Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Magyar férfi vízilabdás csapat 8. lett
  2018-07-28 21:16:14, szombat
 
  A Magyar férfi vízilabdás csapat 8. lett a Barcelonában rendezett E.B.-én.
Eredményei:
2018.07.16 Magyarország - Grúzia 12:5 (+7)
2018.07.18 Magyarország - Olaszország 5:12 (-7)
2018.07.20 Magyarország - Németország 4:4 (0)
2018.07.22. Magyarország - Hollandia 12:9 (+3)
2018.07.24. Magyarország - Szerbia 5:8 (-3)
5-8. helyért
2018.07.26. Magyarország - Montenegro 6:7 (-1)
7-8 helyért
2018.07.28. Magyarország - Oroszország 8:9 (-1)

Waterpolo oldalon:
Tudjuk, sajnos itt Barcelonában jó ideje tudjuk, ez nem férfiválogatottunk Európa-bajnoksága. A 7. helyért zajló mérkőzés előtt ennek ellenére több honfitársunk is sorban állt a jegypénztáraknál, mint egyikük megjegyezte: ,,Ez van, ezen a meccsen kell drukkolni." Ők feltétlen vastapsot érdemelnek!
A csapat kevésbé, bár valahol érthető, hogy erre a partira nem sikerült felpörögni. Az első és a második negyedet is megnyerte egy góllal Oroszország - csak a rend kedvéért: ezt a rivális a tavalyi világbajnokságon 14-5-re vertük a negyeddöntőben... Vogel Soma volt az, akit nem érthetett kritika, két nagy ziccert is védett. Vámos Márton lőtt két gólt, amúgy a támadójáték pont olyan volt, mint voltaképpen az egész kontinensviadalon.
Nagyszünet után is folytatódtak a megpróbáltatásaink, hiszen a harmadik negyedet 3-1-re veszítettük el, így a záró menet előtt 8-4 volt oda. Úgy, hogy Vogel jól védett... Tulajdonképpen a végét váruk, és ugyan volt némi fellángolás, sőt a végén támadhattunk az egálért, de a kimaradt helyzetek végül 9-8-ra kikaptunk, 1991 után először Oroszországtól az Európa-bajnokságon. Így zártunk végül a 8. helyen.

- Megint nem tetszett a kezdés. Álmos volt az egész, nem értek oda a kezek, az emberek, ahogyan kellett volna. Azok lőttek, akikről nem akartuk, hogy lőjenek, lassan kértük a labdát, ott felejtettük a kapus kezében, lassan mozogtunk, lassan reagáltunk. Aztán persze egyénileg akartuk megoldani a helyzeteket, ami nem sikerült, így idegesek lettünk. Szinte minden meccsen azt láttuk, hogy valamiért nem indul a gépezet. Változtattunk az Európa-bajnokság közben, Montenegró ellen láttunk némi javulást. Ugyanazt csináltuk, mint előtte, mégis lomhán indult most is a meccs, pedig láttam, hogy alaposan bemelegítettek a játékosok, nem ezen múlt. Csalódott vagyok" - értékelt Märcz Tamás szövetségi kapitány, akinek hosszabb, Eb-t átfogó értékelését is hamarosan közöljük.

- Fontos volt nekünk, hogy győzelemmel zárjuk az Európa-bajnokságot. Jelentős eredmény, hogy sikerült a nagy csapatok egyike, Magyarország ellen nyerni, ez jó lendületet adhat a jövőre" - mondta Sergey Evstigneev, Oroszország szövetségi kapitánya.
33. Európa-bajnokság, Barcelona
Férfiak, a 7. helyért
Magyarország-Oroszország 8-9 (1-2, 2-3, 1-3, 4-1)
Piscines Picornell, vezette: Buch (spanyol), Rakovics (szerb)

MAGYARORSZÁG: Vogel - Manhercz, Zalánki 1, Vámos 3, Jansik D., Erdélyi 1, Bedő 1. Csere: Angyal, Mezei, Kovács G., Bátori 2, Pohl. Szövetségi kapitány: Märcz Tamás

OROSZORSZÁG: Fedotov - Koptsev, Merkulov, Nagaev 2, Kholod 3, Lisunov, Shepelev 1. Csere: Suchkov 1, Andryukov 1, Dereviankin, Kharkov 1, Bychkov. Szövetségi kapitány: Sergey Evstigneev


M4 sport oldalon:
A férfi vízilabda-válogatott 9-8-as vereséget szenvedett Oroszország ellen a barcelonai Európa-bajnokság szombati helyosztóján, így a nyolcadik helyen végzett a tornán. A sportág történetében csak egyszer, 1989-ben végeztünk ennél rosszabb helyen (9.) a kontinensbajnokságon.
Märcz Tamás szövetségi kapitány együttese három negyed után már négygólos hátrányban volt, és hiába kapaszkodott az utolsó nyolc percben, nem tudott egyenlíteni, pedig erre az utolsó támadás során meg volt a lehetősége, végül kapufával zárult az összecsapás.
...... ...........


Az már a torna zárónapjának nyitómérkőzése előtt biztos volt, hogy a magyar férfiválogatott története második legrosszabb Eb-szereplésével tér majd haza, ugyanis az 1989-es bonni kilencedik hely kivételével ötödiknél egyszer sem végzett rosszabb helyen. Tavaly a margitszigeti világbajnokság negyeddöntőjében 14-5-re diadalmaskodtak a magyarok..

