Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ki vagytok fizetve
  2015-05-30 20:11:43, szombat
 
 
Ki vagytok fizetve

Amikor egy gyönyörű, virágot nyitó, madárszavú hajnalon, Ő, Akinek-a-Nevét-ki-nem-Ejtjük kisétált a kertjébe, hogy elégedett pillantását stadionjára vesse, nem akart hinni a szemének. Egy tábla állt ott. Rajta felírás: Tilos a bemenet! Atomtemető! És alatta tisztességes pontossággal, az itt elhelyezett anyagok lebomlási ideje.


Ő, Akinek-a-Nevét-ki-nem-Ejtjük talán kissé ideges lett. De csak azért, mert nem tudta elolvasni, a becsületes rovásírással írt feliratot: Mire föl ez az idegesség? Az ő arany szavai a pécsiekhez.

Van-e oka Orbán miniszterelnöknek az idegességre 2015 tavaszán? Nincs/van. Mindent és mindenkit kézben tart. Hatalma korlátlan. Ha akarja, ismeri, ha akarja, nem ismeri legfőbb tanácsadóját. Ha kell, csináltat olyan médiát, amelyet 124622-en néznek - még ő is. Ha úgy kívánja, az atomtemető Pécs mellett és nem Felcsúton épül, a zsíros pályázatokat veje, gázszerelője, takarítónője és nem a kommunisták nyerik, az Úristen gyorstalpalón magyarul tanul, hogy értse és utasításait teljesítse. Idegeskedjenek az ellene fondorkodó amerikaiak és európaiak, multinacionálisok és magyar oligarchák, Fidesz-öregek és kormányzati fiatalok, Vonák és Gyurcsányok, Schifferek és Tóbiások, veszprémiek és tapolcaiak, kőfaragók és balett-táncosok! Vannak éppen elegen, hogy idegeskedjenek. Ha parancsolja, este lemegy a Nap és reggel fölkel.
Fotó: MTI

Van-e oka a miniszterelnöknek, pártelnöknek, az Orbán és Simicska Kft. elnökének az idegességre? Van/nincs. Sikerült magára haragítania az Amerikai Egyesült Államokat. Tudom én, hogy kicsiny, gyenge és hanyatló országról van szó, amelyre figyelni se érdemes, de valahogy a magyar miniszterelnök képes volt egyszerre fölkelteni a demokraták és a republikánusok haragját: az előbbiek nem kedvelik a demokrácia és a jogállam megsértőit, az utóbbiakat dühíti, ha valaki Putyin legjobb barátjának áll. Ezek béna kacsák - legyint rá Orbán -, 2016 novemberéig, az elnökválasztásig, ki se néznek az ablakon. Aztán pedig még bármi lehet: voltam én már Amerika kedvence. Veszünk néhány harci helikoptert és négycsillagos tábornokot, csapatainkkal bevonulunk Irakba, Szíriába vagy a Marsra, ahová csak akarják! Hillary Clinton vagy Jeb Bush épp úgy becsaphatók, mint Barack Obama, fogalmuk sincs a felcsúti játékról.

Most az jön, hogy magamra haragítottam az Európai Uniót! Ugyan már, nincs is ilyen: a görögök kiesnek, a britek kilépnek. Ötödik éve keresnek rajtam, rajtunk fogást, nem találnak. Ha Brüsszelben kikiáltanám a Magyar Királyságot és követelném a rovásírás bevezetését, Merkellel az élen akkor is csak mosolyognának és udvariaskodnának: ejnye, ejnye, kedves Viktor! Amíg elsőként megszavazom a német javaslatokat, kinyalom a Mercedes és az Audi vezetőinek seggét, áron felül veszek német bankokat és vállalatokat, addig akár a nyilvános akasztásokat is bevezethetem a Kossuth téren. Hohó - mondom - ez igaz, az európai politikus naivan korrupt, korruptan naiv, csakhogy az apparátus malmai lassan, de őrölnek: előbb vagy utóbb mégis megnézik az európai fejlesztések számláit, az Euratom csak belekukkant Paksba, csak nem adnak pénzt orosz gázvezetékre.


