Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mitől pech az, hogy nem tudunk focizni ?
  2015-10-14 19:45:47, szerda
 
  Mitől pech az, hogy nem tudunk focizni ?
az a baj, hogy nincs még elég stadion


Majdnem sikerült kijutni a 2020-as Európa Bajnokságra!
(sci-fi)

Az óriásnál is óriásibb, szinte már-már leírhatatlan balszerencsével maradtunk csak le a 2020-as Európa Bajnokságról! Úgy látszik, még mindig hat a turáni átok, még mindig mi vagyunk azok, akiket a balsors régen tép!
De haladjunk sorrendben!
Amikor a korrupció miatt megbuktatott Michel Platini megüresedett helyét a frissen kinevezett díszdoktor Schmitt Pál foglalta el az UEFA élén és kihirdette, hogy a 2020-as Európa Bajnokságot már 64 csapatosra bővíti, mindannyian reménykedtünk. Reményeink csak fokozódtak, amikor kiderült, hogy a selejtezőcsoportokból csak a három legrosszabb utolsó helyezett nem jut ki automatikusan a tornára. A legrosszabb utolsó helyezett kiesik, az előtte lévő két legrosszabb utolsó pedig pótselejtezőt játszat a kijutásért. A felcsúti Puskás Akadémia dísztermében megtartott sorsolás után az egész nemzet egy emberként bizakodott. Az Ü ,,halál" csoport így festett:
- Magyarország
- Levédia
- Baskíria
- Északi Sark
- Németországi Szír Kanton (NSZK)
- Fríz-szigetek
Esélyeinket tovább növelte, hogy velünk ellentétben egyetlen ellenfelünknek sem volt egyetlen profi játékosa sem, kivéve a 42 éves baskír Ürmüt Yognakit, aki a Puskás Akadémia cserekapusa és akit a honi futballszakma csak a Csúti Tizenegyesölő néven ismer, amióta egy Alcsút-Felcsút kupameccsen egy beívelés után egyszerre ütötte le mindkét csapat tizenegyes számú játékosát.
A selejtező sorozat nem kezdődött jól, de a Magyarország - Északi Sark 2:7 (Puskás Stadion, ötvenezer fizetett néző, gól: Gera, Böde ill. Tatszanotti Szekanihu 7) mérkőzés után történt kapitányváltás, amikor is a sokadszor reaktivált Mészöly Kálmánt Bognár György váltotta, meghozta gyümölcsét, a Fríz-szigetekről némi szerencsével elhoztuk a megérdemelt egy pontot. Ezután újabb vereségek és újabb kapitány cserék következtek, míg végül nagy küzdelemben sikerült elérni a csoport utolsó helyét.
Nagy számolgatás kezdődött. Kiderült, hogy amennyiben a W csoport záró meccsén Gibraltár nem győzi le Vatikánt, akkor nem legrosszabb utolsóként pótselejtezőt játszhatunk a Független Bröton Kiskirályság ellen.
Szerda este az egész ország a tévé előtt ült és a Barátok köztöt nézte. Eközben a Sport 1 stúdiójában Hegyi Iván szakíró, Török Gábor politológus, Dzsudzsák Balázs szövetségi kapitány és a még mindig aktív Király Gábor kétszázszoros válogatott kapus ásítozott a képernyő előtt. Kezdetben nekünk kedvezően alakult a mérkőzés és félidőben Vatikán 8:0-s vezetésével vonulhattak pihenni a csapatok. Ám a szünet után váratlanul minden rosszra fordult, és amikor a 94. percben a végig indiszponáltan játszó Ferenc pápa tizenegyesből lőtt öngóljával Gibraltár 9:8-ra megnyerte a rangadót, a televízióban elszabadult a pokol.
- Ezt a balszerencsét! Ilyesmi is csak velünk fordulhat elő! - köpött a földre Dzsudzsák Balázs, majd a stúdióból kirohanva bánatában ripityára törte a legújabb MLSZ logós Lamborghinijét.
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke másnapi sajtótájékoztatóján a kiesés felelőseként az Európa Bajnokságra kijutott 64 országot nevezte meg, majd ígértetett tett arra, hogy a magyar labdarúgásba még az eddiginél is több pénz lesz beinvesztálva és fel lesz gyorsítva a Stadiont Minden Tanyaközpontba projekt. Mondandóját a ,,Minden pénzt a fociba feccölünk, még ha a szátoktól is kell megvonnom a falatot! A következő EB-re pedig kijutunk, ha beledöglötök is!" szavakkal fejezte be, majd a sportgazdasági szükségállapotra való hivatkozással zároltatta a lakossági betéteket és a vastapsgép hangjára kivonult a teremből.
Azóta sincs egyebünk, csak a remény...


///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////


Ezt a rohadt pechet: pótselejtezni megy a magyar válogatott

Bede Márton
futball
október 13., kedd 22:38


Amire már senki sem számított, mégis bekövetkezett. Hatalmas meglepetésre a kazahok idegenben megverték a letteket, a törökök pedig 10 emberrel játszva, a 89. percben szerzett szabadrúgásgóllal 1:0-ra legyőzték Izlandot.

