Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tudatos energialények
  2013-10-05 14:56:17, szombat
 
   
  A minket körülvevő világ, éppen úgy mint mi magunk, mind rezgés. A világmindenség 100%-ban rezgés. Ebből 5%-ot (csillagok, bolygók, emberek, állatok, növények, stb.) mi anyagnak nevezünk, mely nem más, mint a legsűrűbb rezgés. Nem létezik a legkisebb anyagi részecske, nem létezik az anyag legkisebb eleme (építőköve), mert az, rezgés, állóhullám. Az 5% anyag (sűrű rezgés), a 95% energia és információ által van körülvéve, akár egy szivacs a víz által, egy tál vízben. A külső energia és információ nem csak körülveszi az anyagot (sűrű rezgést), hanem át is hatol rajta, mint a víz a szivacson. Ezen túlmenően, a külső energia és információ egyenesen meg is határozza az anyag megnyilvánulását, viselkedését.

A Földön jelenleg is az életnek végtelenül sok formája létezik. E földi életek közül csupán csak egy kis szegmens az, amit mi materiális életnek nevezünk. A növények, állatok, és az ember - a csúcsragadozó, legalábbis ahogy saját magát minősíti. Tény, hogy a materiális élőlények közül az ember rendelkezik a legfejlettebb tudattal, ő tud tudatosan teremteni. Lehet, hogy nem előny, de az ember az egyetlen élőlény, amelyik tudja, hogy materiálisan meg fog halni. Ez a modern társadalomban komoly lelki problémák okozója.

A materiális életen túl, létezik a nem materiális életforma is. Ha az arányokat nézzük, akkor az összes életforma közül a materiális alig tesz ki 10%-ot. És akkor az ember azt mondja, hogy nincs az univerzumban más élet csak a miénk. Már csak itt a Földön sem akarja észrevenni az itteni életek 90%-át. Mielőtt a messzi világmindenséget kémlelnénk, nem ártana körülnézni saját magunk körül, itt a Földön.

Valamikor a sámánok és hasonló képességgel bíró emberek napi szinten kapcsoltban álltak a természeti szellemekkel (tűz, víz, föld, levegő), az elhalt, de haza nem távozott szellemlényekkel, a rúnákkal, a szellemvilág végtelenül változatos és nagyszámú képviselőivel, a tudatos energialények egyéb formáival (pl. gömbvillám), valamint a vallásból ismert angyalokkal, ördögökkel és egyéb lényekkel. Fogalmunk sincs arról, hogy milyen széles spektrum képviselteti magát itt a Földön. És akkor az ember azt mondja, hogy egyedül van. A materializmusában biztosan. Azonban a világ ennél sokkal több. Ha egy házból csak egy ablakon nézek ki, akkor a világból csak egy kis szegmenst érzékelek és nem szerencsés ha azt mondom, hogy ez az egész világ. Az egész világ az lesz, ha kimegyek a házból és körbenézek. De nem csak hogy látom a teljes világot a maga háromdimenziós valóságában, hanem érzem a szellőt, az illatot amit hoz, a hangját, a patak csörgedezését, a nap melegét, és mindet, ami ott kinn megtapasztalható.

