Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán napirendje
  2015-05-12 18:57:29, kedd
 
  Orbán napirendje

2015.05.10. 14:57


Ha már a halálbüntetéssel kapcsolatban a napirendet emlegeti a miniszterelnök, én azt gondolom, ebben az országban jó néhány ennél sokkal fontosabb dolgot is napirenden kéne tartani.

Példának okáért napirenden kéne tartani az országunknak az urizáló rokonok, haverok általi gátlástalan szétlopását. Mert, ha volt is abban némi igazság, hogy a komcsik talicskával tolták ki a pénzt, hát akkor most az egyszemélyi vezetésű Fidesz hatalom emberei óriásbillencsekkel, hordják el a lóvét.

De napirenden kéne tartani a rendszerszintű korrupciót, a demokrácia intézményeinek leépítését, pontosabban formálissá tételét, továbbá egy vékony réteg pofátlan meggazdagodását is milliók egyre nagyobb elszegényedése árán.

És napirenden kéne tartani még sok már fontos dolgot is, kezdve a munkavállalók és a közmunkások kizsákmányolásától és kiszolgáltatottságától egészen a dohány- és földmutyikig bezárólag.

De nem sorolom tovább, mert én momentán csak egy dolgot szeretnék napirenden tartani, mégpedig a Quaestor botrányt, vagyis a Tarsoly céggel történteket. Sőt annak is csak egy kisebb szeletét, a győri ETO ügyét abból az apropóból, hogy a hétvégén nagy küzdelemben legyőzték a Szombathely kiesésre álló csapatát, és a győri közönség mindvégig lelkesen ünnepelte őket. Tegyük hozzá, jogosan.

A Győri ETO sorsa végleg lezárulni látszik, újabban már az is erősen kérdéses, egyáltalán marad-e ilyen nevű focicsapat, vagy sóval behintik még a nyomát is. Egy 111 éve alakult futballklubról van szó, sok-sok kiemelkedő sportsikerrel a háta mögött, amelyik az utóbbi három bajnoki szezonban is sorrendben bronz, arany és ezüst érmet szerzett.

Jogos a felvetés, miért is hagyta, hagyja Orbán Viktor, hogy ez megtörténjék?

Beismerem, valójában nagyon furcsa kérdésfeltevés ez, helyesebben az lenne, ha egy normális országban egy normális miniszterelnökön kérnénk számon valamely focicsapat ügyét. Tönkrement, tönkre ment, hát isten neki fakereszt! Történt már ilyesmi máshol is. Ilyen a kapitalizmus. Az ügyesek meggazdagodnak, a férgese elhullik.

De ez nem egy normális ország, és ez nem egy normális kapitalizmus. És ez nem egy normális labdarugó bajnokság.

Mert nem nevezhető normálisnak az, ahol a miniszterelnök megtehette, hogy az ő akaratából több ezer főt befogadó csilli-villi stadiont rittyenthettek sok-sok milliárdért egy 1500-as lélekszámú helységben, a saját kertje végébe, a nyári budija mellé, ahol a haverja és kegyeltje focicsapata játszik, mindeközben pedig veszni hagyták egy közel százszor ekkora lélekszámú megyeszékhely futballcsapatát. És miközben persze ugyanez a hatalom nem mellékesen megtehette azt is, hogy nem is oly rég 400 milliós állami segítséghez juttatta azt a Mezőkövesdi futball-klubot, amelyik azután persze simán kiesett az első osztályból.

És folytathatnánk a sort a hatalomnak kedves focicsapatok különféle burkolt vagy kevésbé burkolt állami támogatásainak felsorolásával. A felcsútiak állítólag még az Országos Roma Önkormányzat pénzéből is részesültek.

Ezért jogos a kérdés, miért nem kaphat segítséget éppen a Győri ETO a miniszterelnökünktől? Netán Orbán pikkel rájuk valamiért?

