Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Novák Előd: Veszélyekkel is járhat a néppártosodás - szakad
  2015-04-18 14:29:19, szombat
 
  Novák Előd: Veszélyekkel is járhat a néppártosodás - szakad a Jobbik!

Posted onszombat 18 április 2015 - 08:01


Már nem kell EU-zászlót égetni a figyelemért

Veszélyekkel is járhat a néppártosodás - állítja Novák Előd, a Jobbik alelnöke, aki szerint olyan nincs, hogy a stílus változása nem befolyásolja a tartalmat.

A Jobbik, amely saját definíciója szerint sokáig ,,nemzeti radikális" párt volt, újabban néppártként határozza meg önmagát, s a tapolcai időközi választáson elért győzelem után Vona Gábor pártelnök azt hangoztatta: eltökélt abban, hogy a néppárti folyamatot végigviszi a pártban.
Már csak azt kell tisztázni, hogy a párt értelmezésében mi a különbség a kettő között.
Mirkóczki Ádám szóvivő közölte, hogy alapvetően stílusbeli kérdésről van szó, és egy olyan stratégiáról, amely minden társadalmi réteget megcéloz.
A szóvivő hangsúlyozta, hogy a program lényeges elemeiben nem változott, a néppártiság inkább a méretre vonatkozik.
A tartalom továbbra is radikális, a stílus lényegesen mérsékeltebb - jelentette ki.

Ami persze butaság, de megszokhattuk már, hogy a jobbikos prominensek összevissza beszélnek hülyeségeket.
Persze nem meglepő, hiszen negyedvonalbeli fideszes HÖK-ös, ÁJK-s, politológus, történész fiókákról van szó, akik életükben nem voltak semmilyen munka közelében, ahol talán az eszüket is használni kellet volna.

Persze Novákék hivatkozhatnak a programjukra, de mint megtudtuk, nekik, mármint a jobbiknak nem sok köze volt annak megírásához, ill. azok az emberek már régen el lettek távolítva a jobbikból, akik a a "program" alapjait lefektették Vona-, Pősze-, és Lenhardt Balázs által a kabinetekből még 2009 végén, pusztán azért, hogy a saját csókos haverjait be tudja ültetni a parlamentbe 2010-es tavaszi választásokon, pl. Pősze Lajost, Hegedűs Tamást, Gyöngyösi Mártont, Lenhardt Balázst.
A sors fintora, hogy ezek az emberek, akikről Vona azt állította, hogy idézem "igazi magyar emberek" már nincsenek a jobbik környékén sem.
A Jobbiknak azóta sem sikerült új programot írnia.
Tudomásunk szerint a jobbik programírói már régen a NÉP pártot erősítik, ami nem véletlen, hiszen ez a párt vállalta fel egyedül az emberek valódi problémáit.

Vona_Gabor_01 (1).jpgVona néppárdosodási kezdeményésének is ők a NÉP lehetnek a mozgatórugója, tudniillik a Nemzeti Értékelogo_200.giflvű Párt a NÉP minden sallang nélkül magyar néppártként határozza meg magát, ezért a jobbik vezetése úgy gondolhatta, hogy a saját néppártosodásával kifoghatja a szelet a NÉP vitorlájából.
Ha már a NÉP pártba átigazolt programírók által megírt programot is sikerült "lenyúlni" 2010-ben, akkor miért ne sikerülhetne ez is?
Más saját ötletük úgy sincs arra, hogy hogyan kéne a jobbik szavazóbázisát növelni.
Vonáék úgy gondolhatták, hogy miért ne orozhatnák el büntetlenül ezt az ötletet is, hiszen eddig is abból éltek, amit a NÉP szakértői korábban leírtak nekik a programban, vagy az eredeti programvázlatokban.

Csakhogy a Jobbik néppártosodása törvényszerűen szakadáshoz vezet.
Láttunk már Vonaék által szándékosan generált látványos szakadásokat korábban is az akkor még létező "Magyar Gárda" kapcsán, ami 4-szer szakadt ketté a Vona csapat "irányváltásai és hazugságai" miatt.
Most a jobbik szakadásának jött el az ideje.

