogy az említett országok ugyan húzódoznak a szankcióktól, de azokat mindig megszavazzák. Majd hozzá tette: “A kétoldalú vezetői találkozókon továbbra is tárgyalunk velük ezekről a kérdésekről.“.

Régóta tudjuk, hogy mióta az MTI Maffia-irányítás alá került, a szervezet szakmailag erodálódott, vagy ha tetszik, hát “kiherélt". Ma már nincs ott (talán) egy ember sem, aki a szó pozitív értelmében értene a “sajtószakmához", pontosabban ahhoz, hogy mi is a dolga egy “nemzeti hírügynökségnek". Például az, hogy ha egy értesülés birtokába jut, azt a közzététel előtt nem árt ellenőrizni, verifikálni. Úgy mondjuk, hogy utána néz: valóban ez a mondat hagyta-e el Nuland száját. De nem tették, mert az orosz álhír tökéletesen “rezonált" azzal a qrmányzati propagandával, miszerint a “Kitiltási Botrány" mögött valójában nem megalapozott vádak, hanem egy “nyomásgyakorlás" áll. Így akarja ugyanis az USA elérni, hogy Budapest kritikátlanul, tehát akár a “nemzeti érdekek" feladása árán is támogassa Washingtont a Moszkvával folytatott gazdasági és diplomáciai “hidegháborújában".

Eddig tehát “tiszta és világos" minden! A szervilis és tehetségtelen csinovnyikok így akarják “megszolgálni" a beléjük vetett qrmányzati bizodalmat. No meg azt a közpénzt, amelyet méltatlanul utalgatnak a bankszámlájukra. Ámde mi az ördögöt csinált a Külügy? Mielőtt kiadta volna a tömören megfogalmazott, méltatlankodó “Dörgedelmét", hogy a fenébe nem nézett utána az “értesülésnek"? Hogyan lehetséges az, hogy egy állam önmagára roppant büszke kormányzata, annak egyik nagyon fontos “hivatala" ennyire mélyen benyelje a “horgot"?!

Hónapok óta hallani/olvasni azokat a véleményeket, hogy a világ számunkra meghatározóan fontos országaiban a mostani magyar “diplomácia" egyszerűen “közröhej tárgyát képezi“. A minisztériumon, illetve az ilyen-olyan külképviseleteken belül (meg azok élén is) csupa fogalmatlan idióta ücsörög. Ezek nem csak azzal nincsenek tisztában, hogy mégis ki kicsoda, bizonyos kérdések tisztázása végett kihez/kikhez köll fordulni, de még az alapvető viselkedési normákkal sem. Semmi mással nem foglalkoznak már, mint hogy a világ akármelyik szegletéből is, de pénzt hajtsanak fel a Maffiának. Ennek következtében egyik sem diplomata, hanem egyszerű “handlé", aki nem az ország, hanem A Párt (anyagi) érdekeit szolgálja.

Ha nem így lenne, akkor a Külügyben eszébe jutott volna valakinek, hogy a “Dörgedelem" kiadása előtt mondjuk telefonon érdeklődjék az USA kormányánál (és ismét csak mondjuk) a budapesti nagykövetségen keresztül. De ha ezt már nem tette, akkor minimum utána nézethetett volna a Moszkvában ücsörgő, hivatalosan “nagykövetnek" nevezett illetővel, hogy mégis mennyire megbízható a “hír" forrása.

Ha így tettek volna, akkor megtudhatják azt, amit a 444.hu már tavaly novemberben kiderített. Azt nevezetesen, hogy ez a “SputnikNews" tulajdonképpen nem más, mint a “Ria Novosti" romjain felépített új hírügynökség, a “Rossya Segodnya“egyik angol nyelvű “leágazása". Az új ügynökség idén 34 milliárd forintnak megfelelő rubelt kapott arra, hogy többek között a modern, internetes szokásoknak tökéletesen megfelelő módon és formában tálalja a kőkemény putyinista propagandát (kitűnő példák a fentebb megadott linken!). A 2300(!) embert foglalkoztató szervezet vezetője pedig a közismert homofób Dimitrij Kiszeljov, aki az orosz elnök (no meg az ő “rendszerének") elkötelezett híve. Az immáron fizikai agresszióra is vetemedő újorosz, birodalmi politika “fényezése" érdekében pedig már nem először “vetnek be" álhíreket, kitalációkat, nettó hazugságokat. Ha minimum a Moszkvában ücsörgő magyar nagykövet nem csak egy szimpla üzletkötő lenne, hanem tájékozott diplomata, akkor a budapesti “Külügy" sem ment volna lépre, illetve kozmált volna oda egy ilyen, meglehetősen könnyen verifikálható “értesülésre". No de azt legkésőbb az Orbán által hétfőn tartott “fejtágító" óta tudjuk: a magyar kormánynak nem értelmiségiekre, a körülményeket professzorosan felmérni képes “diplomatákra" van szüksége, hanem olyanokra akik nem gondolkodnak, csak a lenyúlható lóvét lesik!

