Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Trónbeszéd
  2015-05-31 08:55:28, vasárnap
 
  Trónbeszéd


Posted on 2015/05/31 Szerző: Admin

Nem az volt érdekes, amit mondott. Az már rég nem érdekes. Mindig azt mondja ugyanis, amit éppen gondol, és mindig azt gondolja, amit hasznosnak vél.
Budapest, 2015. május 29. Orbán Viktor miniszterelnök (k) a 2010-es kormányalakítás ötödik évfordulója alkalmából, a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány által összehívott tanácskozáson a Budapesti Történeti Múzeumban 2015. május 29-én. Előtte Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnöke (b), Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke (b2), Boross Péter volt miniszterelnök, az Antall-kormány egykori tagja, a Veritas Történetkutató Intézet Tanácsadó Testületének elnöke (b3), balról Hegedûs Zsuzsa, a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány kuratóriumának elnök (b) és Fazekas Sándor földmûvelésügyi miniszter (b2). MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Budapest, 2015. május 29.
Döbrögi a 2010-es kormányalakítás ötödik évfordulója alkalmából, a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány által összehívott tanácskozáson a Budapesti Történeti Múzeumban 2015. május 29-én. Előtte Balog Zoltán, az emberminisztérium gazdája, a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány qratóriumának elnöke , Mekkmester, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) birtoklója, Hóbagoly Boross Péter volt Keresztapa, az Antall-féle maffia egykori belügyére, egykori utasellátós fő-fő restifőnök-aki most a magas nyugdíja mellett a Veritas Történethamisító Intézet Tanácsadó Testületének elnökeként is húzza a hasznot, balról Hegedûs Zsuzsa, a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány quratóriumának elnöke és Fazekas Sándor földmûvelésügyi miniszter, Brókermarcsi futtatója. A leghívebb nyaloncok-áhítatos ábrázattal, zsibbadtra tapsolt tenyerekkel! Ridikülök, ásványvizes flaskák a székek alatt. Ünnepelt a nemmzetthy elyth!


