Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
MI TÖRTÉNT VELÜNK? EURÓPA, MAGYARORSZÁg
  2015-07-08 12:46:18, szerda
 
  MI TÖRTÉNT VELÜNK?
EURÓPA, MAGYARORSZÁG

A nemzetek lezüllesztése hosszú folyamat.
A nemzeteket tönkretették demográfiailag, etnikailag, gazdaságilag, vallásilag és erkölcsileg, lelki megtöréssel, befolyásolással, hülyítéssel, irányítással, liberális propagandával.
Európa az utolsó stádiumban van.

HOSSZÚTÁVÚ STRATÉGIAI LÉPÉSEK VOLTAK:

OKKULT HÁBORÚK:
"A kulisszák mögött" - "A világfelforgató erők észrevétlenül tevékenykednek és erről a történetírás nem tud .
Az emberek nem vetnek számot azzal a befolyással, amelynek engedelmeskednek, - a háborúk a tudattalanban játszódnak le. A mozgatóerők közvetett úton érik el, amit akarnak." (Evola)

AZ USA RABLÓHADJÁRATAI A VILÁGBAN- EURÓPA GAZDASÁGI, KATONAI LEIGÁZÁSA

1945-től napjainkig az USA háborút folytatott, vagy katonai erőkkel beavatkozott Kína, Korea, Quetamala, Indonesia, Kuba, Kongó, Peru, Laos, Vietnam, Kambodzsa, Libanon (1983-84), Nicaragua (1980), Libya(1986), Irán (1987), Panama, Irak (1991), Szomália (1993), Szudán (1998), Afganisztán (1998), Jugoszlávia (1999), Afganisztán (2001-től), Irak (2003-tól),Libya (2011-től)
Az ikertornyok felrobbantásával Az USA-ellen támadás a nemzetközi terrorizmus agressziójának tűnt.
A cél a Közel-Kelet meghódítása volt az Egyesült Államok olajérdekeltségeinek és a nagyvállalatoknak kívánságára.
A hamis információknak köszönhetően az Egyesült Államok az iszlám és a muszlimok ellen fordult, miközben Izrael hatalmasat profitált az Egyesült Államok iszlám elleni háborújából.
ISIS?
Az, hogy az USA kormánya felfegyverezte és finanszírozta a mudzsahidokat, válaszlépés volt az 1979. decemberi szovjet megszállásra.
Az amerikai külügyminiszter beismerte, hogy 2002-ben Netanjahu kényszerítette arra az Amerikai Egyesült Államokat, hogy álljon az Irak elleni fegyveres invázió élére.
Netanjahu győzte meg George W. Bush akkori amerikai elnököt és a kongresszust, hogy Washingtonnak meg kell támadnia Irakot és ki kell szorítani a hatalomból Szaddam Husszein iraki vezetőt. Bibi parancsának elhangzása után hat hónappal az amerikai hadsereg légiereje bombázni kezdte az országot.

Mivel az ISIS fő bázisa Szíriában van, ez ürügyet adott az USA-nak arra, hogy Szíriába vonuljon.
"Az USA világhatalma Ukrajnán keresztül vezet. Ha Amerika Oroszország hatalmát meg akarja törni, akkor Ukrajnát le kell szakítania az orosz befolyási szféráról, hogy megakadályozza az Eurázsiai nagyhatalom létrejöttét." - Zbigniew Brzezinski.
Amint Brzezinski megalkotta az elnökjelölt Obamát, a kampányát Soros György a baloldal több száz szervezete mögött álló multimilliárdos finanszírozta és támogatta.

NATO

MAGYARORSZÁG NATO-LOGISZTIKAI TERÜLET
MAGYARORSZÁG KATONAI SEBEZHETŐSÉGE, TELJES KÜLFÖLDI KONTROLL

Egy cseh alezredes ki merte jelenteni, hogy a NATO egy szervezett bűnözői csoport.
Obrtel azzal vádolja az észak-atlanti szövetséget, hogy világháborút akar kirobbantani Oroszország ellen, mert a nyugati gazdaság válsága azzal fenyeget, hogy a NATO anyagi támogatásai is elapadhatnak. A NATO ebben a helyzetben konfliktusok gerjesztésével próbálja megindokolni saját létezését, és a háborús gócokban a fegyverértékesítésekkel akarja magas profithoz juttatni a nyugati országokat, melyek a NATO működésének közvetlen anyagi támogatói.

Az Amerikai Egyesült Államok hadifelszerelései számára raktárbázisokat telepített Kelet-Európába, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában. Páncélosokat hoztak Európába, ezek egy része Németországba került, a többit szétosztják Lengyelország, Délkelet-Európa és a Baltikum között.
Kihelyezik a nehézfegyvereket, NATO-hadgyakorlatokat tartanak.

SZÉKESFEHÉRVÁR NATO-PARANCSNOKSÁG, MAGYARORSZÁG NATO LOGISZTIKAI TERÜLET 11 körzetre osztva, a törvényt 2008. áprilisában megszavazta a parlament területfejlesztési törvénybe bújtatva.
A 9. pont arról szól, hogy mi számít honvédelmi területnek. A honvédelmi terület kiemelt térség és megyei területrendezési tervben megállapított övezet, amely a Magyar Honvédség alapfeladatait rendeltetésszerű ellátásához szükséges objektumok elhelyezésére,
illetve tevékenységének végzésére szolgál.
a 37. § -ban olvasható: "Felhatalmazást kap a Kormány, hogy rendeletben állapítsa meg a kiemelt térségi és megyei övezetek területi érintettségével kapcsolatosan állásfoglalásra jogosult államigazgatási szervek körét."
16/C. § (1) A kiemelt fontosságú honvédelmi terület övezetét a kiemelt térségi és megyei területrendezési tervekben a tényleges kiterjedésének megfelelően kell lehatárolni.
Az (1) bekezdés kijelölt területeket a településszerkezeti tervben beépítésre szánt, vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület felhasználási egységbe kell sorolni!

Magyarország 1999. évi lefegyverzése az SZDSZ műve - a sorkatonaság fölszámolása a magyar adófizetők 100 milliárd forintjából

- a légvédelmi gyűrű lebontása,
- izraeli katonák Magyarországon,
- centrikus autópálya,- nem épült elkerülő vasúti és autópálya-hálózat, mint minden európai nagyvárosban (az M0-ás Ferihegy mellett halad el (!),- adott esetben azonnali kontroll
A honvédségi és a rendőri erők visszavonása a cigányoklakta területekről,- etnikai konfliktusok gyújtópontjai (Borsod, Heves, Nógrád, Szabolcs megyék)
-az állam lemondott ezekről a területekről, az ottani lakosságról, nincs gazdasági beruházás, erőit visszahúzta, a cél Judapest védelme
Magyarországnak nincs légvédelme, amikor berepült egy izraeli felderítőgép a légtérbe, a honvédség tudta meg utoljára.

