Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Válasz Takács Úrnak
  2008-07-28 00:27:10, hétfő
 
   
  Válasz Takács András Úrnak! (Politika, cionizmus avagy mi a gond?)
Magyar Sors Online 2008. július 27. vasárnap

Tisztelt Takács Úr, a fent idézett írása kapcsán vagyok bátor megszólítani Önt, Bozzay József Újpestről, mellesleg Varga Szibilla munkatársa amatőr politizálóként. Szükségét érezve a megszólításnak Nemzetéért aggódó Hazafiként írom Önnek soraimat, amiben senkit megbántani nem kívánok, sem Önt, sem a velünk együtt élő kisebbségek közül senkit!

Takács cikk itt
Orbán cikk itt

A fogalmak tisztázása érdekében viszont le kell szögezni az alapokat gondolkodásunkban, hogy jobban megértsük egymást.
Ma Magyarországon az elfogadott politikai vezetési forma neve liberális demokrácia, ami nem egy választott politikai forma képében került hazánkba politikai etalonként, hanem egy előre megtervezett ismert idegen politikai körök elképzeléseként.

A nagypolitika száz évekre tervez előre, így jöhetett létre az a kedvező helyzet, hogy már szinte készen állott az új politikai / elit / akiket már időben beiskoláztak, kiképeztek, hiszen emlékszünk arra, hogy a Fidesz egyes politikus jelöltjeinek melegen kellett tartani a bársonyszéket, hogy az utolsó vizsgáik után elfoglalják a számukra kijelölt helyüket.

Ha csak Nemzetbiztonsági kockázati tényezőt veszem figyelemben a történteket már óriási hiba történt ekkor, igaz a nemzeti oldal is ébredezett, de az idegen érdeket képviselő tervezőasztalnál sajnos erre is gondoltak.
Példaképen, itt szeretném megemlíteni, hogy az első ,,szabadon választott" parlamenti képviselőjelöltek száma több mint kétezer fő volt, ebből a létszámból állandósult 386 fő és nincs még 5% fluktuáció sem, ami nehezítette volna az idegen érdekek képviseletét tizennyolc év alatt, pedig az óta volt egy pár ,,szabad" parlamenti képviselői választás.

A nemzeti oldalnak ebben a helyzetben kellene megtalálnia az érdekérvényesítő szerepét.
Ez a helyzet arra a rég történt esetre hasonlít, amikor egy vállalati dolgozó, a munkaügyi döntő bíróságon saját magát képviseli a vállalattal szemben védő nélkül, vagy ha van védője, akkor az a vállalat fizetett jogásza személyében van neki, és maga a bíróság is a vállalat fizetett jogászaiból áll.

Ez a megtörtént eset is bizonyítja, hogy a nemzeti oldalnak nem a jelenlegi parlamentben, vagy az éppen oda készülő politikai elgondolást kell követni, vagy igazodni hozzá, mert a Nemzet számára az mind zsákutca.
Ebben a hosszú bevezetőben remélem érthetővé vált Varga Szibilla jogos kérdése, hogy (Ki ez az Orbán Viktor), mert a Nemzet sorait nem az MSZP, vagy az SZDSZ osztja meg, hanem az a FIDESZ akinek elnöke ki is nyilatkozta, hogy ,, -- A Fidesztől jobbra nem tűr meg senkit, mert Ő maga a jobb oldal! ,,

Ezt az őszinte megfogalmazást még meg is lehetne köszönni Orbán Viktornak, ha ezt az egyik Fidesz nagygyűlésen mondja el a hallgatóság előtt és nem külföldön egy cionista hivatásos rettegő újságírónak, adja válaszul, aki a hazánkban /kisebbségben/ élő zsidóság privilégiumának elvesztését féltette a többségi őslakosággal szemben.

Itt természetesen nem a zsidóságot akarom általánosítani, hanem a cionistákat, mert helyesen írta Ön is, hogy még Izraelben sem gondolkodnak a zsidók egyformán és Magyarországon sem minden zsidó identitású ember cionista, ebben a / bűnös nemzettudat / szemléletben kellene nagy segítség a Magyarságnak a Magyarként velünk együtt élő Zsidó honfitársainktól.

Ennek a gondolatnak egy szép példáját engedjen meg nekem Kedves Takács Úr a köztudottan Zsidó származású Szép Ernő verséből idéznék egy pár sort:


"Ki ülsz az égben a vihar felett,
Én Istenem hallgass meg engemet

Hozzád megy szívem, itt szavam dadog,
Hazámért reszketek, Magyar vagyok

A népekkel, ha haragod vagyon,
A Magyarra ne haragudj nagyon.

