Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Európa 2015.
  2015-06-24 08:03:38, szerda
 
  Európa 2015.

A NATO közeledik Oroszország határaihoz.
Magyarország a NATO elkötelezett szövetségese - jelentette ki Áder János a 32 ország részvételével lezajlott Capable Logistician 2015 hadgyakorlat után.
Az Egyesült Államok tankokat, tüzérségi fegyvereket és más katonai felszerelést telepített kelet- és közép-európai országokba - jelentette be Ashton Carter amerikai védelmi miniszter kedden Tallinnban.
Carter észtországi látogatása során azt mondta, hogy Lettország, Litvánia, Észtország, Lengyelország, Románia és Bulgária hozzájárult a katonai felszerelések állomásoztatásába.

A felsorolt országok, ahova nehéz fegyverzetet telepítenek, a sors különös véletlen egybeesése folytán Kelet-Európa legszegényebb országai az idei eustat szerint.

Martonyi János elszólása szerint Európa logisztikai központja Budapest lesz.

Vlagyimir Putyin szerint az amerikaiak célponttá teszik Európát a NATO Lengyelországba és Romániába telepített rakétakomplexumai miatt.
A NATO-országok nem mentesülhetnek az amerikaiak által erőltetett háborús készülődés felelőssége alól.

Aki az izraeli kazár birodalommal kapcsolatos törekvéseket is figyelembe veszi, valami mást is "megneszelhet", ami érinti Magyarországot, Lengyelországot, Szlovákiát, Ukrajnát és Romániát is,- az ún. "keleti blokkot"...

Megjelentek az "Iszlám Állam" nevű terrorszervezet menekültnek álcázott harcosai az Európába özönlők között.
Az embercsempészetet a dzsihádisták engedélyezik, a bevételük felét az "Iszlám Államnak" szolgáltatják be.
Erről az EU határellenőrző ügynöksége, a Frontex, valamint a líbiai kormány egyik tanácsadója számolt be a BBC-nek.
Az "Iszlám Állam" nem iszlám és nem is állam. Irakban 2003, Szíriában 2011 óta háború zajlik.

1945-től napjainkig az USA háborút folytatott, vagy katonai erőkkel beavatkozott Kína, Korea, Quetamala, Indonesia, Kuba, Kongó, Peru, Laos, Vietnam, Kambodzsa, Libanon (1983-84), Nicaragua (1980), Libya(1986), Irán (1987), Panama, Irak (1991), Szomália (1993), Szudán (1998), Afganisztán (1998), Jugoszlávia (1999), Afganisztán (2001-től), Irak (2003-tól),Libya (2011-től)
Az újabb az ukrán puccs.

Az ikertornyok felrobbantásával Az USA-ellen támadás a nemzetközi terrorizmus agressziójának tűnt.
A cél a Közel-Kelet meghódítása volt az Egyesült Államok olajérdekeltségeinek és a nagyvállalatoknak kívánságára.
A hamis információknak köszönhetően az Egyesült Államok az iszlám és a muszlimok ellen fordult, miközben Izrael hatalmasat profitált az Egyesült Államok iszlám elleni háborújából."

ISIS?
A mudzsahidok USA kormány általi fegyverzése és finanszírozása hivatalosan válaszlépés volt az 1979. decemberi szovjet megszállásra.
Az "Árnyékban" című emlékiratában Robert Gates, a CIA igazgatója Ronald Reagan és George H. W. Bush alatt, - illetve védelmi miniszter George W. Bush és Barack Obama alatt - leírta, hogy az USA valójában 6 hónappal korábban kezdte meg a titkos műveletet azzal a határozott szándékkal, hogy tőrbe csalja szovjeteket.
Amit most látunk Irakban, Afganisztánban és Szíriában, az valójában a régi történet folytatása. Az al-Nuszra és az ISIS azoknak a szélsőséges elemeknek az ideológiai és szervezeti leszármazottjai, amelyeket az USA-kormány hozott létre harminc évvel ezelőtt.
Obama mentora Zbigniew Brzezinski közvetlenül vett részt az iszlám szélsőségesek finanszírozásában és felfegyverzésében Pakisztánban és Afganisztánban, hogy gyengítsék a szovjeteket.

