Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az állatok energiái
  2013-07-30 10:11:54, kedd
 
   
  Vajon miért vonzódsz egy-egy állathoz, és veszed magad körül őt ábrázoló tárgyakkal? Segítenek neked? És annak mi a jelentősége, hogy báránykás a pizsamád, vagy hogy lovak ,,száguldanak" a noteszodon?



Nézd meg! Észre fogod venni, hogy mindenki magában hordozza az általa kedvelt állat legfőbb jellemvonásait. Például az elkötelezett kutyaimádók általában hűségesek és megbízhatóak. A macskapártiak meg ugyanolyan különcök és öntörvényűek, mint doromboló barátjuk.
Így van ez a többi állattal is.

,,Kedvenceinkkel lelki rokonságban állunk, tulajdonságaikkal, képességeikkel mi is rendelkezünk" - állítja Jeanne Ruland sámán, aki szerint az állatok tulajdonképpen a bennünk lévő energiák megjelenési formái. - Ha velük vagy az őket jelképező tárgyakkal körülvesszük magunkat, pontos képet festünk arról, hogy milyen erők munkálkodnak bennünk."
Vess csak egy pillantást kolléganőd asztalára, vagy tudd meg, mi új szerelmed kedvenc négylábúja, és máris értékes információkhoz juthatsz mindkettejükről.

Az állatszimbólumok nemcsak általánosságban árulkodnak rólad. Akkor is érdemes felfigyelni a jelenlétükre, ha egy előtted álló problémával képtelen vagy megbirkózni. A környezetedben többször is fel fog bukkanni egy bizonyos állat, ami megmutatja a megoldás kulcsát. Ő az a segítő, aki csak a benned kialakult energiablokk esetén jelenik meg, hogy kölcsönadja erejét. Ideiglenesen szegődik társaddá, amíg meg nem oldod az adott helyzetet. Bármilyen formában megjelenhet: kiszúrhatod egy könyv borítóján, hatást gyakorolhat rád egy bolt kirakatában figuraként, meglátogathat álmaidban, kaphatod ajándékba is, mondjuk kabalaként.

Az is előfordulhat, hogy odaszalad az utcán hozzád egy kutyus, vagy az országúton áthalad előtted egy süni. Ha üzenete van számodra, fel fogja hívni magára a figyelmedet. A megoldást pedig jellemző tulajdonságaival mutatja meg. Kikövetkeztetheted belőle, milyen viselkedésre, hozzáállásra van szükség az aktuális problémád rendezéséhez. (Lásd: Mire tanít?)

Amíg túl nem jutsz a nehézségen, készíthetsz amulettet is, hogy emlékeztessen a megfelelő állat energiájával való kapcsolatra. Például egy túl szigorú főnök esetén kitehetsz egy majomszimbólumot a munkahelyeden, hogy a felettesed megenyhüljön veled szemben.


Bárány

Ha a kedvenced: Jámbor, empatikus személyiség vagy. Idealista, aki hisz az álmaiban, művészi készségeit felhasználva pedig láthatóvá teszi az élet szépségét. Rendíthetetlenül optimista a hozzáállásod, képes vagy bárkiben reményt kelteni.

Mire tanít? Lépj a béke útjára, tanulj meg hinni a jóban. A szívedre hallgass.
És soha ne add fel az álmaidat!

Delfin

Ha a kedvenced: Békét, harmóniát, gondoskodást és örömöt szimbolizál. Jellemző rád a játé­kosság, az életvidámság. Mindent megteszel,
ami erődből telik, ha valaki bajban van.

Mire tanít? Légy játékosabb és kommunika­tívabb a környezeteddel. Meg kell tanulnod a könnyedséget! De ne akarj többet felfedezni valamiben, mint amennyi tényleg benne van!

Elefánt

Ha a kedvenced: Stabilitást és rendkívüli érzékenységet, a másikra való odafigyelést jelképez egyszerre. Szociális érzékednek köszönhetően védelmet, figyelmet és támogatást nyújtasz a körülötted lévőknek. Képes vagy a feltétel nélküli szeretetre.

Mire tanít? Erőt, kitartást és türelmet kölcsönöz, ezáltal sikeresen meg tudod oldani a feladataidat. Békeszeretetre, önuralomra, visszafogottságra figyelmeztet, és arra, hogy ne légy haragtartó.

Hal

Ha a kedvenced: Intuitív bölcsességgel rendelkezel, érzelmi áramlatok között élsz. Képes vagy megtalálni a belső boldogságot, felfedezni az élet gazdagságát.

Mire tanít? Az egymással való érintkezés során energiákat cserélhetsz,
és új tapasztalatokat szerezhetsz. Figyeld, hova sodor az ár, és bízz az áramlatokban!

Kutya

Ha a kedvenced: Igaz barát, társ vagy. Képes vagy hűségesen és őszintén kiállni a másik mellett az élet nehéz pillanataiban is. Mindig számíthatnak rád, bármit elviselsz, és feltétel nélkül szeretsz.

