Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán Viktor legnagyobb seggszáj-mutatványai
  2015-03-28 11:16:30, szombat
 
 
Orbán Viktor legnagyobb seggszáj-mutatványai
2015. március 04. 18:46 - Első Kézből

A legelvakultabb rajongóit leszámítva mindenki előtt világos: Orbán Viktor egy valódi politikai kaméleon. Mást mond a páros heteken és mást a páratlanokon. Aki fázik, arra meleget lehel; akinek melege van, arra hideget fú. Csokorba szedtük a pávatáncos miniszterelnök legnagyobb önmeghazudtolásait.

ovseggszaj.png

1. Gigantikus seggszáj a paksi korrupció titkosításáról

,,Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, vagy olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak" - mondta 2008-ban. Ehhez képest a Parlament fideszes többsége a tegnapi gyalázatos napon szavazta meg, hogy az Orbán-Putyin-paktum részleteit még 30 évig nem ismerheti meg a közvélemény.

2008-ban azt is mondta: ,,aki elveszi tőlünk és a választott képviselőktől a valóság megismerésének jogát, az valójában puccsot hajt végre az egész magyar néppel szemben". A Fidesz-KDNP tehát megpuccsolta a magyar népet azzal, hogy megszavazták az országot évtizedekre eladósító, több mint 3000 milliárd forintos paksi mutyi titkosítását.

2. Kelet vagy Nyugat

“Nem azért mutattunk ajtót bizonyos dolgoknak, hogy most meg visszajöjjenek az ablakon. Tehát, mi az ajtót a nyugatnak kinyitottuk, az oroszoknak, a Szovjetuniónak, meg a kommunizmusnak ajtót mutattunk. És azt üzenjük a jövőnek, ne engedjék, hogy mindez visszamásszon az ablakon" - mondta 2007-ben, a Fidesz 19. születésnapján.

Ehhez képest újbóli hatalomra kerülése óta Orbán szemérmetlenül keleti diktatúrákkal flörtöl: kiadta Aliyevnek az azeri baltás gyilkost, beszédeiben ,,a kínai modellt" dicsőíti, a paksi atomerőmű második blokkját pedig az uniós átláthatósági kritériumokat megkerülve az oroszokkal építteti, 30 évre eladósítva az országot. A Putyinnal való haverkodása miatt elveszítettük utolsó európai szövetségesünk, Lengyelország szimpátiáját is.

3. Független média vagy cselédsajtó

,,A magyar médiának számos problémája létezik. Ebből az egyik probléma az, hogy túlságosan erősen kötődik a politikához. Elveszíti a függetlenségét, önállóságát és hajlamos arra, hogy ezért kiszolgáljon pártpolitikai igényeket. Nagyobb távolság, higgadtabb viszony, kritikusabb kapcsolatrendszer lenne szükséges a média szereplői és a politikai élet szereplői között" - mondta 2004. október 24-én Clevelandben.




Ehhez képest az évente 80 milliárd forint közpénzből működő MTVA sztálini módszerekkel hamisít és manipulál: akad, hogy a tüntetés helyett üres utcaszakaszokat mutogatnak, máskor beépített médiásokat szólaltatnak meg az ,,utca embereként". A híradók műsorvezetői személyes kommentárokat fűznek a hírekhez és az egész közmédiából dől a Fidesz kritikátlan ajnározása és a Fidesz ellenfeleinek mocskolása.

Március 15-től pedig jön a kormány még több közpénzbe kerülő szócsöve, a kizárólag hírműsorokat sugárzó M1-es kanális. Egy titkos találkozón a vs.hu információi szerint ,,Orbán Viktor arról beszélt, hogy a jövőben a közmédiát tekinti a legfontosabb csatornának a kormány és a Fidesz üzeneteinek közvetítésére"

4. Erős forint vagy gyenge forint

"A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak" - mondta a HírTV-nek 2004. november 8-án. A műsorban hosszasan fejtegette, hogy a forint gyengítésével tulajdonképpen "ellopják a pénzt az emberek zsebéből", mivel a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér.