"Az USA világhatalma Ukrajnán keresztül vezet. Ha Amerika Oroszország hatalmát meg akarja törni, akkor Ukrajnát le kell szakítania az orosz befolyási szféráról, hogy megakadályozza az Eurázsiai nagyhatalom létrejöttét." - Zbigniew Brzezinski
(The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives) (1997) című könyve

Az FSA ("szabad szír hadsereg")együttműködik az al-Nuszrával, az al-Nuszra ("az al-Kaida hivatalos szír ága" együttműködik az ISIS-szel, az USA pedig pénzt és fegyvereket küld az FSA-nak.
2003-2004-ben sok amerikaiak ellen harcoló milícia jött létre, elsősorban Észak-Irakban. Ezek egy része bekapcsolódott a kibontakozó szunnita-síita belháborúba is a szunnita oldalon. Ezek összefogtak Abu Bakr al-Bagdadi vezetésével, Iszlám Állam néven. Az Iszlám Államot második nekifutásra már döntően az Öböl-menti államokból, Katarból és Szaúd-Arábiából érkező pénzekre támaszkodva építette fel. A szíriai háború miatt keletkezett hatalmi vákuum adott aztán lehetőséget arra, hogy először Szíriában, majd aztán Irakban is egyre nagyobb területeket vonjanak az ellenőrzésük alá. Az emberanyag nagy része egyrészt Irakból és Szíriából, de nagyon nagy számban az arab tavasz sújtotta, káoszba süllyedt országokból és a nyugati diaszpórából tevődik össze.

Ukrajna egy új és fontos tényező az eurázsiai sakktáblán. Mint független állam létezése hozzásegít majd átalakítani Oroszországot. Ukrajna nélkül Oroszország megszűnik eurázsiai hatalom lenni.
Ukrajna függetlenségének elvesztése azonnali hatást gyakorolt Közép-Európára és Lengyelországot tette az egyesült Európa keleti határává.

A német hírszerzés szerint idén még legalább négymillió menekült indul el Európa felé.
Az olasz titkosszolgálat áprilisban arról adtak tájékoztatást, hogy félmilliós létszámú menekültáradat várható Líbiából.
A segélyközpontok összeomlanak.
Gibraltárnál is menekültek próbálnak átjutni Spanyolországba.
A Szíriában kirobbantott háború többmillió embert tett földönfutóvá.
Az"Iszlám Államnak" nevezett terrorista szervezet miatt Irakból és Jemenből is menekülnek a káosz elől az emberek milliói élelem és víz nélkül.
Az Eurostat szerint a menedékjogot kérők 1/4-e koszovói.

Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját.
A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését. Könyvének címe: “Praktischer Idealismus"
Ezen intézkedéseknek nem humanitárius célja van.
1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat, melynek célja egy “Új Világrend" létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges föderális államok lennének.
E terv szerint a világkormány létrehozásának első lépése az európai integráció megindítása lenne.
A kezdeményezés legelső támogatói között voltak olyan cseh politikusok is, mint Tomáš Masaryk és Edvard Beneš, az anyagi alapot a dúsgazdag bankár Max Warburg teremtette meg a 60 000 márka pénzbeli adományával.
A Pán-Európai Mozgalmat Ignaz Seipel osztrák kancellár és Ausztria későbbi miniszterelnöke Karl Renner vezette. Később olyan francia politikusok támogatták a mozgalmat, mint Léon Bloum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi.
A II. világháború után Winston Churchill és a B'nai B'rith elnevezésű zsidó szervezet támogatásának és olyan neves lapok médiatámogatásának, mint amilyen a New York Times, a tervet végül elfogadja az Egyesült Államok kormánya.
Ennek eredményeképpen a CIA végül belekezdett a terv végrehajtásába.

https://www.youtube.com/watch?v=yR-Robu06kY
Nick Griffin elmondta az EU parlamentben, hogy az európaiak ellenségei, a baloldaliak, kapitalisták és cionisták célja az európaiak kiirtása saját hazájukban.

A II. világháború óta most először haladta meg az 50 milliót a lakóhelyükről világszerte elűzöttek száma. Szíria lakosságának több mint a fele jutott erre a sorsra, és közülük mintegy négymillióan menekültek külföldre.
Hatalmas többségük - 95 százalékuk - csak a Szíriával szomszédos országokig tudott eljutni; Libanonban a szíriai menekültek teszik ki a lakosság 20 százalékát.

2015 februárjától százával érkeznek a koszovói menekültek a magyar határon át.
Napi ellátásuk 5-6 ezer forint.
A Magyarországon létrehozott, egyre szaporodó táborokban gyakori a késelés, verekedés, - a táborok lakói szabadon járnak városainkban, elindult a bűnözési hullám, - csakúgy, mint Európa más városaiban.

Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint - címe: “Immigration replacement: A solution to declining and aging population" - Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.

