Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rogán ennyi hiba után nadrágon folt sem lehetne, nemhogy mi
  2015-10-02 08:18:01, péntek
 
 

Rogán ennyi hiba után nadrágon folt sem lehetne, nemhogy miniszter


újságíró. 2015. 10. 01. 17:43



Rogán Antal saját minisztériumot kapott - bár ez az állítás csak félig igaz. A saját minisztérium fele Lázár János Miniszterelnökségének a fele, Orbán Viktor népmesei megoldásáról bővebben itt írtunk. A meghökkentő húzással Rogán kezébe került a Nemzeti Kommunikációs Hivatal, amely 1500 állami intézmény és cég reklámköltségeit intézi, 25 milliárd forint költségvetéssel hatalmas összeg felett diszponál.

A miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 Perc című műsorában nemrégiben arról panaszkodott, hogy túl sok munka hárul rá, az ő fogaiban is szaporodik az idegen anyag, így a kormányzati munka hibáit Rogán Antalnak kell majd orvosolnia.

Minden bizonnyal remek gyógyító tevékenységet végez majd a ma hivatalába lépett tárcavezető, aki nem csak a közélet és gazdaság, hanem a bulvár rovatba is hézagmentesen illeszkedik. Lássuk, mely botlások fölött hunyt szemet a miniszterelnök, amikor egy komplett minisztériumot hozott össze a Rogán-Lázár vita elsimítására. Időutazásunkat - csakis a reális terjedelmi szempontok miatt - 2005-ben kezdjük, ekkor Rogán, az első generációs értelmiségi a Fidesz erős embere volt, nem a bulvárban villogtatta Krumpli kutyust. Minden botránykövet - azok nagy száma miatt - sajnos nem tudunk végigvenni.
2005-2006: Magyar Vizsla - Csúnya lebukás

2005 decemberében Újhelyi István, az MSZP alelnöke egy a Magyar Vizsla című - állítólag független, az MSZP-t és az SZDSZ-t keményen kritizáló, civil kiadású - újságba szánt oldal elfaxolt másolatát mutatta be, a feladó Rogán Antal kampányfőnök titkársága volt. Révész Máriusz, a Fidesz sajtófőnöke hamisítványnak nevezte a dokumentumot, vizsgálatot rendeltek el, majd 2006 elején kiderült: valóban a titkárság faxáról küldték az oldalt a független(!) Magyar Vizslának. Az elfaxolt dokumentumon kézírásos javítások voltak. A Rogán vezette titkárság nagyon életszerű magyarázata szerint egy külső látogató kérte meg őket arra, hogy faxolhasson, ezt pedig engedélyezték. Az eredetileg Rogán Antal és titkársága által használt szerkezet átkerült a központi faxhoz, így azt a Fidesz Központi Hivatalának többi munkatársa is használhatta, innen küldték el a Magyar Vizsla egy korrektúrázott oldalát.
2006: Választási bukás, adatlopási botrány

A Magyar Vizsla című független kiadvány nem véletlenül tiporta földbe az akkori kormánypártokat. 2006. április 9-én és 23-án az ország a rendszerváltás után ötödszörre döntött arról, hogy kinek a kezébe adja a hatalmat. A Fidesz kampányát 2004-től Rogán Antal vezette, emlékezetes a teljesen kontraproduktív “Rosszabbul élünk mint négy éve" szlogen, a negatív üzenek, a kemény ököl-politika és annak eredménye is.

A választásokon az MSZP úgy elverte a 8 éves regnálásra készülő Fideszt, mint a kétfenekű dobot, a szocialisták koalíciót ajánlottak a szabaddemokratáknak, 2006. június 9-én pedig megalakult a második Gyurcsány-kormány.