Mire tanít? Megmutatja, hogy minden nap egy új kezdetet jelent. Rávezet a jelenben való gondolkodásra, hogy állandóan feladatok után kell nézni, és követni az élet ritmusát.



Ha a kedvenced: Nagy lelkierővel rendelkezel, hűséges, bátor és meg­bízható vagy. Az érzelmek világában élsz, képes vagy dolgokat mélyen megélni és kifejezni. Általában jó tanácsaid vannak mások számára.

Mire tanít? Bátorságot önt beléd, hogy követhesd az álmaidat. Új dolgok elkezdésére, az ismeretlenbe való ugrásra ösztönöz, és arra, hogy ötleteidet lelkesedéssel és optimizmussal valósítsd meg.

Macska

Ha a kedvenced: Vadóc, független, öntudatos ember vagy, aki élvezi az életet. Törekszel arra, hogy elérd, amit akarsz, és megszerezd magadnak, amire szükséged van. A saját törvényeid szerint élsz, nem zavar, hogy a külvilág mit gondol erről.

Mire tanít? Azt tanácsolja, hogy törődj jobban magaddal, tanuld meg kényeztetni magad. Légy picit önző, most csak azzal foglalkozz, ami neked jó.

Madár

Ha a kedvenced: Nem érezted még úgy, mintha időnként segítséget kapnál a szellemvilágból? Mert többek közt ezt is szimbolizálja
a madártoll. Emlékeztet a világ fényére, visszaadja lelked erejét. Valószínűleg a látásmódod is felsőbbrendű.

Mire tanít? Vedd észre a lét körforgásának magasabb szintű összefüggéseit, és kerekedj felül saját magadon. Fogd fel az életet könnyedébben!

Majom

Ha a kedvenced: Bölcsességed a humorodban rejlik. A pozitív életfelfogás és a változásokhoz való alkalmazkodás művésze vagy. A lét könnyedségét képviseled a berögzült mintákkal szemben.

Mire tanít? Vidámságra, önfeledt nevetésre buzdít. Viccelődj, csalj mosolyt
a többiek arcára, kavard fel az állóvizet!

Nyúl

Ha a kedvenced: Kitűnő a vitalitásod, gyorsan regenerálódsz. Jellemző rád, hogy szelíd, gyengéd és odaadó vagy. Ismered az élet kanyargós, rejtett útjait.

Mire tanít? Ne légy félénk, győzd le a félelmeidet! Meg kell nyitnod a szívedet valaki vagy valami felé. Találj vissza a benned élő gyermekhez, aki még feltétel nélkül tudott bízni, mert akkor nem lesz mitől félned.

Oroszlán

Ha a kedvenced: Megvan az egészséges önbizalmad, minden szituációból képes vagy győztesen kikerülni. Bátorságot, erőt sugárzol a környezeted felé, megjelenéseddel tiszteletet keltesz, így biztonságban érzi magát az ember melletted.

Mire tanít? Ne cselekedj ösztönből és azonnal. Válaszd az önuralmat, a körültekintést, amivel a kiegyensúlyozott belső erő elérhető, a méltóság megőrizhető.

Őz

Ha a kedvenced: Szelíd erők birtokosa vagy, ismered a tiszta szív erejét. Naiv, ábrándos jellemed miatt szereted a csodákat és az elvarázsolt helyeket.

Mire tanít? Aktiváld és kövesd a látomásaidat. A megérzések és álmok szerepe felerősödik.

Párduc

Ha a kedvenced: Titokzatos jellem vagy, aki csöndesen meghúzódik, mégis éberen figyel. Sokkal többre vagy képes, mint amennyit kimutatsz. Koncentrált és célorientált vagy, tudod, mikor hogyan kell cselekedned.


Mire tanít? Feltűnés nélküli viselkedésre van most szükséged. Maradj a háttérben, légy észrevétlen. Hallgatni arany, óvd a tudásodat! Tanulj meg kivárni!

Pillangó

Ha a kedvenced: A metamorfózis nagymestere vagy, aki képes a legkülönbözőbb módon megújulni úgy, hogy mindig egyedi legyen. Örömöt hozol mások életébe.



Mire tanít? Felhívja a figyelmet az átalakulásra, a fejlődés következő fokára. Hagyj fel a régi szokásokkal, viselkedésmódokkal, kapcsolatokkal.

Teknősbéka

Ha a kedvenced: Nem sietsz, nem idegeskedsz, erőd a nyugalmadban rejlik. Tudod, mi a jó neked, és nem hagyod, hogy mások kizökkentsenek. A saját ritmusod szerint élsz.

Mire tanít? Bármi is ér, a békés hozzáállást soha ne add fel. Ne hadakozz,
ne dühöngj, inkább húzódj vissza, hogy se te, se mások ne sérüljenek lelkileg.