G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője mesterien elsajátította a Kalergi-terv doktrínáját, ez teljesen egyértelmű a hangoztatott álláspontja alapján: “Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a - rasszok közötti - vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani. "

Közben az Európai Központi Bank kivásárolja az uniós tagállamok államkötvényeit és részvényeit.
Az akció egy évig tart és havonta 60 millió euro értékben vásárolják fel tulajdonképpen az államokat.
A hivatalos indoklás szerint ezzel akarják beindítani az európai gazdaság növekedését.
A gyakorlat szerint a gazdasági támadások hatására a részvények ára zuhanni kezd, Brüsszelből így fillérekért vásárolnak.
A tagállamok kötelesek a közösbe fizetni a kimentéshez, az államcsőd-közeli helyzetbe került országokat tehát a saját pénzükön vásárolják föl.
Így pl. napok alatt az Európai Központi Bank kezébe kerülhetnek a magyar részvények és az EKB finanszírozza a magyar államadósságot, vagyis a magyarországi kormány anyagi mozgástere közvetlenül Brüsszeltől függ.
Magyarul de facto az Európai Unió a tulajdonos, vagyis az Európai Unió államosította Magyarország egy-egy stratégiai ágazatát.
2016 szeptemberéig ezt megtehetik valamennyi perifériaországgal, melynek lakossága ellenzi az EU-tagságot, hogy ezzel megakadályozzák a kilépést.
Erre a gazdasági offenzívára akarják felépíteni a központi irányítású Európai Egyesült Államokat.

Hosszútávú stratégiai lépések voltak:

-okkult háborúk
-legyengített bábkormányok, kifosztott nemzetgazdaságok
-nemzetekállamok megszüntetése
- az USA rablóhadjáratai a világban - Európa gazdasági leigázása
- multikulturalizmus
- Izrael Európában
--a cionizmus térhódítása
- fiatalok millióinak nyugati országokba irányított gazdasági száműzetése
- bevándorlás, beözönlés
- Magyarország NATO-logisztikai terület
Budapest logisztikai központ,Székesfehérvár NATO-parancsnokság
- Magyarország katonai sebezhetősége, teljes külföldi kontroll

Okkult háború folyik Európa népei ellen.

A "kulisszák mögött", - ezt írja Evola, - a végső ok nem fizikai, - azok az okok, amik a háborúkat kirobbantják, nem gazdasági, politikai, erkölcsi, kulturális vagy társadalmi okok, hanem egy egységes logikára mutató befolyás. A világfelforgató erők észrevétlenül tevékenykednek és erről a történetírás nem tud .
Az emberek nem vetnek számot azzal a befolyással, amelynek engedelmeskednek, - a háborúk a tudattalanban játszódnak le. A mozgatóerők közvetett úton érik el, amit akarnak.

Európa demográfiai, etnikai, gazdasági, vallási és erkölcsi haláltusáját vívja.

A nemzetek Európáját felborító integrációs összeesküvés rossz válaszokat adott mindenre, amivel szembekerült.

Európa kormányainak élén szabadkőműves, egy részük nyíltan cionista irányítók állnak.

A globális elit:
-a könyvek igazolják a nagyvállalatok céljait,
-a politikusok segítségével az államok módosítják a törvényeket a vállalatok előnyére,
-a szervezett vallással az egyház és az állam biztosítja a "rendet".

Ezek a családok uralják a bankrendszert, az olaj- és gázipart, a szállítást, a bányászatot.
Egy ateista politikai csoport, ami a talmudista jogot követi.
90 %-uk kazár, askenáziak.
Kihasználják az országokat, hogy igazi uraikat szolgálják.
Egész kontinenseket irányítanak.
A Rothschildok könnyedén kinyújtják a kezüket Pétervárra, Londonba, Párizsba, Washingtonba, Bécsbe.
Ők tartják a béke vagy a háború kulcsait.
Európa királyai, Amerika elnökei.
1) Lord Jacob de Rothschild. 2) His son Nathaniel. 3) Baron John de Rothschild 4) Sir Evelyn de Rothschild 5) David Rockefeller 6) Nathan Warburg 7) Henry Kissinger 8) George Soros 9) Paul Volcker 10) Larry Summers 11) Lloyd Blankfein 12) Ben Bernanke.