LEGYENGÍTETT BÁBKORMÁNYOK, KIFOSZTOTT NEMZETGAZDASÁGOK

Elindult a kilépni szándékozó EU-tagországok elleni gazdasági offenzíva az államkötvények kivásárlásával. A tagállamok kötelesek a közösbe fizetni a kimentéshez, az államcsőd-közeli helyzetbe került országokat tehát a saját pénzükön vásárolják föl. Magyarul de facto az Európai Unió a tulajdonos, vagyis az Európai Unió államosította Magyarország egy-egy stratégiai ágazatát.
Ezt megtehetik valamennyi perifériaországgal, melynek lakossága ellenzi az EU-tagságot, hogy ezzel megakadályozzák a kilépést.
Erre a gazdasági offenzívára akarják felépíteni az Európai Egyesült Államokat.

NEMZETÁLLAMOK MEGSZÜNTETÉSE

A parlamentből eltüntették az ősi magyar zászlót. Izraeliek a pártok fő tanácsadói - és ez nem minősül nemzetbiztonsági kockázatnak.
Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Orbán Viktor - két tábor egy zászló alatt. Kormányok jönnek és mennek, ám a háttérország változatlan. Agytrösztök Amerikából és Izraelből.
Ron Werber, Dick Morris, Jeremy Rosner, Tal Silberstein, George E. Birnbaum és Arthur Finkelstein. Azt a szót, hogy "nemzet",- "náci"-vá degradálták és súlykolják a bűntudatot.

A három legfőbb közjogi méltóság egyetlen kollégiumi szobából kerül ki.
Az olvasatlanul aláírt mediterrán szerződés ellen (annektálás) -ami példátlanul kiszolgáltatja az országot - csak molinó-tiltakozás volt.
Magyarul: megszűnt a "Magyar Állam" azon joga, hogy iparát, mezőgazdaságát, szolgáltatási szektorát oltalmazza a karvalycégektől.
Az eddigi névleges köztársaságok egyike sem volt demokratikusan előkészítve, megalapozva.

2012-ben azért tiltották meg a népszavazást az Európai Unióból, a Valutalapból és a NATO-ból való kilépésről, mert ez ellenkezik a hatalmukat bebetonozó tákolmánnyal, amit "Alaptörvénynek" hívnak, ami semmiféle jogfolytonosságban nincs az ősi Magyar Alkotmánnyal.

Emlékeztető: Az első Orbán kormány 2001-ben módosította a jegybank- törvényt, amellyel lemondott a pénzkibocsájtás jogáról és a Magyar Nemzeti Bankot az Európai Központi Bank felügyelete alá helyezte.
2012: "Nem lesz népszavazás a kilépésről. Négy kezdeményezés Magyarország Európai Unióból, a NATO-ból és a Nemzetközi Valuta Alapból való kilépési, illetve kiválási szándékára irányult. Ezeket az OVB azért utasította el, mert a kezdeményezések Magyarország Alaptörvényében felsorolt tilalmakba ütköznének.

Bábkormányok, haveri körök, ellenzék és kormány egyben

A stratégiai pozíciók elfoglalása után jelenleg az ország módszeres kiüresítése zajlik.

IZRAEL EURÓPÁBAN, A CIONIZMUS TÉRHÓDÍTÁSA
Az iszlamizálódás miatt a zsidók veszélybe kerültek mindenhol, ahol nagy számban éltek.

MULTIKULTURALIZMUS
- az önfenntartó falusi közösségek szétrombolása
- a családmodell lerombolása, a homoszexualitás propagálása, single életmód,

IRÁNYÍTOTT GAZDASÁGI SZÁMŰZETÉS

Fiatalok millióinak nyugati országokba irányított gazdasági száműzetése
Az életkörülmények ellehetetlenítésével (megélhetés és előrelépés lehetetlensége, eladósítás, etnikai bűnözés elszabadítása és fedése) a keleti országok fiataljait külföldre kényszerítették, ahol szívesebben fogadják a demográfia európaiakkal való kiegyensúlyozását a más kontinensekről érkező bevándorlókkal szemben), az itt maradókat felőrli a rabszolgasors és tizedeli az elszabaduló erőszak.
Az ellenállást törvényileg letörik.
Gazdaságilag, közvetett erőszakkal, és főként lelki-szellemi megtöréssel őrlik fel a lakosságot. Ez a receptje működik a nemzetirtásának, amit az elmúlt közel negyed évszázad már megmutatott. Lassú vergődésre ítéltek minket.

A romák feltétel nélküli segélyezése a nemzetalapító lakosság terhére
Cigányokkal kezdték megszórni az integráció nevében a kiöregedő falvakat. És ezzel elkezdődött a terror, és az etnikai tisztogatás. A cigányok szocpolos házaikat megkapva már csak arra koncentráltak, hogy mit lehet ellopni a magyaroktól, bármi áron. Az iskolák elcigányosodtak, és mivel nem lehetett és manapság sem lehet szegregációt alkalmazni, a tanítás és tanulás lehetetlenné vált. A magyar gyerekek verése mindennapos lett. A cigányok kifosztották, megalázták és megalázzák őket. Segélyek, juttatások az egészségügy ellátja őket, nulla forint társadalombiztosítási befizetés mellett.
A közművek kintlévőségeinek a nagy részét ők okozzák. (Mi pedig fizetjük!) Lebontanak mindent, amit nem lehet mozdítani. Kiirtják az erdőinket, elpusztítják természeti értékeinket. Betörések, lopások, gyilkosságok (egyedül maradt idős magyarokat gyilkolnak), csalások ezrei évente.
A cigányság nem tud országot működtetni, egy másik nép szükséges ahhoz, hogy előteremtse a megélhetéséhez szükséges javakat,- a gazdatest.

