Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ezeket az adatokat tutira nem plakátolja ki az Orbán-kormány
  2015-07-22 17:39:59, szerda
 
  2015. 07. 22. 15:59

Ezeket az adatokat tutira nem plakátolja ki az Orbán-kormány!

Miközben a legújabb kormányzati agyrém, plakátkampány szerint baromi sokat spóroltunk a rezsicsökkentésen, a Fidesz-kormány 2010-es hatalomra jutása óta a statisztikai adatok alapján kijelenthető, csökkent hazánkban az átlagbér, ellenben növekedett az alacsony jövedelműek adóterhe, és a magyar munkavállalók 25 százaléka még a létminimumot sem éri el.
Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese tartott sajtótájékoztatót a magyar dolgozókat sújtó adórendszerről. Az országgyűlési képviselő szerint ez a tragikus helyzet a tehetségtelen kormányzás következménye.

Mint ismeretes, Magyarországon rendkívül magas (az OECD országok között a negyedik legmagasabb) az adóék mértéke - mondta el Volner, majd hozzátette: csak a sokkal gazdagabb nyugat-európai államokra jellemző az a nagy mértékű adóelvonás, amely a magyar lakosságot sújtja.

Elmondhatjuk, hogy a magyarok balkáni bérekért dolgoznak, de nyugat-európai árszínvonal mellett, és mindez az elmúlt 25 év tehetségtelen kormányzásának köszönhető - fogalmazott a jobbikos honatya.

"A magyar gazdaság alapjait kell megerősíteni..." (fotó: Nagy Zsuzsanna - Alfahír)

Volner János figyelmeztetett: az alacsony jövedelmű emberek adóelvonása jelentősen megnövekedett annak ellenére, hogy a kormány propagandája annak ellenkezőjéről harsog.
Számok versus Orbán-kormány (1. menet): az alacsony jövedelmű emberekről

2005-ben az alacsony jövedelmű emberek bérének 43,1 százalékát vonta le az állam adóként.

2010-ben ez az arány 43,8 százalék volt.

2015-ben sikerült ezt is túlszárnyalni: 49 százalékra nőtt az alacsony jövedelmű emberek bérének adóelvonása.

A statisztikai adatokból egyértelműen bizonyítható, az Orbán-kormány olyan gazdaságpolitikát folytatott az elmúlt fél évtizedben, amely az alacsony jövedelmű magyarokat kifejezetten megadóztatta, adóterheiket jelentős mértékben, 5 százalékkal növelte.
Számok versus Orbán-kormány (2. menet): az átlagbérről

Magyarországon az átlagbér 2010 áprilisában még 525 euró volt, jelenleg, 2015. első negyedévének végén, mindössze 493 euró. A magyar emberek munkája, az Orbán-kormány tehetségtelen politikája következtében, európai szinten jelentős mértékben leértékelődött - magyarázta az adatokat a jobbikos országgyűlési képviselő.

Számok versus Orbán-kormány (3. menet): a dolgozói szegénységről

Fontosnak tartjuk elmondani, hogy küzdeni kell a dolgozói szegénység ellen - szögezte le Volner János. Jelenleg a dolgozó magyar emberek 25 százaléka még a létminimum szintjét sem éri el, míg a népesség 26,8 százaléka kifejezetten mélyszegénységben él - ismertette a nem éppen propaganda-plakátra szánt statisztikai adatokat a nemzeti ellenzék képviselője.

Volner úgy látja: ebben a tragikus helyzetben a Jobbik által felvázoltak szerint kell lépni, hiszen az Orbán-kormány felelőtlen politikája az elmúlt 5 évben bizonyítható módon nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, csak növelte a Magyarországról történő elvándorlást, növelte a mélyszegénységet és növelte az alacsonyabb jövedelemmel rendelkezők adóterheit.
Na de mit vázol fel a Jobbik?
Ebből a nehéz gazdasági helyzetből csak úgy találhat kiutat az ország, ha a Jobbik által javasolt, termelést támogató adórendszert vezetnek be, amit a nemzeti párt 2018-as kormányra jutása után meg is fog tenni. Ennek értelmében az iparba, a mezőgazdaságba, és a Magyarországra jelentős külföldi tőkét hozó turisztikai ágazatba összpontosítva az adókedvezményeket - hangzott el a sajtótájékoztatón.

