Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
És múkodik!
  2015-08-19 18:44:07, szerda
 
  2015. aug 18.

És múkodik!


írta: E_S

Fantasztikus eredményeket ért el az Orbán-kormány, ezt senki nem tagadhatja. Na, nem az államadósság csökkentésében, mert az speciel nem csökkent. Nem is az általános életszínvonal emelésében, mert ha a valódi adatokat nézzük és nem Szijjártó vagyonsosodását, Andy Vajna szárnyaló karrierjét, vagy Mészáros Lőrinc szabad szemmel követhetetlen gazdagodását, akkor nem sok örömre van okunk.

Az eredmények a kommunikációban ívelnek felfelé, mint L.Simon László szemöldöke, amikor szóba kerül a barackmag, mint vitamin- és bevételi forrás.

Már nem is köhécselünk, ha újabb béka kerül a szánkba. Nyeljük, mint kacsa a nokedlit, víz sem kell hozzá.

Harcolunk, ahogy jó álompolgárokhoz illik. Már legyőztük a szociális hálón csüngő potyautasokat, ott dögöljön éhen az összes beteg, rokkant, sérült, öreg, ahol van.

Az egészségügyben, szociális szférában dolgozókat is lepofoztuk az ország pénztárcájáról. Várjanak sorukra, közben legyenek hálásak, hogy dolgozhatnak éhbérért. Van annak a pénznek jobb helye is. Majd a mi vezérünk vigyáz rá addig is, legfeljebb egy keveset költ játékokra, kisvasútra, stadionokra.

Az aljas bankok is megszívták, ennek minden igaz magyar örül. A vérszívó szolgáltatók már nem szívnak vért, mert államosítottuk őket ügyesen. Most vért izzadnak, fejlesztési források híján. Hamarosan mi meg majd vért hugyozunk, ha az elavult rendszer nem lesz képes ellátni a feladatát.

Az új ellátási rendszer is csodákat tett. A vakok újra látnak, a bénák járnak, csonkolt végtagok nőnek ki, születésétől fogva sérült, beteg emberek gyógyulnak meg. Papíron. Mert a korhatár alatti rokkantnyugdíjasok úgy elszaporodtak, mint a poloskák. Na mikor szaporodtak el? Itt egy érdekes grafikon, kukkantsuk meg:

ksh.png

Forrás: KSH

Csak jelzem, az első Orbán-kormány 1998-2002 között regnált.

Tehát miután sok lett a korhatár alatti rokkantsági ellátásban részesülő, a második Orbán-kormány felülvizsgálta a rokkantság mértékét és azt találták az ebben közreműködő orvosok, hogy sok a csaló. Jelzem, tényleg volt olyan (nem is kevés) aki visszaélt a rendszerrel és élősködött a köz kárára. Azt is jelzem, hogy az orvosok közreműködése nélkül ez nem fordulhatott volna elő. De az biztos, hogy nagyon sok olyan embertől vonták meg a rokkantellátást, akik valóban betegek, nem rahabilitálhatóak. Ennek ellenére a felülvizsgálat úgy állapította meg a rokkantságuk mértékét, hogy ne kapjanak tovább ellátást. A munkaerőpiacon kellene állást találniuk, addig is foglalkoztatás helyettesítő támogatást kaphatnak, ami töredéke az eddigi ellátási összegnek. Sem gyógyszerre, sem minimális megélhetésre nem elegendő, együtt a kettőre főleg nem. Tehát a rokkantak gondja letudva.

Az önkormányzatok jogköre beszűkült, ahogy az oktatás, a kultúra és minden - eddig viszonylagos autonómiát élvező - terület is tökéletes kiszolgáltatottságba került.

A közoktatásból köznevelés lett.

"A köznevelés területén alapvető tartalmi és strukturális változások indultak el a nemzeti köznevelésről szóló törvény (a továbbiakban: Nkt.) 2011. év végén történt elfogadásával. A törvény a korábban az önkormányzatokkal megosztott, sőt alapvetően az önkormányzatok fenntartási felelősségi körébe utalt feladatot állami közszolgálati feladattá minősítette. Az új szabályozás az országos érdekek mentén, államilag irányított, tervezett, finanszírozott és ellenőrzött intézményhálózat, tananyag és minőségbiztosítás alapjait teremtette meg." (Magyarország Konvergencia Programja 2015-2018)

Különösen az utolsó mondatot ajánlom mindenki figyelmébe, a lényeg abban van.

