Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A ház számok titka !
  2013-07-30 10:41:22, kedd
 
 
"A számmisztika tanítása szerint minden szám képvisel valamilyen rezgést, amit mindenki eltérő módon érzékel és értékel. Hisz van egy saját rezgésünk is. Ha a két szám együttesen harmonizál, akkor az a rezgésű, az a számú ember vagy dolog tetszik nekünk. Így szerethetünk bele egy emberbe vagy egy helybe is akár.

A házunk, lakásunk házszáma is egyfajta rezgéssel bír. És ez hat az összes ott lakóra. Ez a rezgés bizonyos tevékenységeknek kedvez, bizonyos hozzáállást támogat, mást pedig nem. Ezért is fontos ezzel tisztában lennünk.
A számmisztika segítségével most feltárjuk, hogy az a házszám, ami alatt lakunk, miről is szól:

1-es házszám (Idetartozik az 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 1-et kapunk eredményként.)

Az 1-es szám a kezdeményezést, a vezetést, a döntés bátorságát és felelősségét szimbolizálja. Kedvez minden tevékenységnek, ami új utakat, új módszereket, új szisztémát hoz. Hisz az 1-es az ,,úttörő", aki elöl megy, és a többiek utána. Ezért érdemes a szokásoktól kicsit eltérő berendezést vagy szokásokat előnyben részesíteni. Az 1-es rezgése alatt a házigazdák új ügyeket indíthatnak be, ami sikert hoz számukra, ha vállalják az ezzel járó kockázatot is.

2-es házszám (Idetartozik a 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 2-t kapunk eredményként.)

A 2-es szám az együttműködést, a gondoskodást és a segítőkészséget szimbolizálja. Kedvez minden olyan tevékenységnek, ami a gyermeknevelésről és a családról szól. Hisz a 2-es igazi anyai szeretettel terelgeti, gondozza és óvja gyermekeit. Ez a gyermek lehet szimbolikus is. Vagyis egy jó ügy, egy nemes cél, ami az elesettek, betegek jobb életminőségét szolgálja. A 2-es rezgése alatt a házigazdák segítséget nyújtanak, de egyben kapnak is.

3-as házszám (Idetartozik a 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57, 66 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 3-at kapunk eredményként.)

A 3-as szám az információáramoltatást, a tanulást és a kommunikációt szimbolizálja.
Kedvez minden tevékenységnek, ami kapcsolatteremtést, tanítást vagy valamilyen képzést céloz meg. Hiszen a 3-as a ,,híd", ő köti össze a különböző nézetet valló embereket és csoportokat. Szerepe azért jelentős, mert képes közelebb hozni az ellentétes társaságokat. Jó, ha ide gyakran hívunk barátokat, ismerősöket, akik beszélgethetnek, eszmét cserélhetnek egymással. A 3-as rezgése alatt ez biztosan vidám lesz, és a házigazdáknak népszerűséget hoz.

4-es házszám (Idetartozik a 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 4-et kapunk eredményként.)

A 4-es a kiszámíthatóságot, a tervszerűséget és a tisztességet szimbolizálja. Kedvez olyan tevékenységeknek, amik logikus, analitikus, precíz hozzáállást igényelnek. Hisz a 4-es maga a becsület, a munka és a munkából fakadó eredmények mérése. Így akár könyvelőirodát, tervezőirodát is berendezhetünk, vagy bármilyen számokkal kapcsolatos tevékenységet folytathatunk, vagy tanulhatunk, taníthatunk itt. A 4-es rezgése az itt lakóknak stabilitást, biztonságot és lassú, de tartós fejlődést biztosít.

5-ös házszám (Idetartozik az 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 5-öt kapunk eredményként.)

Az 5-ös a szabadságot, a lojalitást és a szerencsét szimbolizálja. Kedvez minden tevékenységnek, ami az egzotikus, távoli kultúrákkal, az utazással és a sporttal van összefüggésben. Hisz az 5-ös maga az élet élvezete, a tanulás és tanítás, illetve a mozgás adta szabadság élménye. Ezért 5-ös házszám alatt mozgásstúdiót, utazási irodát vagy szerencsejátékkal kapcsolatos boltot is berendezhetünk. Otthonként érdemes egzotikus tárgyakkal, különböző vallási szimbólumokkal és sok útikönyvvel, képpel berendeznünk a lakásunkat. Az 5-ös rezgése szerencsét és jólétet hoz az ott lakóknak.

6-os házszám (Idetartozik a 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 6-ot kapunk eredményként.)

A 6-os a gondoskodást, a szeretetet és a szerelmet szimbolizálja. Kedvez olyan tevékenységeknek, ami az öt érzékszerv kielégítésével kapcsolatos, ami esztétikumot és harmóniát visz az emberek életébe. Hiszen a 6-os maga a művészet, a béke, a megértés és a szeretetteljes együttlét. Ezért a 6-os házszám alatt érdemes éttermet, fodrászüzletet vagy például ajándékboltot berendezni. A 6-os rezgése szeretetet, egyetértést és szépséget visz az ott lakók életébe.