A Fidesz elnöke tudja a legjobban, hogy a Fidesz pártot régen elföldelte a kert sarkában. Elnök, parlamenti elnök, polgármester és volt polgármester urak, alapító atyák, ki vagytok fizetve, politikailag meghaltatok, húzzátok magatokra a földtakarótokat!


Idegesítő-e a magyar oligarchák kirablása? Nem/igen. Simicska kilépett az Orbán és Simicska Kft.-ből, ahol eddig együtt fosztogattak és osztogattak. Egyik vitte a médiát, másik viszi az állami megrendeléseket. Egyik viszi a fizetettek névsorát, másik a fenyegetettekét. Én tettelek téged valakivé! Nem igaz, tőlem vagy, aki vagy! Csányi, Bige, Gattyán, Demján, Simicska, Nyerges, Spéder, Leisztinger, Töröcskei, Tarsoly, valamint Marcsika és Kardics bácsi földjei, bankjai, birodalmai mind-mind felosztásra, az új rokonokra és üzletfelekre, Szíjjakra és Vargákra, Garancsikra és Mészárosokra, Lakatosokra és Emőrikre, Margitkára és másik Kardics bácsira várnak, akik majd elnyerik jutalomként az ő korábbi birtokaikat. Eddig nektek, ezután új szpáhiknak jár, ami jár - véli az Orbán Kft. elnöke.

Idegesíti Őt, Akinek-a-nevét-ki-nem-Ejtjük, hogy ellenállnak? Szereti. Idegeneket kirabolni unalmas, a sajátjainkat mámorító. Kéjes élvezet Lázárt és Spédert ráuszítani Csányira, szelindekeket a medvére! Nézzétek, hogy forog maga körül, hogy csapkod! Az oligarchák is élvezik. Fél országokat, talán kétharmadokat tartanak a kezükben. Nem városi urak, akik tőrrel szúrnak hátba vagy mérgeződnek. Falusi férfiak, botokkal és késekkel, a semmiből jőve, mind tudják, hogy mikor kell a kocsmában leverni a lámpát. Ez nem a tőke polgári kultúrája, nem vagyunk mi Buddenbrook-ok, nem vagyunk mi Kornfeldek. A pénz, a föld, a vér, izzadság nyers és rideg paraszti világában vagyunk: magyar, sváb, jász, kun és székely parasztgyerekek. Simicska most élvezi csak igazán az életet: legjobb barátunkat elveszejteni minden pénzt megér. És kit nem látott már Csányi Sándor feltűnni és eltűnni az elmúlt negyedszázadban? Ez az ő huszonöt éve: Csányi-kor. Politikusok és üzletemberek, közigazgatók és főszerkesztők jöttek és mentek, Csányi maradt és vagyona, befolyása egyre nőtt. Már régen Jászárokszálláshoz kapcsolta Magyarországot, Felcsútnak itt nincs helye. Aligha fogja hagyni, hogy e kor Orbán-kor legyen és Fejér legyőzze a Jászságot. Újra fiatal és az életéért kell küzdenie. A vagyona az élete. Minden forint elvesztésével megy ki a vér belőle. És küzdenek a többiek is. Gáz és olaj, föld és agrárvállalkozás, kizárólagos banki privilégiumok, út-, vasút-, hídépítések és ingatlanpanamák, európai pénzek lenyúlásai és pénzmosás bróker cégeken keresztül, a reklám- és a médiapiac újraosztása, városi önkormányzatok kifosztása - istenem, de szép!