Azért már kezdett többeknek betelni a hócipője ártunk és kormányunk működésével, amikor is megtörtént az újabb csoda: elindult a menekültek áradata. Házhoz jött az ellenség, már keresni sem kellett. A kormányzati kommunikáció ismét csúcsra járatódott, az óriásplakátoktól kezdve a napi sajtókampányokig nyomták/nyomják az agyakba: ezeket kell gyűlölni, a mocskos bevándorlókat!

Nap nem múlik el úgy, hogy valamelyik elkötelezett kormánytag ne harsogná a fülünkbe: aki egy kiflit is ad a menekülteknek, az a népnek árt, az valójában áruló és majd a bíróság előtt is felelnie kell a tetteiért, de addig is: vigyen haza ötszáz menekültet és otthon ölelgesse őket!

Holott normális ember nem állítja, hogy a menekülthullám jó dolog, hogy nem kell kezelni, nem kell csökkenteni, ha lehetséges: megállítani. De normális ember azt sem mondhatja, hogy mindeközben nem kell valahogy embernek is maradni. Szerencsére sok ember és kevés politikus van ebben az országban.

A propaganda persze működik. Akkor is, ha átlátszó hazugságokkal, manipulációkkal van megtámogatva. Én például nem értem, hogy miért is kell minden illegális határátlépőnek Budapesten kikötnie? Biztosan nincs más útvonal a kijelölt menekülttábor irányába? Vagy az kevéssé látványos, ha mondjuk a kisebb települések között oszlanának meg az "idegenek"? Azt sem értem, ha már mindenáron a fővárosba kell jönniük, akkor miért nem lehetett az azóta megnyitott tranzit zónákat létrehozni? Ha van hová szarniuk, akkor nem lehetett volna olyan nagy cirkuszt rendezni a II. János Pál pápa tér esetéből? Ha esetleg azt is kommunikálná a kormány, hogy a menekültek ellátásának jókora részét civilek végzik, miközben kap pénzt Magyarország az Uniótól erre a célra, akkor az hülyén hangzana a hívek fülében? Jobb hagyni azt terjedni, hogy mennyi pénzt kapnak ezek a barbár idegenek, szemben az eddig ívesen lefütyült hajléktalanokkal? Akkor is, ha nem igaz?

Az Unió elindított egy közös műveletet a migráció megfékezésére. Talán nem lesz elég, változtatni kell, fejleszteni, kiterjeszteni. De elindult valami, az Unió összes tagországának részvételével. Kivéve Magyarországot, mert mi nem veszünk részt benne. Mi aztán nem! Majd mi megoldjuk magunk, mert hősök vagyunk, akik tízezer éve védjük Európát önzetlenül és még csak egy puszit sem kapunk érte.

Mi építjük a kerítést, ami vagy fog működni, vagy nem, de rohadtul sokba kerül, az biztos. Egyelőre még egyetlen illegális határátlépőt sem állított meg, de majd húzunk köré egy másik kerítést. Ha az is kevés, akkor talán falat építünk, taposóaknákat telepítünk és rendszeres bombázások is lesznek.

Egy felelős kormány talán tájékoztatná az országot arról, hogy az Unió milyen lépéseket tesz és mi abban miért nem veszünk részt. A mi kormányunk ilyet nem csinál, mert mi köze van az embereknek bármihez is, ami történik? Semmi. Köze nincs, csak kötelessége. Elhinni, hogy egyre jobban élünk, mi fújjuk a passzát-szelet, védjük a véráztatta anyaföldet, az akác ősi magyar növény, a magyar észnek nincs párja és éljen a kormány!