Novák szerint:

zaszloegetes.jpgNem kell például uniós zászlót égetni, ha a Jobbik azt szeretné, hogy az EU-t bíráló nézetei nyilvánosságot kapjanak - utalt saját esetére Novák Előd. Hozzátette: nem magánakció volt, amikor egy jobbikos tüntetésen 2012-ben felgyújtott egy EU-zászlót -

a párt elnökségének jóváhagyásával tette, amit tett.

A Jobbik alelnöke ugyanakkor veszélyeket is lát a számára máskülönben ijesztően hangzó néppártosodásban. A stílus és a tartalom nem választható szét, ha változik az egyik, változik a másik is - mondta. Novák Előd erre már hónapokkal korábban, a jobbikos Alfahír portálon közölt terjedelmes írásában is felhívta a figyelmet.

Nem feltétlenül baj, ha változik a Jobbik stílusa, mondandója és politikája - folytatta az alelnök. Baj akkor van, ha a párt az elveit feladva, fontos ügyekben is a közvélemény elvárásaihoz igazítja álláspontját.
Novák Előd nem sok esetet tud mondani, amikor ez megtörtént volna, de azért akad rá példa. A Jobbik ma már egyre inkább ,,politikailag korrekt" módon viszonyul az EU-hoz, nem követeli Magyarország kilépését az unióból.

Pedig - emlékeztetett rá az alelnök - a Jobbik régebben minden közleményét így jegyezte: ,,az EU-ellenes párt". A Jobbik alapító nyilatkozatában ez áll: ,,Elfogadhatatlan számunkra az az uniós tagság, amely nemzeti függetlenségünk végzetes megcsonkításával jár!" Kevesen tudják - jegyezte meg Novák Előd -, hogy a Jobbik alapító nyilatkozatát Vona Gábor írta.

Novák nem ellenzi a Jobbik néppártosodását. Közlése szerint csak annyit akar elérni, hogy a szavazótábor növekedésével együtt a párt a ,,hitelességét is megőrizze".

42_KGBela.jpgNovák állításaival ellentétben állKulcsar_Gergely.jpgnak a Jobbikban sorozatosan bekövetkező szakadások, amelyekről mélyen hallgat, pl. tömeges szervezetoszlatások, Szegedi Csanád szerepe a pártban, Kovács Béla szerepe, Kulcsár Gergely és csapata bűnügyei, stb., stb..
Elgondolkodtató már pusztán Szegedi esete is, hiszen így utólag ma sem világos, hogy miért távolította el Vona a pártból, hiszen több jobbikos országos vezető és országgyűlési képviselőjük ma is izraelita származású, nem is beszélve az önkormányzatok testületeiben ülő szintén izraelita és cigány származású polgármesterekről, képviselőkről.
Szegedi eltávolításának valódi oka az lehetett, hogy Vonát akkoriban már szegedi-csanad-a-jobbik-orszagos.jpgtöbb szervezet le szerette volna váltani a párt éléről és Szegedit láthatták alkalmasnak az elnöki posztra.
Elképzelhető, hogy Vonának és csapatának a számára veszélyes ellenlábast valahogy el kellett távolítania.
Persze a Szegedit akkor még támogató szervezetek, mivel nem volt ismert előttük Szegedi valódi származása, "szeretetük" Szegedi irányában gyűlöletté változhatott így nyílván ennek egyenes következménye lett Szegedi távozása.
Vonaéknak persze nem ez volt az egyetlen ilyen jellegű akciója, ha csak a Magyar Gárdára gondolunk már ott sem ment minden tisztújjítás simán, de a jobbikban sem volt ez másként, már korábban néhány országos tisztújjításon is mgtörténtek hasonló dolgok, pl. mert több a szervezetek által támogatott "országos alelnökként" induló jelöltet távolítottak el Vonáék a pártból, persze azokat, akik számukra veszélyt jelenthettek, mert nem voltak foghatóak, "zsarolhatóak", lefizetettek, vagy egyéb módon lekötelezettek Vona Gábor és sleppje által.

