Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyugdíjrendszer
  2013-09-28 02:15:45, szombat
 
   
  05-Magyarok újrahonosítási programja


IV. NYUGDÍJRENDSZER

A nyugdíjrendszer átalakítása a legnehezebb feladat a mai magyarság számára.
Mert, még soha nem volt az öregségi nyugellátásra jogosultabb időskorú nemzedéke a hazának, mint most! És, mit hoz a sors?

Éppen tőlük akarja megvonni - még a lehetőségét is az öregkor méltósággal való megéléséhez szükséges - anyagi javak elvonásával a politikai hatalom!
Pont tőlük, akiknek köszönhette, hogy a függetlenített egypárti diktatúra megvalósítói ott terpeszkedhessenek a vállalataik élén, élvezve minden előnyét a hatalmi gyakorlásuk során. Amikor már elkerülhetetlen lett a hatalom átadása 1990-ben, még akkor sem vallották be, hogy valójában erre azért volt szükség, mert olymértékben élték fel önző-parazita módon a dolgozók által megtermelt anyagi javakat, hogy be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét!

A régi-új hatalmi elit ezen dolgozók feje fölött megkötötte azt a bizonyos paktumot, melynek köszönhetően a teljes ,,tudatlanság"*, vagy ,,félismeretek"* birtokában ,,választhatott" vagy az egypárti diktatúra képviselő jelöltjei, vagy az újnak látszó többpárti jelölt között. Nyílván a többpártit választotta, mert azt hitte - és joggal - hogy majd az ő személyes, magánérdekeit fogja végre valaki képviselni! Sajnos, ezeket a képviselőket csak a pártjaik neve különböztette meg egymástól, valamint az a fajta retorika, amivel a hazugságaikat megfogalmazták.

Ebből elég volt egyszer, s mindenkorra!

A közben a rendszerváltozás nevezetű felfordulásban milliárdossá váló párt-politikai képviselők egyre csak az előzőleg teljesen kizsákmányoltakkal fizettették meg a társadalmi változás minden költségét. Amiért egy életen át dolgoztak az első, illetve a második- és harmadik gazdaságban, most megélik, hogy olymértékben megemelik a nyugdíjkorhatárt, hogy egyenesen a munkahelyről a temetőbe vezessen az életútjuk!

Pontosan, ennek elkerülésére munkaviszonynak kell számítani minden ,,munkanélküliségben" - állásnélküliségben - eltöltött évet ennek a korosztály női, illetve férfi képviselőnek! Sőt, minden 1968 és 1990 közötti években munkaviszonyban töltött időt duplán kell számítani. Ehhez az anyagi fedezetet az egy-párti diktatúrát megvalósítók és a rendszerváltozásban milliárdossá válók vagyonából lehet fedezni!!!!

Sőt, aki bizonyíthatóan ebbe a kizsákmányoló életmódba rokkant bele, annak örökös időkre ingyenesen jár az orvosi ellátás és a testi-lelki rehabilitációs kezelés!

Ugyanakkor, ennek a korosztálynak munkavállaló édesanyái, akik a gyes alatt ,,fusi" munka vállalásával - nagy nélkülözések közepette tudták fölnevelni gyermekeiket, minden gyermekkel otthon töltött évet munkaviszonyként kell elszámolni!
Olyan nyugdíjrendszert kell megalkotni, amelyikben minden egyes öregségi nyugellátásra jogosultnak a mindenkori minimálbér összegét el kell érnie a nyugdíjának. Ennél alacsonyabb nyugdíja nem lehet senkinek az országban!!!

A jövő egyébként is az lesz, hogy minden időskorút a családja körében érjen az öregség. A családok, pedig abban legyenek érdekeltek, hogy a létbiztonságot, amit ők élveznek, kiterjeszthetik időskorú családtagjaikra...

Mindennek, az önállóság felelősségével megtervezett és megvalósító életprogram legyen az alapja.

Ehhez kell a nyugdíjrendszert igazítani.

*"tudatlanság" és ,,félismeretek" szavakat Boross Péter 2003-as megfogalmazásából vettem. Ezekkel a szvakkal indokolta annak a bizonyos paktumnak a létjogosultságát. Mármint azt, hogy megkötötték a nép feje fölött a nép tudta és beleegyezése nélkül. Ugyanúgy, mint a trianoni békediktátumot a kollektív bűnösségre való hivatkozással. Márpedig erről szó nem volt, mert nem a magyar nemzetet alkotó nép(ek) akarták a háborút, hanem a vezetői. Kötelező hadrafoghatási törvény volt életben, meghatározva a hadrafogahtósági korhatárt. Ez azt jelentette, hogy 16 éves kortól 55 éves korig behívható volt minden férfi és aki nem teljesítette a behívó parancsot, statáriálisan (azonnal végrehajtható) halálra lehetett ítélni... Hol van itt akkor bármilyen jogalapja a kollektív bűnösség elvének???