Liberális törvények, kisebbségvédelmi előírások, közben bűntudat súlykolása a "rasszizmus" fogalmával, a "nemzet" szó "náci"-vá degradálása
"Valóságshow'"-k, valódi híreket nélkülöző híradások

Az ENSZ-egyezmények a népirtás egyik formájaként jelölik meg az etnikai arányok erőszakos megváltoztatását, illetve egy közösség természetes létfeltételeinek tudatos lerombolását, erőszakos átalakítását.
Az etnikai arányok megváltoztatását szigorúan tiltja a Helsinki Záróokmány.

A GLOBÁLIS ELIT

Európa kormányainak élén szabadkőműves, egy részük nyíltan cionista irányítók állnak.

-a könyvek igazolják a nagyvállalatok céljait,
-a politikusok segítségével az államok módosítják a törvényeket a vállalatok előnyére,
-a szervezett vallással az egyház és az állam biztosítja a "rendet".
Ezek a családok uralják a bankrendszert, az olaj- és gázipart, a szállítást, a bányászatot.
Egy ateista politikai csoport, ami a talmudista jogot követi.
90 %-uk kazár, askenáziak.
Kihasználják az országokat, hogy igazi uraikat szolgálják.
Egész kontinenseket irányítanak.
A Rothschildok könnyedén kinyújtják a kezüket Pétervárra, Londonba, Párizsba, Washingtonba, Bécsbe.
Ők tartják a béke vagy a háború kulcsait.
Európa királyai, Amerika elnökei.
Lord Jacob de Rothschild, His son Nathaniel, Baron John de Rothschild. Sir Evelyn de Rothschild, David Rockefeller, Nathan Warburg, Henry Kissinger. George Soros.Paul Volcker. Larry Summers, Lloyd Blankfein ,Ben Bernanke.

BEVÁNDORLÁS

A tömeges bevándorlás nem elkerülhetetlen történelmi folyamat, amint azt a média beállítja.
A harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen előidézett,több évtizedes, tudatos tervezés eredménye.
Richard Coudenhove-Kalergi az európai integráció egyik megindítója, főideológus, a háttérből működve, távol a nagyközönség fürkésző tekintetétől, sikeresen győzte meg Európa legfontosabb államfőit az európai integráció tervének végrehajtásáról, mivel személyes ismerőse volt a korabeli európai nemesek és jelentős politikusok mindegyikének és mivel megörökölte a nemesi származású, diplomata apjának politikai kapcsolatait.1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat, melynek célja egy “Új Világrend" létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges föderális államok.
“Praktischer Idealismus" - Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egyfajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye.
Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.
Kalergi első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén.
Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját.
Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa- díjat azoknak az európaiknak, akik élvonalában álltak ennek a bűnös tervnek a végrehajtásában. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy.(utóbbit egy Bilderberg-vacsorán választották meg az Európai Bizottság elnökévé)

Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint - címe: “Immigration replacement: A solution to declining and aging population" - Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.
Könnyű belátni, hogy a “demográfiai válságot" bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének a szankcionálásával könnyedén meg lehetne oldani
Nyilvánvaló, hogy az Európán kívüli génállomány beáramlása tönkreteszi népeink genetikai örökségét, a bevándorlásnak hála egyszer megszűnünk létezni, mint egyedi faji és etnikai csoport.
A különböző deszegregációs, multikulturalista és “rasszizmus"- ellenes intézkedések egyedüli célja az, hogy eltorzítsák népünket, hogy olyan ember alatti emberekké váljunk, akiknek nincs nemzeti identitásuk, saját kultúrájuk és történelmük.
G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője mesterien elsajátította a Kalergi-terv doktrínáját, ez teljesen egyértelmű a hangoztatott álláspontja alapján:
“Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a - rasszok közötti - vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani.
Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal.

A fősodratú média a félretájékoztatás és a bevándorláspárti ál-humanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és származásuk megtagadására kényszeríteni.
A dolgozók millióit megnyomorító globális kapitalizmus tányérnyalói szakadatlanul arról akarnak minket győzködni, hogy identitásunk megtagadása egy “nemes", haladó és humanitárius cselekedet, hogy az ún. “rasszizmus" bűn és elítélendő.
Mindezt azért teszik, mert mindannyiunkból vak, atomizált fogyasztókat akarnak nevelni, akik nem rontják nekik a “bizniszt".

Az EU első elnöke Herman Van Rompuy,aki mindenét (beleértve a belga miniszterelnöki széket is) az Európát és a világot behálózó oligarcháknak köszönheti. A posztra megválasztás nem az európai választók jóvoltából történt, hanem egy vacsorán Brüsszelben az állam-, és kormányfők jóvoltából.

Apropo Lisszabon.

A Fidesz és a Lisszaboni szerződés- 2007.

"A Lisszaboni Szerződést MINDEN PARLAMENTI PÁRT (MSZP, Fidesz, MDF, SZDSZ) 2007. december 17-en 325 igen szavazattal, 5 nem ellenében és 14 tartózkodás mellett fogadta el. A magyar országgyűlés volt az első az EU-s tagállamok közül, amelyik elfogadta és aláírta ezt a Szerződést.

Magyarország elvesztésének 12 EU-stációja, amely a szerződésben foglaltatik:

1. Minden magyar érték (benne a termőföld) elvesztése

2. A nemzeti termékek védelmének elvesztése

3. Pénzügyi függetlenség elvesztése

4. Kereskedelmi függetlenség elvesztése

5. Vám elvesztése

6. Az önálló adópolitika elvesztése

7. Külügy és hadügy elvesztése

8. Önálló jogalkotás elvesztése

9. Közigazgatás elvesztése

10. Belbiztonság elvesztése

11. Igazságszolgáltatás elvesztése

12. Magyarország kinyitása minden idegen előtt és bezárása az Unión kívülre szakadt minden magyar előtt.

A Lisszaboni Szerződéses aláírásának körülményei:

2007. december 17-en minden demokratikus legitimáció és a társadalmi konszenzus nélkül, sztrájkok miatti figyelemelterelő körülmények közt, sőt a közvélemény előzetes értesítése, népszavazás és parlamenti vita nélkül gyorsan, titokban a színfalak mögött a jelenlegi diktatórikus EU-vezetés első szolgai csatlósaiként, szégyenletes módon, mintegy parlamenti puccs keretei közt, ratifikálták ezt a nemzettipró szerződést.

