Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Budapest: igen a 2024-es olimpiára
  2015-06-24 08:05:32, szerda
 
 

Budapest: igen a 2024-es olimpiára


by Admin


A Fővárosi Közgyűlés tegnapi ülésén úgy döntött, támogatja, hogy Budapest pályázzon a 2024-es nyári olimpia és paralimpia rendezési jogára, amely a megvalósíthatósági tanulmány szerint sok pénzt hozhat az országnak.

A Tarlós István főpolgármester által jegyzett előterjesztés elfogadásával a Fővárosi Közgyűlés határozatában kimondta: egyetért azzal, hogy Budapest a Magyar Olimpia Bizottsággal (MOB) közösen, az Országgyűlés támogatásával pályázzon a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésének jogáért.
A testület továbbá felkérte a főpolgármestert, hogy az olimpia budapesti megrendezésének megpályázására vonatkozó közös szándéknyilatkozatot ? az Országgyűlés támogató döntését követően ? a MOB elnökével együtt írja alá, és küldje meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének.
Az előterjesztést 25 igen szavazattal, az LMP-s Csárdi Antal ellenében, és a DK-ás Gy. Németh Erzsébet tartózkodása mellett fogadták el. Az indítványt támogatta a Fidesz, a Jobbik, az MSZP és a PM. Legfőbb kockázatként az ellenzéki képviselők a korrupció lehetőségét látták az olimpia kapcsán.
Az MTI-nek eljuttatott, a Fővárosi Közgyűlés tagjainak és valamennyi parlamenti pártnak átadott részletes megvalósíthatósági tanulmány százoldalas összefoglalójában az áll, hogy harmincnyolc versenyhelyszínen lehetne megrendezni a budapesti olimpiát, amelyek közül 24 már most alkalmas vagy alkalmassá tehető a viadalok megtartására.
A budapesti főhelyszín a Duna parti Kvassay-zsilip és környéke lenne. A tanulmány lehetséges vidéki helyszínekként Debrecent, Szegedet, Miskolcot, Székesfehérvárt, Balatonfüredet, Veszprémet, Szombathelyt, Győrt, Gödöt és Dunakeszi-Alagot említi.
Az ötkarikás játékokhoz szükséges sportlétesítmények kétharmada az olimpiától függetlenül is adott lesz Magyarországon 2024-re ? olvasható az úgynevezett masterplanben. Ezen felül négy visszabontható és tíz ideiglenes, utólag teljesen elbontható létesítmény építésére tettek javaslatot a gazdaságosságot szem előtt tartó szakemberek.
A megvalósíthatósági tanulmány hangsúlyozza az olimpia gazdasági előnyeit. Ezek alapján az állami lehetséges többletjövedelem 1142 milliárd forintra, a háztartások többletjövedelmei 1006 milliárd forintra, a vállalatokéi 836 milliárd forintra tehetők. Ez összesen 2984 milliárd forint többletjövedelmet jelent szemben az olimpia nettó 774 milliárd forintra becsülhető költségével.
(Népszava)
Bal-Rad komm: "A becsült költségek" Magyarország esetében annyit jelent-az eddigi gyakorlat fényében-hogy nagyjából minimum kétszeres lesz a végelszámolásnál a kiadás összege!
Ugyancsak gyakorlati tapasztalatok alapján a "lehetséges többletjövedelem" az az előre kalkulált harmada-negyede!
Ám ha "nyerünk" a rendezési pályázaton, nincs visszaút! "Önbecsülésünk" azt kívánja, hogy akkor már BÁRMI ÁRON-de megcsináljuk!
Miért van az az érzésünk, hogy a MAGYAR NÉP akkor nyerne, ha veszítenénk?! (Mármint a rendezési pályázaton!)
Persze ha nyernénk!-észre sem vennénk hogy veszítettünk! Hiszen 25 éve alaposan megszokhattuk már: A NÉP ITT CSAK VESZÍTHET MINDENEN!
Persze vannak-és lesznek-nyertesek is! Éppen uralkodó politikai maffiáink, és udvartartásuk!
De ők nem a nép!

