Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kik a kormány feltétlen hívei? Azt már nem is kérdem, hogy m
  2015-06-02 20:55:36, kedd
 
  Kik a kormány feltétlen hívei? Azt már nem is kérdem, hogy miért

Ki a fene támogatja a kormánypártokat és főleg miért? Nyomozzunk együtt.


Én és még néhány millióan jó ideje nagyon szeretnénk tudni, kikből áll a kormánypártok rajongótábora. Szavazókról nem beszélnék, mert jelenleg nincs válaszás és a politikai elkötelezettséget messze felülírja a rajongás ezeknek az embereknek a körében. Új szokásom figyelemmel kisérni a miniszterek elnökének és a nagyobbik (bár a létező jobb meghatározás) kormánypárt közösségi oldalát. Kell hozzá nem kevés mazochizmus és komoly gyakorlat a relaxációs technikákban, de igen érdekes és tanulságos dolgokat találhat ott az elszánt érdeklődő.

Most látott napvilágot a PolicySolutions tanulmánya (policysolutions.hu), ebből komoly részletességgel megtudható és kutatásokkal alátámasztva megérthető, kik is azok, akik minden józan érv, a tények és a csupasz valóság ellenére hisznek abban, hogy jó irányba halad az ország. Lássuk, kik is ők.

Az első csoport a "falusi munkáslányok" nevet kapta. Nem túl meglepő módon falun élő, fiatal-középkorú, szakképzetlen, vagy szakmunkás nők csoportja. Jellemzően betanított munkások, szakmunkások, fizikai munkakörben alkalmazottak - már akinek van munkája. Mert a többségnek nincs, vagy a keresete nem elegendő a megélhetésére. A csoport elnevezésének második felével szemben ezek a nők házasságban/párkapcsolatban élnek. Döntő többségben vallásosak, fő hobbijuk a tévézés és a mulatós zene. Szeretik a rezsicsökkentést és a békemenetet, nem szeretik viszont az Európai Uniót.

A következő csoport a "konzervatív középosztály" néven fut. Fővárosban és megyeszékhelyeken élő, többnyire diplomás, 60 év körüli értelmiségi csoport, zömmel férfiak alkotják. Közép,- vagy felsővezető beosztásban dolgoznak. A keresetük kicsit átlag feletti, alig van azonban megtakarításuk és nem elégedettek a fizetésükkel. Jellemzően vallásosak, fő hobbijuk a tévé nézés, de olvasás és étterembe járás is szerepel a programjukban. Támogatják a békemenetet, a rezsicsökkentést és a trianoni megemlékezéseket. Kimondott ellenszenvvel viseltetnek a liberális gondolatok iránt. Általában, mindent ellenszenvesnek találnak, ami eltér az általuk helyesnek tartott normáktól, legyen az azonos neműek szerelme, bármilyen kormányellenes demonstráció, vagy egyes csoportok (diákok, pedagógusok) megmozdulása. Nem tartják jónak az uniós tagságot.

"Jómódú vidéki misejáró" nevet kapta a 45+ -os, nagyobb arányban férfiakból álló csoport. Vidéki városokban lakó, házas, közép- és felsőfokú végzettségű vallásos emberek. Jellemzően az előző rendszer vezető-kádereinek leszármazottai, megfelelő anyagi és kapcsolati tőkével rendelkező családokban nőttek fel. Maguk is jó anyagi körülmények között élnek, kapcsolati tőkéjük számottevő. Kevéssé használják az internetet, a televízió és az olvasás mellett aktív társadalmi életet élnek. Étterembe, templomba járnak, részt vesznek a politikai gyűléseken, szimpatizálnak a CÖF tevékenységével. Nem unió-ellenesek, de úgy vélik: Magyarország önállósága nagyban csorbult a csatlakozást követően. Elutasítanak minden olyan gondolatot, ami a vallásuk és világnézetük szerint nem tolerálható. Ilyen a liberális gondolkodás minden formája, a melegek elfogadása, a kormányellenes és bizonyos társadalmi csoportok jogaiért való kiállás. Kivétel a békemenet.

Az utolsó csoport a "vallásos falusi asszonyok". 45 év feletti nők, az átlagnál több gyermeket neveltek. Alacsony iskolai végzettséggel rendelkeznek, kisebb arányban érettségizettek. Alacsony jövedelműek, egy részük kisnyugdíjas. Kevés közöttük az internet-fogyasztó, inkább tévézés és olvasás tölti ki a szabadidejüket. Nem különösebben szimpatizálnak a CÖF-el, jellemzően nem érdekli őket az aktív politikai élet. Nem Unió ellenesek, helyeslik a rezsicsökkentést és a békemenetet. Kifejezetten vallásosak.

Egy csoport kimaradt a felmérésből, ahogy a közösségi oldalakat, főként Orbán Viktor oldalát nézem. Mégpedig a külhoni magyarok. Nem a mostanában kitelepültek, hanem a más országokban született (nyilván honosított) magyarok is feltünően nagy számban tartoznak a miniszterek elnökének rajongói közé.

