Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Igazmondó...?
  2013-06-20 00:40:38, csütörtök
 
  Gyurcsány és az igazmondás


Gyurcsány Ferencnél nem volt igazmondóbb politikus 2006-ban, az őszödi beszédekor. Elismerte, hogy majd belepusztult abba, hogy ,,...négy évig nem csináltunk semmit."
Ezennel bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől és tisztelőitől, mert én ezt követően őt tartottam a főhazugnak... Pedig nem tett mást, mint-hogy igazat mondott hívei előtt. Elmondta, hogy ,,...ez mekkora böszmeség, amit ők csináltak, vagy csinálnak. Meg, hogy hazudtunk..."
Mi mást tehettek volna, hiszen attól fogva, hogy megszűnt az osztálytársadalom Magyarországon, megszűnt az un. baloldali politizálás létjogosultsága is. Ennek ellenére továbbra is azt hazudták, hogy ők a ,,kisemberekért" meg a baloldali értékekért..., miközben a legvadabb, leggátlástalanabb KAPITALISTÁKKÁ lettek.
Vastag bőr kell ahhoz, hogy 1956-ot egyáltalán a szájára merje venni Gyurcsány Ferenc...!!!!
Mansfeld Pétert 1958-ban - éppen-hogy elérve nagykorúságát - a ,,munkásosztály elárulásáért" halálra ítélték!!!


Vagyis, olyasmiért ítélték el, amit kiskorúként követett el.
Az állítólag nagykorú emeszempé és emeszpés, majd mindenféle demokratikusság mögé elbújók is ELÁRULTÁK A MUNKÁSOSZTÁLYT ÉS MÉGSEM ÍTÉLTE ŐKET EL EZÉRT SENKI! Sőt! 2006-ban még ők mertek a békés megemlékezők közé provokatőröket terelni, majd szétverték, szétlőtték ezen megemlékezőket.
Beleordítom ebbe a kurva-nagy demokráciába a kérdésemet, hogy kinek van itt, ebben az országban még mindig félnivalója? Igen, jól gondolja az, aki azokra az erőszakosan proletarizáltakra gondolnak, akiket nincstelenként ért az a felfordulás, amit rendszerváltozásnak szokás nevezni. Rossz szokás! Le kéne róla szokni!!! Azokra, akiket halálra üldözött a Pol. Osztály... és kikergetett az országból, vagy belekergette tömegével az öngyilkosságba! Vagy egészen egyszerűen balesetet produkálva előidézték a halálukat... Hosszú lenne a lista, akiket név szerint is felsorolhatnék itt és most!!!
Az történt 1990 után, hogy egészen egyszerűen LIKVIDÁLTÁK (közvetett módszerekkel) azokat a népcsoportokat, akiket MUNKÁS-PARASZT státuszban ért a rendszerváltozás nevezetű módszerváltás...
Szemrebbenés nélkül megtették, mert azokért - akiket szegény munkásemberként ért 1990 - senkinek nem fájt a szíve, sem jobbról, sem balról!
Ők: a '80-as évek munkásai, az un. szocializmus idején, a társadalom peremére lettek kontra-szelektálva. Ez a több évtizedes kontraszelekció - a magyarság ellen - felért az 1920-as numerus claususszal.
Tessék csak nézni ezeket a felvételi kérelmi lapokat! Ezek még az 1980-as évek végén is érvényben voltak!


Ugyanakkor, azok akik ezt a kontraszelekciót megvalósították (Aczél György és olyan hűséges munkatársai, mint Agárdi Péter) megtarthatták állásukat. Egyetemi katedráról oszthatták az észt, miközben a hallgatók sokasága ,,néma kegyelettel" függtek minden szaván!



