Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyílt levélben fordult Merkel ellen 34 párttársa
  2015-10-08 11:33:18, csütörtök
 
 
Nyílt levélben fordult Merkel ellen 34 párttársa

2015.10.07. 13:51 Módosítva: 2015-10-07 14:01:14

Harmincnégy német kereszténydemokrata politikus nyílt levélben szólította fel Angela Merkel német kancellárt, hogy változtasson menekültpolitikáján, írja a Focus. A levél lényegi állítása, hogy a Merkel által eddig folytatott "nyitott határok politikája" sem az európai, sem a német jogrendszernek nem felel meg, és nincs összhangban a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikájával sem.
Fotó: Regis Duvignau

A levél aláírói között nincsenek országosan ismert CDU-képviselők. Nagyrészt polgármesterek, tartományi és helyi politikusok fejezik ki elégedetlenségüket Merkellel szemben, mert úgy látják, hogy a CDU által vezetett kormány nem képviseli az ő nézeteiket.

A levél fontosabb állításai:

A levélírók elismerik, hogy a menekültek megsegítését nemcsak a felebaráti szeretet parancsa diktálja, de a CDU programja is. Németország befogadóképessége azonban elérte a határait, a menekültek tömegei hosszútávon is súlyos terhet rónak a német szociális rendszerre. A menekültek előreláthatóan nehezen lesznek integrálhatók a német munkaerőpiacra.
A menekültek többsége olyan országokból érkezik, amelyek a német társadalomtól eltérő értékeket képviselnek. Az érkezők számára nem magától értetődők az olyan alapvető értékek, mint a demokratikus jogállam, a szólás- és véleményszabadság, ami a valláskritika lehetőségét is magában foglalja, a vallások békés egymás mellett élése, a nemek közötti egyenlőség, a szexuális kisebbségek elleni diszkrimináció tilalma, vagy Izrael létjogosultsága.
A levélírók támogatják a német kormány és az Európai Unió elképzeléseit a menekültválság kezelésére (az EU külső határainak védelme, a Szíriával szomszédos országok menekülttáborainak támogatása, a menekültügyi eljárások felgyorsítása, pénz helyett természetbeni ellátások stb.). A német kormány által tervezett lépések azonban nem elégségesek ahhoz, hogy érdemben csökkentsék a Németországba irányuló menekültáradatot.
A német határról azonnal fordítsák vissza azokat, akik egyértelműen nem háborús menekültek, és a vonatkozó törvények alapján nem jár nekik menedékjog. A már Németországban tartózkodó menekülteket a dublini szabályok szerint küldjék vissza abba az EU-tagállamba, ahol először regisztrálták őket.
Több támogatást kell adni Görögországnak és Törökországnak, egyúttal meg kell követelni mindkét államtól, hogy hatékonyan védje az EU külső határait.
Haladéktalanul lehetővé kell tenni, hogy a menekültek a törökországi, libanoni, jordániai menekülttáborokban megfelelő védelmet, ellátást, oktatást kapjanak.
Világos üzenetet kell küldeni a kibocsátó országoknak, hogy a nem politikai okokból üldözötteket Németország nem fogadja be. A politikai üldözöttek számára is tudatosítani kell, hogy ugyan jogosultak menedékre, de nem választhatnak ki maguknak egy célországot az EU-n belül.
Aki nem jogosult menekültstátuszra, azt haladéktalanul utasítsák ki az EU-ból. Azokat, akiknek a menekültügyi eljárását a dublini rendelet alapján másik országban kell lefolytatni, következetesen küldjék vissza abba a tagállamba.
Olyan jogszabályi változtatásokra van szükség, hogy a lehető legkevesebben tudják elkerülni a jogszerű kiutasítást. Azoknak a német tartományoknak adjanak külön támogatást, amelyek a tömeges kiutasítások miatt a legtöbb terhet fogják viselni.
Középtávon ki kell dolgolzni azt a rendszer, amivel a menekülteket szét lehet osztani Európa országai között. A kvótába a családok vagy a vallási kisebbségek tagjai élvezzenek elsőbbséget.
Németország erős és sok menekültet képes befogadni, de a mostani nyitott határok nemcsak Németország szuverenitását kérdőjelezik meg, hanem azzal a veszéllyel is fenyegetnek, hogy Németország befogadóképességét és befogadókészségét is túlterhelik.
A menekültek ellenőrzés nélküli beáramlása veszélyzteti Németország belső nyugalmát, és erősíti a radikális és szélsőséges csoportokat.