Ne haragudj rá, bűnét ne keresd,
Bocsáss meg néki, sajnáljad, szeresd.

Szeresd, vigyázz rá Istenem Atyám,
El ne vesszen veszejtő éjszakán.

Távol népekhez híre el nem ér,
Hogy olyan jó, mint egy falat kenyér,
Hogy nem szokott senkit se bántani,
Lassú dallal szeretne szántani.

Édes Istenem, Te tudod magad,
A bárány nála nem ártatlanabb.

Te tudod ezt a fajtát, mily becses,
Milyen takaros, mily kellemetes."

Kedves Takács Úr ezt a sort tudnám még bővíteni akár Teller Edével, vagy Karinthy Frigyessel aki azt mondta, hogy -,, Az a Magyar akinek fáj trianon ,, és neki is fájt.

A Magyar embernek mindig gondja volt a tisztességes emberekkel szemben, hiszen mint ismeretes Maga a Kormányzó Úr Horthy Miklós Felesége járta Budapest utcáit személyesen, hogy perselyezzen Karinthy Frigyes életmentő agyműtétjének a finanszírozásához.

Vannak Zsidó honfitársaink, akik nagyon jól beleilleszkedtek a Magyar kultúrába, és jól érzik magukat, de szerintem egyre kevésbé, mert az új politika egy új megélhetési lehetőséget, egy etnikai alapú pénzszerzési lehetőséget biztosít számukra és a sorba beálló más nemzettségek számára is a Magyar Nemzet kárára.

Képzelje el Takács Úr azt a Magyar Zsidó embert napjainkban, aki szereti a Magyar zászlót, vagy kokárdát, de nem meri kitűzni, mert a nyílt utcán ezért felpofozhatják, vagy a / rend védelmi / erők akár kilőhetik a szemét érte.

Ezek után valóban helytállónak tartja az 1927-ben megfogalmazott cionista mozgalom alapgondolatait ma Hazánkban?
Ma Magyarországon az egyik legnagyobb tőkebefektetés az Izrael államából érkezik Hazánkba, pedig 1948 óta folyamatos háborúban van a szomszédos országokkal.

Izraelben dúl a háború és közben azt hallja a Nemzet, hogy már fölvásárolták Magyarországot az Izraeliek, és folyamatosan tapasztalja az ember Hazánkban az ország kiárusítását minden szinten és ma már a Zsidó üzleti világ annyira rátenyerelt Hazánkra, hogy az Izraeli adóhivatalnak is feltűnt a visszásság és felvette a Magyar adóhatóságokkal a kapcsolatot, egy közös munkacsoportot alakítva.

Ebben a helyzetben úgy érzem, hogy enyhe csúsztatás az összehasonlítása a Magyar érdekek és a cionista az MCSZ fő célkitűzései összehasonlításában nevezetesen :

Zsidó nemzeti tudat fejlődésének előmozdítása, = a Magyar Országháza előtt menóra állítás Karácsony környékén és a főváros fontosabb központi helyein zsidó ünnepségekkel egybekötve.

Magyar nemzeti tudat fejlődésének előmozdítása = Az izraeli parlament előtt a legnagyobb Zsidó ünnep idejében kereszt állítása és az izraeli fővárosban Magyar népi táncosok és csikósok felvonulása, turul ünnepség városszerte.

Ugye Kedves Takács Úr nem érdemes az Ön által hozott példát tovább folytatnom, mert ugyan úgy sántít az én olvasatomban, mint az Önében.

Az a balliberális ,, elit ,, akire Ön hivatkozik, mint elutasító erő, az nem bal, nem liberális, de főleg nem elit, ha maradunk az izraeli példánál, akkor ezek az emberek a legjobb esetben is teljes vagyonelkobzást követően a börtönéveit számolgatnák a legjobban őrzött izraeli börtönben, ha ott cselekszik azt amit Hazánkban tesznek.

Ön úgy fogalmaz, hogy Varga Szibilla téves felfogásának eredménye, hogy elutasítja az úgynevezett ,,politikai elit" kiszolgálóit, Ön szerint a világon létezik egyetlen ország, ahol ezt a tevékenységet, ami Hazánkban tapasztalható a politikusok részéről és kiszolgálóiról, és nem utasítják el?