Mit is írtam a poszt címében? “Aggasztó!“? ... Tévedtem! Ez már IJESZTŐ!


https://szendamondja.wordpress.com/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hidegháborújában, nyomásgyakorlás, értelmiségiekre, hírügynökségnek, bankszámlájukra, magyarországgal, professzorosan, minisztériumon, megfogalmazott, meghallgatáson, oroszországgal, nagykövetségen, sajtószakmához, tulajdonképpen, tehetségtelen, verifikálható, kritikátlanul, méltatlankodó, meghatározóan, következtében, dicséretesnek, körülményeket, propagandával, foglalkoztató, magyarország, megkérdezték, kitalációkat, közleménnyel, véleményeket, megtudhatják, minisztérium, kapcsolatban, hazugságokat, hírügynökség, nagykövetnek, elkötelezett, szakmájához értő, említett bejegyzés, amerikai külügy, szenátusi meghallgatáson, saját oldalára, alábbi közleménnyel, közös európai, világ sajtóját, ilyen “, orosz “, szankciókat ellenző, helyettes külügyi, említett országok, kétoldalú vezetői, szervezet szakmailag, értesülés birtokába, Victoria Nuland, Egyesült Államok, Kitiltási Botrány”, Rossya Segodnya“, Dimitrij Kiszeljov,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png rózsa csokor  Nem tudhatod  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép napot kívánok  A kételkedés kezelése  Éretlen vers  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Nevem  Erdőn  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Paul David Tripp Április 21  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Albert Einsteinről  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nevem  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Png telefon  Facebookon kaptam  Erdőn  Nem méltó hozzád  Png kutya  Őrizkednünk kell...  Adakozás  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Png ház  Bounty krémes  Gonosz démon-álarc  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Még csak most kezdődik a nap  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
szakmájához értő, említett bejegyzés, amerikai külügy, szenátusi meghallgatáson, saját oldalára, alábbi közleménnyel, közös európai, világ sajtóját, ilyen &#8220, orosz &#8220, szankciókat ellenző, helyettes külügyi, említett országok, kétoldalú vezetői, szervezet szakmailag, értesülés birtokába, közzététel előtt, mondat hagyta-e, orosz álhír, qrmányzati propagandával, beléjük vetett, ördögöt csinált, tömören megfogalmazott, állam önmagára, világ számunkra, mostani magyar, ilyen-olyan külképviseleteken, alapvető viselkedési, világ akármelyik, budapesti nagykövetségen, kőkemény putyinista, fentebb megadott, közismert homofób, orosz elnök, immáron fizikai, szimpla üzletkötő, budapesti &#8220, magyar kormánynak, körülményeket professzorosan, lenyúlható lóvét, poszt címében, hidegháborújában, nyomásgyakorlás, értelmiségiekre, hírügynökségnek, bankszámlájukra, magyarországgal, professzorosan, minisztériumon, megfogalmazott, meghallgatáson, oroszországgal, nagykövetségen, sajtószakmához, tulajdonképpen, tehetségtelen, verifikálható, kritikátlanul, méltatlankodó, meghatározóan, következtében, dicséretesnek, körülményeket, propagandával, foglalkoztató, magyarország, megkérdezték, kitalációkat, közleménnyel, véleményeket, megtudhatják, minisztérium, kapcsolatban, hazugságokat, hírügynökség, nagykövetnek, elkötelezett, rendszerének, foglalkoznak, államtitkára, értesülésnek, megszavazzák, szervezetben, meglehetősen, diplomatákra, megalapozott, találkozókon, gondolkodnak, szankcióktól, csinovnyikok, szendamondja, megszolgálni, kérdésekről, kapcsolatos, novemberben, tökéletesen, propagandát, sputniknews, viselkedési, nevezetesen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 217
  • e Hét: 1704
  • e Hónap: 12815
  • e Év: 166311
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.