Rogán Antal számára a 2006-os év igazi katasztrófa volt, nemcsak a Magyar Vizslával került vállalhatatlan helyzetbe, hanem az úgynevezett, mára kissé feledett adatlopási botránnyal is. E-mailben kapta meg a Fidesz azt a titkos kódot, mellyel behatoltak a szocialisták kampányanyagát is tartalmazó szerverbe - tudatta a Fidesz 2006 februárjában, amikor is nem győzték sulykolni: lezártnak tekintik a szerverbotrányt. Jó okuk volt erre: az ügy középpontjában egy szinte kémfilmbe illő esemény áll: az akkor még ellenzéki Fidesz szerveréről hatoltak be az MSZP kampányanyagait tervező ügynökség szerverére. Rogán - ha valóban e-mailben kapta meg a kódot - bűnpártolást követett el, ráadásul

akkoriban ő volt az Országgyűlés informatikai bizottságának elnöke, így arra nehezen hívatkozhatott volna, hogy nem ismeri a jogszabályt.

A Magyar Narancs 2006-os cikke szerint Rogánt csak azért nem váltották le a két rendkívül kellemetlen, a Fideszt lejárató eset után, mert az hetekre témát adott volna a közvéleménynek. A Rogán iránti politikai bizalom azonban saját pártján belül is meggyengült, szerencséjére jó taktikai érzékkel választott menekülőútvonalat az országos politikából.
Fotó: egyenlito.blog.hu
Fotó: egyenlito.blog.hu
2006-2014: Homályos belvárosi ingatlanügyek

Az ellenzék által “belvárosi ingatlanpanamának" elnevezett botrány legfrissebb fejleménye, hogy az ügyészség október 30-áig nyomozhat a Habony Árpád közszereplő nagynénjének eladott ingatlan ügyében. A 444.hu cikke bemutatja, hogyan jutott a bérlőknek járó komoly kedvezményhez Pápa Marianne cége, a Classic Immo Kft., amely így egy 212 négyzetméteres félemeleti ingatlanhoz 52 millió forintért jutott. A kedvezmény mértékét jól mutatja, hogy a Classic Immo a 2011 decemberében megvásárolt ingatlant 2012 július végén 50 milliós haszonnal, 102 millió forintért értékesítette. Az ügy tavaly decemberben derült ki, pikantériája, hogy Pápa Marianne az alvilág fejének tartott Portik Tamás állítólagos élettársa.

Mindezt a Rogán Antal irányította V. kerületben, ahol a bérlőknek járó 30 százalékos kedvezményt akár néhány hónappal a bérleti szerződés megkötése után érvényesítették egyes szerencsés vállalkozók.

Csak a szemezgetés szintjén néhány eset:

A CBA-ra is a gyanú árnyéka vetült idén januárban: az V. kerület önkormányzata 51 és fél millió forintért adta el azt az ingatlant, amely később - átalakítás és egy üzlet bevezetése után - már 430 millióért került ki a piacra. A Belváros képviselő-testülete 2011. december 8-án döntött úgy, hogy az ingatlant kijelölik elidegenítésre: az elővásárlásra jogosult a Lázár és Fia Kft. (azóta CBA L. és F. Kft.) A történet nagyon izgalmas, kattintson.
Tavaly decemberben az RTL Klub Híradója számolt be róla, hogy Habony Árpád, a miniszterelnök eddig fel nem vállalt tanácsadójának unokatestvérei is részvényesek abban a cégben, amelynek leányvállalatához legalább két V. kerületi ingatlan került kedvezményes áron Rogán Antal polgármestersége idején.
Egy picit más módszernek hála Giró-Szász András éppen ma lemondott államtitkár is százmilliókat nyerhetett, mikor a Belvárosi Önkormányzat az értékesítés előtt - az ingatlanválságra hivatkozva - 25 százalékkal csökkentette bizonyos nagyértékű ingatlanok eladási árát.

2012: Rikkancs szobor - Emlékmű a Blikknek?

