Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán Viktor azt üzeni: kerítés kell, nem ápoló.
  2015-08-06 16:46:25, csütörtök
 
 
Orbán Viktor azt üzeni: kerítés kell, nem ápoló.
2015.08.05. 18:57

Mert ugye ezt is megteheti Orbán Viktor. Csak gondol egy nagyot, kiadja az utasítást az államgépezetnek, és máris megvalósul az álom. Már a nyár végén állni kell a szerb határra tervezett kerítésnek, és ez csak alig kétmilliárddal kerül többe, mint az eredetileg tervezett pénzkidobás. Pite. Ennyit havonta felülszámláz magának azokból a közbeszerzésekből, amelyeket Mészáros Lőrinc a tehetségével megnyer. Ez végül is közpénz, az emberek adója, amit nagyon keservesen adnak oda az egyre csökkenő életszínvonalukból. Ezért nem kár, Orbán Viktor ebből nem sajnál egy forintot sem kidobni az ablakon, ha neki az úgy tetszik.

A kerítés meg gyorsított ütemben épül. Közmunkások hada van rákényszerítve az ellátás állami veszélyeztetésével a melóra. Honvédek élesítik a pengéket, ez nekik harci feladat, meg kell csinálniuk. Rabok gyártják a szögesdrótot, most nem maguk ellen, hanem akik a háború elől menekülnek. Szabadcsapatok portyáznak az építkezés területén menekülőre vadászva, a propaganda náluk elérte a kívánt hatást, most már legalább van kit gyűlölniük. És ezek a szerencsétlenek még vissza sem tudnak ütni, ahhoz túl fáradtak a maguk mögött hagyott élet, és a megtett ezer kilométerek fáradalma miatt. Sokuknál a karon ülő gyerek is akadályozza a védekezést, de az igaz magyarokat ez csak még bátrabbá teszi.

Így hamarabb kész lehet a nagy mű. Ott állhat majd két ország határán az elválasztó kerítés, a hajnali napfény szépen fog csillogni a szögesdrót fémes felületén. Orbán Viktor a plussz kétmilliárdból hamarabb mondhatja el: ÉN ismét megvédtem az országot. ÉN ismét a haza vagyok. ÉN ismét nagyot szakítottam a közpénzből. ÉN vagyok a megmentő. Ezért ennyi közpénz valóban nem sok. Orbán Viktor hetekig el tud majd tetszelegni a saját népét megmentő szerepében. Lesz neki miről mesélni a médiájában, amelyet Habony Árpád éppen most rak össze szintén a közpénzből. Plakátok, konzultáció, reklámok, a Habony művek, akit senki nem ismer el kormánykörökben teljes gőzzel fogja kihasználni a maga teremtette értelmetlen kerítés minden számára vélt előnyét.

A menekültek meg szépen megkerülik a csodafegyvert, és húznak tovább ebből a barátságtalan országból, ahol a hatalom a maga érdekében használja ki szerencsétlenségüket. Bár az állam ellenségként kezeli őket, az állampolgár segítsége ott lesz a tekintetükben, amikor továbbállnak abba az országba, ahova menni készültek. Tudni fogják kinek legyenek hálásak a segítségért, és ez nem Orbán Viktor lesz.

Szépen fog mutatni a kerítés a déli végeken. Ha falból lenne, akkor talán el is lehetne vele takarni az országra kíváncsiak szeme elől a romos kórházban folyó egészségügy helyzetét.. Nem mintha az egész rendszer nem düledezne, oktatásostól, rezsicsökkentésestől, nem megszorításostól. És akkor még a saját gazdasági menekültjeit nem is mutatja meg az ország a maga teljes valójában.

Végül is az egészségügy éppen most kapott bérrendezést. A kórházak is szépen mutatnak a fényesen üres stadionok mellett, csak a betegnek kell benne magát megműteniük. Az egészségügyi dolgozók is jól érzik magukat, már aki szakképzetten elhagyta a honi pályát a jól fizető külföldi létbiztonságáért. Aki itthon maradt, azt Orbán Viktor bandája a jól ismert módszer szerint éppen felzárkóztatja. A korábbi tiltakozást az üres ígéret mágiájával szépen leszerelte, és mára oda is lökte az ápolónak az eredményt. Van akinek ez kerek 209 forint létnövekedést jelent. Van akinek többet, de koránt sem annyit, amit a kormány korábban megígért neki. De végül is kapott béremelést. És azért csak ennyit, mert a korábbi hazaáruló baloldali kormányok nem szeretik a magyarokat. Bezzeg Orbán Viktor éppen most mutatta ki mennyire becsüli őket. És akkor innen kuss van. Több nincs, mert akkor kevesebbet tudnak a kormány közeli haverok, és a saját lábon álló családok a közbeszerzésekből lenyúlni.