2007. márciusában, a Lisszaboni Szerződést Dr. Halász József lefordíttatta magyar nyelvre és megküldte a parlamenti képviselők számára - vagyis nem igaz, hogy nem tudták, mit szavaznak meg a FIDESZ-es képviselők 2009. december 17-én, mert csak a hitelesített fordítás kapták meg késve.
Valójában pontosan tudták, hogy mit szavaztak meg!
Azt a Lisszaboni Szerződést, amelyik felülírja a Nemzeti Alkotmányokat, és teljesen kiszolgáltatottá teszi a Magyarország lakosságát a tőkeerős nyugat számára!

Jog.

"Magyarországon a jogszolgáltatás alapját a Lisszaboni Szerződés iránymutatásai és irányelvei határozzák meg. Ennek alapján a ,,közös érdeknek" nevezett
nemzetek feletti érdek képviselete az elsődleges Magyarországon is (ezt a Lisszaboni Szerződés több cikke bizonyítja), értelemegyértelműsítő a ,,jogszolgáltatás" kifejezés használata az ,,igazságszolgáltatás" szó használata helyett.
Mivel a nemzetek feletti érdekek védettek (a nemzeti érdekekkel szemben is), gyakorlatilag mindenki ellen indítható eljárás hazaárulás, kémkedés az Európai Unió intézményei ellen paragrafusok alapján, aki fellép a nemzeti érdekek védelmében.
A Lisszaboni Szerződés (II. rész - Működési szabályzat 88. cikke) szerint akár az Europol is ,,támogathatja és erősítheti" a magyar
jogszolgáltatókat, a Btk.3. §-ában meghatározott területi és személy hatály tág értelmezésével (magyar- és uniós polgár azonossága, feltéve, hogy a meghatározott cselekmények bizonyíthatóak lesznek. A bizonyítási eljárás során a fogalomértelmezések (akár az Alaptörvény esetében is)
alapja a ,,közös érdek" (nemzetek feletti érdekérvényesítés) védelme, a bizonyítás sem okoz nehézséget a jogszolgáltatásnak.
Ez jelenti az EU-ban a jogállamiságot."
(Halász J.)

PARLAMENTI SZAVAZÁS
- A MAGYAR HAZA ÉS NEMZETI VAGYON VÉDELMÉRE FÖLESKÜDÖTT,
A VISSZAHÍVHATÓSÁGOT ALÁ NEM ÍRÓ KÉPVISELŐK SZAVAZÁSA,

2011. április/VIDEO:

A PARLAMENTI KÉPVISELŐK "NEM"-MEL SZAVAZTAK A MAGYAR FÖLD VÉDELMÉRE!

https://www.youtube.com/watch?v=pkd2VA6heEg

2011. júniusára második Trianon.
A magyar termőföldek több, mint harmada, a nyugati országrészben, több, mint fele, Vas megyében 90 %-a került külföldiek tulajdonába.
Tőkeerős magánemberek, vállalkozók, bankok, sok esetben spekulációs céllal felvásárolták Nyugat-Magyarországot ügyvédi irodák asszisztálásával.

2012. július.
" A termőföldekre kiírt pályázatokat mind Fidesz-közeli személyek nyerték (a helyi gazdákkal szemben) és a fideszes strómanok az eladásra meghirdetett földeket is országosan felvásárolták. Ezek a földek mind az üzlet részévé váltak, Csányi birodalma több millió hektár földet kapott meg cserébe a kormány pénzeléséért.
Ez már túlmutat azon, hogy a kormány pénzszűkében van. Egyetlen ember kezében van Magyarország termőföldjeinek több mint fele, és ez az ember nem nagybirtokost akar játszani, hanem el fogja adni a földeket jókora haszonnal. Nem kell sokat töprengeni azon, hogy kinek fogja egyben eladni a magyar termőföldek nagy részét - Áder nemrég jött haza
Izraelből és bejelentette, hogy az izraeliek érdekeltek a magyar
mezőgazdaságban és vízgazdálkodásban, a kormány a közeljövőben ezen a téren ,,együttműködik" Izraellel."

2014. május:
Átláthatatlanok a termőföldek eladását és bérlését szabályozó rendelkezések - állapították meg a földművelő szervezetek képviselői.
A jelenlegi szabályozás szerint csak azok vehetnek,
illetve bérelhetnek földet, akik regisztrálnak mint földművelők, vagy mezőgazdasági termelőszervezet.
A Vidékfejlesztési Minisztérium nyilatkozata alapján legalább 300 000 regisztrációnak kellett volna történnie, ezzel szemben összesen 5620 regisztráció történt, - ebből 31 cég.
Az adatok szerint a hazai földművelők eltűntek a hazai
földpiacról,- a Fidesz-tagok földvásárlása pedig növekszik.
A termőföldpiac gyakorlatilag összeomlott, mivel a számbavehető
személyek saját magukat zárják ki a vételi és bérleti lehetőségek alól, - így hiába is lenne eladó föld, nincs kinek eladni azt.
A kormányközeli 5600 személy jóval áron alul jut területekhez.
Ahol kihalás, betegség, cégmegszűnés miatti vagy megműveletlen földterület van, azt senki nem veheti meg vagy bérelheti ki.
Eddig a föld vásárlása és bérlése alanyi jogon járt minden magyar
állampolgárnak. Most már csak azoknak jár, akik a Fidesz bonyolult szabályozási rendszerében valahogy el tudnak igazodni.

2014.
Hét és fél ezer hektárnyi földet, több mint 260, egykor gyakorlatozásra, lőtérnek vagy egyéb honvédelmi célra használt rétet, legelőt és erdős-fás területet adnak át a Nemzeti Földalapkezelő Szervezetnek a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezeléséből.
Az átadás országszerte 99 települést és 262 ingatlant érint.
A területeket eddig erdőgazdálkodás, kaszáló vagy állattartási célokra hasznosították bérleti szerződéses formában.
Korábban sertéstelepeket is tartottak a honvédségi állomány ellátására,-de a honvédség megszüntetésével azok is megszűntek.
A közvagyon most a Nemzeti földalapról szóló törvény értelmében a tulajdonosi jogokat gyakorló Nemzeti Földalapkezelő Szervezethez kerül.

2014.

