Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Idézetek az örömről
  2013-06-18 11:52:56, kedd
 
   
 
A madarak napról-napra énekelve ébrednek. A kisbabák minden ok nélkül nevetgélnek. (...) Ez egy játékos világ. Ha azt a gondolatot örökölted, hogy az élet nem vidám, akkor ideje, hogy elkezdjen derengeni, hogy ez mit jelent! Ez csak egy meggyőződés, melyet elhagyhatsz. Legyen rá időd, hogy csak azért csinálj valamit, mert örömet okoz neked!

Andrew Matthews


Tévedsz, ha azt hiszed, hogy az öröm csakis vagy elsősorban az emberi kapcsolatokból származik. Isten mindenüvé rejtett belőle. Benne van mindenben, abban is, amit átélünk, tapasztalunk. Csak vennünk kell a bátorságot, hogy szembeforduljunk megszokott életmódunkkal és újfajta, a hagyományostól eltérő életet kezdjünk.

Christopher Johnson Mccandless


Ha tudni akarod, hogy mit jelent boldognak lenni, nézz egy virágra, madárra, vagy egy gyermekre; ők Isten országának a tökéletes képei. Mert pillanatról pillanatra élnek az örökkévaló jelenben, múlt és jövő nélkül. Így aztán mentesek attól a bűntudattól és aggodalmaskodástól, amely annyira gyötri az embereket. Tele vannak tiszta életörömmel: nem annyira az embereknek és dolgoknak, hanem sokkal inkább az életnek magának örülnek.

Anthony De Mello


Nem a pénzünk mennyiségétől függ a gazdagságunk vagy a szegénységünk, hanem az örömre való képességünktől. A gazdagságra való törekvés az örömre való képesség nélkül olyan, mint amikor a kopasz ember azért küzd, hogy fésűket gyűjtsön.

Anthony De Mello


Csak olyan ostobaságokat kövess el, amelyek valóban örömet okoznak neked.

Henry De Montherlant


Az ember jobban tud örülni, ha csak egy-két apróságot kap, mint ha sokat egyszerre.

Lucy Maud Montgomery


Úgy vettem észre, hogy az ember szinte bármiben örömét tudja lelni, ha nagyon erősen elhatározza, hogy márpedig így lesz.

Lucy Maud Montgomery


Az öröm abból ered, hogy valaki meg tudja látni azt, ami szép és jó az életben.

Móricz Zsigmond


A valódi öröm belülről jön. Ha kívül keresed, azt jelenti, hogy magadat nem találod. Jól akarom érezni magam, s ezért ide-oda kóborolok, fecsegek, szórakozok, hogy benső nyugtalanságomtól megszabaduljak.

Müller Péter


Ha eltölt bennünket az öröm - és ez bármikor megtörténhet, ha kinyílnak a szárnyaink -, rögtön kedvünk lesz dalolni.

Müller Péter


Öröm az, amikor az ember a nehezet, még a nagyon nehezet is, könnyűnek érzi. Repülésélmény. A lelked nehéz, az életed is nagyon nehéz. Minden elveszett. De fölfedezed, hogy szárnyaid vannak!

Müller Péter




 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Örömről  
Címkék: szembeforduljunk, megszabaduljak, hagyományostól, kapcsolatokból, képességünktől, szegénységünk, ostobaságokat, repülésélmény, mennyiségétől, életmódunkkal, gazdagságunk, tapasztalunk, megtörténhet, meggyőződés, elhagyhatsz, montherlant, életörömmel, christopher, nevetgélnek, pillanatról, elhatározza, bűntudattól, gazdagságra, gondolatot, szórakozok, montgomery, fölfedezed, elsősorban, pillanatra, megszokott, mccandless, bátorságot, országának, örökkévaló, embereknek, szárnyaink, madarak napról-napra, kisbabák minden, játékos világ, gondolatot örökölted, öröm csakis, emberi kapcsolatokból, hagyományostól eltérő, tökéletes képei, örökkévaló jelenben, életnek magának, pénzünk mennyiségétől, gazdagságunk vagy, örömre való, gazdagságra való, kopasz ember, ember jobban, Andrew Matthews, Christopher Johnson Mccandless, Anthony De Mello, Henry De Montherlant, Lucy Maud Montgomery, Móricz Zsigmond, Müller Péter,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Otthon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Ott van  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Müller Péter tollából  Ott van  Paul David Tripp Április 15  Andrássy Réka - A bolond Böske  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  A Magyar Költészet napja alkal...  Nagy és kis csodák  Van néhány kérdés, amin gondol...  Sorsunk miatt...  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Csend  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Egy tavasz  Latinovits Zoltán tollából  Andrássy Réka - A bolond Böske  Bornyi Veronika haiku verse  Annyira tisztelem a szabadságo...  Szabó T. Anna - Pitypang  Robin Wight pitypang szobra  Alvó kislány  Tanácsok egy pszichológustól  Ismeretlen: Ikarusz monda  Nevelőszülőkhöz adták,  Sík Sándor - Ha jő a perc  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Alvó kislány  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Jó éjszakát  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  40 felett  Szép estét kedves látogatóimna...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Alvó cica  Az ember  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Robin Wight pitypang szobra  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Robert Merle tollából  A pitypang legendája  Borzasztó  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Önmaga ellenére  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  képre írva  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Segíts neki dicsérni Téged  Andrássy Réka - A bolond Böske  Jázmin  Nevelőszülőkhöz adták,  Minden tavaszból őrizz..  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Zilahy Lajos gondolata  Jan Twardowski - Siessünk  Egy tavasz  Jó éjszakát  Tanácsok egy pszichológustól  képre írva  Ma van a magyar költészet napj...  Egy barátság története  Szabó T. Anna - Pitypang  Szép estét kedves látogatóimna...  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  "Ez egy csoda" 
Bejegyzés Címkék
madarak napról-napra, kisbabák minden, játékos világ, gondolatot örökölted, öröm csakis, emberi kapcsolatokból, hagyományostól eltérő, tökéletes képei, örökkévaló jelenben, életnek magának, pénzünk mennyiségétől, gazdagságunk vagy, örömre való, gazdagságra való, kopasz ember, ember jobban, ember szinte, öröm abból, valódi öröm, nagyon nehezet, lelked nehéz, szembeforduljunk, megszabaduljak, hagyományostól, kapcsolatokból, képességünktől, szegénységünk, ostobaságokat, repülésélmény, mennyiségétől, életmódunkkal, gazdagságunk, tapasztalunk, megtörténhet, meggyőződés, elhagyhatsz, montherlant, életörömmel, christopher, nevetgélnek, pillanatról, elhatározza, bűntudattól, gazdagságra, gondolatot, szórakozok, montgomery, fölfedezed, elsősorban, pillanatra, megszokott, mccandless, bátorságot, országának, örökkévaló, embereknek, szárnyaink, mindenüvé, egyszerre, mindenben, apróságot, tökéletes, származik, derengeni, embereket, gyermekre, elveszett, boldognak, szárnyaid, kóborolok, könnyűnek, bennünket, dolgoknak, kinyílnak, elkezdjen, örökölted, törekvés, kezdjünk, képesség, bármiben, gyűjtsön, matthews, márpedig, zsigmond, bármikor, fecsegek, jelenben, mentesek, belülről, énekelve, kisbabák, ébrednek, virágra, kedvünk, újfajta, amelyek, dalolni, madarak, annyira, játékos, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 668
  • e Hét: 3056
  • e Hónap: 7462
  • e Év: 63395
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.