Hát ők azok, akik jónak itélik az elmúlt időszak kormányzását, helyesnek tartják a döntéseket és jónak gondolják az ország helyzetét. Jellemzően az a véleményük, hogy csak az a szegény, aki nem akar dolgozni, egyébként minden nagyon jó és egyre jobb kicsiny hazánkban. Nekik nem fontos, vagy kimondottan riasztó a szabadság gondolata, helyesnek tartják az egyre jellemzőbb parancsuralmi rendszert, jónak tartják a közmunkát és helyesnek érzik a permanens szabadságharcot. Főleg, mert ebben ők is aktívan részt vesznek. Vagy így hiszik. Minden csoportnál visszatérő motívum a vallásos érzület.

Így már érthető a KDNP szükségessége és az egyházak kiemelt szerepe a kormány döntéseiben.

Összességében 1,2 - 1,5 millió emberről van szó. Ők a kétharmad.

http://hu.blastingnews.com/hir/2015/06/kik-a-kormany-feltetlen-hivei-azt-mar-nem- is-kerdem-hogy-miert-00420325.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megemlékezéseket, rezsicsökkentést, részletességgel, párkapcsolatban, ellenszenvesnek, kormánypártokat, tevékenységével, szabadságharcot, policysolutions, érettségizettek, kormányellenes, megtakarításuk, szimpatizálnak, leszármazottai, szabadidejüket, megélhetésére, rajongótábora, kormánypártok, alkalmazottak, parancsuralmi, végzettséggel, szakképzetlen, szükségessége, elnevezésének, programjukban, összességében, ellenszenvvel, alátámasztva, kifejezetten, kutatásokkal, demonstráció, technikákban, csatlakozást, magyarország, kisnyugdíjas, munkáslányok, kormány feltétlen, fene támogatja, kormánypártok rajongótábora, politikai elkötelezettséget, rajongás ezeknek, miniszterek elnökének, létező jobb, relaxációs technikákban, elszánt érdeklődő, csupasz valóság, első csoport, többségnek nincs, csoport elnevezésének, mulatós zene, következő csoport, keresetük kicsit, Európai Uniót, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fehér virág  Alázat  Png fotel  Varga János Veniam - Fontos sz...  Makszim Gorkij gondolata  Png cica  Facebookon kaptam  Png lepke  Hogy lehet megtartani  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hazára minden embernek szükség...  Adakozás  Png fotel  Tóth Ágnes - Szervusz pad  George Byron - Ahogy itt jár -...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Julian Brass gondolata  Nagyi telefonál  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Idő  Alvó cicák  Zilahy Lajos gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Esti kép  Png fotel  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Akarat  Png virág  Akarat  Esti kép  Akik bántanak téged  Png virág  Örülök, hogy látlak!  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Alázat  Paul David Tripp Április 20  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A jó emberek mindig szépek mar...  Lóhere  Mai harmónia kártyám  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png virág  Hazára minden embernek szükség...  Mi lenne ha  Akarat  Ágai Ágnes – Csendélet  Garai Gábor - Takarítás  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Paul David Tripp Április 19  Kaffka_Margit  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Egy lelki imádság  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Png virág  Reggel van  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Jó éjszakát  Nem méltó hozzád  Kerüld el az evangélium örömén...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kormány feltétlen, fene támogatja, kormánypártok rajongótábora, politikai elkötelezettséget, rajongás ezeknek, miniszterek elnökének, létező jobb, relaxációs technikákban, elszánt érdeklődő, csupasz valóság, első csoport, többségnek nincs, csoport elnevezésének, mulatós zene, következő csoport, keresetük kicsit, tévé nézés, trianoni megemlékezéseket, liberális gondolatok, általuk helyesnek, azonos neműek, uniós tagságot, előző rendszer, olvasás mellett, politikai gyűléseken, csatlakozást követően, liberális gondolkodás, melegek elfogadása, utolsó csoport, átlagnál több, részük kisnyugdíjas, aktív politikai, csoport kimaradt, közösségi oldalakat, külhoni magyarok, mostanában kitelepültek, elmúlt időszak, ország helyzetét, szabadság gondolata, egyre jellemzőbb, permanens szabadságharcot, vallásos érzület, egyházak kiemelt, kormány döntéseiben, megemlékezéseket, rezsicsökkentést, részletességgel, párkapcsolatban, ellenszenvesnek, kormánypártokat, tevékenységével, szabadságharcot, policysolutions, érettségizettek, kormányellenes, megtakarításuk, szimpatizálnak, leszármazottai, szabadidejüket, megélhetésére, rajongótábora, kormánypártok, alkalmazottak, parancsuralmi, végzettséggel, szakképzetlen, szükségessége, elnevezésének, programjukban, összességében, ellenszenvvel, alátámasztva, kifejezetten, kutatásokkal, demonstráció, technikákban, csatlakozást, magyarország, kisnyugdíjas, munkáslányok, világnézetük, kormányzását, különösebben, kitelepültek, megmozdulása, elutasítanak, szakmunkások, meghatározás, fizetésükkel, rendelkeznek, középosztály, blastingnews, munkakörben, szavazókról, döntéseiben, felmérésből, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1908
  • e Hét: 5010
  • e Hónap: 16121
  • e Év: 169617
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.