Rosszul alszik a Fidesz elnökeként, mert a régi Fidesz-vezetők kimerészkedtek a síkra, ,,úrhatnámnak" nevezik az új undokokat, friss pökhendiket? Nem/igen. Ugyan ki figyelne a Böszörményi úti sápadtarcúra és a Kossuth téri rézbőrűre! Van jelentősége annak, hogy Bőrharisnya barbárságnak nevezi a halálbüntetést, és Csingacsguk örök haragot hörög az elnökségi ülésen? A Fidesz elnöke tudja a legjobban, hogy a Fidesz pártot régen elföldelte a kert sarkában. Elnök, parlamenti elnök, polgármester és volt polgármester urak, alapító atyák, ki vagytok fizetve, politikailag meghaltatok, húzzátok magatokra a földtakarótokat! Tart Rosencrantztól és Guildensterntől, Berijától és Malenkovtól, Rogántól és Lázártól? Idegesíti, hogy elkezdődött az utódlási harc, hogy az ifjú hatalomgépezetek már el tudják magukat képzelni a helyén? Nem/igen. Az ambíció szép dolog. De amíg Pintér Sándor, akinek nem ambíciói, hanem ereje van, merőn nézi Lázárt és a többi ifjoncot, addig bármelyikük bármikor a semmibe kerül, ha Orbán úgy akarja. Vagy mégse? Orbán lesz az utolsó, aki észreveszi, hogy Lázár elvágta a torkát. És vajon kit szolgál a belügyminiszter?

Zavarja, hogy pártja egyre jobban hasonlít a Jobbikra, vagy hogy a Jobbik elkezdte felzabálni a pártját, hogy Ő vonásodik, Vona orbánosodik? Izgatja, hogy választóit elviheti egy nála is magyarabb, fiatalabb, agresszívebb párt? Nem izgatja, hanem fölizgatja. Visszaszerezni az elvesztett és megszerezni az új, még érintetlen, szűz szavazókat - ez volt fő mulatsága 1994 és 98, aztán 2002 és 2010, majd 2012 októbere és 2014 márciusa között. Ebben én jó vagyok, sőt, ebben vagyok a legjobb. Fölállt egyetlen politikus úgy a földről, hogy kilencet számoltak rá, és kiütötte utána az ellenfelét? Én fölálltam egyszer, fölálltam kétszer, mindig fölállok! És a korábbi ellenfelekhez képest kik ezek a könnyűsúlyúak? Hol lesznek 2018 tavaszán? Nem is Vonával és Gyurcsánnyal, Tóbiással és Schifferrel kell megküzdenie, hanem egy hangulattal, egy szellemmel - a Kiábrándulás hangulatával és a Kor szellemével. Kiszerettek belőle. Már nem benne látják a jövőt.

Kérded: hol van? Mondom: vacsorán? Kérded: vacsorán? Hol? Válaszom: nem ahol ő eszik, hanem ahol őt eszik: a certain convocation of politic worms, az államférgek bizonyos gyülekezete éppen nekiesett. Mikorra falják föl? Azt csak az államférgek bizonyos gyülekezete tudja.