Az sem felel meg a valóságnak, hogy nem adták fel az elveiket igaz, hogy azt nem is kell feladni, ami soha nem is volt nekik.
A jobbikot és annak vezetését eddig is kizárólag a megszerezhető pénz motiválta, közük sem volt soha a valódi nemzeti eszmékhez.

A jobbik mindig is abból élt, amit mások mondtak, felvállalták a számukra jól hangzó témákat, de ezen témák mögött nem volt tartalom, nem volt mögötte semmi, mint ahogyan ma sincs.

A jobbik elveiről annyit tuduvona_zseb.jpgnk, hogy az az országos vezetésnek nincs ilyen, ill. egyetlen vezérelv létezik a számukra mégpedig az, hogy a számukra fontos embereket beültessék a parlamentbe, a többi pedig le van szarva.

Murányi Levente egyszer 2008-ban egy vacsorán ki is felytette, hogy nincs szüksége a jobbiknak még programra sem. Minek?
Nekik csak mások botrányait kell meglovagolni.

A Jobbik megalakulása óta, soha nem volt a tagság felé semmilyen elvi iránymutatás a pártvezetők részéről, tartalommal és elvekkel a megyei-; választókerületi-; esetenként az alapszervezeti vezetők töltötték fel a pártot.
A Jobbik vezetői csak úsztak az árral!
Úgy gondolták: A sok "marha magyar" tolja csak a szekeret, úgyis mi ülünk be a tutiba.
fidesz-jobbik-koalicio.jpg
Mint már cikkünk elején is említettük a Jobbik "néppártosodása" nem más mint annak bizonyítéka, hogy a jobbik elvtelen, köpönyegforgató mameluk politikusai maximalizálni akarják a szavazatokat és meg kívánnak felelni a nagyhatalmi, Európai Úniós és hazai hatalmi elit elvárásainak, mert ők pénzt akarnak keresni.

Nem elvek irányítják őket, hanem a hatalom, az E.U.-s pénzek feletti rendelkezés és persze a saját zsebük, ezért nem számít az sem, ha a saját pártjuk a darabjaira szakad és az sem zavarja őket, hogy a szavazóikat, több százezer embert átvertek.
Gondolják, ha nem jön be számukra a néppártosodás, és szétszakad, vagy darabjaira hullik a párt, számukra majd lesz hely máshol.

A Jobbik eredetileg is a Fidesz támogatására, annak szatellitpártjként jött létre és Vona Gábor személye volt a garancia arra, hogy megtartsa ezt a Fideszt támogató irányvonalat.
Ezért támogatták és kampányoltak Tarlós istván mellett a 2006-ban megtartott budapesti Főpolgármesteri megválasztásáért.

A Jobbik néppártosodása pedig törvényszerűen szakadáshoz vezet, csak az a kérdés, hogy hány darabban fogja végezni.
A valóban radikális réteg, akinek esze is van, biztosan távozik a jobbikból, ha még eddig nem távozott.