https://balrad.wordpress.com/2015/06/24/budapest-igen-a-2024-es-olimpiara/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: többletjövedelem, végelszámolásnál, gazdaságosságot, székesfehérvárt, főpolgármestert, megrendezésének, magyarországon, visszabontható, balatonfüredet, megpályázására, főpolgármester, helyszínekként, előterjesztést, előterjesztés, masterplanben, elfogadásával, határozatában, tapasztalatok, megszokhattuk, udvartartásuk, támogatásával, önbecsülésünk, harmincnyolc, kockázatként, tartózkodása, megtartására, szombathelyt, hangsúlyozza, országgyűlés, bizottsággal, megcsináljuk, vállalatokéi, magyarország, veszítettünk, költségével, eljuttatott, 2024-es olimpiára, 2024-es nyári, testület továbbá, olimpia budapesti, indítványt támogatta, ellenzéki képviselők, korrupció lehetőségét, olimpia kapcsán, budapesti olimpiát, viadalok megtartására, budapesti főhelyszín, tanulmány lehetséges, ötkarikás játékokhoz, olimpiától függetlenül, úgynevezett masterplanben, gazdaságosságot szem, Fővárosi Közgyűlés, Tarlós István, Magyar Olimpia Bizottsággal, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, LMP-s Csárdi Antal, DK-ás Gy, Németh Erzsébet, BÁRMI ÁRON-de, MAGYAR NÉP, CSAK VESZÍTHET MINDENEN,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó baby  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Graffiti bölcsesség  Graffiti bölcsesség  Devecsery László - Húsvét  Tibeti harangvirág  Ködvirágok  Halhatatlan boldog percek . ....  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Öröknek hinni . . .  képre írva  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Tudd, hogy magától az élet soh...  Vérnyomáscsökkentés  Esti Ima !  Fülpontok  A pálma a győzelem és a diadal...  Isten . . .  Esti kép  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Figyeld meg az "én"-t  Virág lány  Esti Ima !  virágvasárnap  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó lelkek  Az út  Apu  Csak egy életed van....  Esti kép  Most - segíts meg Mária ,  képre írva  Ha nyitott vagy  Figyeld meg az "én"-t  Soli Deo gloria  Sokszor  Vérnyomáscsökkentés  Nem látom őket  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fülpontok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  képre írva  Facebookon kaptam  Esti képek  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Levél lány  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Szívet megérintő . . .  képre írva  Az izmaink nem csak testmozgás...  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  2004-es kivégzés után  Fényvarázslat  Tibeti harangvirág  Esti kép  Facebookon kaptam  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Facebookon kaptam  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Facebookon kaptam  A Víz Világnapja.  Ködvirágok  A víz abszolút súlya nem számí...  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Szimbólumok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Sokszor  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  A nagy természet  Facebookon kaptam  Szimbólumok  Szép estét kedves látogatóimna...  Virágvasárnap: az élet és a re...  Havasi gyopár  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Fülpontok 
Bejegyzés Címkék
2024-es olimpiára, 2024-es nyári, testület továbbá, olimpia budapesti, indítványt támogatta, ellenzéki képviselők, korrupció lehetőségét, olimpia kapcsán, budapesti olimpiát, viadalok megtartására, budapesti főhelyszín, tanulmány lehetséges, ötkarikás játékokhoz, olimpiától függetlenül, úgynevezett masterplanben, gazdaságosságot szem, olimpia gazdasági, állami lehetséges, háztartások többletjövedelmei, olimpia nettó, becsült költségek, kiadás összege, rendezési pályázaton, többletjövedelem, végelszámolásnál, gazdaságosságot, székesfehérvárt, főpolgármestert, megrendezésének, magyarországon, visszabontható, balatonfüredet, megpályázására, főpolgármester, helyszínekként, előterjesztést, előterjesztés, masterplanben, elfogadásával, határozatában, tapasztalatok, megszokhattuk, udvartartásuk, támogatásával, önbecsülésünk, harmincnyolc, kockázatként, tartózkodása, megtartására, szombathelyt, hangsúlyozza, országgyűlés, bizottsággal, megcsináljuk, vállalatokéi, magyarország, veszítettünk, költségével, eljuttatott, úgynevezett, függetlenül, szavazattal, veszítenénk, háztartások, százoldalas, megrendezni, szakemberek, létesítmény, lehetőségét, paralimpiai, lehetséges, gyakorlati, veszprémet, nemzetközi, pályázaton, alkalmassá, főhelyszín, parlamenti, valamennyi, játékokhoz, olimpiától, javaslatot, indítványt, paralimpia, elbontható, becsülhető, ideiglenes, képviselők, kétharmada, politikai, tanulmány, olimpiara, wordpress, közgyűlés, korrupció, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 558
  • e Hét: 2216
  • e Hónap: 19009
  • e Év: 151926
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.