Úgy tartják, a Földön előttünk már legalább 10-15 nagy civilizáció létezett. Ezt a mai ember nehezen tudja csak megérteni, ha egyáltalán képes erre. Ennek oka, hogy annyira lekorlátozta magát a materialista nézőpontra, hogy mást nem tud látni. Egyáltalán, az atlantiszi technológia megértése is sok fejtörést okoz, pedig a válasz nagyon egyszerű. Atlantisz nem más, mint az élet mintázatának átvitele egy másik rezgéstartományba, mint amikor egy zeneszámot egy magasabb oktávon játszunk le a zongorán. A Föld korábbi civilizációinak nagy része nem a materiális tartományban létezett, hanem valahol a ami Atlantisz és a mai materialista életforma között. Atlantiszban azt gondolja az “ember", hogy szeretne egy széket, és a gondolatával megteremti azt, majd a mesterségesen létrehozott állóhullám fenntartó háttérrezgés gondoskodik arról, hogy a szék továbbra is létezzen. A materialista ember meg kell dolgozzon azért, hogy vehessen egy széket. Atlantiszban a szék tárol minden információt magáról, ki mikor, hol használta, és ezt az ottani életforma érzi és át tudja venni. A materialista ember azt mondja, hogy a szék élettelen. A korábbi földi civilizációk nagyjából a félmateriális életformának felelnének meg. Napjaink nagy sámánjai még mindig nem érik el ezt a szintet, ők a materializmusból emelkednek ki, lévén, hogy hiperérzékenyek.

A tudatos energialények olyanok mint a számítógépes szoftverek, teszik a dolgukat, a bennük futó program szerint. Nem fáradnak és nincsenek érzelmeik. Az eső esik és nem zavarja, ha a sok eső miatt egy egész falut elönt a víz. A különböző tudatos energialények között nagy harmónia uralkodik. Ezek támogatják és váltogatják egymást, ahogy az éjszaka a nappalt. Így van a létezés egyensúlyban. A természeti szellemek alakítják a földi életet. A materialista ember pedig nem tudja, hogy mi miért történik.

Tudatos energialények például az angyalok, melyek a legmagasabb létsíkból jönnek. A tizennegyedik századik a vallás keretén beül tanították a nőknek az angyalkommunikációt, mert az anyák így gyógyították gyerekeiket, férjeiket. Aztán ez eltűnt a leírásokból, később pedig elégették azokat, akik ilyet tudtak. Ma újra divatját éli ez a technika, ahogy a sámánizmus is. Még ha nem is mindenkivel kompatibilisek ezek a módszerek, technikák, de nem árt, ha mindenki tud róla, hiszen így működik a világ és sok, materiálisan érthetetlen dolog könnyen átláthatóvá válik.

Mindenki azt mondja, hogy az embernek a testén kívül lelke is van. Na de mi a lélek? És mi az, hogy lelki betegség?
Valójában a test-lélek párost úgy kell elképzelni, mintha egy ember (lélek) beülne egy nála nagyságrenddel nagyobb dömperbe (anyagi test), azzal a céllal, hogy vezesse azt egy adott cél felé. Apró nehezítő körülmény akad, mégpedig a dömpernek is van önálló tudata, ez pedig az ego. A “gyenge" ember próbálja vezetni a hatalmas dömpert, mindenféle hidraulika és mechanika segítségével, azonban a dömper gyakran önállósítja magát. Egy idő után a vezető (lélek) kezd elégedetlenkedni, mert ő látja a célt, de a dömper nem hajlandó arra menni. Ahogy fokozódik a feszültség a vezetőben, úgy lesz egyre inkább beteg (lelki beteg), majd amikor végleg elege van, megnyomja a piros színű önmegsemmisítő gombot, amit autoimmun betegségnek nevezünk.

Az ember csak akkor tud felemelkedni, ha megérti, hogy világ sokkal több annál, mint amennyit szabad szemmel lát. A problémák megoldása és a lehetőségek széles tárháza egy másik síkban érhető el. Ez a sík is itt van mellettünk. Az emberiség következő évtizedei, évszázadai arról fognak szólni, hogy ezeket a lehetőségeket ki fogjuk aknázni. Azonban előbb túl kell lépni a jelenlegi gondolkodásunkon.