Szemben a Fidesszel, mi nem abban hiszünk, hogy a gazdagokat kell tovább gazdagítani, véleményünk szerint a magyar gazdaság alapjait kell megerősíteni, mert csak így képzelhető el a jóléti fordulat, az életszínvonal tartós emelkedése - foglalta össze Volner János.


http://alfahir.hu/ezeket_az_adatokat_tutira_nem_plakatolja_ki_az_orban_kormany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mélyszegénységet, figyelmeztetett, magyarországról, ellenkezőjéről, magyarországra, mezőgazdaságba, kormányzásának, magyarországon, összpontosítva, leértékelődött, adórendszerről, országgyűlési, frakcióvezető, szegénységről, munkavállalók, tehetségtelen, következménye, túlszárnyalni, megnövekedett, következtében, plakátkampány, életszínvonal, egyértelműen, negyedévének, kifejezetten, bizonyítható, létminimumot, adórendszert, megerősíteni, elvándorlást, elmondhatjuk, propagandája, statisztikai, megadóztatta, adóterheiket, jövedelemmel, adatokat tutira, legújabb kormányzati, statisztikai adatok, alacsony jövedelműek, magyar munkavállalók, magyar dolgozókat, országgyűlési képviselő, tragikus helyzet, tehetségtelen kormányzás, negyedik legmagasabb, adóék mértéke, sokkal gazdagabb, magyar lakosságot, magyarok balkáni, jobbikos honatya, magyar gazdaság, Volner János, Nagy Zsuzsanna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  Húsvéti üdvözlet !  Soli Deo gloria  Szép estét kedves látogatóimna...  Inkább ad  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Óraállítás  képre írva  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Az izmaink nem csak testmozgás...  Szép estét  Alvó cica  képre írva  Húsvéti üdvözlet !  Paul David Tripp Március 28  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Odaadja  Ratkós beszületései a szereplő...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Márciuzs 24.  Apu  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  képre írva  Az izmaink nem csak testmozgás...  Agárdi Gábor gondolata  Egy hét kihagyás  Játékos kis cicák  képre írva  Hibáztam már  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Boldogság  Karinthy Frigyes: Almafa  A nagy természet  Szívet megérintő . . .  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Graffiti bölcsesség  Idővel az ember megérti, hogy ...  Nem jár  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó baby  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Alvó cica  A nagyhét eseményei  Sárkány  Szép álmokat!  Egy hét kihagyás  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Inkább ad  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
adatokat tutira, legújabb kormányzati, statisztikai adatok, alacsony jövedelműek, magyar munkavállalók, magyar dolgozókat, országgyűlési képviselő, tragikus helyzet, tehetségtelen kormányzás, negyedik legmagasabb, adóék mértéke, sokkal gazdagabb, magyar lakosságot, magyarok balkáni, jobbikos honatya, magyar gazdaság, alacsony jövedelmű, kormány propagandája, állam adóként, statisztikai adatokból, átlagbér 2010, magyar emberek, jobbikos országgyűlési, dolgozói szegénységről, dolgozói szegénység, dolgozó magyar, létminimum szintjét, nemzeti ellenzék, tragikus helyzetben, hozzáfűzött reményeket, alacsonyabb jövedelemmel, nehéz gazdasági, nemzeti párt, gazdagokat kell, jóléti fordulat, életszínvonal tartós, mélyszegénységet, figyelmeztetett, magyarországról, ellenkezőjéről, magyarországra, mezőgazdaságba, kormányzásának, magyarországon, összpontosítva, leértékelődött, adórendszerről, országgyűlési, frakcióvezető, szegénységről, munkavállalók, tehetségtelen, következménye, túlszárnyalni, megnövekedett, következtében, plakátkampány, életszínvonal, egyértelműen, negyedévének, kifejezetten, bizonyítható, létminimumot, adórendszert, megerősíteni, elvándorlást, elmondhatjuk, propagandája, statisztikai, megadóztatta, adóterheiket, jövedelemmel, kijelenthető, turisztikai, gazdagítani, felvázoltak, kormányzati, képviselője, áprilisában, rendelkezők, alacsonyabb, legmagasabb, adóelvonása, árszínvonal, százalékkal, átlagbérről, hozzáfűzött, jövedelműek, véleményünk, fogalmazott, helyzetből, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 388
  • e Hét: 2648
  • e Hónap: 19441
  • e Év: 152358
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.