Jelenleg Lázár János felel az agrár- és vidékfejlesztésért.
Lázár, aki összehangolja a kormányzati tevékenységet, megszervezi a közigazgatást, felügyeli a helyi önkormányzatokat, felel az európai
uniós források felhasználásáért, a kutatás fejlesztéséért a közbeszerzésekért, az építésügyért, a kulturális örökség védelméért, a településrendezésért, irányítja a polgári hírszerzést koordinálja a tudománypoltikát (?)
a kormányzati társadalmi kapcsolatok összehangolásáért. A
villamosenergia-, a földgáz- és a távhő-közszolgáltatásokat egy
társaságcsoportba akarja szervezni a kormány a holding alapú közszolgáltatási rendszer részeként - az erről szóló kormányhatározat a
2014. augusztus 27. "Magyar Közlönyben" jelent meg.
Az egységes közműszolgáltató társaságcsoport, valamint a központi adatfeldolgozó társaság feletti tulajdonosi jogokat és a
közszolgáltatásokkal kapcsolatos általános szabályozási jogkört a
Miniszterelnökséget vezető miniszter látja el.
Vagyis: Lázár János.
Akinek tanácsot Zoltai Gusztáv havi egymillióért. Zoltai, aki 1956-ban a karhatalom oldalán teljesített katonai szolgálatot, és kommunista munkásőrként is funkcionált pályafutása során; emellett természetesen izraeli-magyar kettős állampolgár és bevallottan cionista nézeteket vall.
Zoltai Gusztáv izraeli-magyar állampolgár és ez nem minősül nemzetbiztonsági kockázatnak.
Lázár válthatja Orbánt.
A kormányzati struktúra átalakítása után 2017-ben Lázár lenne a miniszterelnök, mert Orbán államfőként folytatná, miután 2017-ben lejár Áder János mandátuma.

GLOBALIZMUS, VILÁGKORMÁNY

Kofi Annan, ENSZ főtitkár egy jelentéstani bűvészmutatványt és hamis garanciát alkalmazott az ENSZ New Yorki Millennium Csúcsán 2000-ben:

,,Mi a Népek: Avagy az ENSZ szerepe a XXI. században" című jelentésében, Annan ,,a globális kormányzás új formáinak, a globális gondnokság új moráljának" kialakítását, valamint ,,új szabványok és globális szabályok bevezetését szorgalmazta, az ENSZ-szel a globális törvényhozó szerepében.
1999. február 26-án, Sir Shridath Ramphal, a Globális Kormányzás Bizottság társelnöke, a Bizottság Barcelonai gyűlésén:
"Arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy amikor ,,kormányzásról" és ,,demokráciáról" beszélünk, tovább kell látnunk az országokon belüli kormányzásnál és a nemzeteken belüli demokráciánál. A Globális Kormányzás és a Globális Nemzet felé kell tekintetnünk.
A Globális Nemzet, nagy ,,N-nel", nem egyéb, mint egy világállam vagy világkormány.
Ahogy a nemzetállamok százada véget ér, a népek korábbi kormányainál sokkal magasabb szinten szerveződnek újjá ..."

Denis Healey a következőképpen jellemezte a Bilderberg Csoport tagjait: ,,Habár túlzás lenne azt mondani, hogy mi a világkormány megalakításáért küzdünk, de mégsem lenne teljesen alaptalan állítás. Mi, a Bilderberg Csoportban úgy éreztük, hogy nem folytathatjuk a végtelenségig az egymással való harcot a semmiért, emberek halálát okozva és milliókat téve hajléktalanná. Ezért úgy éreztük, hogy egy egységes, az egész világot magába foglaló közösség kialakítása jó dolog lenne."
,,A Bilderberg összehozza a politikusokat, nagyiparosokat, bankárokat és az újságírókat.
Komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy összehozzuk a felemelkedőben lévő fiatal politikusokat a bankárokkal és iparmágnásokkal, akik képesek bölcs tanácsokkal ellátni őket. Ez növeli annak esélyét, hogy értelmes globális irányelveket hozzunk létre."

David Rockefeller, a Bilderberg konklávé veterán tagja, még ennél is egyértelműbben foglalkozott a csoport 1991-es gyűlésén mondott beszédében:
,,Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Times-nak, a Time Magazinnak, kitűnő kiadványaiknak és igazgatóiknak, akik részt vettek üléseinken és közel negyven éven át betartották ígéretüket, hogy a hallottakat bizalmasan kezelik. Lehetetlen lett volna megvalósítani világméretű tervünket, ha azokban az években a nyilvánossággal is meg kell küzdenünk. Ma azonban a világ sokkal kifinomultabb és készen áll arra, hogy a világkormány felé meneteljen. Az intellektuális elit és a központi banki vezetők nemzetek felett álló szuverenitása mindenképpen jobb, mint az elmúlt századok során gyakorolt nemzeti önirányítás." (titkosszolgálati jelentésekből, HduB Report folyóirat 1991. szeptember, majd a "The New American"-ban.)

BEÖZÖNLÉS

Az ENSZ szerint a többség háborúk, fegyveres konfliktusok és üldöztetés elől menekül.
Magyarország nem létező határán át naponta többezren érkeznek a Balkánról.
Az Európai Unió döntése értelmében a menekülteket "elosztják" az unió tagállamaiba.
Februárban az "Iszlám Államnak" nevezett terrorszervezet káosszal és menekültözönnel fenyegette meg Európát a Földközi-tenger térségében, valamint azzal, hogy dzsihádista harcosokat küld a kontinensre.
Irakban, Líbiában és Szíriában az USA parancsára a NATO számolta fel az államszervezeteket.
Az "Iszlám kalifátus" egy precedens nélküli exodust teremtett, - ahogy azt az olasz külügyminiszter előre jelezte.
A kopt keresztényeket kivégző dzsihádisták pedig azt üzenték:
"Rómától délre vagyunk már!"
Lehallgatott telefonbeszélgetések szerint a menekült-tömegeket pszichológiai fegyverként alkalmazzák.
Zsoldosaik elfoglalják az európai célpontokat, terrorista fenyegetettséget teremtve a kontinensen.
A cél az, hogy a harmadik - hamarosan közeledő - fázisban az etnikai lázongásokban, támadásokban térdrekényszerített Európa maga kérje intézkedések bevezetését.
Az eltartásra szánt, munkavégzésre képtelen menekültek óriási gazdasági terhet jelentenek a kontinensnek.
A humanitárius katasztrófát akarja kihasználni az "Iszlám Államnak" nevezett terrorszervezet az uralom megszerzésére.
A háttérhatalom korlátlan anyagi forrásokkal rendelkezik, a bábok kulcspozícióban ülnek.