2001-ben az Amerikai Kereskedelmi Kamara üzleti ebédjén még arról beszélt, hogy ötmillió gazdasági bevándorlóra van szüksége a magyar gazdaságnak, ma meg arról, hogy Magyarország a magyaroké. Ne jöjjön ide senki, aki meg már itt van, menjen vissza oda, ahonnan jött.
2010-ben, nem sokkal a választás előtt a többkulcsos jövedelemadóról beszélt, mint a gazdaság és a nemzet megmentőjéről. Azóta hallani sem akar róla.
Ne azt nézzék, amit mondok, hanem azt, amit teszek.
Ez a szöveg is a tőle származik, néhány évvel ezelőtt mondta a Kedves Vezető.
Ehhez tartjuk magunkat azóta is, mi mást is tehetnénk.
Nem az számít tehát, hogy mit mondott május utolsó péntek délelőttjén a Budapesti Történeti Múzeumban, amikor kormányzásának eddigi öt évét ünnepeltette. Az számít, hogy kik hallgatták, kik voltak a meghívottak.
Amolyan jutalomkoncert volt ez a jelenlévők és az előadó számára. Az utóbbi előadhatta kedvenc dalait, miközben a hallgatóság jólesően állapíthatta meg: idoljuk még viszonylag elfogadható állapotban van: hozza a gitárszólót, és a magas hangokat is majdnem mindig képes kiénekelni. Néha nyalja ugyan a szája szélét, és erőltetetten nevet a saját viccein, de hát emberből vagyunk, mindnyájunknak vannak rossz szokásai.
Hanem, volt ott más is. Az, ami nem volt: a sajtó egy része. Nem azért hiányoztak, mert távolmaradásukkal tüntettek, pedig erre is lett volna igény, hanem azért, mert kitiltották őket.
Nem engedték be a a magyarországi sajtó egy részét. Helyhiány volt!
Túl azon, hogy ez tisztességtelen, gondolkozzunk el inkább azon, hogy ezek ott, mint gondolnak a sajtóról. Az emberekről, Magyarországról.
Mert a sajtó nem önmaga számára létezik. Nem a saját kedvére ír cikkeket, készít rádiós- és televíziós műsorokat. A sajtó normális üzemmenetben informál és tájékoztat. Elmondja az embereknek, hogy mi történik az országban és a nagyvilágban.
Sokféle ember olvassa ezeket az újságokat, hallgatja a rádiókat, nézik a tévéket. Olyanok, akik kedvelik a Kedves Vezetőt és csapatát, és olyanok is, akik ki nem állhatják.
Ők is Magyarország, még akkor is, ha az összegyűlt hölgyeket és urakat ez láthatólag kevéssé érdekli.
Azért mégis volt valami, ami, legalábbis látszólag mégis azt jelentette, amit hallottunk: Orbán óva intett mindenkit, aki ki szeretné navigálni az országot Európából. Igaz, néhány hónapja még arról értekezett, hogy Keleten rokonaink vannak, míg Európában idegennek érzi magát, de most mégis azt mondta, hogy Európa a mi családunk.
Nem az az Európa persze, amit a mostani brüsszeli bürokraták irányítanak.
Hanem az, ami olyan, mint amilyet ő szeretne. Egy idegenektől és kulturális sokszínűségtől, valamint korrupciótól mentes Európa.
Mert, ne feledjük, Orbán sem szereti a korrupciót. Hogy mi számít korrupciónak, azt viszont ő szereti megmondani. Ha mások lopnak, az csúnya dolog és büntetendő, ha ő és csapata oszt a csókosoknak, akkor azt úgy kell értelmezni, hogy senki sem szenvedhet hátrányt, amiért valakinek a családtagja.
Különösen akkor, ha az illető a saját lábán áll.
Ez volt a király beszéde, melynek végén előadó és közönsége kölcsönösen megtapsolták egymást. Tetszett nekik, amit láttak és hallottak, ha legközelebb mást hallanak, az is a kedvükre való lesz.
(kím.)
Bal-Rad komm: “...Nem engedték be a a magyarországi sajtó egy részét. Helyhiány volt!..."
Nyilván mindeni ismeri a viccet, de nagyon ide illik még az ántivilágból:
Elterjed, hogy hús érkezett egy moszkvai húsboltba. Ott hullámzik a tömeg a lehúzott redőny előtt, pár óra múlva valaki résnyire felhúzza, és kiszól: Elvtársak, nyugalom, lesz hús, de mindenkinek azért nem jut: menjenek szépen haza a zsidók.
Újabb pár óra múlva elküldik a pártonkívülieket... aztán azokat, akik nem vettek részt a Nagy Honvédő Háborúban... végül mindenkit, akik nem találkoztak Lenin elvtárssal. Ott marad egy-két reszkető fejű aggastyán.
Újabb pár óra múlva ismét felhúzzák a redőnyt: - Elvtársak, egymás között vagyunk, most már elárulhatjuk, a hír sajnos tévesnek bizonyult: nem érkezett hús.
Az öregek összenéznek: - Úgy van most is, Vologya, mint a cári időkben! A zsidókkal bánnak a legjobban!
-Mindattól függetlenül, hogy a kihagyott médiák nem voltak jelen a Döbrög-szeánszon (ami már nem évértékelő hanem ötéves ciklusértékelő, hiszen az utóbbi egy esztendőről Döbrögi sem tudott már semmi jót összekalapálni mondandója során) a lényeget azért megtudhattuk: szerinte-szerintük HELYÜNK A VILÁGBAN AZ EU-NATO LATORSZÖVETSÉGBEN VAN!
Márminthogy NEKÜNK-MAGYAROKNAK! Magyarországnak!
A szeánsz tapsológépezete pedig fölpörgött! EZ NEKIK TETSZŐ BEJELENTÉS volt!
A gyarmati sorban tartás! Európa Nyugat-balkáni hátsó udvarának szemétdombján!