Egyszer csak azt vesszük észre, hogy már nincs is olyan ország Európa szívében, hogy Magyarország.
Lesz helyette NATO támaszpont, 11 körzetre osztva hazánk területét.
E körzetek mindegyikének 10 km-es körzetében a NATO fog rendelkezni a mi drága jó anyaföldünkkel.
Ezek a körzetek a következők:

Logisztikai központok és térségek:
I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár), Dél-Buda (Nagytétény), Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.
Az úgynevezett Országos Területrendezési törvény-tervezet (Ad T/5311) alapján, mely tervezetet az Országgyűlés a 2008. áprilisában elfogadott.

Egypártrendszer csak divizionált.
A csillagváltás után 2o évvel a Kádár-rezsim utódpártja látszólag semmivé zsugorodott, majd egy liberális, - volt KISZ-esekből álló, (Soros által támogatott), majd trendi irányváltással "nemzeti-keresztény-konzervatív," Likud - testvérpárt 2/3-os többséggel a saját érdekei szerint alakíthatta át az ország közjogi berendezkedését.
Közben a magyar föld is idegenek kezébe került.
Van bankároligarchia+pártkomplex elegy.
A nemzeti vagyon 97 %-át eladták.
Történelmünket, nyelvünket lerombolták. Iskolarendszer, egészségügy padlón.
Az elmúlt 20 év alatt először a gyárakat, üzemeket vették át, majd megszüntették a termelést, széthordták a gépeket, berendezéseket.
Szétrabolták a jól működő mezőgazdasági szövetkezeteket, állami gazdaságokat, végül pedig eladósították az államot és az állampolgárokat. Megszüntették a sorkatonai szolgálatot, - "honvédelem" címén Afganisztánban a katonák.
Magyarországnak nincs légvédelme, amikor berepült egy izraeli felderítőgép a légtérbe, a honvédség tudta meg utoljára.
A parlamentből eltüntették az ősi magyar zászlót és sulykolják a bűntudatot.
Azt a szót, hogy "nemzet" -nácivá degradálták.
Izraeliek a pártok fő tanácsadói - és ez nem minősül nemzetbiztonsági kockázatnak.
Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Orbán Viktor - két tábor egy zászló alatt. Kormányok jönnek és mennek, ám a háttérország változatlan. Agytrösztök Amerikából és Izraelből.
Ron Werber, Dick Morris, Jeremy Rosner, Tal Silberstein, George E. Birnbaum és Arthur Finkelstein.
A magyar katonaság eltörlése: 1999. 07. 17.
"A szabad demokraták azt várják az új vezérkari főnöktől, hogy 2002-től egy kislétszámú, önkéntes és hivatásos hadsereg lássa el az ország védelmét.
2003. 01.24.:
Több mint 100 milliárd a sorkatonaság felszámolása.

,,Egyik oldalon a helyzetről tudomást sem venni akarók, hátuk mögött a média, az ősi magyar Alkotmányból "alaptörvényt" írt "kormány", az "ellenzék" és nyugati megtévesztés a hazugságaival, - a másikon a színfalak mögött keresgélők, akiket még a keleti média köntörfalazása is próbál a szakadék felé taszítani.
Bizonyos emberek naivitása határtalan, akik még hisznek az "ugyanazon az oldalon egymás ellen harcoló" feleknek, az USA és csatlósai és a kelet bábjainak "őszinte" egymás elleni harcában.
"Győztes" csak egy lehet és vesztes mindig a megvezetett és felhasznált kisember, akitől elveszik örökségét, jövőjét, hitét, életét és életterét"

