Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fejvakarászás Berlinben! De mi lesz később?
  2015-09-27 21:11:54, vasárnap
 
  Fejvakarászás Berlinben! De mi lesz később?


Posted on 2015-09-26 by Admin

Fokozódó aggodalommal szemlélik a berlini vezetésben, hogy továbbra sem mérséklődik jelentősen a Németországba áramló menekültek hulláma - írta szombati számában a Der Speiegel című hírmagazin. A Die Welt című lapnak pedig belügyekkel foglalkozó szakpolitikusok azt mondták, hogy hamarosan “drasztikus intézkedésekre" lehet szükség.
A szeptember 13-án bevezetett határellenőrzés révén megindult enyhülés megállt, és az utóbbi napokban ismét fölerősödött németországi menekülthullám - írja legújabb számában a Der Spiegel című német hírmagazin. A belügyi forrásokra hivatkozó cikk szerint hétfőn csaknem 8500, kedden 6700, szerdán 7800 menedékkérő érkezett.

töm
Azt nem látni, hogy a folyamat mikor érhet véget, és a kilátások nem biztatóak. A Magyarországról elindult menedékkérők beengedéséről szeptember 5-re virradóra hozott döntés óta Ausztria sokkal több embert engedett át, mint az a 7 ezer fő, amelynek átvételéről Berlin megállapodott Béccsel. Az osztrák kormány “eltávolodik a Németországgal egyeztetett irányvonaltól" - áll a tartományi belügyminiszterek és a szövetségi belügyminiszter egy telefonkonferenciájáról készült jegyzőkönyvben.
Angela Merkel kancellár “mosolygó menekültekkel készített színes szelfijeinek fatális a mellékhatása" - írta a Der Spiegel, amely szerint a közösségi portálokon terjedő felvételeket sokan “felszólításként" értelmezik, hogy azonnal induljanak el Németország felé.
Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) adatai szerint az Afganisztánból naponta útnak induló emberek száma 2000 és 4000 között van. Hamarosan még többen lehetnek - áll egy belügyminisztériumi dokumentumban, miszerint a határőrizetért felelős szövetségi rendőrség Kabulban dolgozó összekötő csoportjának információi alapján valószínű, hogy az afgán kormány kiállított egymillió útlevelet, amelyekkel meg lehet indulni Európa felé Iránon és Törökországon keresztül.
A menedékkérők nem csillapodó hulláma erősen leterheli a menekültügyi ellátórendszert és a menekültügyi eljárásokat lefolytató szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatalt (BAMF). Ezért most a Der Spiegel szerint azt tervezik, hogy a szíriai állampolgárságú menedékkérőket mind “kiveszik" az eljárásból, külön vizsgálat nélkül három évre szóló tartózkodási engedélyt adnak nekik, azzal a megszorítással, hogy a családegyesítés nem lehetséges, vagyis nem kapnak engedélyt arra, hogy áttelepítsék Németországba házastársukat és gyermekeiket. A BAMF így a nagyjából 280 ezres ügyhátralék ledolgozására és a más állampolgárságú menedékkérők ügyeire összpontosíthat.
A belügyminisztérium szombaton cáfolta a hírmagazin értesüléseit, Stephan Mayer, a törvényhozás alsóháza, a Bundestag konzervatív (CDU/CSU) frakciójának belügyi kérdésekért felelős vezető szakpolitikusa viszont közvetve megerősítette azt. A parlamenti képviselő a Der Spiegelnek elmondta: nem biztos abban, hogy a tervezett intézkedés nem lesz egy újabb “rossz ösztönző", a Németországba vezető útra csábító újabb jelzés, és az is kérdéses, hogy miként lehet korlátozni a családegyesítést.