Hatalomra kerülve - úgy tűnik - Orbán ,,megkedvelte" a gyenge forintot, sőt maga a kormányzati szándék is ez lett. A miniszterelnök több megszólalásában a gyenge árfolyamot vetítette előre. Ténykérdés az is: az euró árfolyama 2010 májusában, a kormányváltás előtt 275 volt, most 307. A svájci frank 2010-ben 193, most 286. Köszi, Orbán!

5. A szegény gyerekek is eljuthassanak egyetemre - vagy mégsem?

"Magyarországon minden szegény sorba született, tehetséges gyermek eljuthasson egyetemre. (...) Magyarország jövője sokkal inkább függ a tudástól, mint a pénztől" - mondta 2008. január 18-án a Szólás szabadsága című műsorában.

Ehhez képest évek óta brutális a forráskivonás az oktatásból, a kormánynak pedig deklarált célja, hogy a jelenlegi 128 ezerről durván a felére csökkentse a gimnáziumban tanulók számát és a szakmunkásképzés felé terelje a fiatalokat. Persze a közmunkához elég a 8 általános is, Orbán Rasi pedig továbbra is félévente 15 millió forintért tanulhat Svájcban...

6. Egykulcsos kontra többkulcsos adó

,,Sehol nem mondtam azt, hogy az egykulcsos adó híve vagyok, az ellenkezőjét mondtam" - kérte ki magának önérzetesen a 2005-ös Gyurcsány-Orbán vitában. A TV2-nek 2010-ben pedig azt mondta: ,,Ha az adórendszer nem veszi figyelembe, hogy a megkeresett összegből hányan élnek, hány embert tartanak el, akkor az sohasem lesz igazságos. Ebből következik, hogy nem lehet egy kulcs, több kategóriának kell lennie". Maga az interjú is ,,Többkulcsos adórendszerre van szükség" címmel van fent a miniszterelnok.hu-n.

Ehhez képest hatalomra kerülve eltörölték a gazdagok magasabb adókulcsát, évi 400 milliárdot hagyva a tehetősek zsebében, egyúttal 400 milliárdos lyukat vágva a költségvetésben. A gazdagok támogatása mögötti filozófia a már ezerszer megcáfolt ,,lecsorgási elmélet" volt, vagyis "ha a lovakat etetik, akkor majd jut a verebeknek is". Ehhez képest az egykulcsos adó nem pörgette fel a gazdaságot, viszont 4 millió szegényt eredményezett, akik közül egymillióan munkával keresnek kevesebbet, mint a létminimum.

Belegondolni is szédítő, hogy Orbán Viktor rajongói és a körülötte sertepertélő lakájértelmiség hogyan magyarázza meg magának és a környezetének ezeket a pálfordulásokat. Nem okoz bennük skizofréniát ennyi ellentétes állítást befogadni, megtanulni, majd saját gondolatként tovább-büfizni? Nem forog a gyomruk, amikor azt hallják, hogy a vezér komplett az ellenkezőjét mondja, mint az előző évben? Hol van a fideszeseknél az őrület határa?