Ön helyesen írja, hogy a politika azért ilyen mocskos, mert mocskos emberek gyakorolják, hogy lehet egy mocskos embernek mocskos politikát gyakorolnia?
Ezt a Nemzeti oldalon rövidebben fogalmazták meg, hazaárulás néven nevezik és minden nemzet értelmezésében a legszigorúbb, büntetéssel orvosolják ezt a mocskos tevékenységet.

Nem volt véletlen, hogy a nemzeti kerek asztal tárgyalásakor ez első büntetőjogi tételek között volt, amit hatálytalanítottak az a hazaárulás fogalma volt.
Tisztelt Takács Úr Ön a nemzeti oldalt egy párt zászlaja alá tartja kívánatosnak szerveződni, ami egy pártnak nagyon hasznos lehet, de a Nemzet egy pártnál magasabb kategória, sőt minden pártnál magasabb kategória.

Ezt a problémát szerencsésebb országokban, úgy ahogy nálunk is működött régen két kamarás parlament gyakorlatában oldották meg.
A felsőházban voltak a Nemzet döntést hozó képviselői, köztiszteletben álló Hazafiak, az alsó házban pedig a pártok választott és visszahívható képviselői, akik javaslataikat ütköztetve a többi párttal, és a vitában kiforrott javaslatukat előterjeszthették a felsőháznak, ahol is a döntés meghozatott.

Ebben a témában, ha valaki egy kicsit is elmélyül, csodálatos gyöngyszemeket talál a Magyar törvényhozás és politikai irányítás vonatkozásában.

Szinte a sárga földig le kellett butítani Hazánkat, hogy ez a politikai ,,elit" akik ma hatalmon vannak, s a felszínen maradhassanak.
De van egy jó hírem, a Nemzeti oldal ebbe a sorba soha nem fog beállni, sőt Hazánk megmaradásának egyetlen záloga a Nemzeti oldal bölcsessége.

A bölcsesség a Magyar Nemzet önrendelkezési jogára épül, amiből szintén remek példatár áll rendelkezésére a Nemzetben gondolkodó emberek számára, mert aki nem Nemzetben gondolkodik annak az embernek nincs helye a Magyar politikában.

Ma Magyarországon, ami kifogja a Nemzeti gondolkodás vitorlájából a szelet az a FIDESZ Kedves Takács Úr!
Erre Ön a legjobb példa Kedves Takács Úr, akitől egyben elnézést kérek a megszólításért, és ami a legtávolabbi szándékom sem volt, hogy megsértsem Önt.

Maradok Tisztelettel: Bozzay József Újpest 2008-07-26

Kapcsolódó írásaink
Egy országot hogyan lehet elindítani a gödör aljáról? 3.
Mi lesz veled Magyar Vidék?
Megosztott Magyarország
Egy országot hogyan lehet elindítani a gödör aljáról?
Élhető Magyarország
Egy országot hogyan lehet elindítani a gödör aljáról? 2.
A Magyarság ősvallása
Milyen ügy dőlt el a 2008 márciusi népszavazáson?
Utunk eddig - Elemzés 3.
UNIÓ helyett UNIÓ
Ki az az SZDSZ?
Ha csak kormányváltás, akkor szemfényvesztés
Zsákutca
Ki védi meg, a FIDESZ-t?
Politika, cionizmus avagy mi a gond?