Szabadna megtudni, hogy kinek van ebben az országban még mindig félnivalója?
Nem talán a farkasok kiáltoznak farkast? Mert kurvára rossz a lelkiismeretük. Mert Gyurcsányék valóban félnek és amiatt, amit elkövettek elődeik és ők is a magyarság ellen. Meg vannak győződve róla, hogy a hatalmat a magyarság is arra használja majd föl, amire ők kormányra kerülésükkor. Brutális tömegoszlatásra... http://furaila.xfree.hu/43588 hazaárulásra... Most, hogy végre kezdi a magyar és a vele/velünk kisebbségben együtt-élők megtalálni az egymáshoz vezető lélekutat, (lásd azt az összefogást és segítő szándékot, amivel odaálltak amúgy tevőlegtesen is a bajba jutottak mellé! Hóhurrikán, árvíz... idején.) Gyurcsány Ferenc olyasmivel riogat, amire semmi, de semmi vágya nincs már az egyszerű átlagembernek. Pedig, sorolhatnám, az 1945 utáni kemény, majd az 1956 utáni puhának mondott diktatúrák rémtetteit. De nem teszem, csak arra szeretném Gyurcsány Ferenc figyelmét felhívni, hogy attól a perctől fogva, hogy felszámolták a munkásosztályt, már nincs semmi keresnivalójuk a politikában. Ja, hogy a vadkapitalista módit olyan jól elsajátították? Nahát, arra meg végképpen nincs szükségünk!!!

Sajnos, itt és most még mindig ugyanazoknak van félnivalójuk és ugyanazoktól, mint akiktől féltünk 1990 előtt! Mert az újjászervezett titkos szolgálatok megbízói ugyanazok lettek, akik előzőleg voltak. Ott vannak mindenhol a kis spiclijeik és ugyanazokat figyelgetik és jelentgetnek róluk... Kikből lettek a kis besúgók? Tudjuk nagyon jól, hogy elég volt belehajszolni ártatlan jóhiszemű embereket, fiatal gyerekeket is valami stiklibe, ami miatt aztán zsarolhatóak lettek. Voltak és vannak, akik perverziójuk miatt, vagy esetleg homoszexualitásuk miatt...

Úgyhogy, nagyon örülök Gyurcsány Ferenc ama ötletének, hogy nem bűn a homoszexualitás és nekik is joguk kellene, hogy legyen a boldogsághoz! Ezennel kifejezetten kérem, hogy adjuk meg nekik a jogot, hogy felvállalhassák társukat, szerelmüket, szerettüket - még akkor is, ha az a saját nemükhöz tartozó ember! Végre megszűnne a zsarolhatóságuk ezeknek a szerencsétleneknek! Arról meg nem is beszélve, hogy végre levegőhöz juthatnának az általuk megfigyeltek is!!!

Az fölsőfokú oktatáspolitikával és a vallásgyakorlással, mint az egyén magánügyével kapcsolatban el kell mondanom azt, amit Hoffmann Rózsával kapcsolatban tudok és gondolok. Hoffmann (Bajnai) Rózsánál szoc.liberálisabb politikus nem volt 1990 előtt és közvetlen után... Nem is tudom hogyan lett ő akkora keresztény...? Jó lett volna - de tényleg - ha magánügyeként lehetne kezelni ezt a tényt. Ehhez azonban az kellene, hogy ne tudja közéletiségre felhasználni keresztényi voltát.
Minden esetre, Orbán Viktor - megfogadva miniszterelnöki tanácsadójának javaslatát - meghívta a Nemzeti Konzultációs Testületbe 2005-ben.

Dr. Hoffmann Rózsa 1948-ban született (Bajnai Rózsaként) Balatonfüreden, és Budapesten végezte tanulmányait.
Az ELTE-BTK-n szerzett - francia-orosz szakos - középiskolai tanári diplomát 1971-ben. Doktori fokozatot 1985-ben ért el. 1995-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar Tanárképző Intézetének intézetvezető egyetemi docense lett. 2003 ősze óta a Mester és Tanítvány című pedagógiai folyóirat főszerkesztője. Tudományos munkásságát fordítóként kezdte és első írásait a '80-as évek elején a Szovjet Irodalom című folyóirat közölte. Pl. neki köszönhetően vált magyarul is olvashatóvá Jurij Guszev: ,,A szocialista forradalom korának irodalma" című műve. Később, az akkoriban (1991) liberálisnak számító Magyar Hírlapban a saját gondolatait közli ,,Piacgazdaságot a tanárképzésben" címmel.
Közéleti tevékenységének köszönhette, hogy Orbán Viktor meghívta a Testületbe(?).
Politikai pályafutását a rendszerváltozás előtt, a Magyar Szocialista Munkáspártban kezdte. 1988-ban lépett ki. 2003 óta a Fidesz Magyar Polgári Szövetség tagja, 2009-ben a Kulturális Tagozat elnöke lett. 2006-tól országgyűlési képviselő a KDNP-frakcióban. Bővebben itt olvashatunk róla:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hoffmann_R%C3%B3zsa

