Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Áldás
  2013-10-05 16:04:18, szombat
 
   
 
A régi leírásokban, történetekben mielőtt valaki valamilyen komoly dologba kezdett, akkor valakinek (egy magasabb tudatnak) az áldását kérte arra a cselekedetre. Például az apa mindig megáldotta a fiát, mielőtt az a vásárba indult volna. Az atyai áldás nélkül a fiú nem indult volna el semmilyen körülmények között. Az áldás tudománya apáról fiúra szállt, és ezt maga a vallás is tanította. Ugyanígy a vallás tanította a reinkarnációt a középkor előtt (benne volt a Bibliában), illetve a nőknek tanították az angyalkommunikációt, ami nem más mint egy energetikai gyógymód amit a nő alkalmazott akár a gyerekei, akár a férje gyógyítása érdekében.

Napjainkra ebből annyi maradt, hogy egy magas rangú pap megáldja a fegyvereket, mikor a katonák egy idegen országba mennek rendet teremteni, a demokrácia nevében.

Valójában mit is jelent az áldás?

Az áldás egy parancs, amit egy magas tudat elküld a Létezésbe. A Létezés különböző erői pedig igyekeznek ennek megfelelően segíteni a megáldott tevékenységet, eseményt, folyamatot. Ilyenkor egyenesebben mennek a dolgok, kevesebb a buktató, vagy úgy megyünk át a buktatókon, hogy észre sem vesszük azokat. Az áldás nagy előnye, hogy nem tudunk magunk ellen tenni. Ha egy, a karmánk szerinti dolgot áldunk meg, akkor az nagyon sikeres lesz. Ha a karmánk elleni dolgot áldjuk meg, akkor egyáltalán nem fogja azt támogatni. Tehát amikor valami nem úgy sikerül, ahogy szerettük volna, hiába áldottuk meg az eseményt, akkor tanuljuk meg, hogy az nem is kellett sikerüljön. Ha megáldjuk ismeretlenül is az orvos kezét, aki megműti egy hozzátartozónkat, akkor remekül fog sikerülni a műtét.

Áldani nem csak eseményt, vagy személyt szoktak, hanem házat, munkahelyet, földet. Ilyenkor emelkedik az adott ház, vagy föld rezgésszintje. Ehhez párosíthatunk még egyéb technikákat (szentelés, különböző védelmek, egyéb magas rezgésszintű erők). Mindezek áthangolják az adott területet, emelik annak a rezgésszintjét. A világon mindenki a szent helyeket keresi, ugyanakkor ha magas szintű rezgéseket rendszeresen hívunk adott helyre, akkor mi magunk teremtünk egy szent helyet. Aki ilyen, akár maga által teremtett szent helyen lakik, vagy ilyen földről táplálkozik, annak magának is emelkedik a rezgésszintje. Tehát azért kell a termőföldet levédeni, megáldani, mert a termést nem veri el a jég, nem annyira teszik tönkre a természet erői, és sokkal nagyobb a termék rezgésszintje, ezáltal akár gyógyító hatása is tud lenni.

Zárójelben jegyzem meg, hogy sok bio mezőgazdasági termék úgy keletkezik, hogy bár materiálisan vegyszermentesen nő, azonban rabszolgaként tartott emberek éhbérért elkeseredetten művelik a növényeket, szedik le a termést, amely aztán átutazza a fél világot, és halott állapotban árulják kétszeres áron. A tulajdonos egyetlen célja a minél gyorsabb meggazdagodás, így a termelőtől, a kizsigerelt dolgozókon át mindenki megátkozza a terméket. Ezeket tilos lenne árulni. Hol van az ilyen termék attól, ami a megáldott, megszentelt kiskertben nő és frissen van fogyasztva? Fényévnyire.

Az egyik legnagyobb titok magának az áldásnak a technikáját övezi. Nem láttam még olyan helyet a neten, vagy könyvet, ahol ezt precízen leírták volna. Ennek egyetlen oka van. A pénz. Ingyen nem adják oda. Azonban én úgy gondolom, hogy egy ilyen egyszerű rutin nem lehet titok a felvilágosodás korában.

Az áldás rituáléija a következő. Látni kell a megvalósult végcélt, ki kell azt mondani, át kell élni azt, és amikor nagyon jó érzés tölt el, akkor ki kell mondani, hogy ÍGY LEGYEN! Például ha nyaralni megy az ember, akkor elindulás előtt kicsit megnyugszik, becsukja a szemét, képzeletben látja magát és családját, ahogy boldogan, önfeledten nevetnek a tengerparton, érzi a vidámságot és boldogságot. Közben hangosan mondja, hogy: olyan boldog vagyok, hogy egy sikeres nyaraláson veszünk részt, ahol minden tökéletes, jó az idő, boldogok vagyunk, vidámak és egészségesek. Majd amikor egy kellemes melegség önti el a szívét, akkor mondja, hogy ÍGY LEGYEN. Fontos, hogy nem kell foglalkozni a részletekkel, az a Létezés dolga, csak a sikeres végcél a fontos. Kiemelem itt a sikeres és szerencsés fogalmak közötti különbséget. A szerencse azt jelenti, hogy az országúton kiugrik egy szarvas, azonban semmi probléma nem történik, vagy a szarvas jól ugrik, vagy a vezető jól fékez. A siker azt jelenti, hogy nincs egy szarvas sem. Szintén fontos megjegyezni, hogy a szentelés egy szent cselekedet, amit ha elkezdünk NEM SZABAD ABBAHAGYNI, hanem BE KELL FEJEZNI. Ellenkező esetben ellenünk fordul. Tehát ha belép közben anyósunk, és megzavar minket, akkor a lehető leghamarabb zárjuk le az Így Legyen kifejezéssel, ami maga az Enter gomb, és ekkor elküldtük a parancsot az Égi Internetre. Az elején jó ha gyakoroljuk a kis képzeletbeli videót, és amikor már jól látjuk és át tudjuk élni a végcélt, akkor kell elvégezni nyugalmas körülmények között magát az áldást.