A bulvármédiának sokat köszönhet Rogán Antal (lásd keretes írásunkat), de az még a leghiggadtabb szemlélőket is meglepte, amikor az V. kerületi Hild téren felállított Rikkancs szobor kezében található újság címlapjára a “Blikk" felirat került. Szőke Lajos szobrászművész saját bevallása szerint a korhű Az Est fejécét akarta megformálni, Rogán Antal később azt állította: ő csak elbeszélgetett az alkotóval, nyomást nem gyakorolt rá.
Rogánnak nem derogál a bulvár

Rogán Antal a 2006-os választási vereség után kormányozta magát a Belváros polgármesteri bársonyszékébe - és a bulvármédia fókuszába. Házasságkötéséről beszámolt a kerületi lap, ahogyan arról is, hogy neje, Rogán-Gaál Cecília megtalálta saját stílusát. A kis család - Krumpli kutyussal - a TV2 Jóban-Rosszban című sorozatában is elvállalt egy cameót. Szintén a TV2-n futó Mr. és Mrs. című műsorból tudhattuk meg, hogy Cecília asszony nem székel, ha férje a közelben van.

Facebook-oldalán a legkínosabb kliséktől sem ódzkodik: március 15-ét félregombolt huszárjelmezben, az iskolakezdést kisfia, Dániel iskolapadja mellett köszöntötte. Általánosságban elmondható, hogy nem igazán félti gyermekeit a nyilvánosságtól, családját szívesen teszi a kirakatba néhány lájkért. Ezzel persze nincs egyedül a politikusok között.
2013: Ami Habonynak a Gucci, az Rogánnak a Louis Vuitton

A politikusok luxuskiadásairól szívesen cikkezik a sajtó, a Fidesz kormányhoz köthető egyik első ilyen emblematikus ügy Rogán Antal Louis Vuitton hátizsákja volt. A politikus a hátzsákot feleségének vette Dániel fiuk születése után pelenkatartónak, mert jól rá lehet akasztani a babakocsira, az árára azonban nem emlékezett. Elmondása szerint mikor felesége meglátta a luxusholmit, közölte: ilyen célra vannak megfelelőbb alkalmatosságok is, úgy hívják, hogy pelenkatartó táska. Így került a Louis Vuitton Bosphore Backpack Rogán Antalhoz, aki így 240 ezer forintot csapott a hátára a városházára menet.

A botrány kipattanása után elárverezte a nagyértékű kiegészítőt. Szintén ekkoriban szúrták ki milliós Hublot óráját és Audi Q5-ös luxusautóját, táskájával szemben ezeket nem ajánlotta fel jótékony célra.
2014: Kikalapált vagyonnyilatkozat, gumifalú luxuslakás

Rogán Antal a 2014-es választások előtt többször is korrigálta vagyonnyilatkozatát, ugyanis néhány négyzetméter kiesett az emlékezetéből, ahogyan egy fél lakás is. Ez év áprilisában Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke és Kerék-Bárczy Szabolcs egyéni országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet arra, hogy Rogán vagyonnyilatkozata alapján nem reális a felhalmozott ingatlanvagyon: a Pasa Parkban nem csak megvenni költséges egy lakást, hanem fenntartani is. A két politikus arra kereste a választ, hogy hogyan lehetséges, hogy Rogán bevallott jövedelménél százezrekkel többet költhet havonta. Kiszámolták: Rogán havi 1,2 millió forintot kasszíroz havonta, ehhez azonban óriási költségek társulnak:

gyerekeik magánóvodába járnak: 150 ezer ft/hó
Pasa Parkban lévő luxuslakásaik közös költsége: 300 ezer ft/hó
luxuslakásaik rezsije: 150 ezer ft/hó
60 milliós jelzálogkölcsönük törlesztőrészlete: kb. 500 ezer ft/hó
Audi személygépkocsi lízingdíja: 200 ezer ft/hó