De nem kell messzire mennem ahhoz, hogy az őszödi beszédet követően hűségnyilatkozatot tevő és kereszténységét is demonstráló politikust hozzak föl példaként. Itt, Bp. XX. kerületében Szabados Ákos a Magyarok Nagyasszonya templom törzsökös és patronáló hívévé vált... Mindent elkövetett és elkövet, hogy nálánál ne is jöhessen szóba nagyobb keresztény Pesterzsébeten! Ő abszolúte példát statuált a 2006-os kampánya során is azzal, hogy a kampányaújságban a háttérben a Szent Erzsébet Templommal kampányolva! Vagyis, egészen brutális módon kérkedett a keresztényiségével és templomosságával!!! Ugyanakkor kiállt Gyurcsány mellett is
http://jobbinfo.tvn.hu/news.php?readmore=830
Vagyis, felvállalta, hogy tovább hazudják baloldaliságukat, meg mindent... ezzel is bátorítva Gyurcsány Ferencet, hogy ,,csak így tovább! Hazudj csak nyugodtan Ferenc, mi melletted vagyunk. A saját jólétünkért, bármire képesek vagyunk! Még nemzetünk, népünk elárulására és a haza kiárusítására is.

Kinek van itt és most is félnivalója? Ugyanazoknak és ugyanazoktól! Mert, arra senki nem akar emlékezni, hogy az 1980-as munkás-parasztja nem azonos azokkal, akik 1945 után megvalósították a proletárdiktatúrát. Hanem, bizony, sokkal inkább azonosak azokkal, akiken megvalósult az!

Hiszen, a fényes-szelek munkás-paraszt nemzedékének felemelésével egy-időben megtörtént azok ,,felhozása" is, akik többnyire nem véletlenül voltak ,,alul". Belőlük, a ,,felhozottakból" lett az a gátlástalan - politikailag teljesen elvtelen módon - a hatalmat feltétel nélkül kiszolgáló réteg, amelyik segítségével diktatúrává lehetett változtatni a szocializmust.

Nekik szólt Gyurcsány Ferenc mostani beszéde. Őket nyugtatgatta azzal, hogy ,,ne féljetek!"

Gyurcsány Fereancnek üzenem még, hogy azért sem kell félni, mert az a nemzedék, akiket a társadalom peremére száműztek, már kihalt. Kint porladnak a velük megtelt magyar temetőkben!
Az 1945 utáni kemény- és az 1956 utáni puhább politikai diktatúrának volt ,,köszönhető" az a helycserés támadás, amivel 1945 utáni, de legfőképpen 1956 utáni évtizedekben helyet cserélt az új ,,elit" a munkás-parasztsággal. Mert, az köztudott, hogy minden társadalom kitermeli a saját ,,elit" rétegét. Hogy ez mekkora probléma, valóságos paradoxon volt, bizonyítja, hogy a szocialisták rendszerváltozás utáni, egyik oktatási minisztere: Báthory Zoltán is ezt a problémát taglalja a "Tanulók, iskolák, különbségek (Egy differenciális tanuláselmélet vázlata)" című könyvében. Megjelent: 1992-ben a Tankönyv Kiadónál.
Báthory Zoltán olyan statisztikai adatokra hivatkozik ebben, a mások munkáját is összegző könyvében, melyek azt bizonyítják, hogy az 1980-as évek szakmunkás rétegének gyermekei teljesítenek a legrosszabbul az iskolákban. A továbbtanulási arányuk egyre kisebb... Az okokat "kutatva" megállapítják a szerzők: a szegénységgel, az egzisztenciálisan halmozott hátrányos helyzettel magyarázhatók az "alul teljesítések" (vagyis: képességeik szerint többre lennének képesek).
Ez a tény egy másik, politikai ellentmondásra hívta fel a figyelmet, ami miatt - több írásomban is - fel kellett tennem régi-új kompetenséknek a nagy KÉRDÉST:
- ,,Hogyan lehetséges, hogy a Magyar Népköztársaságban, az uralkodó osztálynak kikiáltott munkásosztályhoz tartozó népesség volt az 1980-as években a legszegényebb?"
Erre az ellentmondásra is kaptam részleges magyarázatot Szelényi Iván egyik írásában. Ő ,,értelmiségi"-ként említi a hatalomgyakorlókat, ugyanis, a diplomát, mint a képviselőségre feljogosító ,,jogosítványt" használják évtizedek óta.