Lehet találgatni. Az viszont mindenesetre tény, hogy már eldőlt, idén az ő kedvenc csapata nyeri toronymagasan a hazai bajnokságot, miközben az egyik fő riválisát sikerült úgy leradírozni a hazai labdarúgás térképéről, mint Orbán felcsúti kéglijét a Google térképről.


http://proszektura.blog.hu/2015/05/10/orban_napirendje
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnökön, halálbüntetéssel, meggazdagodását, futballcsapatát, felsorolásával, miniszterelnök, rendszerszintű, futballklubról, támogatásainak, intézményeinek, kérdésfeltevés, rittyenthettek, elszegényedése, folytathatnánk, meggazdagodnak, toronymagasan, megyeszékhely, munkavállalók, sportsikerrel, kapcsolatban, mindenesetre, focicsapatok, országunknak, kapitalizmus, megtörténjék, önkormányzat, földmutyikig, részesültek, szétlopását, talicskával, egyszemélyi, gátlástalan, szombathely, mindeközben, helyesebben, pontosabban, halálbüntetéssel kapcsolatban, napirendet emlegeti, urizáló rokonok, komcsik talicskával, egyszemélyi vezetésű, rendszerszintű korrupciót, demokrácia intézményeinek, vékony réteg, dolgot szeretnék, Quaestor botrányt, kisebb szeletét, hétvégén nagy, győri közönség, háta mögött, utóbbi három, normális országban, Győri ETO, Orbán Viktor, Országos Roma Önkormányzat, Netán Orbán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mindig lesz olyan  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Szép estét kedves látogatóimna...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Anyák napjára  Jó nap volt  Baranyi Ferenc - N i n c s  Alvó cica  40 felett  Szabó T. Anna - Pitypang  A felvilágosodás...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Megígért békesség  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  39 ígéret  Facebookon kaptam  Töröld le  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  képre írva  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Az ember  A sorsod  Mindent de mindent visszakap  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  James Allen  Emlékezz  Facebookon kaptam  Egyszerű  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Esterházy Péterre emlékezünk  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Töröld le  Vito Giaquinto gondolata  Alvó cica  Az ember emlékekből áll  Magamnak  39 ígéret  Hamvas Béla  Eduardo Sacheri gondolata  Vidámság  Esterházy Péter: Harmonia c...  Müller Péter tollából  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Nagy és kis csodák  Szép estét  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  képre írva  Jan Twardowski - Siessünk  Anyák napjára  Anyámról való emlékek  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  képre írva  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Egyszerű  Tavaszi este  Paul Éluard - És egy mosoly  Anyámról való emlékek  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Ott van  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Robert Merle tollából 
Bejegyzés Címkék
halálbüntetéssel kapcsolatban, napirendet emlegeti, urizáló rokonok, komcsik talicskával, egyszemélyi vezetésű, rendszerszintű korrupciót, demokrácia intézményeinek, vékony réteg, dolgot szeretnék, Quaestor botrányt, kisebb szeletét, hétvégén nagy, győri közönség, háta mögött, utóbbi három, normális országban, normális miniszterelnökön, ügyesek meggazdagodnak, férgese elhullik, normális ország, normális kapitalizmus, normális labdarugó, miniszterelnök megtehette, 1500-as lélekszámú, saját kertje, nyári budija, közel százszor, első osztályból, hatalomnak kedves, felcsútiak állítólag, viszont mindenesetre, hazai bajnokságot, hazai labdarúgás, miniszterelnökön, halálbüntetéssel, meggazdagodását, futballcsapatát, felsorolásával, miniszterelnök, rendszerszintű, futballklubról, támogatásainak, intézményeinek, kérdésfeltevés, rittyenthettek, elszegényedése, folytathatnánk, meggazdagodnak, toronymagasan, megyeszékhely, munkavállalók, sportsikerrel, kapcsolatban, mindenesetre, focicsapatok, országunknak, kapitalizmus, megtörténjék, önkormányzat, földmutyikig, részesültek, szétlopását, talicskával, egyszemélyi, gátlástalan, szombathely, mindeközben, helyesebben, pontosabban, bajnokságot, normálisnak, leradírozni, proszektura, közmunkások, mezőkövesdi, segítséghez, történteket, milliárdért, küzdelemben, focicsapata, megtehette, napirenden, akaratából, leépítését, formálissá, mellékesen, hatalomnak, lélekszámú, korrupciót, osztályból, demokrácia, felcsútiak, egyáltalán, térképéről, labdarúgás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 107
  • e Hét: 3871
  • e Hónap: 7616
  • e Év: 161112
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.