De ezekben a dolgokban nincs semmi furcsa. Tündérország már régen így működik. Egy tolvaj ellopja a jövőjét, és magának kolbászból építi benne a kerítést. A többinek ott a szögesdrót, egye azt meg. Mert ezt is megteheti. Orbán Viktor nagyon ügyesen játszik a gátlástalan szemétség húrján az ország lakosságával, mindig sikerül neki azt megosztani, elbizonytalanítani. Ezért halk a tiltakozás, ezért van még a hatalomban. Mert az emberek számára mindig van fontosabb magánügy a másik bajánál, és nem is akar a másikért nagyon kiállni. Meg nem is nagyon van olyan remény, ami a változást közelebb hozná, az ellenzéki pártok közül sok még erősödik, helyezkedik, és a sajtóban tiltakozik. Nincs program, nem látszik a lehetőség, nem nagy a kínálat. Egy új vihar kellene, ami kisöpri a szemetet az országból, de nincs meg az, aki ezt elő is idézhetné. Hiába tudja már mindenki Orbán Viktor és bandája szét lopja az országot magának, még mindig a csodára vár, és a másiktól kéri számon a megoldást. Pedig be kell már látni, a változás mindenkiben benne van. Csak el kell már kezdeni, különben ez a banda mindent megszerez magának a közösből, és még jól is fog élni belőle pár generáción keresztül.

http://banditapolitika.blog.hu/2015/08/05/orban_viktor_azt_uzeni_kerites_kell_nem _apolo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megszorításostól, létbiztonságáért, államgépezetnek, szerencsétlenek, banditapolitika, kormánykörökben, felzárkóztatja, kétmilliárddal, rákényszerítve, kétmilliárdból, szabadcsapatok, barátságtalan, tekintetükben, létnövekedést, szakképzetten, csodafegyvert, tehetségével, bérrendezést, felülszámláz, lakosságával, ellenségként, egészségügyi, tündérország, menekültjeit, szögesdrótot, oktatásostól, továbbállnak, kilométerek, tetszelegni, egészségügy, pénzkidobás, mindenkiben, állampolgár, akadályozza, kihasználni, tiltakozást, nyár végén, szerb határra, eredetileg tervezett, tehetségével megnyer, emberek adója, egyre csökkenő, ellátás állami, háború elől, építkezés területén, propaganda náluk, kívánt hatást, maguk mögött, megtett ezer, igaz magyarokat, elválasztó kerítés, hajnali napfény, Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Habony Árpád, Bezzeg Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Kezdet  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Benned is ezerféle szín van  A közszereplő  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Nem mindegy  Heltai Jenő: Szabadság  Akinek vaj van a fején...  Nem kellett volna!  Alvó kislány  Sajnos ezt elBalogozták  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Mindig tud adni ,  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Intelem  Az agyat és a csontokat is erő...  Illuziói ne legyen senkinek, a...  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Ne feledjük: a föld jóval több...  A Mindenható Istenben bízva  Keresd azt a valakit,...  Alvó baby  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Atyám !  Ibolya  Imádkozás Krisztus értelméért  Üdvözöllek az oldalamon  Isteni zsebkendők  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Könnyáztatta asszonysorsok  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Facebookon kaptam  Esti kép  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Ez a miénk!  Alvó baby  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A szív és a cselekvés egységes...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo...  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  A csonk és a facsemete  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Akinek vaj van a fején...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  William Shakespeare-től idéze...  Nem kell ide békemenet  Mélységes szomorúsággal  Kezdet  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
nyár végén, szerb határra, eredetileg tervezett, tehetségével megnyer, emberek adója, egyre csökkenő, ellátás állami, háború elől, építkezés területén, propaganda náluk, kívánt hatást, maguk mögött, megtett ezer, igaz magyarokat, elválasztó kerítés, hajnali napfény, szögesdrót fémes, plussz kétmilliárdból, haza vagyok, saját népét, maga teremtette, barátságtalan országból, maga érdekében, állam ellenségként, állampolgár segítsége, déli végeken, országra kíváncsiak, romos kórházban, egész rendszer, saját gazdasági, maga teljes, egészségügy éppen, fényesen üres, betegnek kell, egészségügyi dolgozók, honi pályát, korábbi tiltakozást, üres ígéret, kormány korábban, korábbi hazaáruló, kormány közeli, saját lábon, közbeszerzésekből lenyúlni, dolgokban nincs, tolvaj ellopja, gátlástalan szemétség, ország lakosságával, emberek számára, másik bajánál, másikért nagyon, változást közelebb, ellenzéki pártok, sajtóban tiltakozik, országot magának, másiktól kéri, változás mindenkiben, banda mindent, megszorításostól, létbiztonságáért, államgépezetnek, szerencsétlenek, banditapolitika, kormánykörökben, felzárkóztatja, kétmilliárddal, rákényszerítve, kétmilliárdból, szabadcsapatok, barátságtalan, tekintetükben, létnövekedést, szakképzetten, csodafegyvert, tehetségével, bérrendezést, felülszámláz, lakosságával, ellenségként, egészségügyi, tündérország, menekültjeit, szögesdrótot, oktatásostól, továbbállnak, kilométerek, tetszelegni, egészségügy, pénzkidobás, mindenkiben, állampolgár, akadályozza, kihasználni, tiltakozást, helyezkedik, gátlástalan, szakítottam, konzultáció, közmunkások, értelmetlen, megműteniük, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 216
  • e Hét: 1874
  • e Hónap: 18667
  • e Év: 151584
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.