http://bendeguz.info/news.php?extend.591
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: néppártosodásban, megválasztásáért, megcsonkításával, választókerületi, kezdeményésének, főpolgármesteri, eltávolításának, elfogadhatatlan, függetlenségünk, néppártosodását, köpönyegforgató, elgondolkodtató, negyedvonalbeli, nyilatkozatában, tisztújjításon, néppártosodása, értelmezésében, lekötelezettek, néppárdosodási, alapszervezeti, hivatkozhatnak, törvényszerűen, jóváhagyásával, szavazóbázisát, önkormányzatok, nyilvánosságot, választásokon, növekedésével, maximalizálni, emlékeztetett, mozgatórugója, irányváltásai, megszerezhető, néppártosodás, nyilatkozatát, testületeiben, néppártosodás –, stílus változása, tapolcai időközi, néppárti folyamatot, párt értelmezésében, kettő között, olyan stratégiáról, szóvivő hangsúlyozta, program lényeges, néppártiság inkább, méretre vonatkozik, tartalom továbbra, stílus lényegesen, jobbikos prominensek, saját csókos, parlamentbe 2010-es, Novák Előd, Vona Gábor, Mirkóczki Ádám, Persze Novákék, Lenhardt Balázs, Pősze Lajost, Hegedűs Tamást, Gyöngyösi Mártont, Lenhardt Balázst, Nemzeti Értékelogo, Magyar Gárda, Szegedi Csanád, Kovács Béla, Kulcsár Gergely, Magyar Gárdára, Murányi Levente, Európai Úniós,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
ajándék, mellyel meglepem  Alvó kislány  Vidámság  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Emlékezz  Esterházy Péterre emlékezünk  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Egyszerű  Hamvas Béla  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Jázmin  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Erdei gyöngyvirág  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ott van  képre írva  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Horváth Szilvia tollából  Már Gárdonyi Géza is méltatta  József Attila - Kopogtatás nél...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Egyszerű  Jan Twardowski - Siessünk  jó reggelt  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Szép estét  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Egy párkányon  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Zilahy Lajos gondolata  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  ajándék, mellyel meglepem  Egy párkányon  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Bársony székben  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Otthon  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Andrássy Réka - A bolond Böske  Már Gárdonyi Géza is méltatta  40 felett  Különleges  Latinovits Zoltán tollából  Paul David Tripp Április 13  Magamnak  Tanmese  Jó nap volt  Paul David Tripp Április 13  Ott van  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Paul David Tripp Április 13  Paul Éluard - És egy mosoly  Egyszerű  Nevelőszülőkhöz adták,  Nagy és kis csodák  Jázmin  Annyira tisztelem a szabadságo...  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Walter Chrysler mondta  Anyák napjára  39 ígéret  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  képre írva  Csend  Paul David Tripp Április 13  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
néppártosodás &#8211, stílus változása, tapolcai időközi, néppárti folyamatot, párt értelmezésében, kettő között, olyan stratégiáról, szóvivő hangsúlyozta, program lényeges, néppártiság inkább, méretre vonatkozik, tartalom továbbra, stílus lényegesen, jobbikos prominensek, saját csókos, parlamentbe 2010-es, sors fintora, jobbik környékén, jobbik programírói, párt vállalta, emberek valódi, jobbik vezetése, saját néppártosodásával, jobbik szavazóbázisát, jobbik szakadásának, jobbikos tüntetésen, párt elnökségének, számára máskülönben, jobbikos Alfahír, elveit feladva, közvélemény elvárásaihoz, alelnök &#8211, szavazótábor növekedésével, önkormányzatok testületeiben, párt éléről, elnöki posztra, számára veszélyes, egyetlen ilyen, szervezetek által, elveiket igaz, megszerezhető pénz, valódi nemzeti, jobbik mindig, jobbik elveiről, számukra mégpedig, számukra fontos, többi pedig, tagság felé, pártvezetők részéről, alapszervezeti vezetők, jobbik elvtelen, saját zsebük, saját pártjuk, darabjaira szakad, garancia arra, 2006-ban megtartott, valóban radikális, néppártosodásban, megválasztásáért, megcsonkításával, választókerületi, kezdeményésének, főpolgármesteri, eltávolításának, elfogadhatatlan, függetlenségünk, néppártosodását, köpönyegforgató, elgondolkodtató, negyedvonalbeli, nyilatkozatában, tisztújjításon, néppártosodása, értelmezésében, lekötelezettek, néppárdosodási, alapszervezeti, hivatkozhatnak, törvényszerűen, jóváhagyásával, szavazóbázisát, önkormányzatok, nyilvánosságot, választásokon, növekedésével, maximalizálni, emlékeztetett, mozgatórugója, irányváltásai, megszerezhető, néppártosodás, nyilatkozatát, testületeiben, országgyűlési, megszokhattuk, következménye, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 915
  • e Hét: 2837
  • e Hónap: 6582
  • e Év: 160078
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.