Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Imák az Angyalokhoz
  2013-11-26 12:23:20, kedd
 
  Link...





Link...

Védőangyal és őrzőangyal

A védőangyal egy embert kísér és segít egy életen keresztül. A védőangyal az ember asztráltestéhez kapcsolódik. Az őrzőangyal több embert kísér és segít sok inkarnáción keresztül. Az emberek szelleméhez kapcsolódik.

A szellemi úton nagyon fontos a védőangyallal való kapcsolatfelvétel és együttműködés. Minden ember úgy születik, hogy a védőangyala az asztráltestéhez a koronacsakrán keresztül hozzá kapcsolódik. Ez a kapcsolat az emberek kilencvenkilenc százalékánál három-négyéves kor körül külső és belső hatásokból kifolyólag megszakad. Később az ember újra szoros kapcsolatba kerülhet védőangyalával, ha az alábbi négy elvet betartja:
1. A húsételek teljes mellőzése
2. Heti egy napos léböjt
3. Félelmek, aggódás és harag leküzdése
4. Türelem, tolerancia és elnéző lelkület kifejlesztése
A védőangyal jobban ismer minket, mint mi saját magunkat. Ha felvesszük vele a kapcsolatot, segít és támogat minket életfeladatunk elvégzésében, és a szellemi-erkölcsi fejlődésünkben!

A védőangyal legfőbb feladata, hogy az ember asztráltestéhez kapcsolódva azt átalakítsa szellem-énné, más néven manasszá.

A védőangyal az asztráltestnek csak azt a részét képes átalakítani, amelyet az ember már megtisztított. Az asztráltest tisztítása az akarati, érzelmi és gondolati erények fejlesztése által lehetséges.

Ha a védőangyal átalakítja az asztrális testet manasszá, akkor az ember számára lehetővé válik a tisztánlátás. Ez egy komoly előrelépésnek számít a spirituális úton.

A védőangyal csak akkor tud az asztrális testen dolgozni, amikor számára az láthatóvá válik. Mikor válik láthatóvá az angyal számára az asztráltestünk?
- Spirituális gyakorlatok által,
- Kreatív, művészi foglalkozás révén,
- Szellemi tanulmányok közben.
Az ember feladata saját védőangyalát "itatni és etetni". A védőangyal számára "ital" a mi kreatív alkotótevékenységünk, és "étel" a szellemi tanulmányaink és gyakorlataink. Aki nem folytat rendszeresen művészeti tevékenységet és szellemi tanulmányokat, az szomjaztatja és éhezteti védőangyalát!


"Angyali szárnyak" meditáció

1. Ülj le egy székre egyenes háttal, és hunyd be a szemed!
2. Kösd magad a Földanyához! Érezd, ahogy gerinced alsó végéből fényszálak nyúlnak lefelé, és a földbe kapaszkodnak, mintha gyökereid lennének!
3. Haladj végig gondolataidban a csakráidon! Érzékeld őket külön-külön, a gyökércsakrádtól egészen a koronacsakráig!
4. Most figyelj a gerincedre! Érezd minden egyes csigolyádat külön-külön!
5. Ezután láss arany magocskákat, párosával, gerinced mindkét oldalán, közvetlenül a bőröd alatt! (Felülről lefelé haladj!)
6. Gerinced felső végénél kezdve képzeld el, hogy a legfelső arany maggubó hirtelen felizzik és megnyílik! Érezd és lásd, hogy egy arany szálacska nyúlik ki a gubóból!
7. Csigolyáról csigolyára haladva menj végig a gerinceden, és érezd, hogy mindegyik gubó kinyílik, és egy arany szálacska nő ki belőle! (Addig növeld őket, míg körülbelül nyolcvan centiméter hosszúak lesznek!)
8. Amit létrehoztál, azok a te szárnyaid. Lebbentsd meg őket, tekergesd őket ide-oda, nyúlj fel velük a mennyezet felé, aztán a padló felé is! Játszadozz szárnyaiddal!
9. Tegyél föl magadban egy fontos kérdést, ami válaszra vár!
10. Emeld a magasba szárnyaidat, és képzeld el, hogy érintkezik védőangyalod szárnyaival! Kérd védőangyalod, hogy válaszoljon a feltett kérdésre!
11. Figyelj befelé! A védőangyalodtól jöhet hang, kép, érzés, gondolat, stb.
12. Köszönd meg a választ (ha nincs válasz, azt is!), és engedd le szárnyaidat.
13. Húzd vissza az arany szálacskákat testedbe. Vegyél három mély lélekzetet, és az utolsó kilégzésnél nyisd ki a szemed!
Még két fontos tudnivaló:

- Ha energiával akarsz feltöltődni, akkor érintsd össze a szárnyak végét magad előtt.
- Ha a benned lévő szeretetenergiákat akarod kisugározni, akkor tárd szét a szárnyaidat!