,,Az értelmiség az államszocialista társadalmak osztályszerkezetében" című műve alapján:.
"... a kelet-európai értelmiség nyilvánvalóan nem osztály. Nemcsak hatalmának osztályjellegét nem ismeri fel, de az osztálynélküliség és a megegyezés ideológiáját pártolja, s - ami még nagyobb paradoxon - azt állítja, hogy a hatalom, amelyet az értelmiségiek gyakorolnak, voltaképpen a proletariátus hatalma." (Szelényi Iván)

Szelényi Iván ezt évtizedek óta oktatja az USA-béli Yale Egyetemen...

Röhej, hogy mennyire hülyének tartja szavazópolgárait - a magát magyarnak és baloldalinak hazudó - újgazdag, milliárdossá lett- vadkapitalista- kizsákmányoló- a hazát kiárusító bűnbanda!!!

Teheti, ráadásul büntetlenül, mert büntetlenségét szavatolja az un. Paktumba foglalt egyezség, melynek betartásán és betartatásán oly nagy erőbedobással őrködik a volt belügyminiszter- miniszterelnök, miniszterelnöki tanácsadó... http://furaila.xfree.hu/212714
Teheti, hiszen a háttérben meghúzódva - az általa 1993-ban újjászervezett titkos szolgálatosokkal - kézben tarthatja az egész országot. Az ő tudta és beleegyezése nélkül még Bajnai Gordon sem tehet semmit. De, most hagyom Bajnait, a Gordont... Vele majd legközelebb foglalkozom.

Döbbenetes egyébként, hogy mennyire nincs képben Gyurcsány Ferenc (volt) miniszterelnök létére! Tényleg, már szinte sajnálom! De a veszélyessége miatt, hogy még mindig hatni tud azokra, akik haszonélvezői voltak az un. szocializmusnak és azokra, akik egyetlen érdeme volt/van hogy ,,mertek kicsik lenni" - fennáll a veszélye annak, hogy ismét túszul ejthetik a magyarsága- magyarságunk mellett elkötelezett embereket, (nép)csoportokat!

Bp. 2013. június 19.

Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kontraszelekciót, szolgálatosokkal, rendszerváltozás, baloldaliságukat, államszocialista, szavazópolgárait, kampányaújságban, templomosságával, munkásosztályhoz, kereszténységét, szocializmusnak, kontraszelekció, zsarolhatóságuk, megvalósították, miniszterelnöki, belügyminiszter, felvállalhassák, létjogosultsága, demokratikusság, munkásemberként, homoszexualitás, tevékenységének, osztályjellegét, tömegoszlatásra, főszerkesztője, vadkapitalista, nincstelenként, keresnivalójuk, újjászervezett, magyarországon, pesterzsébeten, öngyilkosságba, balatonfüreden, tanuláselmélet, miniszterelnök, felhozottakból, őszödi beszédekor, osztálytársadalom Magyarországon, baloldali értékekért…, szájára merje, állítólag nagykorú, békés megemlékezők, kurva-nagy demokráciába, erőszakosan proletarizáltakra, történt 1990, rendszerváltozás nevezetű, társadalom peremére, több évtizedes, magyarság ellen, 1920-as numerus, felvételi kérelmi, 1980-as évek, Gyurcsány Ferencnél, Gyurcsány Ferenctől, Gyurcsány Ferenc…, Mansfeld Pétert, ELÁRULTÁK MUNKÁSOSZTÁLYT ÉS MÉGSEM ÍTÉLTE ŐKET EL EZÉRT SENKI, Aczél György, Agárdi Péter, Mert Gyurcsányék, Gyurcsány Ferenc, Hoffmann Rózsával, Orbán Viktor, Nemzeti Konzultációs Testületbe, Hoffmann Rózsa, Bajnai Rózsaként, Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar Tanárképző Intézetének, Szovjet Irodalom, Jurij Guszev, Magyar Hírlapban, Magyar Szocialista Munkáspártban, Fidesz Magyar Polgári Szövetség, Kulturális Tagozat, Szabados Ákos, Magyarok Nagyasszonya, Szent Erzsébet Templommal, Gyurcsány Ferencet, Gyurcsány Fereancnek, Báthory Zoltán, Tankönyv Kiadónál, Magyar Népköztársaságban, Szelényi Iván, USA-béli Yale Egyetemen, Bajnai Gordon, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ibolya  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az élet  Sötétség és világosság  Alvó baby  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Tavaszról álmodom,  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szeretettel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Alvó cica  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  Evan Esar tollából  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Meghitt estéken . . .  Ted Engstrőm gondolata  Szent-Györgyi Albert gondolata  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Szent-Györgyi Albert gondolata  Szép estét  Nemzeti  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Nem kell ide békemenet  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Síró nő  Nem kell ide békemenet  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Szabó Norbert – Szabadsá...  ...és mégis ráismersz  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Amikor még rangja volt...  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  Az élet  Könnyáztatta asszonysorsok  Jóga férfiaknak  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Tavaszról álmodom,  Szép estét  Ted Engstrőm gondolata  Alvó cica  Intelem  Vágy, élet és sugár  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Könnyáztatta asszonysorsok  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Szeretettel  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  A Mindenható Istenben bízva  Esti kép  Rejtő Jenő versei  Rőzsehordó nő szobra  Alvó baby  Március 15-re emlékve  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Rochefoucauld - a bölcs  Könnyáztatta asszonysorsok  Magyarország ilyen hely. 
Bejegyzés Címkék
őszödi beszédekor, osztálytársadalom Magyarországon, baloldali értékekért&#8230, szájára merje, állítólag nagykorú, békés megemlékezők, kurva-nagy demokráciába, erőszakosan proletarizáltakra, történt 1990, rendszerváltozás nevezetű, társadalom peremére, több évtizedes, magyarság ellen, 1920-as numerus, felvételi kérelmi, 1980-as évek, kontraszelekciót megvalósították, hallgatók sokasága, farkasok kiáltoznak, egymáshoz vezető, bajba jutottak, egyszerű átlagembernek, 1945 utáni, 1956 utáni, perctől fogva, vadkapitalista módit, újjászervezett titkos, zsarolhatóságuk ezeknek, általuk megfigyeltek, egyén magánügyével, szocialista forradalom, saját gondolatait, rendszerváltozás előtt, őszödi beszédet, 2006-os kampánya, saját jólétünkért, haza kiárusítására, 1980-as munkás-parasztja, fényes-szelek munkás-paraszt, hatalmat feltétel, velük megtelt, saját &#8222, szocialisták rendszerváltozás, problémát taglalja, differenciális tanuláselmélet, mások munkáját, továbbtanulási arányuk, egzisztenciálisan halmozott, nagy KÉRDÉST, uralkodó osztálynak, 1980-as években, képviselőségre feljogosító, államszocialista társadalmak, kelet-európai értelmiség, megegyezés ideológiáját, értelmiségiek gyakorolnak, proletariátus hatalma, magát magyarnak, hazát kiárusító, volt belügyminiszter-, háttérben meghúzódva, általa 1993-ban, egész országot, veszélyessége miatt, veszélye annak, magyarsága- magyarságunk, kontraszelekciót, szolgálatosokkal, rendszerváltozás, baloldaliságukat, államszocialista, szavazópolgárait, kampányaújságban, templomosságával, munkásosztályhoz, kereszténységét, szocializmusnak, kontraszelekció, zsarolhatóságuk, megvalósították, miniszterelnöki, belügyminiszter, felvállalhassák, létjogosultsága, demokratikusság, munkásemberként, homoszexualitás, tevékenységének, osztályjellegét, tömegoszlatásra, főszerkesztője, vadkapitalista, nincstelenként, keresnivalójuk, újjászervezett, magyarországon, pesterzsébeten, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 38
  • e Hét: 380
  • e Hónap: 3506
  • e Év: 35236
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.