Teve

Ha a kedvenced: Kis eszköztárral is nagy dolgokat tudsz véghezvinni. Méltósággal viseled az élet terheit. A szélsőségeket is képes vagy eltűrni, az illúziók, a csalfa képek nem tévesztenek meg.

Mire tanít? Egyszerűségre és mértékletességre - a kevesebb néha több. Nem kell sok ahhoz, hogy igazán boldog legyél.
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Vegyes**  
Címkék: rendíthetetlenül, mértékletességre, kiegyensúlyozott, majomszimbólumot, állatszimbólumok, tulajdonságaival, mindkettejükről, tapasztalatokat, megjelenéseddel, általánosságban, szellemvilágból, kedvenceinkkel, képességeikkel, tulajdonképpen, információkhoz, békeszeretetre, összefüggéseit, jellemvonásait, legkülönbözőbb, kapcsolatokkal, környezeteddel, körültekintést, környezetedben, kizökkentsenek, szélsőségeket, macskapártiak, lelkesedéssel, regenerálódsz, optimizmussal, meglátogathat, érzékenységet, pillanataiban, gondolkodásra, munkahelyeden, emlékeztessen, bölcsességgel, általa kedvelt, elkötelezett kutyaimádók, többi állattal, állatok tulajdonképpen, bennünk lévő, őket jelképező, pillantást kolléganőd, állatszimbólumok nemcsak, előtted álló, környezetedben többször, bizonyos állat, megoldás kulcsát, benned kialakult, adott helyzetet, könyv borítóján, bolt kirakatában, Jeanne Ruland,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Müller Péter tollából  Kertem  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Szép estét  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Minden tavaszból őrizz..  Emlékezz  Isten hűségének mértéke  képre írva  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Szívek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Szép estét  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Bornyi Veronika haiku verse  IGEN így  Van néhány kérdés, amin gondol...  Vidámság  Az ókori görögök sebkezelésre ...  40 felett  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Szívek  Szép estét kedves látogatóimna...  Magyar költészet napja  Szívek  Ady Endre - Mindegy átka  Bársony székben  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Szívek  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Szép estét kedves látogatóimna...  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Tanmese  Jó nap volt  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Szép álmokat!  Anyámról való emlékek  Jánosházy György: Fogd a kezem  Szép estét  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Szép estét kedves látogatóimna...  ajándék, mellyel meglepem  képre írva  A hagyma antibakteriális hatás...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Különleges  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó éjszakát  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Csend  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Szívek  Facebookon kaptam Krisztina b...  Mit ünnepelnek a görögök márci... 
Bejegyzés Címkék
általa kedvelt, elkötelezett kutyaimádók, többi állattal, állatok tulajdonképpen, bennünk lévő, őket jelképező, pillantást kolléganőd, állatszimbólumok nemcsak, előtted álló, környezetedben többször, bizonyos állat, megoldás kulcsát, benned kialakult, adott helyzetet, könyv borítóján, bolt kirakatában, utcán hozzád, országúton áthalad, megoldást pedig, aktuális problémád, megfelelő állat, felettesed megenyhüljön, élet szépségét, béke útjára, szívedre hallgass, másikra való, körülötted lévőknek, feltétel nélküli, belső boldogságot, élet gazdagságát, egymással való, másik mellett, élet nehéz, jelenben való, élet ritmusát, érzelmek világában, ismeretlenbe való, saját törvényeid, világ fényére, életet könnyedébben, humorodban rejlik, pozitív életfelfogás, változásokhoz való, berögzült mintákkal, többiek arcára, élet kanyargós, szívedet valaki, egészséges önbizalmad, környezeted felé, ember melletted, kiegyensúlyozott belső, méltóság megőrizhető, tiszta szív, elvarázsolt helyeket, metamorfózis nagymestere, legkülönbözőbb módon, fejlődés következő, régi szokásokkal, nyugalmadban rejlik, saját ritmusod, békés hozzáállást, élet terheit, csalfa képek, kevesebb néha, rendíthetetlenül, mértékletességre, kiegyensúlyozott, majomszimbólumot, állatszimbólumok, tulajdonságaival, mindkettejükről, tapasztalatokat, megjelenéseddel, általánosságban, szellemvilágból, kedvenceinkkel, képességeikkel, tulajdonképpen, információkhoz, békeszeretetre, összefüggéseit, jellemvonásait, legkülönbözőbb, kapcsolatokkal, környezeteddel, körültekintést, környezetedben, kizökkentsenek, szélsőségeket, macskapártiak, lelkesedéssel, regenerálódsz, optimizmussal, meglátogathat, érzékenységet, pillanataiban, gondolkodásra, munkahelyeden, emlékeztessen, bölcsességgel, változásokhoz, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 371
  • e Hét: 1961
  • e Hónap: 6367
  • e Év: 62300
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.