|
2021-03-01 11:48:17, hétfő
|
|
|
Hozzávalói:
1 kisebb fej karfiol
1 sárgarépa
1 kis fej vöröshagyma
1 petrezselyemgyökér
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
1 csokor friss petrezselyem
ízlés szerint tengeri só,
őrölt bors és sáfrány
Elkészítése:
A zöldségeket készítsük elő: hámozzuk és mossuk meg, majd vágjuk azokat
kisebb darabokra. Az olívaolajon dinszteljük meg a hagymát, majd adjuk
hozzá a zöldségeket. Pároljuk azokat 5-10 percig. Vágjuk össze fűszernövény
ollóval a zöldpetrezselymet, a felét adjuk a leveshez. Amikor a leves főni kezd,
ízesítsük a fűszerekkel. Tálaláskor adjuk hozzá a maradék zöldpetrezselyem
másik felét is.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 1. |
|
Címkék: zöldpetrezselyem, petrezselyem, fűszernövény, fűszerekkel, elkészítése, zöldségeket, dinszteljük, olívaolajon, vöröshagyma, tálaláskor, hozzávalói, sárgarépa, ízesítsük, olívaolaj, darabokra, készítsük, pároljuk, hámozzuk, leveshez, evőkanál, karfiol, hagymát, szerint, ollóval, sáfrány, tengeri, maradék, vágjuk, azokat, kisebb, csokor, percig, mossuk, amikor, össze, leves, zöldségeket készítsük, olívaolajon dinszteljük, felét adjuk, leves főni, maradék zöldpetrezselyem,
|
|
|
|
zöldségeket készítsük, olívaolajon dinszteljük, felét adjuk, leves főni, maradék zöldpetrezselyem, zöldpetrezselyem, petrezselyem, fűszernövény, fűszerekkel, elkészítése, zöldségeket, dinszteljük, olívaolajon, vöröshagyma, tálaláskor, hozzávalói, sárgarépa, ízesítsük, olívaolaj, darabokra, készítsük, pároljuk, hámozzuk, leveshez, evőkanál, karfiol, hagymát, szerint, ollóval, sáfrány, tengeri, maradék, vágjuk, azokat, kisebb, csokor, percig, mossuk, amikor, össze, leves, másik, felét, hozzá, adjuk, ízlés, őrölt, friss, extra, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
74 db bejegyzés |
e év: |
581 db bejegyzés |
Összes: |
34592 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 2162
- e Hét: 9733
- e Hónap: 32000
- e Év: 164554
|
|
|