Úgy van ez most is Józsi, mint a Horthy időkben!


https://balrad.wordpress.com/2015/05/31/tronbeszed/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: történethamisító, pártonkívülieket, magyarországnak, magyarországért, kormányalakítás, tapsológépezete, tisztességtelen, magyarországról, jövedelemadóról, mindnyájunknak, quratóriumának, kormányzásának, kuratóriumának, jutalomkoncert, összekalapálni, sokszínűségtől, miniszterelnök, ciklusértékelő, történetkutató, megmentőjéről, szemétdombján, magyarországi, tanácskozáson, gondolkozzunk, qratóriumának, nagyvilágban, korrupciónak, ünnepeltette, brókermarcsi, elárulhatjuk, ántivilágból, kereskedelmi, üzemmenetben, állapíthatta, megtudhattuk, testületének, volt érdekes, 2010-es kormányalakítás, emberi erõ, emberminisztérium gazdája, magas nyugdíja, székek alatt, nemmzetthy elyth, magyar gazdaságnak, választás előtt, többkulcsos jövedelemadóról, nemzet megmentőjéről, tőle származik, számít tehát, előadó számára, utóbbi előadhatta, hallgatóság jólesően, Orbán Viktor, Polgári Magyarországért Alapítvány, Budapesti Történeti Múzeumban, Balog Zoltán, Matolcsy György, Magyar Nemzeti Bank, Boross Péter, Veritas Történetkutató Intézet Tanácsadó Testületének, Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány, Fazekas Sándor, Koszticsák Szilárd, Veritas Történethamisító Intézet Tanácsadó Testületének, Amerikai Kereskedelmi Kamara, Kedves Vezető, Kedves Vezetőt, Nagy Honvédő Háborúban…, HELYÜNK VILÁGBAN AZ EU-NATO LATORSZÖVETSÉGBEN VAN, Márminthogy NEKÜNK-MAGYAROKNAK, NEKIK TETSZŐ BEJELENTÉS, Európa Nyugat-balkáni,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Isten hűségének mértéke  Bársony székben  Baranyi Ferenc - N i n c s  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Szívek  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam Krisztinától  IGEN így  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Töröld le  Csend  Facebookon kaptam  képre írva  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Csend  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Mindig lesz olyan  Anyámról való emlékek  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Esterházy Péterre emlékezünk  Eduardo Sacheri gondolata  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  képre írva  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  különleges  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  A felvilágosodás...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Walter Chrysler mondta  képre írva  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Otthon  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  képre írva  Bársony székben  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Müller Péter tollából  különleges  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Az ember  Jó nap volt  Egyszerű  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Martin Buber, A haszidim meséi  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Jázmin  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Jó nap volt  "Ez egy csoda"  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Gebhardt Nóra versei II.  Baranyi Ferenc - N i n c s  Jó nap volt  Magyar költészet napja  Nagy és kis csodák  A sorsod  Zilahy Lajos mondta  Jó éjszakát  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
volt érdekes, 2010-es kormányalakítás, emberi er&#245, emberminisztérium gazdája, magas nyugdíja, székek alatt, nemmzetthy elyth, magyar gazdaságnak, választás előtt, többkulcsos jövedelemadóról, nemzet megmentőjéről, tőle származik, számít tehát, előadó számára, utóbbi előadhatta, hallgatóság jólesően, magas hangokat, szája szélét, saját viccein, saját kedvére, sajtó normális, összegyűlt hölgyeket, országot Európából, mostani brüsszeli, csúnya dolog, saját lábán, király beszéde, kedvükre való, moszkvai húsboltba, lehúzott redőny, öregek összenéznek, cári időkben, zsidókkal bánnak, kihagyott médiák, esztendőről Döbrögi, lényeget azért, szeánsz tapsológépezete, gyarmati sorban, történethamisító, pártonkívülieket, magyarországnak, magyarországért, kormányalakítás, tapsológépezete, tisztességtelen, magyarországról, jövedelemadóról, mindnyájunknak, quratóriumának, kormányzásának, kuratóriumának, jutalomkoncert, összekalapálni, sokszínűségtől, miniszterelnök, ciklusértékelő, történetkutató, megmentőjéről, szemétdombján, magyarországi, tanácskozáson, gondolkozzunk, qratóriumának, nagyvilágban, korrupciónak, ünnepeltette, brókermarcsi, elárulhatjuk, ántivilágból, kereskedelmi, üzemmenetben, állapíthatta, megtudhattuk, testületének, magyarország, bevándorlóra, megtapsolták, korrupciótól, erőltetetten, kitiltották, idegenektől, összehívott, évfordulója, elfogadható, többkulcsos, legközelebb, hallgatóság, meghívottak, ásványvizes, irányítanak, délelőttjén, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 283
  • e Hét: 4047
  • e Hónap: 7792
  • e Év: 161288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.