Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tévedés...
  2013-06-03 13:36:28, hétfő
 
   
  TÉVEDÉS TRIANONNAL KAPCSOLATBAN!

Vissza kell utasítani a - KOLLEKTÍV BŰNÖSSÉG ELVE ALAPJÁN - TRIANONBAN HOZOTT DÖNTÉST!!!

Nagyon-nagy tévedésben él az, aki azt hiszi, hogy valaha is elévülhet a Trianonban - a - kollektív bűnösség elve alapján - az össz-magyarságot büntető békediktátum felülvizsgálata!!!

Miért?

Külön felhívom mindenki figyelmét arra a nagyon fontos tényre, hogy az
egész magyar nemzetet, vagyis a népet büntették meg azok helyett a
vezetőik helyett, akik belehajszolták az I. világháborúba!!! Ugyanis, 55 év volt a hadrafoghatósági korhatár!!! Ez azt jelentette, ha valaki nem teljesítette a behívó parancsot, akkor statáriálisan (azonnal) kivégezhették!!!

Ennek, az egész magyar nemzetet sújtó büntetésnek a FELÜLVIZSGÁLATA SOHA NEM ÉVÜLHET EL!

***************************


TRIANON üzenete a mának:

Ma is ott ártanak nekünk és HAZÁNKNAK azok, akik tönkretették és fizetésképtelenné tették 1989-re Magyarországot. http://furaila.xfree.hu/234611

Vagyis, nem a magyar nép ,,kollektíve", hanem a magukat szocialistának hazudó politikusai.

A magyar nép, amúgy kollektíve ,,csak" elszenvedője volt. Tudjuk nagyon jól, hogy az 1945 után születettek nemzedéke volt a legnagyobb kárvallottja az úgynevezett szocializmusnak, vagyis a ,,proletárdiktatúrának" hazudott politikai-egypárti (Magyar Szocialista Munkáspárt) diktatúrájának! Mert az népirtás volt a javából, hogy malenkij robotra, Recskre és hozzá hasonló büntető- és átnevelő táborokba hurcolták, üldözték és negatívan megkülönböztették, megbélyegezték
a.) az otthonaikból elűzött kitelepítetteket és utódaikat;
b.) az államhatalom által, a ,,nép nevében ellenérték nélkül" kisajátított üzleteikből- műhelyeikből a gyárakba terelteket és utódaikat;
c.) a saját földjeiken gazdálkodó parasztok erőszakos TSZ-esítésének
áldozatait és utódaikat;
d.) a fogolytáborokban felejtett, II. világháborús honvédő katonákat és utódaikat;
e.) a málenkíj robotot túlélőket és utódaikat;
f.) a recskihez hasonló büntető- átnevelő táborokat túlélőket és utódaikat;
g.) az 1956-os forradalomban és szabadságharcban elesetteket, bebörtönzötteket, kivégzetteket és üldözötteket, valamint utódaikat.

1990-től is népirtás folyt, méghozzá a legmodernebb formája. Megfosztottak bennünket a megélhetésünktől a földjeinktől az otthonainktól, vagyis még attól a lehetőségtől is, hogy egyáltalán lakjunk valahol!
Vagyis, ,,kollektíve" a vétlen magyar népet büntették azért, amiért az 1980-as évekre teljesen csődbe vitték és fizetésképtelenné tették Magyarországot!
http://furaila.xfree.hu/234611

És kik tették ezt?

http://furaila.xfree.hu/140848

Az MSZMP utódpártjának az MSZP-nek, valamint a velük paktumot kötött MDF-nek és SZDSZnek a politikusai. Tették, mert tehették, hiszen folyamatosan a dolgozó nép érdekeit hazudva megnyerték az addig a ,,munkásosztályhoz" tartozók bizalmát. Sajnos, elhitték hazug politikusaiknak, hogy az ő nevükben és érdekükben telepedtek be a gyárakba, üzemekbe, intézményekbe a függetlenített MSZMP, KISZ- és szakszervezeti bizottságaik - titkárai - külön irodával, titkársággal!!!
És akkor még nem is említettem a járási, a városi és települési függetlenített párt- KISZ- szakszervezeti titkárságokat, titkárokat a külön fizetéssel és infrastruktúra (irodák, tárgyaló termek és azok felszerelései) kisajátításával.
Így fordulhatott elő, hogy amit a munkások (szak- és betanított munkások) három-műszakban, teljesítménybérben megtermeltek, valamint a parasztság a háztájiban, a TSZ-ekben előállított termények bevételeit mind felélték ezek az egypárti diktatúrát kiszolgáló párapparátusok bürokratái.
Olyannyira, hogy már az 1970-es évektől kezdődően attól a "rothadó"-nak hazudott kapitalista Nyugattól fölvett kölcsönökből fizették a bérüket!
Mi történt aztán ezekkel a PÁRT- KISZ és SZAKSZERVEZETI APPARÁTUSOKKAL???
1989-re már igyekeztek mindenféle kft-be, offsor cégekbe menekíteni az állami, vagyis a ,,dolgozó" nép" tulajdonát!!!
Amikor 1989-re kiderült, hogy Magyarország teljes csődbe jutott, akkor Medgyessy Péter az egyik MSZMP KB ülésen drámai bejelentést tett: "olymértékben eladósodtunk, hogy be kell jelentenünk Magyarország fizetőképtelenségét..."!!!