PSZICHOLÓGIAI ÉS GAZDASÁGI HADVISELÉS EURÓPA ELLEN

MAGYARORSZÁG

Szíriai, eritreai, afgán, szomáliai, nigériai, iraki, szudáni, líbiai tömegek, menekültek milliói özönlenek Európába.
Őrizetlen határ, biztos bejutás a schengeni övezetbe, szállás, ellátás, napi háromszori étkezés vallási előírások szerint, panasz lehetősége a jogvédőknél. Ha arabos külsejű, tanulja meg, hogy Afganisztánban nincs vasúti közlekedés és a folyót is Kabulnak hívják. Ha Ön afrikai külsejű, magolja be: Libériából jött, Monroviában a tengerparton van a belváros, vasútállomás pedig nincsen. Ebből tudni fogják, hogy Ön nem hazudik, nem bűnöző. Már meg is kapta a magyar okmányait.
Betegséget hordoz? A regisztráció során csak a testsúlyát ellenőrzik, ha később bejelenti, hogy beteg, magyar orvosok vizsgálják-gyógyítják, mindezt két éven keresztül ingyen! A csomag értéke 165.000,- Ft (súlyosabb betegség esetén ennek a többszöröse is lehet!)
Választójog! Szavazhat polgármesterre, önkormányzati képviselőre, kezdeményezhet helyi népszavazást! Unja a helyi parasztokat? Szavazzon menekült polgármester-jelöltre! Sok a gond a befogadókkal? Kezdeményezzen népszavazást, hátha bezárják őket!
Megvannak a magyar papírjai? Honfitársai között élhet 2 x hat hónapon keresztül! (további hosszabbításra van lehetőség, de ez nem az alapcsomag része.*) Ez idő alatt napi 3x étkezés (ld. fentebb), szállás 2-3 ágyas szobákban, fűtés-világítás-folyó víz, tisztálkodószerek és ruházat, mindez ingyen. Költőpénz és utazási kedvezmények! A csomag összértéke havi 150.000 forint (=500 euró), így egy év alatt ön 6.000 eurót takarít meg. Ennyit az embercsempészeknek sem fizetett, ugye?
Nem tud írni-olvasni? Csak hozzon számlát egy magyar iskolából és már meg is kapja az ellenértékét! Kevés? Kérvényezzen beiskolázási segélyt a könyvekre, tanszerekre, ruházatra! Bónusz csomag szorgalmasaknak: ingyenes nyelvtanfolyam (520óra) a középfokú nyelvvizsgáig! A bónusz-csomag értéke fél millió forint!
Lejárt az egy év a szállodában? 4x hat hónapos lakhatási támogatás várja! Hazamenne? Vagy máshová? A repülőjegyét is fizetjük! (Reméljük, hamarosan újra vendégül láthatjuk! Ehhez csak másik nevet kell mondania a recepción.)
Itt maradna? Kamatmentes kölcsönnel várjuk, hogy lakást-házat vásároljon szerettei körében! Munkaviszony csak az őslakosoknak kell ehhez, akiket ki is lakoltatnak, ha nem törlesztenek. Ha Ön szerettei körében választ lakást, úgyis olcsóbban jut hozzá, mert a befogadók menekülnek a környékről, Önt kilakoltatni meg úgysem merik, erről jogvédőink gondoskodnak.

MAGÁNVÁLLALATOK NEMZETÁLLAMOK HELYETT
A KORMÁNYOK HELYÉRE KERÜLNEK AZ ÓRIÁSCÉGEK
A TÖRVÉNYESÍTETT ZSAROLÁS KÍSÉRLETE

Az Egyesült Államok rá akar kényszeríteni Európára egy egyezményt, aminek a lényege az, hogy az üzlet mindenek felett áll.
Amennyiben ratifikálják a megállapodást, akkor a politikai közösségnek nincs joguk olyan döntéseket hozni, amelyek kockáztatnák az üzletemberek (micsoda hülye szó ez!-vajon kiket nevezünk annak?)
nyereségét.
Tehát sem az egészségvédelem, sem a munkahelyvédelem, sem a természetvédelem mellett nem léphetnek fel.
Amennyiben kutatások bizonyítják, hogy az élelmiszerek vagy növényvédőszerek egészségre ártalmas összetevőket tartalmaznak és megpróbálják betiltani, akkor az a vállalkozó ("üzletember"), akinek ez veszteséget jelent beperelheti az államot egy "független kereskedelmi bíróságnál",- ez utóbbi pedig a Transzatlanti Befektetési és Kereskedelmi Egyezményre hivatkozik és megbünteti az államot, oly módon, hogy kényszeríti a termék kereskedelembe hozatalára, ráadásul még súlyos pénzbüntetésre is,- a dollármilliókat az adófizetőknek kell kifizetniük az óriásvállalatoknak!
Az egységes szabályozás azt jelenti, hogy ha egy országban engedélyeztek egy eljárást, akkor azt más országoknak már nincs joguk vizsgálni és az adott terméket, vagy eljárást kereskedelmi forgalomba kell engedi, az aláíró országoknak pedig automatikusan mindig ahhoz az országhoz kell alkalmazkodniuk, ahol a leggyengébb a szabályozás.
Az aláírt megállapodások akkor is érvényben maradnak, - ha a kormányzati szándék időközben megváltozik!
Így bekerülhet - ahogy már be is került - Magyarországra a GMO és a rákkeltő anyagok.
A cégek igyekeznek elérni, hogy a termékeken ne legyen kötelező jelölni, hogy az adott fogyasztási cikk génmódosított összetevőket tartalmaz.
Ha a multicégek kénye-kedve szerint zárul a Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Partnerség (TTIP) fedőnevű tárgyalássorozat, akkor tele lesznek az európai szupermarketek is hormonokkal etetett amerikai állatok húsával, klórban fertőtlenített csirkemellel vagy klónozott állatoktól származó hús- és tejkészítményekkel.
Az egyezmény értelmében rákényszeríthetik Romániára a verespataki cianidos-technológiával kinyert aranybányászatot is.
Az üzleti intézkedések az egészségügyi és gyógyszerárakról, az internetszabadságról és a fogyasztók védelméről, az energiaszolgáltatókról és a kulturális szolgáltatásokról, a szabványokról és a szerzői jogokról, a földhasználatról és a természeti erőforrásokról, a működési engedélyekről, a bevándorlásról, a közbeszerzésekről, a szakmai továbbképzésről, a magánélet védelméről és sok más témáról szólnak! Az egyezmény aláírása után a választott önkormányzati képviselőknek nem maradna más feladata, mint megállapodni a nagyvállalatok helyi megbízottaival a végrehajtás módozataiban.