És ebben 1 kiló kenyér, egyetlen Zegna-öltöny, nyaralás, egy falat kutyaeledel nincsen benne. Rogán a választások előtt közölte: vagyonosodási vizsgálatot indíttat maga ellen. Az átvilágítás meg is történt, Rogán a közvélemény tudtára hozta, hogy már nyugodtan alszik, mivel kezében van az ártatlanságát igazoló papír. A fontos dokumentumot a sajtó képviselői sajnos nem láthatták, mivel azt a NAV adótitoknak nyilvánította.
2014: Sonka, Erzsébet-utalvány a kerületi nyugdíjasoknak - SZÍVJÓSÁGBÓL

Ki merne szót emelni az ellen, ha egy politikus támogatja a nyugdíjasokat? Senki. 2014 októberében fejenként tízezer forintos Erzsébet-utalványokat kaptak a fűtési támogatásban részesülő V. kerületi, hatvan év felettiek az Idősek Világnapján. Mint emlékezetes, akkor voltak az önkormányzati választások. A tavaszi országgyűlési választások előtt pedig kétkilós sonkával köszöntötte az V. kerület önkormányzata az időseket, a kedves meglepetést a CBA-üzletekben lehetett átvenni.
2015: A Pasa Park összeköt!

Augusztus elején számoltunk be róla, hogy a Csetényi László vezette HG360 reklámügynökség lehet az egyik befútó azon a 25 milliárd forintos állami kommunikációs gigatenderen, amelyre még áprilisban írta ki a közbeszerzést a Nemzeti Kommunikációs Hivatal. Csetényi László osztozik a luxusban Rogánnal, ő is a Pasa Lakóparkban hajtja álomra a fejét. Csetényi nevével korábban a trafikmutyi kapcsán is találkozhattunk, a Város Szíve Blog 2013 júniusában írta meg, hogy Rogán társasházi szomszédja testvérével közösen 9 trafik koncessziós jogát nyerte el a főváros frakventált, turisták által látogatott részén, hol máshol. Az Átlátszó Blog szintén ekkor számolt be róla, hogy milyen szépen szerepeltek Csetényi érdekeltségei a közbeszerzéseken.