Visszatérve a mostani hatalomgyakorlókhoz, akik az igazság elhallgatásának hazugságával megszerezték a hatalmat és azt a magyar nemzet, a magyar nép tudta nélkül megkötötték a PAKTUMOT az előző nemzetáruló politikusokkal 1990-ben. Azóta is úgy gyakorolják a hatalmat, hogy a népet büntetik minden létező módon, holott a nép nem is erre adott felhatalmazást a voksaikkal! Vagyis, most is a kollektív bűnösség elve alapján ítélik pusztulásra a magyarságot határon belül és kívül egyaránt!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rendszerváltozás, munkaviszonyként, nyugdíjkorhatárt, nyugdíjrendszert, létjogosultságát, hadrafogahtósági, munkaviszonyban, elhallgatásának, elkerülhetetlen, munkaviszonynak, nyugdíjrendszer, kiterjeszthetik, családtagjaikra, felfordulásban, megfogalmazták, létbiztonságot, politikusokkal, felhatalmazást, hadrafoghatási, békediktátumot, függetlenített, felelősségével, rehabilitációs, bizonyíthatóan, újrahonosítási, magánérdekeit, választhatott, statáriálisan, végrehajtható, különböztette, hazugságaikat, korosztálynak, nyugellátásra, kizsákmányoló, hivatkozással, gyermekeiket, nyugdíjrendszer átalakítása, legnehezebb feladat, öregségi nyugellátásra, öregkor méltósággal, politikai hatalom, függetlenített egypárti, vállalataik élén, hatalmi gyakorlásuk, hatalom átadása, dolgozók által, régi-új hatalmi, bizonyos paktumot, teljes „, egypárti diktatúra, újnak látszó, többpártit választotta, Boross Péter, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  Anyák napjára  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Jázmin  Jó éjszakát  Már Gárdonyi Géza is méltatta  James Allen  Anyák napjára  Egyszerű  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Esterházy Péterre emlékezünk  Müller Péter tollából  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Mindig lesz olyan  Csend  Sík Sándor - Ha jő a perc  Ady Endre - Mindegy átka  Esterházy Péter: Harmonia c...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Pitypang szökőkút  Csend  Baranyi Ferenc - N i n c s  Isten hűségének mértéke  Ma van a magyar költészet napj...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  képre írva  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Alvó cicák  Paul Éluard - És egy mosoly  Megígért békesség  Különleges  Facebookon kaptam  Különleges  A felvilágosodás...  Somlyó Zoltán - Orgonával  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Pitypang szökőkút  Müller Péter tollából  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Otthon  Facebookon kaptam  Otthon  Facebookon kaptam  jó reggelt  Jó nap volt  Otthon  József Attila - Kopogtatás nél...  Az ember  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Esterházy Péterre emlékezünk  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  IGEN így  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jázmin  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Egyszerű  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Vito Giaquinto gondolata  Jánosházy György: Fogd a kezem  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Alvó cica  Magyar költészet napja 
Bejegyzés Címkék
nyugdíjrendszer átalakítása, legnehezebb feladat, öregségi nyugellátásra, öregkor méltósággal, politikai hatalom, függetlenített egypárti, vállalataik élén, hatalmi gyakorlásuk, hatalom átadása, dolgozók által, régi-új hatalmi, bizonyos paktumot, teljes &#8222, egypárti diktatúra, újnak látszó, többpártit választotta, képviselőket csak, pártjaik neve, hazugságaikat megfogalmazták, rendszerváltozás nevezetű, előzőleg teljesen, társadalmi változás, temetőbe vezessen, anyagi fedezetet, egy-párti diktatúrát, kizsákmányoló életmódba, orvosi ellátás, testi-lelki rehabilitációs, korosztálynak munkavállaló, gyes alatt, mindenkori minimálbér, jövő egyébként, családja körében, önállóság felelősségével, nyugdíjrendszert igazítani, szvakkal indokolta, bizonyos paktumnak, trianoni békediktátumot, kollektív bűnösségre, magyar nemzetet, hadrafogahtósági korhatárt, behívó parancsot, kollektív bűnösség, igazság elhallgatásának, magyar nemzet, előző nemzetáruló, népet büntetik, magyarságot határon, rendszerváltozás, munkaviszonyként, nyugdíjkorhatárt, nyugdíjrendszert, létjogosultságát, hadrafogahtósági, munkaviszonyban, elhallgatásának, elkerülhetetlen, munkaviszonynak, nyugdíjrendszer, kiterjeszthetik, családtagjaikra, felfordulásban, megfogalmazták, létbiztonságot, politikusokkal, felhatalmazást, hadrafoghatási, békediktátumot, függetlenített, felelősségével, rehabilitációs, bizonyíthatóan, újrahonosítási, magánérdekeit, választhatott, statáriálisan, végrehajtható, különböztette, hazugságaikat, korosztálynak, nyugellátásra, kizsákmányoló, hivatkozással, gyermekeiket, képviselőket, beleegyezése, milliárdossá, olymértékben, megvalósítói, meghatározva, teljesítette, megszerezték, hazugságával, magyarország, félismeretek, köszönhetően, munkahelyről, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5618
  • e Hét: 6998
  • e Hónap: 7945
  • e Év: 43886
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.