Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A tavaszodi beszéd
  2008-02-29 22:37:00, péntek
 
  A tavaszodi beszéd
2008-02-28 08:18:50


Kedves Barátaim, először is megkérlek benneteket, hogy erről a zárt megbeszélésről ne szivárogjon ki semmi. Mind a három számlát nyújtsák be más-más névvel más-más hivatalokba. Nemzetbiztonság, Miniszterelnöki Hivatal, Gazdasági Minisztérium. Szükségünk van az ilyen elvtársakra akkor is, ha az IQ-tesztjük negatív. Józsi, tegyen még egy körutat, és gondoljon a csatornákra is, mert különböző csatornákon megy a kiszivárogtatás. Fő az, hogy mindannyian együtt vagyunk. Búzaégető képviselő úr távozhat.



Mi is a népszavazás? Nyilvánvalóan népi-nemzeti, populista hacacáré túlzottan engedékeny demokratikus rendem ellen, leleplezve a gaz jobboldal erkölcstelen hataloméhségét. Mindez valószínűleg antiszemita is, de ezt majd koalíciós partnerünk fogja bebizonyítani.



A jelenlevők között mindenki tanult dialektikus materializmust a KISZ-ben vagy a pártiskolán. Az új évezredben a materializmus pénzt jelent, konkrétan a mi pénzünket, amihez a régi alapelvekhez hűen ragaszkodunk. A dialektika jelentése mára dualetikával is bővült, ami azt jelenti, hogy nekünk mindent szabad.



A mostani népszavazáson három igennel a vizitdíj, a kórházi díj és a tandíj ellen szavazhat. A helyzet korántsem olyan rossz, mint képzelnénk. Először is ott van a mi legalább 15 százalékunk. Ezek a rendes választópolgárok akkor is ránk szavaznának, ha nyugdíjuk felét nekünk kellene adni. Na nehogy már Orbánnak.



Ezen kívül ott vannak, akik elvből vagy lustaságból nem mennek el szavazni a ,,mit foglakozok én a politikával?" címszó alatt. Ha jó idő lesz, akkor a vidéki magyarok inkább a földművelésbe vetik be magukat, a városiak pedig a kocsmába. Bízunk néhány milliárdos propagandánkban is, amely legalább a kisebbik koalíciós párttal egyenértékű távolmaradást hoz a konyhára. Becslésünk szerint ez már 40-45 százalékos távolmaradást, esetleg nem szavazatot jelent.



S most jön az adu-ász. Koalíciós pártunk élen jár a szövegértés lezüllesztésében, amelyhez hozzájárul az úgynevezett népszavazások szövege. Mindegyik kérdés azzal kezdődik, hogy Egyetért-e Ön azzal..., de úgy végződik, hogy ne kelljen fizetni. A két dolog jó messze áll egymástól, csak figyelmes olvasással érti meg az állampolgár a kérdést. A nem és a ne kelljen közel esik egymáshoz, így a ne végződés szinte sugallja a nemet. Szóval bátran állhatunk a népszavazás eredménye elé. A lakosság saját érdekei ellen fog szavazni.



De akkor sincs komoly baj, ha a nemet mondó igenek győznek. Csak lelemény kérdése, hogy mind az egészségügyből, mind a felsőoktatásból hány milliárdot vonunk ki újfent. Ahhoz, hogy bagóért el lehessen adni a két, már alig létező faktort: kellően le kell zülleszteni, mint egy gyárat, esetleg iparágat. Mi ahhoz nagyon értünk. Bagóért el tudjuk adni magunknak és a baráti befektetőknek.

Jövőre annyit fogunk kivonni az oktatásból és az egészségügyből amennyit csak akarunk. Fújhatják. Ez egy rendes demokratúra.



A népszavazásnak tehát semmi tétje nincs pártjaink és kormányunk számára. Erkölcsi érzékre, országos és népérdekekre hiába hivatkozik az ellenzék és a zöm. Mi, elvtársak, a kötelező BCG-oltással együtt megkaptuk az ellenszérumot az ilyen nép-nemzeti érvek ellen. Éljünk mi!

Éljen az internacionalizmus és a globalizmus!

Éljen minden izmus, ami az érdekeinket szolgálja. A többi pedig jelentéktelen mucsaiság.