Mai Hírek
Hazánk kirablása az Európai Unió kedvéért
Gazdaságkór - Apokaliptikus világkép
A Magyar Nemzeti Vagyon
A FIDESZ is a KISZ-ből jött
A FIDESZ és az MSZP paktumot kötöttek
Nyílt levél Kalmár Lászlónak, Krokó Tanár Úrnak!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: érdekérvényesítő, tervezőasztalnál, beleilleszkedtek, honfitársainktól, összehasonlítása, nemzetbiztonsági, szemfényvesztés, alapgondolatait, adóhatóságokkal, elképzeléseként, vagyonelkobzást, köztiszteletben, privilégiumának, magyarországot, politizálóként, tőkebefektetés, magyarországon, megfogalmazást, megszólításnak, megszólításért, kiszolgálóiról, munkacsoportot, értelmezésében, rendelkezésére, általánosítani, vonatkozásában, megmaradásának, gyöngyszemeket, önrendelkezési, megfogalmazott, felpofozhatják, kormányváltás, ünnepségekkel, apokaliptikus, agyműtétjének, fölvásárolták, fent idézett, megszólításnak Nemzetéért, velünk együtt, fogalmak tisztázása, alapokat gondolkodásunkban, elfogadott politikai, választott politikai, előre megtervezett, nagypolitika száz, utolsó vizsgáik, számukra kijelölt, nemzeti oldal, idegen érdeket, első „, létszámból állandósult, idegen érdekek, Válasz Takács Úrnak, Válasz Takács András Úrnak, Magyar Sors Online, Tisztelt Takács Úr, Bozzay József Újpestről, Varga Szibilla, Orbán Viktor, Orbán Viktornak, Kedves Takács Úr, Szép Ernő, Istenem Atyám, Édes Istenem, Teller Edével, Karinthy Frigyessel, Kormányzó Úr Horthy Miklós Felesége, Karinthy Frigyes, Vannak Zsidó, Magyar Nemzet, Takács Úr, Magyar Zsidó, Magyar Országháza, Ugye Kedves Takács Úr, Tisztelt Takács Úr Ön, FIDESZ Kedves Takács Úr, Erre Ön, Maradok Tisztelettel, Bozzay József Újpest, Magyar Vidék, Megosztott Magyarország, Élhető Magyarország, Európai Unió, Magyar Nemzeti Vagyon, Kalmár Lászlónak, Krokó Tanár Úrnak,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Gonosz démon-álarc  Akarat  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Nagyon különös  Szép estét kedves látogatóimna...  Őrizkednünk kell...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Akarat  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Akarat  Németh László tollából  Png telefon  Szabolcska Mihály – Ákác...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Éretlen vers  Szívem  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Jó éjszakát  Egy bizonyos határt  Ne kapaszkodj magasabbra,  Jó éjszakát  Hogy lehet megtartani  Gonosz démon-álarc  Adakozás  Sose bánj semmit  Irgalom és ítélet  George Gordon Lord Byron: Inez...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép álmokat!  A sors  Egy bizonyos határt  s immár én is felragyogva, ért...  Adakozás  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép estét  Erdőn  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Alázat  Albert Einstein gondolata  Alázat  Kövesd a cowboyt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 19  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Mindig jusson idő nevetni  Egy hatékony szolga  Png rózsa csokor  Erdőn  Tanuld meg ezt a versemet  Bertolt Brecht -től idézet  Szép estét kedves látogatóimna...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Kellemes délutánt kívánok  Lóhere  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Őrizkednünk kell...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Lóhere  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera... 
Bejegyzés Címkék
fent idézett, megszólításnak Nemzetéért, velünk együtt, fogalmak tisztázása, alapokat gondolkodásunkban, elfogadott politikai, választott politikai, előre megtervezett, nagypolitika száz, utolsó vizsgáik, számukra kijelölt, nemzeti oldal, idegen érdeket, első &#8222, létszámból állandósult, idegen érdekek, nemzeti oldalnak, helyzetben kellene, érdekérvényesítő szerepét, helyzet arra, vállalati dolgozó, munkaügyi döntő, vállalattal szemben, vállalat fizetett, megtörtént eset, jelenlegi parlamentben, mind zsákutca, hosszú bevezetőben, jobb oldal, őszinte megfogalmazást, egyik Fidesz, hallgatóság előtt, cionista hivatásos, többségi őslakosággal, zsidóságot akarom, zsidók egyformán, szép példáját, köztudottan Zsidó, vihar felett, falat kenyér, bárány nála, sort tudnám, tisztességes emberekkel, etnikai alapú, sorba beálló, nyílt utcán, szemét érte, 1927-ben megfogalmazott, egyik legnagyobb, szomszédos országokkal, ember Hazánkban, ország kiárusítását, közös munkacsoportot, főváros fontosabb, izraeli parlament, legnagyobb Zsidó, izraeli fővárosban, izraeli példánál, legjobb esetben, börtönéveit számolgatnák, legjobban őrzött, úgynevezett &#8222, világon létezik, politikusok részéről, politika azért, mocskos embernek, mocskos tevékenységet, nemzeti kerek, nemzeti oldalt, párt zászlaja, pártnak nagyon, pártnál magasabb, problémát szerencsésebb, felsőházban voltak, alsó házban, pártok választott, többi párttal, vitában kiforrott, döntés meghozatott, sárga földig, politikai &#8222, felszínen maradhassanak, sorba soha, embernek nincs, legjobb példa, legtávolabbi szándékom, országot hogyan, gödör aljáról, 2008 márciusi, érdekérvényesítő, tervezőasztalnál, beleilleszkedtek, honfitársainktól, összehasonlítása, nemzetbiztonsági, szemfényvesztés, alapgondolatait, adóhatóságokkal, elképzeléseként, vagyonelkobzást, köztiszteletben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1193
  • e Hét: 2903
  • e Hónap: 11507
  • e Év: 47448
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.