7-es házszám (Idetartozik a 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 7-et kapunk eredményként.)

A 7-es szimbolizálja az összeszedettséget, a felelősségvállalást és a gyógyítást. Kedvez minden olyan tevékenységnek, ami a titkok feltárását, mások titkainak megtartását és a csendes együttérzést segíti. Hisz a 7-es maga a gyóntató, a gyógyító, aki bizalmasan kezel minden rábízott titkot. Nem kérdez, nem faggat, de szívesen meghallgat. Ezért a 7-es házszám bármilyen visszafogott, puritán, de támogató foglalatosságra alkalmas. Egyfajta szentély. Az ott lakók biztonságban érezhetik magukat, ha visszahúzódó, csendes életet választanak.

8-as házszám (Idetartozik a 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 8-at kapunk eredményként.)

A 8-as szimbolizálja a vitalitást, az igaz ügyekért történő harcot és a karrierista sikereket. Kedvez minden olyan tevékenységnek, ami nagy energiabefektetéssel, pénzügyekkel vagy az igazság kiharcolásával kapcsolatos. Hiszen a 8-as maga az igazság bajnoka, a hős, a megmentő, aki szereti, ha neki is jut a dicsőségből. A 8-as házszám alatt ügyvédi irodát, szociális vagy alapítványi székhelyet is berendezhetünk. A 8-as az ott lakóknak sikereket, pénzt hoz, ha ők ezt mások támogatására is fordítják.

9-es házszám (Idetartozik a 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 9-et kapunk eredményként.)

A 9-es szimbolizálja a humanitást, a karitatív segítségnyújtást és a természetvédelmet. Kedvez minden tevékenységnek, ami az elesettek és a perifériára szorult emberek gondjait célozza megoldani. Hiszen a 9-es maga a jótevő, a megmentő és a tiszta, érdek nélküli támogató. A 9-es házszám alatt sikeresen végezhetők olyan munkák, amik a világot, a természetet élhetőbbé teszik az élet minőségének javítása és a globális összefogás által. A 9-es békét, rokonszenvet és megértést hoz az ott lakók életébe!
És a mesterszámok:

11-es házszám (Idetartozik a 11, 29, 38, 47, 56, 65, 74 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 11-et kapunk eredményként.)

A 11-es egy mesterszám, s mint ilyen, magasabb rezgéssel bír. Ez néha sok is lehet. Ezért a túlzások kerülése fontos itt. A 11-es szimbolizálja az egyediséget, a különcséget és a felfedezéseket. Kedvez azoknak a tevékenységeknek, amik vállalják a szokatlan megközelítéseket és a kísérletezés kockázatát. Hiszen a 11-es maga az éleslátás, a gyors helyzetfelismerés és a kort meghaladó szellemiség. 11-es házszám alatt minden végezhető, ami a hagyományoktól eltér, kicsit hóbortos, bolondos. A 11-es feszültséget és félreértést hozhat az ott lakók életébe, ha nem figyelnek kellően egymásra.

22-es házszám (Idetartozik a 22, 499, 589 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 22-et kapunk eredményként.)

A 22-es egy mesterszám, s mint ilyen, magasabb rezgéssel bír. Ez néha sok is lehet. Ezért a túlzások kerülése rendkívül fontos itt. A 22-es szimbolizálja a magasztos célokat és eszméket, mint a hazaszeretet, a barátság, a hűség stb. Kedvez minden tevékenységnek, ami nagy távlatokban gondolkodik. Néha kicsit bizarr tabutémákat feszeget. Mint például a szexualitás, a halál, vagy a vérrel, fekáliával kapcsolatos. Hiszen a 22-es maga a provokátor, a tabuk lerombolója. A 22-es házszám alatt mindenről lehet beszélni, vitázni, ami a prűd társadalom számára elfogadhatatlan, elítélendő, pedig mindenki által tudott, hogy az élethez szorosan hozzátartozik. A 22-es szenvedélyt, erős szexualitást és ,,véres" összetűzéseket is okozhat, ha az ott lakók nem figyelnek a szélsőségmentességre.

33-as házszám (Idetartozik a 33, 9699, 7989 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 33-at kapunk eredményként.)