Stephan Mayer a Die Welt című lapnak is nyilatkozott, elmondta, hogy minél hamarabb be kell vezetni egy új szabályt, miszerint a szövetségi rendőrség munkatársai visszafordíthatják a határról mindazokat, akiknek nyilvánvalóan nincs esélyük a menekültstátus megszerzésére.
A politikus hangsúlyozta: “egyértelmű jelét" kell adni annak, hogy Németország nem tud mindenkit befogadni. Ilyen jelzés volna a szövetségi rendőrség felhatalmazása arra, hogy megtagadják a belépést például abban az esetben, ha a belépésre jelentkező ember biztonságos országból származik.
A Die Welt szerint a kormány egyelőre elutasítja ezt a kezdeményezést. Ugyanakkor nemcsak a konzervatívok soraiban, hanem a CDU/CSU pártszövetséggel kormányzó szociáldemokraták (SPD) belügyi szakpolitikusai között is vannak, akik szerint többet kell tenni a folyamatok megfékezéséért.
“Meglehet, hogy újabb korlátozó intézkedésre lesz szükség" - fogalmazott Roger Lewentz, Rajna-vidék-Pfalz tartomány belügyminisztere, a belügyminiszteri konferencia SPD-s elnöke, aki szerint a határellenőrzés visszaállítása ugyan “jó tett" a tartományoknak, de az utóbbi napokban ismét emelkedik az újonnan érkező menedékkérők száma.
Thomas Oppermann, a Bundestag SPD-frakciójának vezetője csütörtökön egy parlamenti vitában kiemelte: pártja nyitott a befogadandó menekültek korlátozására irányuló, kontingenseken alapuló megoldásra, amelyet Thomas de Maiziere belügyminiszter vetett fel. Azt mondta, “nem rossz gondolat" a CDU-s politikus elképzelése.
(MTI)
Bal-Rad komm: “...az Afganisztánból naponta útnak induló emberek száma 2000 és 4000 között van. Hamarosan még többen lehetnek..." - na ők is magukra vették Bundesmutti meghívóját. Hát ott is egyre többen kerekednek fel.
Hanem az a baj, hogy éppen az útjukban vagyunk!
Németország egykori “endékás" területei pedig már lázadoznak. A déli-délnyugati fertály még az Októberfest mocskában dagonyázik, de hát az is véget ér egyszer! És a kijózanodás után nem biztos hogy csak a seritaltól lesz keserű a németek szája-íze!
Viszont könnyen előfordulhat, hogy közelebb van a katasztrófa, mint azt eddig hittük! Nagyon nehéz elhessegetni a gondolatát annak, hogy a migránsválság kellős közepén-amikor már Németország kezd megtelni, ám már úton van egy hatalmas tömeg-AMERIKÁBAN HIRTELEN KIROBBAN A NÉMET “DIESELMOTOR-BOTRÁNY"! Ami bizonyos elemzések szerint akár be is döntheti a német autóipart! Aminek bizony félelmetes gazdasági hatása lenne, és amely mindenképpen kihatna a “migránspátyolgatás" anyagi lehetőségeire! De nem csak arra! A NÉMETEK JÓLÉTÉRE IS! Akik egy kis derékszíjmeghúzástól rosszul is lennének! És egyből a migránsokon kezdenék kitölteni a bosszújukat, nekik tulajdonítva minden bajuk okát!
DE MÁR OTT VAN EGYMILLIÓ MUSZLIM! És a fene tudja még mennyi?-ÚTON! Németország felé!
Valójában-ha ez a gyanakvás jogos-van okuk pánikolni a németeknek! Meg nekünk! Meg az Uniónak! Még megemlegetik azt a napot, amikor nem fogadták meg Döbrögink javaslatát:
FALAT GÖRÖGORSZÁGHOZ! ÁTHATOLHATATLANT!