És igen! Múkodik, mint Uri Geller varázslata.

http://orditok.blog.hu/2015/08/18/es_mukodik_746
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hajléktalanokkal, intézményhálózat, óriásplakátoktól, sajtókampányokig, rokkantellátást, álompolgárokhoz, vagyonsosodását, manipulációkkal, kommunikációban, államosítottuk, határátlépőnek, egészségügyben, munkaerőpiacon, önkormányzatok, pénztárcájáról, finanszírozott, foglalkoztatás, magyarországot, menekülthullám, felülvizsgálat, felülvizsgálta, csökkentésében, közreműködése, részvételével, menekülttábor, tagországának, bevándorlókat, követhetetlen, menekülteknek, elfogadásával, taposóaknákat, közoktatásból, életszínvonal, hazugságokkal, köznevelésről, közszolgálati, államadósság csökkentésében, általános életszínvonal, valódi adatokat, kommunikációban ívelnek, szociális hálón, összes beteg, ország pénztárcájáról, pénznek jobb, keveset költ, aljas bankok, vérszívó szolgáltatók, elavult rendszer, vakok újra, bénák járnak, korhatár alatti, érdekes grafikon, Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, Simon László, Magyarország Konvergencia Programja, János Pál, Kivéve Magyarországot,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ha nyitott vagy  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Heltai Jenő: Március  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Nagyhétfő:  A nagyhét eseményei  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Nem jár  Facebookon kaptam Krisztina b...  Hibáztam már  Facebookon kaptam  Manna OWell tollából  Sárkány  Játékos kis cicák  Jézus amikor fölment a hegyre,...  A haj állapotának javítása egy...  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Amikor még kicsi voltál...  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Játékos kis cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  A tavasz nem csak önmagában sz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Sárkány  Haja van  Nagyhétfő:  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne hagyd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nárcisz  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Szép estét  Alvó kutya  Haja van  Ne hagyd  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  Hibáztam már  Esti kép  Sonka vásár 
Bejegyzés Címkék
államadósság csökkentésében, általános életszínvonal, valódi adatokat, kommunikációban ívelnek, szociális hálón, összes beteg, ország pénztárcájáról, pénznek jobb, keveset költ, aljas bankok, vérszívó szolgáltatók, elavult rendszer, vakok újra, bénák járnak, korhatár alatti, érdekes grafikon, első Orbán-kormány, második Orbán-kormány, rokkantság mértékét, ebben közreműködő, orvosok közreműködése, rokkantságuk mértékét, munkaerőpiacon kellene, eddigi ellátási, kettőre főleg, rokkantak gondja, önkormányzatok jogköre, közoktatásból köznevelés, köznevelés területén, nemzeti köznevelésről, önkormányzatokkal megosztott, önkormányzatok fenntartási, országos érdekek, utolsó mondatot, lényeg abban, hócipője ártunk, újabb csoda, menekültek áradata, kormányzati kommunikáció, óriásplakátoktól kezdve, napi sajtókampányokig, mocskos bevándorlókat, valójában áruló, bíróság előtt, propaganda persze, kijelölt menekülttábor, kevéssé látványos, kisebb települések, fővárosba kell, azóta megnyitott, menekültek ellátásának, hülyén hangzana, hívek fülében, barbár idegenek, eddig ívesen, közös műveletet, migráció megfékezésére, másik kerítést, felelős kormány, országot arról, embereknek bármihez, véráztatta anyaföldet, magyar észnek, hajléktalanokkal, intézményhálózat, óriásplakátoktól, sajtókampányokig, rokkantellátást, álompolgárokhoz, vagyonsosodását, manipulációkkal, kommunikációban, államosítottuk, határátlépőnek, egészségügyben, munkaerőpiacon, önkormányzatok, pénztárcájáról, finanszírozott, foglalkoztatás, magyarországot, menekülthullám, felülvizsgálat, felülvizsgálta, csökkentésében, közreműködése, részvételével, menekülttábor, tagországának, bevándorlókat, követhetetlen, menekülteknek, elfogadásával, taposóaknákat, közoktatásból, életszínvonal, hazugságokkal, köznevelésről, közszolgálati, kiterjeszteni, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 34
  • e Hét: 2294
  • e Hónap: 19087
  • e Év: 152004
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.