http://www.168ora.hu/itthon/orban-viktor-hatalom-fidesz-nepszerusegvesztes-135877 .html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: agrárvállalkozás, elnökválasztásig, hatalomgépezetek, udvariaskodnának, negyedszázadban, parasztgyerekek, földtakarótokat, megrendeléseket, guildensterntől, ingatlanpanamák, belügyminiszter, fenyegetettekét, kimerészkedtek, miniszterelnök, republikánusok, idegeskedjenek, halálbüntetést, rosencrantztól, visszaszerezni, önkormányzatok, magyarországot, szelindekeket, négycsillagos, privilégiumok, gyorstalpalón, mosolyognának, főszerkesztők, kétharmadokat, csapatainkkal, könnyűsúlyúak, elvesztésével, ellenfelekhez, polgármester, üzletfelekre, üzletemberek, sápadtarcúra, tábla állt, becsületes rovásírással, idegességre 2015, atomtemető Pécs, zsíros pályázatokat, kommunisták nyerik, ellene fondorkodó, magyar miniszterelnök, republikánusok haragját, jogállam megsértőit, utóbbiakat dühíti, felcsúti játékról, görögök kiesnek, britek kilépnek, rovásírás bevezetését, élen akkor, Simicska Kft, Amerikai Egyesült Államokat, Hillary Clinton, Barack Obama, Európai Uniót, Magyar Királyságot, Orbán Kft, Idegesíti Őt, Csányi Sándor, Tart Rosencrantztól, Pintér Sándor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
"Ez egy csoda"  Szabó T. Anna - Pitypang  Walter Chrysler mondta  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ott van  A hagyma antibakteriális hatás...  Alvó cica  Borzasztó  Baranyi Ferenc - N i n c s  Szeretem ujjad karcsuságait,  Borzasztó  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  jó reggelt  Egy barátság története  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Szívek  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Borzasztó  Előfordul, hogy  Erdei gyöngyvirág  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Tanácsok egy pszichológustól  Mindig lesz olyan  ajándék, mellyel meglepem  Az ember  Facebookon kaptam  Különleges  Szép estét kedves látogatóimna...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Önmaga ellenére  Robert Merle tollából  képre írva  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Előfordul, hogy  Hamvas Béla  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Magamnak  James Allen  Szép estét  Martin Buber, A haszidim meséi  Sík Sándor - Ha jő a perc  Jó éjszakát  Pitypang szökőkút  Szép álmokat!  különleges  Esterházy Péterre emlékezünk  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Martin Buber, A haszidim meséi  Borzasztó  Robin Wight pitypang szobra  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Csend  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bársony székben  Paul David Tripp Április 14  Sorsunk miatt...  Alvó kislány  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Töröld le  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy... 
Bejegyzés Címkék
tábla állt, becsületes rovásírással, idegességre 2015, atomtemető Pécs, zsíros pályázatokat, kommunisták nyerik, ellene fondorkodó, magyar miniszterelnök, republikánusok haragját, jogállam megsértőit, utóbbiakat dühíti, felcsúti játékról, görögök kiesnek, britek kilépnek, rovásírás bevezetését, élen akkor, német javaslatokat, nyilvános akasztásokat, európai politikus, apparátus malmai, európai fejlesztések, kert sarkában, magyar oligarchák, állami megrendeléseket, fizetettek névsorát, sajátjainkat mámorító, semmiből jőve, kocsmában leverni, tőke polgári, elmúlt negyedszázadban, életéért kell, médiapiac újraosztása, régi Fidesz-vezetők, elnökségi ülésen, utódlási harc, ifjú hatalomgépezetek, ambíció szép, többi ifjoncot, semmibe kerül, korábbi ellenfelekhez, szellemmel &#8211, certain convocation, államférgek bizonyos, agrárvállalkozás, elnökválasztásig, hatalomgépezetek, udvariaskodnának, negyedszázadban, parasztgyerekek, földtakarótokat, megrendeléseket, guildensterntől, ingatlanpanamák, belügyminiszter, fenyegetettekét, kimerészkedtek, miniszterelnök, republikánusok, idegeskedjenek, halálbüntetést, rosencrantztól, visszaszerezni, önkormányzatok, magyarországot, szelindekeket, négycsillagos, privilégiumok, gyorstalpalón, mosolyognának, főszerkesztők, kétharmadokat, csapatainkkal, könnyűsúlyúak, elvesztésével, ellenfelekhez, polgármester, üzletfelekre, üzletemberek, sápadtarcúra, elveszejteni, sajátjainkat, haragítottam, barbárságnak, takarítónője, agresszívebb, gázszerelője, fosztogattak, rovásírással, pályázatokat, javaslatokat, gázvezetékre, kiábrándulás, politikailag, közigazgatók, fejlesztések, tisztességes, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1709
  • e Hét: 5473
  • e Hónap: 9218
  • e Év: 162714
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.