A 33-as egy mesterszám, s mint ilyen, magasabb rezgéssel bír. Ez néha sok is lehet. Ezért a túlzások kerülése rendkívül fontos itt. A 33-as szimbolizálja a hitet, a megérzéseket, a transzcendenst. Kedvez minden tevékenységnek, ahol az intuíció szerepet kap. Hiszen a 33-as maga az érzékekenfelüliség, a költészet, a lélek rezdülésére való ráhangolódás. A 33-as házszám jó esetben egy menedékhellyé válhat, ahol a hétköznapok gondjai fölé emelkedhet bárki. Rossz esetben egy ivó, ahol alkohol vagy más tudatmódosító segítségével tompulnak a világi fájdalmak. A 33-as lelki gyógyulást, hitet és erőt adhat az ott lakóknak, ha megőrzik a józanságukat és tisztaságukat."
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
Címkék: tevékenységeknek, megközelítéseket, segítségnyújtást, foglalatosságra, beszélgethetnek, elfogadhatatlan, segítőkészséget, tevékenységnek, berendezhetünk, transzcendenst, felfedezéseket, tervszerűséget, szimbólumokkal, kiharcolásával, kezdeményezést, összetűzéseket, kielégítésével, hagyományoktól, együttműködést, szeretetteljes, fodrászüzletet, könyvelőirodát, összefüggésben, szimbolizálja, ajándékboltot, menedékhellyé, népszerűséget, házigazdáknak, tudatmódosító, életminőségét, mozgásstúdiót, tisztaságukat, tevékenységet, hozzátartozik, tervezőirodát, folytathatunk, számmisztika tanítása, saját rezgésünk, emberbe vagy, rezgés bizonyos, számmisztika segítségével, több számjegy, 1-es szám, döntés bátorságát, többiek utána, szokásoktól kicsit, 1-es rezgése, ezzel járó, 2-es szám, segítőkészséget szimbolizálja, családról szól, 2-es igazi,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Elköszönt  Png cica  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Julian Brass gondolata  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Nagyi telefonál  Png telefon  A jó emberek mindig szépek mar...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Radikális szeretet  Fekete István - Akác  Png férfi  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép álmokat!  Adakozás  Illyés Gyula - Milyen hamar.  A Megváltó szolgálatában  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Garai Gábor - Takarítás  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Fekete-erdő desszert  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png virág  Az igazi szeretetért rendszeri...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Krisztinától  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Adakozás  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Adakozás  A boldog családok mind hasonló...  Png virág  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png fotel  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Leonardo da Vinci gondolata  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Sose bánj semmit  Gonosz démon-álarc  Szép estét  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png kutya  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Reggel van  Szép estét kedves látogatóimna...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Reménység és erő Krisztustól e...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Németh László tollából  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Adakozás  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Hazára minden embernek szükség...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Png telefon  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akarat  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  képre írva  Png virág 
Bejegyzés Címkék
számmisztika tanítása, saját rezgésünk, emberbe vagy, rezgés bizonyos, számmisztika segítségével, több számjegy, 1-es szám, döntés bátorságát, többiek utána, szokásoktól kicsit, 1-es rezgése, ezzel járó, 2-es szám, segítőkészséget szimbolizálja, családról szól, 2-es igazi, gyermek lehet, 2-es rezgése, házigazdák segítséget, 3-as szám, kommunikációt szimbolizálja, különböző nézetet, ellentétes társaságokat, 3-as rezgése, házigazdáknak népszerűséget, tisztességet szimbolizálja, 4-es maga, munkából fakadó, 4-es rezgése, szerencsét szimbolizálja, 5-ös maga, élet élvezete, mozgás adta, 5-ös rezgése, szerelmet szimbolizálja, emberek életébe, 6-os maga, szeretetteljes együttlét, 6-os házszám, 6-os rezgése, 7-es szimbolizálja, titkok feltárását, csendes együttérzést, 7-es maga, 7-es házszám, 8-as szimbolizálja, igaz ügyekért, karrierista sikereket, igazság kiharcolásával, 8-as maga, igazság bajnoka, 8-as házszám, 9-es szimbolizálja, karitatív segítségnyújtást, perifériára szorult, 9-es maga, 9-es házszám, természetet élhetőbbé, élet minőségének, globális összefogás, 9-es békét, túlzások kerülése, 11-es szimbolizálja, szokatlan megközelítéseket, kísérletezés kockázatát, 11-es maga, gyors helyzetfelismerés, kort meghaladó, hagyományoktól eltér, 11-es feszültséget, 22-es szimbolizálja, magasztos célokat, 22-es maga, tabuk lerombolója, 22-es házszám, prűd társadalom, élethez szorosan, 22-es szenvedélyt, 33-as szimbolizálja, intuíció szerepet, 33-as maga, lélek rezdülésére, 33-as házszám, menedékhellyé válhat, hétköznapok gondjai, világi fájdalmak, 33-as lelki, tevékenységeknek, megközelítéseket, segítségnyújtást, foglalatosságra, beszélgethetnek, elfogadhatatlan, segítőkészséget, tevékenységnek, berendezhetünk, transzcendenst, felfedezéseket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1841
  • e Hét: 4341
  • e Hónap: 13011
  • e Év: 68944
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.