Hogyan segít az áldás?

Ha az ember valamit szeretne elérni, akkor az egy szándék. Aki beteg, szeretne meggyógyulni. Aki rég nem volt nyaralni, az szeretne nyaralni. Azonban a szándék kevés. Elmegy a beteg az orvoshoz és hangosan mondja, hogy már pedig ő meg akar gyógyulni, és semmilyen pénzt nem sajnál. Ez nagyon hangzatos, de nem több mint egy szándék. Sok fiatal fiú ábrándozik osztálytársnőjéről, de ez is csak egy szándék. A szándék az csak az első lépcső, és itt elakad a legtöbb dolog. A beteg meghal a szándékkal a tudatában, a fiatal srác sosem fog barátja lenni álmai nőjének. A szándék csak akkor valósul meg, ha követi azt a cselekedet. Ez a gyenge láncszem. A beteg legtöbbször bármilyen gyógyszert hajlandó bevenni, csak neki személy szerint ne kelljen életmódot váltani, másképp gondolkodni, megrögzött szokásairól lemondani. Hasonlóan a fiatal srác, ha nem mondja meg álmai nőjének, hogy tetszik neki, akkor sosem fog semmi történni.
Az áldás nem tesz mást, mint a kialakult szándékot cselekvésre váltja. Ilyenkor a beteg teljesen akaratlanul találkozik olyan személyekkel, filmekkel, könyvekkel, akik/amik elindítják őt a cselekvés útján. Ő maga sokkal kisebb ellenállást fog tanúsítani, mint azt egyébként tette volna. A fiatal fiú esetén úgy hozza az élet, hogy a buszon álmai nője mellé ül, és kap egy lehetőséget, amit ő maga sosem mert volna megtenni. Fontos látni a különbséget, az áldás nem a végcélt hozza elénk másnapra, hanem az odavezető útra terel minket, amennyiben ez karmikus. A beteg ember nem fog másnap reggel teljesen egészségesen ébredni komoly betegségét elfelejtve, hanem megtalálja azt az utat, ami oda vezet, de ezt az utat neki kell végigjárnia. Az út végén, mely lehet akár egy év is, ott az egészség. A fiatal fiú sem arra ébred, hogy másnap reggel ott van álmai nője az ágyban meztelenül, hanem elindul az úton, mely akár ide is vezethet. Tarthat az út szintén egy évig, közben összebarátkoznak, megszeretik egymást, de az is lehet, hogy sosem kerülnek az ágyba, de megmaradnak nagyon jó barátok.

Ha az élet tengerén egy nagy vitorlással hajózunk, meglátjuk a szárazföldet és oda szándékozunk menni, akkor az áldás nem más, mint a feltámadó szél, mely segít minket az úton. Nem leszünk ott öt perc alatt, ez nem teleportálás, hanem feltámad a szél és előre visz minket az utunkon. Attól még végig kell utazni az utat, irányítani kell a hajót, élni kell az életet, de ez a legrövidebb és leggyorsabb út. Ez a szél nem szembe fúj, nem vihar, hanem a lehető legjobb módon támogat minket célunk elérésében.

Az átok teljesen hasonló mint az áldás. Ugyanaz a technika, csupán az információ teljesen más, amit parancsként a Létezésbe küldünk. Nagyon sikeresen és hatékonyan lehet elátkozni azokat, akik instabilak, azonban nem lehet elátkozni a sámánokat. Nem az a sámán, aki az újságban így nevezi magát, hanem az, akiről ezt nem is tudni, lévén nem hirdeti magát, nem keres vele pénzt. Mindig magas tudatszinttel rendelkezik.

Hogyan átkozzunk? Azt szoktam mondani, mindig olyat tegyünk mással, amit szeretnénk, ha velünk is megtennének. Például, ha egy hivatal alkalmazottja véleményünk szerint jogtalanul tönkretette az életünket, akkor úgy átkozzuk el, hogy közben megáldjuk. Azaz, megáldjuk, hogy a lehető leghamarabb megvilágosodjon, hogy értse meg, hogy amit tett, az más emberek megnyomorítása, az a szeretet elleni tett. Mindezt tapasztalja meg. A hivatalt, amelyiknél most dolgozik, azt is áldjuk meg, hogy végre ő szolgálja a népet és ne fordítva. Világosodjon meg a hivatalban dolgozók tudata. Tegyük mindezt a fent említett technikával, lássuk és mondjuk ki, majd ÍGY LEGYEN!