Dusa Lajos
Debrecen - a város lapja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lezüllesztésében, választópolgárok, propagandánkban, miniszterelnöki, nemzetbiztonság, kiszivárogtatás, felsőoktatásból, megbeszélésről, népszavazásnak, egészségügyből, hataloméhségét, materializmust, távolmaradást, népszavazáson, népszavazások, bebizonyítani, földművelésbe, jelentéktelen, ellenszérumot, nyilvánvalóan, materializmus, befektetőknek, minisztérium, erkölcstelen, alapelvekhez, dualetikával, ragaszkodunk, népérdekekre, valószínűleg, demokratikus, állampolgár, csatornákon, lustaságból, dialektikus, pártiskolán, százalékunk, tavaszodi beszéd, zárt megbeszélésről, három számlát, ilyen elvtársakra, jelenlevők között, materializmus pénzt, régi alapelvekhez, dialektika jelentése, mostani népszavazáson, tandíj ellen, helyzet korántsem, rendes választópolgárok, vidéki magyarok, földművelésbe vetik, városiak pedig, kisebbik koalíciós, Kedves Barátaim, Miniszterelnöki Hivatal, Gazdasági Minisztérium, Egyetért-e Ön, Dusa Lajos,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Kellemes délutánt kívánok  Paul David Tripp Április 19  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png rózsa csokor  Még csak most kezdődik a nap  Png fotel  George Byron - Ahogy itt jár -...  Ágai Ágnes – Csendélet  Sokan azt tartják  Nem méltó hozzád  Őrizkednünk kell...  Alázat  Próbálj meg ...  Neked tudnod kell  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Esti kép  Facebookon kaptam  Png kutya  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Julian Brass gondolata  Hogy lehet megtartani  Egy hatékony szolga  Szép estét kedves látogatóimna...  Reménység és erő Krisztustól e...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  képre írva  Paul David Tripp Április 20  George Gordon Lord Byron: Inez...  Akarat  Szívem  Png kislány  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Bounty krémes  Egy maradéktalanul uralt világ  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Reggel van  Bertolt Brecht -től idézet  Mai harmónia kártyám  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Nagyon különös  Még csak most kezdődik a nap  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Adakozás  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Krisztinától  George Gordon Lord Byron: Inez...  Adakozás  George Gordon Lord Byron: Inez...  Mai harmónia kártyám  Szívem  Alázat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Egy hatékony szolga  Kerüld el az evangélium örömén...  Nem tudhatod  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alázat  Az engedelmesség miért nem vál...  Lóhere  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Egy bizonyos határt  Neked tudnod kell  Julian Brass gondolata  Garai Gábor - Takarítás 
Bejegyzés Címkék
tavaszodi beszéd, zárt megbeszélésről, három számlát, ilyen elvtársakra, jelenlevők között, materializmus pénzt, régi alapelvekhez, dialektika jelentése, mostani népszavazáson, tandíj ellen, helyzet korántsem, rendes választópolgárok, vidéki magyarok, földművelésbe vetik, városiak pedig, kisebbik koalíciós, szövegértés lezüllesztésében, úgynevezett népszavazások, népszavazás eredménye, lakosság saját, nemet mondó, felsőoktatásból hány, baráti befektetőknek, egészségügyből amennyit, rendes demokratúra, népszavazásnak tehát, kötelező BCG-oltással, ilyen nép-nemzeti, érdekeinket szolgálja, többi pedig, város lapja, lezüllesztésében, választópolgárok, propagandánkban, miniszterelnöki, nemzetbiztonság, kiszivárogtatás, felsőoktatásból, megbeszélésről, népszavazásnak, egészségügyből, hataloméhségét, materializmust, távolmaradást, népszavazáson, népszavazások, bebizonyítani, földművelésbe, jelentéktelen, ellenszérumot, nyilvánvalóan, materializmus, befektetőknek, minisztérium, erkölcstelen, alapelvekhez, dualetikával, ragaszkodunk, népérdekekre, valószínűleg, demokratikus, állampolgár, csatornákon, lustaságból, dialektikus, pártiskolán, százalékunk, politikával, antiszemita, népszavazás, szavaznának, úgynevezett, mindannyian, szövegértés, egyenértékű, csatornákra, hivatalokba, zülleszteni, érdekeinket, globalizmus, demokratúra, elvtársakra, szivárogjon, hozzájárul, oktatásból, benneteket, szükségünk, hivatkozik, becslésünk, százalékos, engedékeny, szavazatot, kormányunk, leleplezve, dialektika, jelenlevők, évezredben, milliárdot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3364
  • e Hét: 9096
  • e Hónap: 20207
  • e Év: 173703
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.