 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Angyalok I. * ❤  
Címkék: gyökércsakrádtól, kilencvenkilenc, asztráltestéhez, védőangyalodtól, védőangyalával, koronacsakráig, életfeladatunk, asztráltestünk, gondolataidban, fejlődésünkben, asztráltestnek, tanulmányokat, koronacsakrán, tanulmányaink, együttműködés, megtisztított, gyakorlataink, előrelépésnek, kifejlesztése, tevékenységet, védőangyallal, védőangyalod, rendszeresen, szárnyaiddal, védőangyalát, elvégzésében, szomjaztatja, tisztánlátás, szálacskákat, százalékánál, kapaszkodnak, földanyához, tanulmányok, szárnyaival, foglalkozás, kisugározni, embert kísér, életen keresztül, ember asztráltestéhez, őrzőangyal több, emberek szelleméhez, szellemi úton, védőangyallal való, koronacsakrán keresztül, emberek kilencvenkilenc, ember újra, alábbi négy, húsételek teljes, napos léböjt, védőangyal jobban, szellemi-erkölcsi fejlődésünkben, védőangyal legfőbb,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Eduardo Sacheri gondolata  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Segíts neki dicsérni Téged  Magamnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Ott van  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Szívek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  képre írva  Töröld le  Különleges  Szívek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Csend  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  40 felett  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Emlékezz  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Jan Twardowski - Siessünk  Somlyó Zoltán - Orgonával  különleges  ajándék, mellyel meglepem  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Magamnak  Bornyi Veronika haiku verse  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  39 ígéret  Paul David Tripp Április 13  Önmaga ellenére  Paul David Tripp Április 13  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  József Attila – Keresek ...  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kertem  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Szívek  Márai Sándor tollából  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Martin Buber, A haszidim meséi  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Márai Sándor tollából  Tanmese  képre írva  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Különleges  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Mindent de mindent visszakap  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
embert kísér, életen keresztül, ember asztráltestéhez, őrzőangyal több, emberek szelleméhez, szellemi úton, védőangyallal való, koronacsakrán keresztül, emberek kilencvenkilenc, ember újra, alábbi négy, húsételek teljes, napos léböjt, védőangyal jobban, szellemi-erkölcsi fejlődésünkben, védőangyal legfőbb, asztráltestnek csak, részét képes, asztráltest tisztítása, védőangyal átalakítja, asztrális testet, ember számára, komoly előrelépésnek, spirituális úton, védőangyal csak, asztrális testen, láthatóvá válik, angyal számára, ember feladata, védőangyal számára, szellemi tanulmányaink, székre egyenes, földbe kapaszkodnak, gyökércsakrádtól egészen, bőröd alatt, legfelső arany, arany szálacska, mennyezet felé, padló felé, fontos kérdést, magasba szárnyaidat, feltett kérdésre, védőangyalodtól jöhet, arany szálacskákat, utolsó kilégzésnél, szárnyak végét, benned lévő, gyökércsakrádtól, kilencvenkilenc, asztráltestéhez, védőangyalodtól, védőangyalával, koronacsakráig, életfeladatunk, asztráltestünk, gondolataidban, fejlődésünkben, asztráltestnek, tanulmányokat, koronacsakrán, tanulmányaink, együttműködés, megtisztított, gyakorlataink, előrelépésnek, kifejlesztése, tevékenységet, védőangyallal, védőangyalod, rendszeresen, szárnyaiddal, védőangyalát, elvégzésében, szomjaztatja, tisztánlátás, szálacskákat, százalékánál, kapaszkodnak, földanyához, tanulmányok, szárnyaival, foglalkozás, kisugározni, védőangyala, kapcsolódik, válaszoljon, szárnyaidat, csigolyáról, kapcsolatot, asztráltest, kilégzésnél, átalakítani, gyakorlatok, létrehoztál, fejlesztése, csigolyádat, feltöltődni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 472
  • e Hét: 3896
  • e Hónap: 8302
  • e Év: 64235
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.