.



 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Áldások, imák   
Címkék: vegyszermentesen, hozzátartozónkat, összebarátkoznak, megvilágosodjon, elkeseredetten, megnyomorítása, rezgésszintjét, felvilágosodás, történetekben, tevékenységet, mezőgazdasági, rezgésszintje, reinkarnációt, alkalmazottja, rabszolgaként, tudatszinttel, meggazdagodás, párosíthatunk, meggyógyulni, ismeretlenül, személyekkel, rendszeresen, tengerparton, egyenesebben, rezgésszintű, egészségesen, szárazföldet, cselekedetre, részletekkel, képzeletbeli, materiálisan, világosodjon, egészségesek, szándékozunk, kifejezéssel, teleportálás, régi leírásokban, magasabb tudatnak, áldását kérte, atyai áldás, áldás tudománya, vallás tanította, középkor előtt, nőknek tanították, energetikai gyógymód, férje gyógyítása, magas rangú, idegen országba, demokrácia nevében, magas tudat, megáldott tevékenységet, áldás nagy, SZABAD ABBAHAGYNI, KELL FEJEZNI,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Alvó baby  Facebookon kaptam  Esti kép  Március  1848. március 15-én  Szép estét kedves látogatóimna...  Mi a különbség  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Hernádkak  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szeretettel  Szeretettel  Amikor 5 éves voltam,  Ne feledjük: a föld jóval több...  Rőzsehordó nő szobra  Szép estét kedves látogatóimna...  Hernádkak  Szeretettel  Dóró Sándor: Tétova lét  Üdvözöllek az oldalamon  Fújjad márciusi szél . . .  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagy László - Szerelem emléke  Tavaszról álmodom,  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Esti kép  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Facebookon kaptam  A csonk és a facsemete  Facebookon kaptam  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Minden jónak végeszakad egysze...  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A közszereplő  Jóga férfiaknak  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Könnyáztatta asszonysorsok  Üdvözöllek az oldalamon  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Az embernek fiatal korában van  Jó éjszakát  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Rejtő Jenő versei  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Sötétség és világosság  Éljen a magyar szabadság!  Házi botox  Nem kell ide békemenet  Március  Mély, puha álom - sárga féltés  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aztán itt van egy másik szerep...  Könnyáztatta asszonysorsok  Jó éjszakát  Mély, puha álom - sárga féltés  Isteni zsebkendők  Alvó cica  A magukat nyílt és őszinte emb...  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Az élet  Heltai Jenő: Szabadság  Ez a miénk!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Könnyáztatta asszonysorsok  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Jóga férfiaknak  Nem kell ide békemenet  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Jó éjszakát  A gyász  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Könnyáztatta asszonysorsok 
Bejegyzés Címkék
régi leírásokban, magasabb tudatnak, áldását kérte, atyai áldás, áldás tudománya, vallás tanította, középkor előtt, nőknek tanították, energetikai gyógymód, férje gyógyítása, magas rangú, idegen országba, demokrácia nevében, magas tudat, megáldott tevékenységet, áldás nagy, karmánk szerinti, nagyon sikeres, karmánk elleni, orvos kezét, adott területet, világon mindenki, szent helyeket, szent helyet, termőföldet levédeni, természet erői, termék rezgésszintje, tulajdonos egyetlen, minél gyorsabb, kizsigerelt dolgozókon, ilyen termék, egyik legnagyobb, technikáját övezi, ilyen egyszerű, felvilágosodás korában, áldás rituáléija, megvalósult végcélt, sikeres nyaraláson, kellemes melegség, sikeres végcél, országúton kiugrik, szent cselekedet, lehető leghamarabb, ember valamit, szeretne nyaralni, szándék kevés, első lépcső, legtöbb dolog, beteg meghal, fiatal srác, szándék csak, gyenge láncszem, beteg legtöbbször, kialakult szándékot, beteg teljesen, cselekvés útján, buszon álmai, végcélt hozza, odavezető útra, beteg ember, utat neki, ágyban meztelenül, élet tengerén, nagy vitorlással, feltámadó szél, lehető legjobb, átok teljesen, információ teljesen, hivatal alkalmazottja, hivatalban dolgozók, fent említett, vegyszermentesen, hozzátartozónkat, összebarátkoznak, megvilágosodjon, elkeseredetten, megnyomorítása, rezgésszintjét, felvilágosodás, történetekben, tevékenységet, mezőgazdasági, rezgésszintje, reinkarnációt, alkalmazottja, rabszolgaként, tudatszinttel, meggazdagodás, párosíthatunk, meggyógyulni, ismeretlenül, személyekkel, rendszeresen, tengerparton, egyenesebben, rezgésszintű, egészségesen, szárazföldet, cselekedetre, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 121
  • e Hét: 1143
  • e Hónap: 6671
  • e Év: 54583
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.