http://nyugatifeny.blog.hu/2015/03/04/orban_viktor_legnagyobb_seggszaj-mutatvanya i
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szakmunkásképzés, költségvetésben, pálfordulásokat, lakájértelmiség, megszólalásában, utcaszakaszokat, miniszterelnök, tulajdonképpen, függetlenségét, titkosításáról, megismerésének, visszajöjjenek, szövetségesünk, szovjetuniónak, miniszterelnok, magyarországon, születésnapján, kommunizmusnak, szemérmetlenül, legelvakultabb, ellenfeleinek, kommentárokat, eredményezett, adórendszerre, fideszeseknél, közvetítésére, elveszítettük, gyengítésével, visszamásszon, kritériumokat, megállapodást, átláthatósági, képviselőktől, pártpolitikai, környezetének, forráskivonás, legelvakultabb rajongóit, valódi politikai, páros heteken, pávatáncos miniszterelnök, paksi korrupció, oroszokkal olyan, tegnapi gyalázatos, választott képviselőktől, valóság megismerésének, valójában puccsot, egész magyar, magyar népet, országot évtizedekre, nyugatnak kinyitottuk, kommunizmusnak ajtót, azeri baltás, Orbán Viktor, Első Kézből, Orbán Rasi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  A sorsod  Szép estét kedves látogatóimna...  "Ez egy csoda"  Töröld le  Facebookon kaptam  Jázmin  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Különleges  Különleges  Jó éjszakát  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Spenót fasírttal  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Szép estét  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Ott van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Robert Merle tollából  Ismeretlen: Ikarusz monda  Paul David Tripp Április 12  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  IGEN így  Facebookon kaptam  Töröld le  Zilahy Lajos gondolata  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Borzasztó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Vannak emberek  Nem kell hozzá fürdőruhás  Tanácsok egy pszichológustól  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Emlékezz  József Attila - Kopogtatás nél...  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Robert Merle tollából  Bornyi Veronika haiku verse  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Márai Sándor tollából  Jan Twardowski - Siessünk  Sorsunk miatt...  40 felett  Walter Chrysler mondta  Tanmese  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Jázmin  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Sorsunk miatt...  József Attila – Keresek ...  Robin Wight pitypang szobra 
Bejegyzés Címkék
legelvakultabb rajongóit, valódi politikai, páros heteken, pávatáncos miniszterelnök, paksi korrupció, oroszokkal olyan, tegnapi gyalázatos, választott képviselőktől, valóság megismerésének, valójában puccsot, egész magyar, magyar népet, országot évtizedekre, nyugatnak kinyitottuk, kommunizmusnak ajtót, azeri baltás, kínai modellt&#8221, paksi atomerőmű, uniós átláthatósági, oroszokkal építteti, magyar médiának, egyik probléma, média szereplői, politikai élet, tüntetés helyett, híradók műsorvezetői, egész közmédiából, kizárólag hírműsorokat, titkos találkozón, közmédiát tekinti, legfontosabb csatornának, gyengébb forint, emberek érdekeivel, műsorban hosszasan, forint gyengítésével, emberek zsebéből, nyugdíjasok juttatása, gyenge forintot, kormányzati szándék, miniszterelnök több, gyenge árfolyamot, euró árfolyama, kormányváltás előtt, svájci frank, szegény gyerekek, kormánynak pedig, felére csökkentse, gimnáziumban tanulók, szakmunkásképzés felé, közmunkához elég, ellenkezőjét mondtam&#8221, 2005-ös Gyurcsány-Orbán, megkeresett összegből, sohasem lesz, gazdagok magasabb, tehetősek zsebében, gazdagok támogatása, lovakat etetik, körülötte sertepertélő, környezetének ezeket, vezér komplett, ellenkezőjét mondja, előző évben, őrület határa, szakmunkásképzés, költségvetésben, pálfordulásokat, lakájértelmiség, megszólalásában, utcaszakaszokat, miniszterelnök, tulajdonképpen, függetlenségét, titkosításáról, megismerésének, visszajöjjenek, szövetségesünk, szovjetuniónak, miniszterelnok, magyarországon, születésnapján, kommunizmusnak, szemérmetlenül, legelvakultabb, ellenfeleinek, kommentárokat, eredményezett, adórendszerre, fideszeseknél, közvetítésére, elveszítettük, gyengítésével, visszamásszon, kritériumokat, megállapodást, átláthatósági, képviselőktől, pártpolitikai, környezetének, forráskivonás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 576
  • e Hét: 4340
  • e Hónap: 8085
  • e Év: 161581
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.