http://24.hu/kozelet/2015/10/01/rogan-ennyi-hiba-utan-nadragon-folt-sem-lehetne-n emhogy-miniszter/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: polgármestersége, reklámköltségeit, ingatlanválságra, közbeszerzéseken, luxuskiadásairól, érvényesítették, személygépkocsi, kampányanyagait, kormánypártokat, találkozhattunk, alkalmatosságok, reklámügynökség, szerverbotrányt, kontraproduktív, pelenkatartónak, költségvetéssel, nyilvánosságtól, általánosságban, huszárjelmezben, minisztériumot, hívatkozhatott, miniszterelnök, szobrászművész, hamisítványnak, középpontjában, nyugdíjasoknak, korrektúrázott, ingatlanvagyon, rendszerváltás, bársonyszékébe, vállalhatatlan, négyzetméteres, kampányanyagát, elbeszélgetett, közvéleménynek, bulvármédiának, állítás csak, saját minisztérium, meghökkentő húzással, idegen anyag, kormányzati munka, bulvár rovatba, komplett minisztériumot, reális terjedelmi, első generációs, bulvárban villogtatta, feladó Rogán, titkárság faxáról, elfaxolt dokumentumon, külső látogató, eredetileg Rogán, központi faxhoz, Rogán Antal, Lázár János Miniszterelnökségének, Orbán Viktor, Nemzeti Kommunikációs Hivatal, Kossuth Rádió, Rogán Antalnak, Magyar Vizsla, Újhelyi István, Révész Máriusz, Magyar Vizslának, Fidesz Központi Hivatalának, Magyar Vizslával, Magyar Narancs, Habony Árpád, Pápa Marianne, Classic Immo Kft, Classic Immo, Portik Tamás, Klub Híradója, Giró-Szász András, Belvárosi Önkormányzat, Szőke Lajos, Rogán-Gaál Cecília, Louis Vuitton, Rogán Antal Louis Vuitton, Louis Vuitton Bosphore Backpack Rogán Antalhoz, Juhász Péter, Kerék-Bárczy Szabolcs, Pasa Parkban, Idősek Világnapján, Pasa Park, Csetényi László, Pasa Lakóparkban, Város Szíve Blog, Átlátszó Blog,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam Krisztina b...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Egy tavasz  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Vidámság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam Krisztina b...  Nagy és kis csodák  Dóró Sándor: Embernek maradni  Jan Twardowski - Siessünk  Töröld le  Szép álmokat!  Tanácsok egy pszichológustól  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  A sorsod  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Paul David Tripp Április 14  "Ez egy csoda"  Magyar költészet napja  Egyszerű  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  A sorsod  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Szép estét  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  James Allen  Jó éjszakát  képre írva  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Pitypang szökőkút  Vidámság  Az ember  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Jázmin  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Eduardo Sacheri gondolata  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Jó éjszakát  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Töröld le  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Gebhardt Nóra versei II.  Tavaszi este  Töröld le  jó reggelt  Esterházy Péterre emlékezünk  Paul Éluard - És egy mosoly  Paul David Tripp Április 14  Gebhardt Nóra versei II.  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  József Attila – Keresek ...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Alvó kislány  39 ígéret  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  képre írva  Sok ember olyan, mint a kaméle... 
Bejegyzés Címkék
állítás csak, saját minisztérium, meghökkentő húzással, idegen anyag, kormányzati munka, bulvár rovatba, komplett minisztériumot, reális terjedelmi, első generációs, bulvárban villogtatta, feladó Rogán, titkárság faxáról, elfaxolt dokumentumon, külső látogató, eredetileg Rogán, központi faxhoz, korrektúrázott oldalát, akkori kormánypártokat, rendszerváltás után, kezébe adja, teljesen kontraproduktív, negatív üzenek, kemény ököl-politika, kétfenekű dobot, szocialisták koalíciót, második Gyurcsány-kormány, titkos kódot, szocialisták kampányanyagát, szinte kémfilmbe, kódot &#8211, hetekre témát, országos politikából, ellenzék által, ügyészség október, bérlőknek járó, kedvezmény mértékét, 2011 decemberében, alvilág fejének, bérleti szerződés, szemezgetés szintjén, gyanú árnyéka, üzlet bevezetése, ingatlant kijelölik, elővásárlásra jogosult, történet nagyon, miniszterelnök eddig, értékesítés előtt, ingatlanválságra hivatkozva, bulvármédiának sokat, leghiggadtabb szemlélőket, 2006-os választási, bulvármédia fókuszába, legkínosabb kliséktől, iskolakezdést kisfia, kirakatba néhány, politikusok között, politikusok luxuskiadásairól, árára azonban, városházára menet, botrány kipattanása, nagyértékű kiegészítőt, 2014-es választások, figyelmet arra, felhalmozott ingatlanvagyon, falat kutyaeledel, választások előtt, közvélemény tudtára, ártatlanságát igazoló, fontos dokumentumot, sajtó képviselői, kerületi nyugdíjasoknak, politikus támogatja, fűtési támogatásban, önkormányzati választások, tavaszi országgyűlési, kedves meglepetést, egyik befútó, luxusban Rogánnal, trafikmutyi kapcsán, főváros frakventált, polgármestersége, reklámköltségeit, ingatlanválságra, közbeszerzéseken, luxuskiadásairól, érvényesítették, személygépkocsi, kampányanyagait, kormánypártokat, találkozhattunk, alkalmatosságok, reklámügynökség, szerverbotrányt, kontraproduktív, pelenkatartónak, költségvetéssel, nyilvánosságtól, általánosságban, huszárjelmezben, minisztériumot, hívatkozhatott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 470
  • e Hét: 809
  • e Hónap: 4554
  • e Év: 158050
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.