Ez azt jelenti, hogy a törökök lettek a 9 Eb-selejtezőcsoport legjobb harmadik helyezettje, a magyar válogatottnak pedig novemberben közepén pótselejtezőt kell játszania. Ellenfelünk Írország, Norvégia, Dánia vagy Szlovénia lehet, a sorsolás október 18-án lesz.

http://444.hu/2015/10/13/ezt-a-rohadt-pechet-potselejtezni-megy-a-
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szükségállapotra, selejtezőcsoport, balszerencsével, indiszponáltan, kapitányváltás, tanyaközpontba, ellenfelünknek, lamborghinijét, sportgazdasági, válogatottnak, futballszakma, pótselejtezőt, automatikusan, reménykedtünk, potselejtezni, tizenegyesölő, kétszázszoros, hivatkozással, beinvesztálva, balszerencsét, pótselejtezni, tizenegyesből, bekövetkezett, dísztermében, felelőseként, magyarország, németországi, szerencsével, meglepetésre, televízióban, labdarúgásba, megüresedett, megbuktatott, kiskirályság, beledöglötök, bajnokságról, 2020-as Európa, turáni átok, balsors régen, korrupció miatt, frissen kinevezett, három legrosszabb, legrosszabb utolsó, előtte lévő, felcsúti Puskás, egész nemzet, emberként bizakodott, honi futballszakma, beívelés után, selejtező sorozat, sokadszor reaktivált, csoport utolsó, Európa Bajnokságra, Európa Bajnokságról, Michel Platini, Schmitt Pál, Európa Bajnokságot, Puskás Akadémia, Északi Sark, Németországi Szír Kanton, Ürmüt Yognakit, Csúti Tizenegyesölő, Puskás Stadion, Tatszanotti Szekanihu, Mészöly Kálmánt Bognár György, Független Bröton Kiskirályság, Hegyi Iván, Török Gábor, Dzsudzsák Balázs, Király Gábor, Csányi Sándor, Magyar Labdarúgó Szövetség, Stadiont Minden Tanyaközpontba, Bede Márton, Ellenfelünk Írország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png ház  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Szívem  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Paul David Tripp Április 21  Szép estét kedves látogatóimna...  Örülök, hogy látlak!  képre írva  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Nem tudhatod  Makszim Gorkij gondolata  Idő  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem méltó hozzád  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Sokan azt tartják  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nagyi telefonál  Szép álmokat!  Reggel van  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Alázat  Akarat  Facebookon kaptam  Png kutya  s immár én is felragyogva, ért...  Alázat  A sors  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akik bántanak téged  Kövesd a cowboyt!  Alázat  Facebookon kaptam  képre írva  Hiányzik  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Akarat  Esti kép  Alvó cicák  Nagyon különös  Elköszönt  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png virág  Egy maradéktalanul uralt világ  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A televizió nem a kultúrát kép...  Mindig jusson idő nevetni  Szép estét  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Png kislány  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Szép estét kedves látogatóimna...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Ami embereknek lehetetlen, az...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Fekete-erdő desszert  Alázat  Png csokor  Paul David Tripp Április 20  Ágai Ágnes – Csendélet  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép napot kívánok  Png férfi  A boldog családok mind hasonló... 
Bejegyzés Címkék
2020-as Európa, turáni átok, balsors régen, korrupció miatt, frissen kinevezett, három legrosszabb, legrosszabb utolsó, előtte lévő, felcsúti Puskás, egész nemzet, emberként bizakodott, honi futballszakma, beívelés után, selejtező sorozat, sokadszor reaktivált, csoport utolsó, egész ország, tévé előtt, képernyő előtt, szünet után, végig indiszponáltan, televízióban elszabadult, földre Dzsudzsák, stúdióból kirohanva, legújabb MLSZ, kiesés felelőseként, magyar labdarúgásba, fociba feccölünk, következő EB-re, sportgazdasági szükségállapotra, lakossági betéteket, vastapsgép hangjára, rohadt pechet, magyar válogatott, kazahok idegenben, törökök pedig, törökök lettek, magyar válogatottnak, sorsolás október, szükségállapotra, selejtezőcsoport, balszerencsével, indiszponáltan, kapitányváltás, tanyaközpontba, ellenfelünknek, lamborghinijét, sportgazdasági, válogatottnak, futballszakma, pótselejtezőt, automatikusan, reménykedtünk, potselejtezni, tizenegyesölő, kétszázszoros, hivatkozással, beinvesztálva, balszerencsét, pótselejtezni, tizenegyesből, bekövetkezett, dísztermében, felelőseként, magyarország, németországi, szerencsével, meglepetésre, televízióban, labdarúgásba, megüresedett, megbuktatott, kiskirályság, beledöglötök, bajnokságról, leírhatatlan, megérdemelt, szigetekről, esélyeinket, bajnokságot, legrosszabb, bajnokságra, küzdelemben, következtek, elszabadult, tatszanotti, kupameccsen, számolgatás, ellenfelünk, vezetésével, vonulhattak, cserekapusa, mondandóját, politológus, stúdiójában, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1502
  • e Hét: 7234
  • e Hónap: 18345
  • e Év: 171841
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.