1995 -és 1997 között már volt egy ilyen hatalomátvételi kísérlet.
Akkor is az volt a cél, hogy a magánvállaltok egyenlő státusba kerüljenek a nemzetállamokkal.
A Multilaterális Befektetési Megállapodás tárgyalásai húsz évvel ezelőtt zátonyra futottak a nyilvánosság ereje és a parlamenti képviselők ellenállása miatt.
Most újra ez a tét!

A TTIP-TAFTA az európai klónja az USA és tizenkét ázsiai ország között épp elfogadás előtt álló Csendes-óceáni Partnerség (TPP[4]) egyezménynek.
A két egyezmény (TTIP-TAFTA és TPP) valódi gazdasági birodalmat hozna létre, amely közvetlen határain túl is képes lenne kikényszeríteni az egyezmények alkalmazását.

Az Obama-kormány teljesen sajátjának fogadta el az óriásvállalatok által diktált tervet.
Az USA és Európa közötti tárgyalások zárt ajtók mögött folynak!
Az amerikai tárgyalódelegáció mellett dolgozik több mint hatszáz nagyvállalati hivatalos lobbista, akik korlátlanul hozzáférnek az előkészítő dokumentumokhoz és az amerikai kormányt képviselő döntéshozókhoz.
Ugyanakkor a közvéleményt és az újságírókat szigorúan kizárták, a tervezetek nem kerülhetnek nyilvánosságra, amíg a végleges egyezséget alá nem írják - amikor azonban már késő változtatni rajta.
Az EU elvesztette a GMO engedélyeztetési eljárás tárgyában indult pert és több százmillió eurót fizetett a mesterséges növekedési hormonnal kezelt húsok betiltása miatt kiszabott WTO-szankcióként.

Ráadásul az aláírást követően az egyezményt csak valamennyi aláíró ország jóváhagyásával lehetne megváltoztatni. Ez gyakorlatilag bebetonozná a vállalatoknak nyújtott előnyöket és ellehetetlenítené a demokrácia normális eszközeit: a választásokban megjelenő felelősségre vonást, a nem-vállalati érdekek képviseletét, illetve a tüntetések jelentőségét.

A multinacionális vállalatoknak joguk lehetne megtámadni a nemzeti szabályozásokat egy extrajudiciális eljárás keretében.
Ezeken a speciális bíróságokon három gazdasági jogász - a Világbank és az ENSZ szabályai alapján - korlátlan adófizetői kártérítést rendelhet el, ha szerintük a nemzetállami intézkedések és kormányzati lépések veszélyeztetik a vállalkozások ,,várható profitját".
Ezáltal az óriásvállalatok képesek megakadályozni egy ország fogyasztó- és a környezetvédelmi, egészségügyi és egy sor más, önállóan kialakított szociális vagy gazdasági elképzeléseit.

Így már több mint 400 millió dollár megfizetésére kényszerítették az adófizetőket vegyszerek betiltása, földhasználati és engedélyezési szabályozások, vízgazdálkodás és fakitermelési irányelvek, valamint egyéb ügyekért. Csak az USA egyezményei miatt több mint 14 milliárd dollár sorsa van függőben a páciensek jogai, a szennyezések felszámolása, a klíma- és energiapolitika, a termőföld tulajdona, a vízfelhasználás vagy a fakitermelés és más ügyekben, a vállalatok által indított perekben.

(források: magyardiplo, hídfőnet, jövőnkinfo, hungarianrealnews, pi-klub, identitásblog valamint régebbi cikkekből, elmentett vagy megírt híreimből válogatások és saját gondolatok)
...... ........... ........... .......

