Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Még nem elég?
  2013-11-06 14:10:51, szerda
 
   
  Váci Mihály: Még nem elég

Nem elég megborzongni,
De lelkesedni kell!
Nem elég fellobogni,
De mindig égni kell!
És nem elég csak égni:
Fagyot is bírjon el,
Ki acél akar lenni,
Suhogni élivel.
Nem elég álmodozni!
Egy nagy-nagy álom kell!
Nem elég megérezni,
de felismerni kell,
Nem elég sejteni,
hogy milyen kor jön el,
Jövőnket - tudni kell!
Nem elég a célt látni,
járható útja kell!
Nem elég útra lelni,
az úton menni kell!
Egyedül is! - Elsőnek,
elől indulni el!
Nem elég elindulni,
de mást is hívni kell!
S csak az hívjon magával,
aki vezetni mer.
Nem elég a jóra vágyni,
a jót akarni kell!
És nem elég akarni,
De tenni, tenni kell:
A jószándék kevés!
Több kell - az értelem!
Mit ér a hűvös ész?!
Több kell - az érzelem!
Ám nem csak holmi érzés,
de seb és szenvedély
keresni, hogy miért élj,
szeress, szenvedj, remélj!
Nem elég - a Világért!
Több kell - a nemzetért!
Nem elég - a Hazáért!
Több kell most - a népedért!
Nem elég - Igazságért!
Küzdj azok igazáért,
kiké a szabadság rég,
csak nem látják még,
hogy nem elég!
Még nem elég!
"NEM ELÉG, AMIT EDDIG CSINÁLTAM ÉS CSINÁLTUNK... De nemcsak én, mindenki, - és nemcsak a miniszterek, de a főpapok is. És nemcsak a vezetők, de a vezetettek is: mindannyian, globálisan. Sőt nemcsak élők, de holtak is! NEM TETTÜNK MEG MINDENT, SŐT MIRE ELOLVASOM A VERS UTOLSÓ SZAVÁT, ÉS NÉZEM A FELKIÁLTÓJELET, ÚGY ÉRZEM, HOGY SEMMIT SEM TETTEM. MEGBUKTUNK!!!"

-.-.-.-.-.


A költővel ellentétben, én büszkén kijelenthetem, hogy MINDEN TŐLEM TELHETŐT MEGTETTEM MINDENKOR ÉS MÉG MINDIG TESZEM IS, PEDIG MOSTANRA MÁR AZT IS TUDOM, HOGY A BARIKÁD MÁSIK OLDALÁRA RAGADTA AZ ELLENSÉG AZOKAT, AKIKET MINDENKINÉL JOBBAN SZERETEK... ŐK A GYEREKEIM ÉS UNOKÁIM...
Hiába volt MINDEN, mert ezzel MINDENT ELVESZÍTETTEM mostanra. Mindent...

Erősebbek a gonoszok, akik a magyarság pusztulását akarják. Először lepusztítani, hogy azután kipusztuljon önmagától, mint az én nemzedékem, akik tetemeivel megteltek a magyar temetők... Gyerekeim azt hiszik, hogy ha megtagadják a sikertelen kiszolgáltatottságban vergődő anyjukat és a sikeresek mellé állnak a barikád másik oldalára, akkor ők is sikeresek lehetnek majd.

Ez az én magánügyem, mondhatná bárki, de ez nem igaz, hiszen az egész társadalom JOBB- és BAL-oldalra van osztva és a szakadékot egyre csak mélyíti MINDENKI a két oldal között!!!

Pedig, a nép már kezd belefáradni! Elég csak az idei okt. 23-ára gondolni, amikor oly kétségbe esetten követelték még a baloldalon lévők is az "ÖSSZEFOGÁST"!! Csakhogy, az ő vezérük a gyűlölködés jegyében hirdette meg az összefogást!

Jó lenne végre megértenie a NÉP MINDKÉT OLDALÁN LÉVŐINEK, HOGY nem mi vagyunk egymás ellenségei, hanem a vezetőink, akik nagyon jól tudják, hogy a HATALOMÉRT folytatott becstelen háborúban a nép csak eszköz és kizárólag annyira számít a személyük,. amennyi hasznot hoz számukra a SZAVAZATUK!!!!

A szavazatukért folyó harc része az USZÍTÁS egymás ellen, mert tudván tudják, hogy még eddig mindig bejött az "OSZD MEG ÉS URALKODJ!"-elve alapján való politizálás...
Éppen ezért, nekünk, akik ezt képesek megérteni, mindig minden leírt, vagy kimondott szó mögé odaképzeljük a másik oldalra csalt nemzettestvérünket (rokonunkat) és megpróbáljuk a közénk vájt szakadékot áthidalni, vagy feltölteni!!!


Ezt tettem egész életemben azzal, hogy a mindenkori TÉNYEKre hivatkozva próbáltam meg felhívni a figyelmet a politikusaink hibáira és bűneire!


Mert amikor valaki egy bűnös politikusra szavazva a hatalomba juttat egy háborús bűnöst, v. diktátort, v. pszichopatát, azzal kimeríti a kollektív bűnösség bűntettét!