 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Vegyes**  
Címkék: szellemlényekkel, megtapasztalható, materializmusból, gondolkodásunkon, világmindenséget, megnyilvánulását, elégedetlenkedni, hiperérzékenyek, civilizációinak, önmegsemmisítő, kompatibilisek, világmindenség, háromdimenziós, nagyságrenddel, tizennegyedik, társadalomban, energialények, képviselőivel, mesterségesen, legfejlettebb, csörgedezését, csúcsragadozó, félmateriális, lehetőségeket, atlantiszban, szellemvilág, felemelkedni, gondolatával, materialista, szellemekkel, mintázatának, háttérrezgés, gyógyították, életformának, viselkedését, számítógépes, minket körülvevő, világmindenség 100%-ban, legsűrűbb rezgés, legkisebb anyagi, anyag legkisebb, külső energia, anyag megnyilvánulását, életnek végtelenül, ember –, materiális élőlények, ember rendelkezik, legfejlettebb tudattal, egyetlen élőlény, modern társadalomban, materiális életen, arányokat nézzük,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Jó nap volt  képre írva  Facebookon kaptam  39 ígéret  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  képre írva  Anyámról való emlékek  Jó éjszakát  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Anyámról való emlékek  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Az ember  Szabó T. Anna - Pitypang  Nagy és kis csodák  Borzasztó  Facebookon kaptam  Kertem  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Vidámság  Előnyök, amelyeket a meditáció...  képre írva  A sorsod  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Vidámság  Jó éjszakát  képre írva  képre írva  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  A sorsod  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Bársony székben  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Bársony székben  Facebookon kaptam Krisztinától  Bornyi Veronika haiku verse  Jó nap volt  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Horváth Szilvia tollából  Ady Endre - Mindegy átka  Mindent de mindent visszakap  Kertem  Tanmese  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Isten hűségének mértéke  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Szép estét  Sok ember olyan, mint a kaméle...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Otthon  Andrássy Réka - A bolond Böske  Isten hűségének mértéke  Ma van a magyar költészet napj...  Ott van  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 15  Vidámság 
Bejegyzés Címkék
minket körülvevő, világmindenség 100%-ban, legsűrűbb rezgés, legkisebb anyagi, anyag legkisebb, külső energia, anyag megnyilvánulását, életnek végtelenül, ember &#8211, materiális élőlények, ember rendelkezik, legfejlettebb tudattal, egyetlen élőlény, modern társadalomban, materiális életen, arányokat nézzük, összes életforma, materiális alig, itteni életek, messzi világmindenséget, természeti szellemekkel, szellemvilág végtelenül, tudatos energialények, vallásból ismert, materializmusában biztosan, világ ennél, házból csak, ablakon nézek, világból csak, egész világ, teljes világot, maga háromdimenziós, illatot amit, patak csörgedezését, materialista nézőpontra, atlantiszi technológia, válasz nagyon, élet mintázatának, másik rezgéstartományba, magasabb oktávon, materiális tartományban, gondolatával megteremti, mesterségesen létrehozott, szék továbbra, materialista ember, szék tárol, ottani életforma, szék élettelen, korábbi földi, félmateriális életformának, materializmusból emelkednek, számítógépes szoftverek, bennük futó, egész falut, különböző tudatos, létezés egyensúlyban, természeti szellemek, földi életet, legmagasabb létsíkból, tizennegyedik századik, vallás keretén, testén kívül, test-lélek párost, nála nagyságrenddel, hatalmas dömpert, dömper gyakran, piros színű, ember csak, problémák megoldása, lehetőségek széles, másik síkban, emberiség következő, jelenlegi gondolkodásunkon, szellemlényekkel, megtapasztalható, materializmusból, gondolkodásunkon, világmindenséget, megnyilvánulását, elégedetlenkedni, hiperérzékenyek, civilizációinak, önmegsemmisítő, kompatibilisek, világmindenség, háromdimenziós, nagyságrenddel, tizennegyedik, társadalomban, energialények, képviselőivel, mesterségesen, legfejlettebb, csörgedezését, csúcsragadozó, félmateriális, lehetőségeket, atlantiszban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 182
  • e Hét: 3606
  • e Hónap: 8012
  • e Év: 63945
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.