A Szerb-Macedón határnál már közel 2 millió migráns van.
Mind Európa felé halad. A helyzet kezelhetetlen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tudománypoltikát, bevándorláspárti, nemzetbiztonsági, vidékfejlesztési, megváltoztatását, környezetvédelmi, közszolgáltatási, kisebbségvédelmi, kirendeltségének, felrobbantásával, fenyegetettséget, önkormányzatokat, felhasználásáért, területrendezési, nemzetállamokkal, családtámogatási, kormányhatározat, kintlévőségeinek, kiszolgáltatottá, termelőszervezet, hadgyakorlatokat, lengyelországban, asszisztálásával, közműszolgáltató, nemzetgazdaságok, tárgyalássorozat, természetvédelem, engedélyeztetési, titkosszolgálati, létfeltételeinek, aranybányászatot, nehézfegyvereket, munkahelyvédelem, rendeltetésszerű, bűvészmutatványt, gyógyszerárakról, nemzetek lezüllesztése, nemzeteket tönkretették, utolsó stádiumban, kulisszák mögött, világfelforgató erők, tudattalanban játszódnak, mozgatóerők közvetett, ikertornyok felrobbantásával, nemzetközi terrorizmus, nagyvállalatoknak kívánságára, hamis információknak, muszlimok ellen, amerikai külügyminiszter, hatalomból Szaddam, amerikai hadsereg, orosz befolyási, TÖRTÉNT VELÜNK, HOSSZÚTÁVÚ STRATÉGIAI LÉPÉSEK VOLTAK, OKKULT HÁBORÚK, RABLÓHADJÁRATAI VILÁGBAN- EURÓPA GAZDASÁGI, KATONAI LEIGÁZÁSA, Egyesült Államok, Amerikai Egyesült Államokat, George, Szaddam Husszein, Amerika Oroszország, Zbigniew Brzezinski, Amint Brzezinski, Soros György, MAGYARORSZÁG NATO-LOGISZTIKAI TERÜLET, MAGYARORSZÁG KATONAI SEBEZHETŐSÉGE, TELJES KÜLFÖLDI KONTROLL, Amerikai Egyesült Államok, SZÉKESFEHÉRVÁR NATO-PARANCSNOKSÁG, MAGYARORSZÁG NATO LOGISZTIKAI TERÜLET, Magyar Honvédség, M0-ás Ferihegy, LEGYENGÍTETT BÁBKORMÁNYOK, KIFOSZTOTT NEMZETGAZDASÁGOK, Európai Unió, Európai Egyesült Államokat, NEMZETÁLLAMOK MEGSZÜNTETÉSE, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Orbán Viktor, Agytrösztök Amerikából, Dick Morris, Jeremy Rosner, Arthur Finkelstein, Magyar Állam, Európai Unióból, Magyar Alkotmánnyal, Magyar Nemzeti Bankot, Európai Központi Bank, Magyarország Európai Unióból, Nemzetközi Valuta Alapból, Magyarország Alaptörvényében, IZRAEL EURÓPÁBAN, CIONIZMUS TÉRHÓDÍTÁSA, IRÁNYÍTOTT GAZDASÁGI SZÁMŰZETÉS, Helsinki Záróokmány, GLOBÁLIS ELIT, Lord Jacob, Baron John, David Rockefeller, Nathan Warburg, Henry Kissinger, George Soros, Paul Volcker, Larry Summers, Lloyd Blankfein, Richard Coudenhove-Kalergi, Pán-Európai Mozgalmat, Praktischer Idealismus”, Richard Kalergi, Coudenhove-Kalergi Európa-, Angela Merkel, Európai Bizottság, ENSZ New York-i, Brock Chisholm, Egészségügyi Világszervezet, Herman Van Rompuy, Apropo Lisszabon, Lisszaboni Szerződést MINDEN PARLAMENTI PÁRT, Lisszaboni Szerződéses, Lisszaboni Szerződést Dr, Halász József, Lisszaboni Szerződést, Nemzeti Alkotmányokat, Lisszaboni Szerződés, Halász, PARLAMENTI SZAVAZÁS, MAGYAR HAZA ÉS NEMZETI VAGYON VÉDELMÉRE FÖLESKÜDÖTT, VISSZAHÍVHATÓSÁGOT ALÁ NEM ÍRÓ KÉPVISELŐK SZAVAZÁSA, PARLAMENTI KÉPVISELŐK, SZAVAZTAK MAGYAR FÖLD VÉDELMÉRE, Vidékfejlesztési Minisztérium, Nemzeti Földalapkezelő Szervezetnek, Honvédelmi Minisztérium, Nemzeti Földalapkezelő Szervezethez, Jelenleg Lázár János, Magyar Közlönyben, Lázár János, Zoltai Gusztáv, Áder János, Kofi Annan, ENSZ New Yorki Millennium Csúcsán, Shridath Ramphal, Globális Kormányzás Bizottság, Bizottság Barcelonai, Globális Kormányzás, Globális Nemzet, Denis Healey, Bilderberg Csoport, Bilderberg Csoportban, Washington Postnak, York Times-nak, Time Magazinnak, HduB Report, Iszlám Államnak, PSZICHOLÓGIAI ÉS GAZDASÁGI HADVISELÉS EURÓPA ELLEN, MAGÁNVÁLLALATOK NEMZETÁLLAMOK HELYETT, KORMÁNYOK HELYÉRE KERÜLNEK AZ ÓRIÁSCÉGEK, TÖRVÉNYESÍTETT ZSAROLÁS KÍSÉRLETE, Transzatlanti Befektetési, Kereskedelmi Egyezményre, Transzatlanti Kereskedelmi, Befektetési Partnerség, Multilaterális Befektetési Megállapodás, Csendes-óceáni Partnerség, Mind Európa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
"Ez egy csoda"  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Zilahy Lajos gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Otthon  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  József Attila – Keresek ...  Vito Giaquinto gondolata  Egy tavasz  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Pitypang szökőkút  Paul David Tripp Április 14  Esterházy Péterre emlékezünk  Zilahy Lajos mondta  Önmaga ellenére  Anyámról való emlékek  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Isten hűségének mértéke  Sorsunk miatt...  különleges  Andrássy Réka - A bolond Böske  képre írva  Segíts neki dicsérni Téged  Szép estét  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Egy párkányon  A felvilágosodás...  Reményik Sándor: Pierrot &...  40 felett  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Egyszerű  Facebookon kaptam  különleges  Kertem  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Jázmin  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Töröld le  Hamvas Béla  Horváth Szilvia tollából  Otthon  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  A Magyar Költészet napja alkal...  A hagyma antibakteriális hatás...  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Otthon  József Attila - Kopogtatás nél...  képre írva 
Bejegyzés Címkék
nemzetek lezüllesztése, nemzeteket tönkretették, utolsó stádiumban, kulisszák mögött, világfelforgató erők, tudattalanban játszódnak, mozgatóerők közvetett, ikertornyok felrobbantásával, nemzetközi terrorizmus, nagyvállalatoknak kívánságára, hamis információknak, muszlimok ellen, amerikai külügyminiszter, hatalomból Szaddam, amerikai hadsereg, orosz befolyási, elnökjelölt Obamát, kampányát Soros, baloldal több, cseh alezredes, szervezett bűnözői, észak-atlanti szövetséget, nyugati gazdaság, helyzetben konfliktusok, háborús gócokban, nyugati országokat, része Németországba, többit szétosztják, törvényt 2008, honvédelmi terület, kiemelt térségi, kiemelt fontosságú, tényleges kiterjedésének, sorkatonaság fölszámolása, magyar adófizetők, légvédelmi gyűrű, rendőri erők, cigányoklakta területekről, ottani lakosságról, izraeli felderítőgép, honvédség tudta, kilépni szándékozó, államkötvények kivásárlásával, tagállamok kötelesek, közösbe fizetni, államcsőd-közeli helyzetbe, saját pénzükön, gazdasági offenzívára, parlamentből eltüntették, zászló alatt, háttérország változatlan, három legfőbb, olvasatlanul aláírt, eddigi névleges, hatalmukat bebetonozó, első Orbán, jegybank- törvényt, pénzkibocsájtás jogáról, kezdeményezések Magyarország, stratégiai pozíciók, ország módszeres, iszlamizálódás miatt, zsidók veszélybe, önfenntartó falusi, családmodell lerombolása, homoszexualitás propagálása, keleti országok, demográfia európaiakkal, elszabaduló erőszak, ellenállást törvényileg, receptje működik, elmúlt közel, romák feltétel, nemzetalapító lakosság, integráció nevében, kiöregedő falvakat, etnikai tisztogatás, cigányok szocpolos, iskolák elcigányosodtak, magyar gyerekek, cigányok kifosztották, egészségügy ellátja, közművek kintlévőségeinek, nagy részét, megélhetéséhez szükséges, népirtás egyik, etnikai arányok, közösség természetes, részük nyíltan, nagyvállalatok céljait, államok módosítják, vállalatok előnyére, állam biztosítja, családok uralják, ateista politikai, talmudista jogot, kezüket Pétervárra, béke vagy, háború kulcsait, tömeges bevándorlás, média beállítja, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 709
  • e Hét: 2631
  • e Hónap: 6376
  • e Év: 159872
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.