Pedig az emberek jól tudják, hogy kik ülnek a parlamentekben, szenátusokban, kormányokban végrehajtókként és mögöttük ott sorjáznak a háttérhatalom bábmesterei...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bankároligarchia, függetlenségének, nemzetbiztonsági, felrobbantásával, nemzetgazdaságok, területrendezési, kirendeltségének, engedelmeskednek, segélyközpontok, rablóhadjáratai, szövetkezeteket, titkosszolgálat, lengyelországba, lengyelországot, állampolgárokat, berendezkedését, eredményeképpen, miniszterelnöke, intézkedéseknek, egypártrendszer, terrorszervezet, világfelforgató, államkötvényeit, magyarországnak, spanyolországba, nemzetekállamok, leszármazottjai, végrehajtókként, megakadályozzák, államadósságot, magyarországot, magyarországon, afganisztánban, irányváltással, határellenőrző, agressziójának, katonai felszerelések, felsorolt országok, sors különös, idei eustat, amerikaiak célponttá, amerikaiak által, izraeli kazár, dzsihádisták engedélyezik, bevételük felét, líbiai kormány, ukrán puccs, ikertornyok felrobbantásával, nemzetközi terrorizmus, nagyvállalatoknak kívánságára, hamis információknak, muszlimok ellen, Áder János, Capable Logistician, Egyesült Államok, Ashton Carter, Martonyi János, Vlagyimir Putyin, NATO Lengyelországba, Iszlám Állam, Iszlám Államnak, Robert Gates, Ronald Reagan, George, Barack Obama, Zbigniew Brzezinski, Amerika Oroszország, Grand Chessboard, American Primacy, Geostrategic Imperatives, Iszlám Államot, Richard Kalergi, Európai Unió, Praktischer Idealismus”, Pán-Európai Mozgalmat, Tomáš Masaryk, Edvard Beneš, Pán-Európai Mozgalmat Ignaz Seipel, Karl Renner, Léon Bloum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi, Winston Churchill, York Times, Nick Griffin, ENSZ New York-i, Brock Chisholm, Egészségügyi Világszervezet, Európai Központi Bank, Európai Egyesült Államokat, Izrael Európában, Magyarország NATO-logisztikai, Székesfehérvár NATO-parancsnokság, Lord Jacob, Baron John, David Rockefeller, Nathan Warburg, Henry Kissinger, George Soros, Paul Volcker, Larry Summers, Lloyd Blankfein, Csepel Nemzeti Szabadkikötő, Országos Területrendezési, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Orbán Viktor, Agytrösztök Amerikából, Dick Morris, Jeremy Rosner, Arthur Finkelstein,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Lóhere  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyon különös  Png fotel  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hiányzik  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Idő  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alázat  Éretlen vers  Mai harmónia kártyám  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Egy maradéktalanul uralt világ  Paul David Tripp Április 20  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Soha ne kedvezz...  Egy lelki imádság  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Png csokor  A sors  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Png lepke  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Alvó cicák  Nem számIt  Alázat  Facebookon kaptam  Png cica  Varga János Veniam - Fontos sz...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Paul David Tripp Április 20  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Alázat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Akarat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Akarat  Facebookon kaptam  Png lepke  Reggel van  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Albert Einstein gondolata  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png nő  Mindig jusson idő nevetni  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png rózsa csokor  Paul David Tripp Április 20  Png kutya 
Bejegyzés Címkék
katonai felszerelések, felsorolt országok, sors különös, idei eustat, amerikaiak célponttá, amerikaiak által, izraeli kazár, dzsihádisták engedélyezik, bevételük felét, líbiai kormány, ukrán puccs, ikertornyok felrobbantásával, nemzetközi terrorizmus, nagyvállalatoknak kívánságára, hamis információknak, muszlimok ellen, titkos műveletet, határozott szándékkal, régi történet, szélsőséges elemeknek, iszlám szélsőségesek, orosz befolyási, al-Kaida hivatalos, része bekapcsolódott, kibontakozó szunnita-síita, szunnita oldalon, szíriai háború, emberanyag nagy, arab tavasz, nyugati diaszpórából, eurázsiai sakktáblán, egyesült Európa, német hírszerzés, olasz titkosszolgálat, segélyközpontok összeomlanak, káosz elől, emberek milliói, menedékjogot kérők, különböző etnikai, céllal született, vele szövetséges, világkormány létrehozásának, európai integráció, kezdeményezés legelső, anyagi alapot, dúsgazdag bankár, tervet végül, terv végrehajtásába, európaiak ellenségei, európaiak kiirtása, lakóhelyükről világszerte, fele jutott, szíriai menekültek, koszovói menekültek, magyar határon, táborok lakói, bűnözési hullám, hangoztatott álláspontja, születések számát, globális emberfaj, olyan világban, központi kormány, uniós tagállamok, évig tart, hivatalos indoklás, európai gazdaság, gyakorlat szerint, gazdasági támadások, tagállamok kötelesek, közösbe fizetni, államcsőd-közeli helyzetbe, saját pénzükön, magyar részvények, magyar államadósságot, magyarországi kormány, gazdasági offenzívára, központi irányítású, háborúkat kirobbantják, egységes logikára, világfelforgató erők, tudattalanban játszódnak, mozgatóerők közvetett, nemzetek Európáját, részük nyíltan, globális elit, nagyvállalatok céljait, államok módosítják, vállalatok előnyére, állam biztosítja, családok uralják, ateista politikai, talmudista jogot, kezüket Pétervárra, béke vagy, háború kulcsait, úgynevezett Országos, csillagváltás után, saját érdekei, ország közjogi, magyar föld, nemzeti vagyon, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 972
  • e Hét: 4074
  • e Hónap: 15185
  • e Év: 168681
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.