http://www.balrad.com/index.php/2015/09/26/fejvakaraszas-berlinben-de-mi-lesz-kes obb/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: áthatolhatatlant, pártszövetséggel, belügyminisztere, családegyesítést, belügyminiszteri, szakpolitikusok, főbiztosságának, felszólításként, belügyminiszter, határellenőrzés, szakpolitikusai, családegyesítés, állampolgárságú, összpontosíthat, ellátórendszert, magyarországról, menedékkérőket, kontingenseken, kezdeményezést, tartományoknak, intézkedésekre, megszorítással, görögországhoz, afganisztánból, menekülthullám, németországgal, visszaállítása, határőrizetért, szakpolitikusa, felhatalmazása, megfékezéséért, jegyzőkönyvben, menekültstátus, konzervatívok, beengedéséről, házastársukat, berlini vezetésben, szeptember 13-án, utóbbi napokban, belügyi forrásokra, folyamat mikor, osztrák kormány, tartományi belügyminiszterek, szövetségi belügyminiszter, közösségi portálokon, határőrizetért felelős, afgán kormány, menekültügyi ellátórendszert, menekültügyi eljárásokat, szíriai állampolgárságú, hírmagazin értesüléseit, törvényhozás alsóháza, Fejvakarászás Berlinben, Angela Merkel, ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának, Stephan Mayer, Roger Lewentz, Thomas Oppermann, Bundestag SPD-frakciójának, HIRTELEN KIROBBAN NÉMET, NÉMETEK JÓLÉTÉRE IS, EGYMILLIÓ MUSZLIM, FALAT GÖRÖGORSZÁGHOZ,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Leonardo da Vinci gondolata  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Png csokor  Éretlen vers  Kaffka_Margit  Jó éjszakát  Boldog születésnapot a ma ünne...  képre írva  Tanuld meg ezt a versemet  Az engedelmesség miért nem vál...  Radikális szeretet  Gonosz démon-álarc  Minden harmadik...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Egy bizonyos határt  Png kutya  Alázat  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  képre írva  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Png férfi  Fekete-erdő desszert  Radikális szeretet  Boldog születésnapot a ma ünne...  Alvó cicák  Nem méltó hozzád  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A Megváltó szolgálatában  képre írva  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fehér virág  Mindig jusson idő nevetni  Jó éjszakát  Mindig jusson idő nevetni  Alázat  Egy hatékony szolga  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A boldog családok mind hasonló...  Png férfi  Leonardo da Vinci gondolata  Julian Brass gondolata  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Krisztinától  Adakozás  Bounty krémes  Reggel van  Png telefon  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Makszim Gorkij gondolata  Alázat 
Bejegyzés Címkék
berlini vezetésben, szeptember 13-án, utóbbi napokban, belügyi forrásokra, folyamat mikor, osztrák kormány, tartományi belügyminiszterek, szövetségi belügyminiszter, közösségi portálokon, határőrizetért felelős, afgán kormány, menekültügyi ellátórendszert, menekültügyi eljárásokat, szíriai állampolgárságú, hírmagazin értesüléseit, törvényhozás alsóháza, parlamenti képviselő, tervezett intézkedés, újabb &#8220, szövetségi rendőrség, határról mindazokat, menekültstátus megszerzésére, politikus hangsúlyozta, belépést például, belépésre jelentkező, kormány egyelőre, konzervatívok soraiban, folyamatok megfékezéséért, belügyminiszteri konferencia, határellenőrzés visszaállítása, újonnan érkező, parlamenti vitában, befogadandó menekültek, útjukban vagyunk, déli-délnyugati fertály, kijózanodás után, seritaltól lesz, németek szája-íze, gondolatát annak, migránsválság kellős, hatalmas tömeg-AMERIKÁBAN, német autóipart, migránsokon kezdenék, fene tudja, gyanakvás jogos-van, áthatolhatatlant, pártszövetséggel, belügyminisztere, családegyesítést, belügyminiszteri, szakpolitikusok, főbiztosságának, felszólításként, belügyminiszter, határellenőrzés, szakpolitikusai, családegyesítés, állampolgárságú, összpontosíthat, ellátórendszert, magyarországról, menedékkérőket, kontingenseken, kezdeményezést, tartományoknak, intézkedésekre, megszorítással, görögországhoz, afganisztánból, menekülthullám, németországgal, visszaállítása, határőrizetért, szakpolitikusa, felhatalmazása, megfékezéséért, jegyzőkönyvben, menekültstátus, konzervatívok, beengedéséről, házastársukat, menekültekkel, irányvonaltól, németországba, megerősítette, ledolgozására, megállapodott, megszerzésére, nyilvánvalóan, fejvakarászás, korlátozására, törökországon, dokumentumban, lehetőségeire, fejvakaraszas, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 544
  • e Hét: 2031
  • e Hónap: 13142
  • e Év: 166638
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.