Nahát, ezért adták át olyan "békésen" a hatalmat 1990-ben! Vagyis, csak színleg adták át, mert a vállalatokat kiprivatizálták magánvagyonukat gyarapítandó, miközben a MAGYAR MUNKÁSNAK KISZÚRTÁK A SZEMÉT 15- MEG 20 EZER FORINTOKKAL!!!! Ma ők az újgazdag milliárdosok, mert tovább hazudhatták, hogy a magyar nép érdekeiért teszik amit tehettek. Ami nem volt más, mint reformnak hazudott népirtás!!!
MAGYARORSZÁG TÖNKRETÉTELE FOLYIK ÉVTIZEDEK ÓTA. A maradék kis
országunkat és a benne élő, dolgozni vágyó népet halálra ítélve. Mert az, amit kormányzás címén a Gyurcsány-kormány elkövetett a magyar néppel szemben, az a ,,modern" népirtás kategóriájába tartozik! Tudniillik nem tettek mást, mint elvették tőlünk az életben-maradásnak, a létfenntartásnak a lehetőségét is!!! De nemcsak előlünk vették el, hanem gyermekeink és unokáink elől is!!!
ÍGY ÍTÉLTÉK BŰNHŐDÉSRE, EL SEM KÖVETETT BŰNEIÉRT - A MAGYAR NÉPET - VEZETŐI.
Tehát: felelősök vagyunk önmagunkért, gyermekeinkért, unokáinkért, mint a MAGYAR NÉP TAGJAI. A felelősség KÖTELEZETTSÉGGEL jár!
MÉGPEDIG AZZAL HOGY MEGAKADÁLYOZZUK a magát szocialistának hazudók TOVÁBBI NÉPIRTÁSI TÖREKVÉSÉT!!! Valamint, visszamenőleg el kell számoltatni az MSZP jogelődjét- az MSZMP-t, a KISZ-t, A FÜGGETLENÍTETT ÁGAZATI SZAKSZERVEZETEKET, hogy merészelte felélni és a saját magánvagyonát gyarapítani mindazzal, amit a dolgozó nép termelt meg? Követelnünk kell, hogy: számoljanak el a "DOLGOZÓ NÉP" VAGYONÁVAL!!!!

És, nem utolsó sorban, számoljanak el az 1990-es és azt követő magántőke-felhalmozással!!!
Hogy lehetséges, hogy ugyanazok, akik a "DOLGOZÓ NÉP"-re hivatkozva rátelepedtek a dolgozó nép gyáraira, intézményeire - felélhették és magánvagyonokat képezhettek a megtermelt javakból - miközben az a "DOLGOZÓ NÉP" örökös kölcsönökért volt kénytelen kuncsorogni a vállalat- intézmény párttitkáránál, ha bármilyen, nélkülözhetetlen használati tárgyat szeretett volna vásárolni?
Most ugyanezt tették! Belehajszolták a népet a kölcsönök felvételébe, mert már ott állnak a lakásaik, kis véres verejtékkel megszerzett otthonaik, kertjeik, földjeik fölött az elárverezők- és bagóért felvásárlók!
Tömegesen válhatnak földönfutóvá a volt MUNKÁSOK, vagyis az a bizonyos
"DOLGOZÓ NÉP".- nem hagyva mást utódaikra, mint a HAJLÉKTALANSÁGOT A SAJÁT HAZÁJUKBAN!!!
Ez felelőtlenség, és nem érdemlik meg az utódaink, hogy ezt tegyék velük!!!

FELÜLVIZSGÁLATOT !

FELÜLVIZSGÁLATOT kell követelnünk, DE NEMCSAK TRIANONNAL KAPCSOLATBAN!!!

(2008.09.27-i blog-bejegyzésem felülírt másolata)

Bp. 2011. január 16.

Bp. 2013. június 3.