- Vámos Márton, az Európa-bajnokságon nyolcadik helyen végző póló válogatott kulcsembere szerint óriási pofonokat kaptak Barcelonában. Märcz Tamás együttese hét mérkőzéséből csak kettőt nyert meg a tornán, négyet elveszített, az éles szakaszban háromból hármat. Nálunk is történtek változások, de ők inkább erősödtek - folytatta Vámos. - Mondhatnám azt, hogy nem ez a reális a két csapat között, sajnos a holland meccs óta mindig kikaptunk, nem tudom azt mondani, hogy jobbak voltunk bármelyik ellenfelünknél, mert az eredmény nem azt mutatja.
Semmi sem köszönt vissza abból, ami jól működött a Világliga-mérkőzéseken, mintha leeresztettünk volna, mint egy lufi"- tette hozzá Vámos, aki elmondása szerint nagyon elfáradt a tömör nyár és az Eb mérkőzésein, a következő napokban szeretné kipihenni magát a következő szezonra.
 
 
0 komment , kategória:  vízi sport  
Címkék: negyeddöntőjében, világbajnokságon, jegypénztáraknál, diadalmaskodtak, férfiválogatott, negyeddöntőben, oroszországtól, leeresztettünk, nyitómérkőzése, bemelegítettek, világbajnokság, tulajdonképpen, ellenfelünknél, margitszigeti, szereplésével, változtattunk, honfitársunk, barcelonában, mérkőzéseken, magyarország, zárónapjának, támadhattunk, történetében, kapaszkodott, folytatódtak, mérkőzéséből, helyosztóján, oroszország, megjegyezte, helyzeteket, felejtettük, kulcsembere, kivételével, bajnokságon, fellángolás, dereviankin, meccsen kell, csapat kevésbé, második negyedet, góllal Oroszország, rend kedvéért, tavalyi világbajnokságon, támadójáték pont, egész kontinensviadalon, harmadik negyedet, záró menet, végét váruk, végén támadhattunk, kimaradt helyzetek, kapus kezében, nagy csapatok, barcelonai Európa-bajnokság, Vogel Soma, Vámos Márton, Märcz Tamás, Sergey Evstigneev, Piscines Picornell, Jansik, Kovács,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Latinovits Zoltán tollából  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Esterházy Péterre emlékezünk  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Esterházy Péterre emlékezünk  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Szép estét  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Borzasztó  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  40 felett  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Baranyi Ferenc - N i n c s  Alvó cica  Zilahy Lajos gondolata  Az ember  Facebookon kaptam Krisztina b...  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Erdei gyöngyvirág  Jó éjszakát  Eduardo Sacheri gondolata  jó reggelt  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Paul David Tripp Április 15  Martin Buber, A haszidim meséi  Minden tavaszból őrizz..  Reményik Sándor: Pierrot &...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Borzasztó  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Előfordul, hogy  Vidámság  Egy párkányon  Szép estét kedves látogatóimn...  Esterházy Péterre emlékezünk  A Magyar Költészet napja alkal...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  A pitypang legendája  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Eduardo Sacheri gondolata  Jánosházy György: Fogd a kezem  Tanácsok egy pszichológustól  Alvó kislány  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Töröld le  Robert Merle tollából  Horváth Szilvia tollából  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Egy tavasz  40 felett  Jó éjszakát  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  A pitypang legendája  Egyszerű  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Jázmin  A hagyma antibakteriális hatás...  Van néhány kérdés, amin gondol... 
Bejegyzés Címkék
meccsen kell, csapat kevésbé, második negyedet, góllal Oroszország, rend kedvéért, tavalyi világbajnokságon, támadójáték pont, egész kontinensviadalon, harmadik negyedet, záró menet, végét váruk, végén támadhattunk, kimaradt helyzetek, kapus kezében, nagy csapatok, barcelonai Európa-bajnokság, nyolcadik helyen, sportág történetében, utolsó nyolc, utolsó támadás, torna zárónapjának, magyar férfiválogatott, 1989-es bonni, margitszigeti világbajnokság, éles szakaszban, holland meccs, tömör nyár, következő napokban, következő szezonra, negyeddöntőjében, világbajnokságon, jegypénztáraknál, diadalmaskodtak, férfiválogatott, negyeddöntőben, oroszországtól, leeresztettünk, nyitómérkőzése, bemelegítettek, világbajnokság, tulajdonképpen, ellenfelünknél, margitszigeti, szereplésével, változtattunk, honfitársunk, barcelonában, mérkőzéseken, magyarország, zárónapjának, támadhattunk, történetében, kapaszkodott, folytatódtak, mérkőzéséből, helyosztóján, oroszország, megjegyezte, helyzeteket, felejtettük, kulcsembere, kivételével, bajnokságon, fellángolás, dereviankin, veszítettük, összecsapás, bajnokságot, németország, olaszország, mérkőzésein, egyenlíteni, értékelését, elveszített, győzelemmel, legrosszabb, támadójáték, voltaképpen, lehetősége, kilencedik, reagáltunk, hátrányban, válogatott, evstigneev, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3253
  • e Hét: 14315
  • e Hónap: 26991
  • e Év: 260738
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.