Ez alapján lett meghozva az igazságtalan trianoni békediktátum is, amikor a háborúba hajszoló uralkodók HELYETT a háborút hadkötelezettség miatt elszenvedő ártatlanokat BÜNTETTEK MEG KOLLEKTÍVE!!!


Mindig legyen ez szemetek előtt, amikor döntötök egy-egy választáson!!!


Éppen ezért, mindig - a mindannyiunk számára legjobb döntésre szerettem volna rávenni honfitársaimat... Mindig, minden egyes kimondott, v. leírt szavammal, gondolatommal!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hadkötelezettség, honfitársaimat, felkiáltójelet, szavazatukért, kijelenthetem, politikusaink, gondolatommal, elveszítettem, megpróbáljuk, igazságtalan, kipusztuljon, pszichopatát, békediktátum, ártatlanokat, mindannyiunk, lepusztítani, megborzongni, odaképzeljük, gyűlölködés, összefogást, megtagadják, politizálás, belefáradni, politikusra, pusztulását, miniszterek, választáson, ellentétben, mindannyian, mindenkinél, baloldalon, követelték, ellenségei, csináltunk, igazságért, megértenie, nagy-nagy álom, célt látni, úton menni, hívjon magával, jóra vágyni, jószándék kevés, költővel ellentétben, magyarság pusztulását, magyar temetők, sikeresek mellé, barikád másik, egész társadalom, szakadékot egyre, baloldalon lévők, gyűlölködés jegyében, szavazatukért folyó, Váci Mihály, AMIT EDDIG CSINÁLTAM ÉS CSINÁLTUNK, TETTÜNK MEG MINDENT, MIRE ELOLVASOM VERS UTOLSÓ SZAVÁT, NÉZEM FELKIÁLTÓJELET, HOGY SEMMIT SEM TETTEM, MINDEN TŐLEM TELHETŐT MEGTETTEM MINDENKOR ÉS MÉG MINDIG TESZEM IS, PEDIG MOSTANRA MÁR AZT IS TUDOM, HOGY BARIKÁD MÁSIK OLDALÁRA RAGADTA AZ ELLENSÉG AZOKAT, AKIKET MINDENKINÉL JOBBAN SZERETEK, GYEREKEIM ÉS UNOKÁIM, MINDENT ELVESZÍTETTEM, MINDKÉT OLDALÁN LÉVŐINEK, OSZD MEG ÉS URALKODJ, BÜNTETTEK MEG KOLLEKTÍVE, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hazára minden embernek szükség...  Png lepke  Irgalom és ítélet  Tanuld meg ezt a versemet  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A boldog családok mind hasonló...  Mindig jusson idő nevetni  Még csak most kezdődik a nap  Hogy lehet megtartani  Jó éjszakát  Ne kapaszkodj magasabbra,  Soha ne kedvezz...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy bizonyos határt  Hiányzik  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png nő  Png rózsa csokor  Adakozás  Png virág  George Byron - Ahogy itt jár -...  Popper Péter szavai  Kerüld el az evangélium örömén...  Png cica  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Nevem  Sose bánj semmit  Kaffka_Margit  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Reggel van  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Neked tudnod kell  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Elköszönt  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png férfi  Bertolt Brecht -től idézet  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Paul David Tripp Április 20  Boldog születésnapot a ma ünne...  Mindig jusson idő nevetni  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szívem  Akarat  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Boldog születésnapot a ma ünne...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png ház  Makszim Gorkij gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Png lepke  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Paul David Tripp Április 19  Fekete-erdő desszert  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Albert Einsteinről  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nagy-nagy álom, célt látni, úton menni, hívjon magával, jóra vágyni, jószándék kevés, költővel ellentétben, magyarság pusztulását, magyar temetők, sikeresek mellé, barikád másik, egész társadalom, szakadékot egyre, baloldalon lévők, gyűlölködés jegyében, szavazatukért folyó, másik oldalra, közénk vájt, mindenkori TÉNYEKre, politikusaink hibáira, bűnös politikusra, hatalomba juttat, háborús bűnöst, kollektív bűnösség, igazságtalan trianoni, háborúba hajszoló, háborút hadkötelezettség, mindannyiunk számára, hadkötelezettség, honfitársaimat, felkiáltójelet, szavazatukért, kijelenthetem, politikusaink, gondolatommal, elveszítettem, megpróbáljuk, igazságtalan, kipusztuljon, pszichopatát, békediktátum, ártatlanokat, mindannyiunk, lepusztítani, megborzongni, odaképzeljük, gyűlölködés, összefogást, megtagadják, politizálás, belefáradni, politikusra, pusztulását, miniszterek, választáson, ellentétben, mindannyian, mindenkinél, baloldalon, követelték, ellenségei, csináltunk, igazságért, megértenie, szenvedély, nemzedékem, vezetettek, magánügyem, megbuktunk, globálisan, tetemeivel, szakadékot, társadalom, sikertelen, folytatott, kollektíve, lelkesedni, mindenkori, rokonunkat, fellobogni, feltölteni, elszenvedő, szavazatuk, hivatkozva, felismerni, hatalomért, uralkodók, diktátort, bűntettét, kollektív, megtettem, mindenkor, büntettek, kimondott, nemzetért, szavammal, szabadság, csináltam, gyerekeim, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 258
  • e Hét: 1968
  • e Hónap: 10572
  • e Év: 46513
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.