Bóna Mária Ilona
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felülvizsgálatot, munkásosztályhoz, létfenntartásnak, fogolytáborokban, megélhetésünktől, kötelezettséggel, kitelepítetteket, hadrafoghatósági, bebörtönzötteket, szabadságharcban, nélkülözhetetlen, hajléktalanságot, felülvizsgálata, politikusaiknak, kiprivatizálták, megakadályozzuk, magánvagyonukat, kisajátításával, magánvagyonokat, szocializmusnak, szakszervezeti, belehajszolták, függetlenített, párapparátusok, felhalmozással, megbélyegezték, szocialistának, infrastruktúra, apparátusokkal, diktatúrájának, párttitkáránál, magyarországot, gyermekeinkért, forradalomban, visszamenőleg, világháborúba, össz-magyarságot büntető, nagyon fontos, népet büntették, hadrafoghatósági korhatár, behívó parancsot, egész magyar, magukat szocialistának, 1945 után, legnagyobb kárvallottja, úgynevezett szocializmusnak, népirtás volt, otthonaikból elűzött, államhatalom által, gyárakba terelteket, saját földjeiken, fogolytáborokban felejtett, TÉVEDÉS TRIANONNAL KAPCSOLATBAN, KOLLEKTÍV BŰNÖSSÉG ELVE ALAPJÁN, TRIANONBAN HOZOTT DÖNTÉST, FELÜLVIZSGÁLATA SOHA NEM ÉVÜLHET EL, Magyar Szocialista Munkáspárt, PÁRT- KISZ, SZAKSZERVEZETI APPARÁTUSOKKAL, Medgyessy Péter, MSZMP KB, MAGYAR MUNKÁSNAK KISZÚRTÁK SZEMÉT, EZER FORINTOKKAL, MAGYARORSZÁG TÖNKRETÉTELE FOLYIK ÉVTIZEDEK ÓTA, ÍTÉLTÉK BŰNHŐDÉSRE, KÖVETETT BŰNEIÉRT, MAGYAR NÉPET, MAGYAR NÉP TAGJAI, MÉGPEDIG AZZAL HOGY MEGAKADÁLYOZZUK, TOVÁBBI NÉPIRTÁSI TÖREKVÉSÉT, FÜGGETLENÍTETT ÁGAZATI SZAKSZERVEZETEKET, DOLGOZÓ NÉP, HAJLÉKTALANSÁGOT SAJÁT HAZÁJUKBAN, NEMCSAK TRIANONNAL KAPCSOLATBAN, Bóna Mária Ilona,
K. Norbert (#1)   2013-06-18 13:12:15
Üdvözletem! Kaphatnék egy email elérhetőséget? Előre is köszönöm!
Bóna Mária Ilona (#2)   2013-06-19 10:26:02
Bóna Mária Ilona <furaila@tvn.hu>


Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A sorsod  39 ígéret  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Krisztina b...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Minden tavaszból őrizz..  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Esterházy Péterre emlékezünk  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  James Allen  Facebookon kaptam  Töröld le  Zilahy Lajos gondolata  Alvó kislány  Egyszerű  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  különleges  képre írva  Zilahy Lajos mondta  Paul Éluard - És egy mosoly  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Isten hűségének mértéke  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Emlékezz  Az ember  Szép estét  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Reményik Sándor: Pierrot &...  képre írva  Facebookon kaptam  Egyszerű  Pitypang szökőkút  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Bornyi Veronika haiku verse  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Egyszerű  Pitypang szökőkút  Alvó kislány  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó éjszakát  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Borzasztó  Bársony székben  Annyira tisztelem a szabadságo...  Isten hűségének mértéke  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Erdei gyöngyvirág  Anyák napjára  Mindent de mindent visszakap  A pitypang legendája  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  James Allen  Somlyó Zoltán - Orgonával  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Alvó kislány  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Az ember emlékekből áll  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Hamvas Béla  Alvó kislány 
Bejegyzés Címkék
össz-magyarságot büntető, nagyon fontos, népet büntették, hadrafoghatósági korhatár, behívó parancsot, egész magyar, magukat szocialistának, 1945 után, legnagyobb kárvallottja, úgynevezett szocializmusnak, népirtás volt, otthonaikból elűzött, államhatalom által, gyárakba terelteket, saját földjeiken, fogolytáborokban felejtett, málenkíj robotot, recskihez hasonló, 1956-os forradalomban, legmodernebb formája, vétlen magyar, 1980-as évekre, velük paktumot, függetlenített MSZMP, külön fizetéssel, egypárti diktatúrát, 1970-es évektől, egyik MSZMP, hatalmat 1990-ben, vállalatokat kiprivatizálták, újgazdag milliárdosok, magyar néppel, felelősség KÖTELEZETTSÉGGEL, magát szocialistának, saját magánvagyonát, megtermelt javakból, vállalat- intézmény, kölcsönök felvételébe, volt MUNKÁSOK, felülvizsgálatot, munkásosztályhoz, létfenntartásnak, fogolytáborokban, megélhetésünktől, kötelezettséggel, kitelepítetteket, hadrafoghatósági, bebörtönzötteket, szabadságharcban, nélkülözhetetlen, hajléktalanságot, felülvizsgálata, politikusaiknak, kiprivatizálták, megakadályozzuk, magánvagyonukat, kisajátításával, magánvagyonokat, szocializmusnak, szakszervezeti, belehajszolták, függetlenített, párapparátusok, felhalmozással, megbélyegezték, szocialistának, infrastruktúra, apparátusokkal, diktatúrájának, párttitkáránál, magyarországot, gyermekeinkért, forradalomban, visszamenőleg, világháborúba, kivégzetteket, magánvagyonát, felelőtlenség, megfosztottak, otthonainktól, statáriálisan, kivégezhették, intézményekbe, utódpártjának, kategóriájába, intézményeire, felszerelései, titkárságokat, gyarapítandó, magyarország, műhelyeikből, olymértékben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 131
  • e Hét: 874
  • e Hónap: 1821
  • e Év: 37762
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.