http://propeller.hu/nagyvilag/3161313-nyilt-levelben-fordult-merkel-ellen-34
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: menekültáradatot, létjogosultsága, változtatásokra, menekültválság, görögországnak, polgármesterek, jogrendszernek, diszkrimináció, németországban, szuverenitását, tartományoknak, törökországnak, előreláthatóan, munkaerőpiacra, következetesen, haladéktalanul, elképzeléseit, természetbeni, németországba, integrálhatók, választhatnak, regisztrálták, politikájával, valláskritika, legkevesebben, felgyorsítása, társadalomtól, tudatosítani, menekülteket, demokratikus, törökországi, megsegítését, menekültügyi, üldözötteket, kiutasítások, kérdőjelezik, levél lényegi, német jogrendszernek, levél aláírói, levél fontosabb, levélírók elismerik, menekültek megsegítését, felebaráti szeretet, menekültek tömegei, német szociális, menekültek előreláthatóan, német munkaerőpiacra, menekültek többsége, német társadalomtól, érkezők számára, olyan alapvető, demokratikus jogállam, Angela Merkel, Kereszténydemokrata Unió, Regis Duvignau, Európai Unió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Csak a fogyatkozás látható  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 21  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png ház  Zilahy Lajos gondolata  A másik dolog,  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Őrizkednünk kell...  A televizió nem a kultúrát kép...  Png csokor  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  A jó emberek mindig szépek mar...  Kellemes délutánt kívánok  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Alázat  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 20  Szép estét kedves látogatóimna...  Png lepke  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alázat  Png virág  Png nő  Radikális szeretet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Zilahy Lajos gondolata  Adakozás  A másik dolog,  Png telefon  képre írva  Irgalom és ítélet  Egy hatékony szolga  A sors  Idő  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  210 éve született a SZÓZAT meg...  Adakozás  Kaffka_Margit  Még csak most kezdődik a nap  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Jó éjszakát  A kételkedés kezelése  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Esti kép  Szép álmokat!  Png fotel  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
levél lényegi, német jogrendszernek, levél aláírói, levél fontosabb, levélírók elismerik, menekültek megsegítését, felebaráti szeretet, menekültek tömegei, német szociális, menekültek előreláthatóan, német munkaerőpiacra, menekültek többsége, német társadalomtól, érkezők számára, olyan alapvető, demokratikus jogállam, valláskritika lehetőségét, vallások békés, nemek közötti, szexuális kisebbségek, levélírók támogatják, német kormány, menekültválság kezelésére, menekültügyi eljárások, német határról, vonatkozó törvények, dublini szabályok, kibocsátó országoknak, politikai üldözöttek, menekültügyi eljárását, dublini rendelet, lehető legkevesebben, jogszerű kiutasítást, német tartományoknak, tömeges kiutasítások, legtöbb terhet, menekülteket szét, családok vagy, vallási kisebbségek, mostani nyitott, menekültek ellenőrzés, menekültáradatot, létjogosultsága, változtatásokra, menekültválság, görögországnak, polgármesterek, jogrendszernek, diszkrimináció, németországban, szuverenitását, tartományoknak, törökországnak, előreláthatóan, munkaerőpiacra, következetesen, haladéktalanul, elképzeléseit, természetbeni, németországba, integrálhatók, választhatnak, regisztrálták, politikájával, valláskritika, legkevesebben, felgyorsítása, társadalomtól, tudatosítani, menekülteket, demokratikus, törökországi, megsegítését, menekültügyi, üldözötteket, kiutasítások, kérdőjelezik, változtasson, egyértelműen, veszélyzteti, elsőbbséget, németország, csökkentsék, elégségesek, összhangban, jogszabályi, kiutasítást, túlterhelik, lehetőségét, szélsőséges, képviselnek, országoknak, hosszútávon, kisebbségek, célországot, harmincnégy, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2630
  • e Hét: 5732
  • e Hónap: 16843
  • e Év: 170339
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.