Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ha lemaradtál a feudalizmusról vagy a Rákosi-korszakról, néz
  2015-11-08 18:22:22, vasárnap
 
  hova lett az óvodában nem politizálunk?

"Mert megérdemlem."
(Mészáros Lőrinc)

"Minél inkább támadnak bennünket azért, mert valami történik a faluban, fejlődik a falu, annál inkább folytatni kell a munkánkat" Orbán Viktor, 2015

"Még jobb, ha az ellenség dühödten támad, és úgy fest bennünket, mintha nálunk minden fekete lenne, és semmi sem volna jó; hiszen ez azt bizonyítja, hogy nemcsak éles határvonalat húztunk közte és köztünk, hanem jelentős eredményeket is értünk el munkánkban." Mao Ce-tung 1939

Ki ellenzi a kisvasutat? Annyira számít az a pár ezer irredenta szipós?
A zország neomélykeresztény, fullkonzervatív népe fénylő, büszke, emelt tekintettel
fordul arccal a vasút felé.
Remélem, vasárnap nem közlekedik, hacsak nem egy családé lesz.
Sej, "hegyek között, völgyek között zakatol.....", meg "a zén babám vasutas, vasutas..".
Akárcsak ma lenne. Azok voltak a szép idők.
Szerintünk, nemzeti egyfarkúak szerint, legalább Paksig kellene meghosszabbítani,
aztán át Kalocsára, 8 sávos Duna híddal, legyen min szállítani az atomhulladékot, villanyt,
meg a munkásokat. Aztán le Belgrádig, de semmi migrómenekült!



--------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------


Ha lemaradtál a feudalizmusról vagy a Rákosi-korszakról, nézd meg ezeket a képeket a faluja óvodáját látogató Orbánról!

Herczeg Márk
politika
november 7., szombat 15:30


Itt egy újabb érv amellett, hogy Magyarországra még nem ért el 2015.

Orbán Viktor miniszterelnök ma ellátogatott a kis ékszerdobozba, ahol felnőtt, a közpénzből gazdaggá tett Felcsútra, ahol aláírta a saját petícióját, majd részt vett a 60 éves Kastély Óvoda ünnepségén a faluházban.
Ajjaj, valaki nagyon ráállt a miniszterelnöki kisbuszra, ebből még baj lesz! (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

És ha már ott volt, mégis miről beszélt vajon, miután gyerekek nyomták neki a show-t? Hát persze, hogy arról, hogy:

Elfogadhatatlannak tartja, hogy Magyarországon kívül döntsék el, ,,kikkel kell együtt élnünk".

Óvodások műsora a Kastély Óvoda alapításának 60. évfordulója és az óvoda történetéről szóló kiadvány bemutatója alkalmából rendezett ünnepségen Felcsúton, a faluházban, ahol Orbán Viktor miniszterelnök volt a vendég. Az évszám mindent elárul. (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Az óvoda történetéről szóló kiadvány bemutatója alkalmából rendezett ünnepségen azt is mondta: bár ma Magyarországon ,,kevesebb a keresztelő, mint a temetés", de ,,nem szükséges, hogy kényszerbetelepítéssel másokat a nyakunkra hozzanak".

A miniszterelnök, aki Felcsútot csak a ,,mi falunk"-ként emlegette, azt mondta, ki kell mondani (és ki is mondta!): ,,nem tudjuk azt elfogadni, hogy valahol máshol - nem Felcsúton, nem Budapesten, nem Magyarországon - döntsék el, hogy nekünk kikkel kell együtt élnünk". Megint fontosnak nevezte, hogy Magyarország család- és gyermekbarát országgá váljon.

Felcsútról azt mondta: ,,mindig is tehetséges falu voltunk", a település fejlődik, de sok olyan falu van az országban, ahol nem ez a helyzet. Mint mondta:

,,Veszélyeztetett életformának kell tekinteni a falusi életformát."

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Azt is mondta, hogy mivel Felcsút adja a miniszterelnököt (WTF???!!! - a szerk.), minden helyi fejlődés támadásnak van kitéve, de e támadásokat jó híreknek kell tekinteni, mert azt jelentik, hogy ,,történik valami".

,,Minél inkább támadnak bennünket azért, mert valami történik a faluban, fejlődik a falu, annál inkább folytatni kell a munkánkat"

- mondta a miniszterelnök, valószínűleg például arra utalva, hogy a terjeszkedő Mészáros Lőrinc zsebébe öntik a közpénzt, mint a Dunába, vagy hogy a TAO-pénzekből hízlalt fociakadémia mellett egy kisvasút is épül a kis faluban. Utóbbiról azt mondta:

,,Ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig."

Az MTI szerint Orbán Viktor célul tűzte ki, hogy Felcsút mellett a Váli-völgy minden települése sikeres legyen. (Szerintem nagyon izgalmas lesz a következő időszak, hogy vajon a kis települések megállják-e a helyüket piaci alapon a gazdaságban! ¯\_(ツ)_/¯)
Orbán mellett balra Mészáros Lőrinc polgármester, jobbra Tessely Zoltán Fidesz-KDNP-s parlamenti képviselő. (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Természetesen Mészáros Lőrinc, Felcsút Fidesz-KDNP-s polgármestere is beszélt: az óvoda a 2009-es felújítással nyerte el jelenlegi formáját, de elképzelhető, hogy egy-két éven belül megint bővíteni kell majd.

Kapcsolódó: Gyönyörű képek arról, ahogy a miniszterelnök felavatta barátja és polgármestere mangalicatelepét


http://kepek.444.hu/2015/11/07/ha-lemaradtal-a-feudalizmusrol-vagy-a-rakosi-korsz akrol-nezd-meg-ezeket-a-kepeket-a-faluja-ovodajat-latogato-orbanrol

--------------------------------------------------------------------------------- ------------



,,nem tudjuk azt elfogadni, hogy valahol máshol - nem Felcsúton, nem
Budapesten, nem Magyarországon - döntsék el, hogy nekünk kikkel kell
együtt élnünk"
Édes öcsém bazmeg! Én sem tudom elfogadni, hogy ti döntsetek odafönn a hegyen a villáitokban arról, hogyan éljünk, mit gondoljunk, mikor menjünk boltba, mindezt úgy, hogy a leghalványabb fingotok sincs a körülményeinkről, szükségleteinkről, lehetőségeinkről. Ti ott kitaláljátok a baromságaitokat, amit aztán kötelezővé tesztek, mi meg szívunk miattatok. Lassan ami nem kötelező ebben az országban, az tilos.
Én sem tudom elfogadni, hogy olyan elmebetegek és bűnözők, mint ti vagytok Viktor, ránk erőltetik hagymázas rémálmaikat. Az elődeid sem voltak jobbak, de legalább próbáltak valami látszatot fenntartani. Te már azt is leszarod. Nyíltan romboltok, raboltok, urizáltok, és mindezt olyan undorító és erőszakos agymosással teszitek, hogy Hitler és Rákosi is gratulálna hozzá.

Tényleg egy megoldás van: menekülni kell innen.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mangalicatelepét, körülményeinkről, miniszterelnököt, meghosszabbítani, lehetőségeinkről, miniszterelnöki, fullkonzervatív, veszélyeztetett, baromságaitokat, miniszterelnök, magyarországon, atomhulladékot, feudalizmusról, magyarországra, feudalizmusrol, lovasberényig, hosszabbítani, polgármestere, leghalványabb, ékszerdobozba, migrómenekült, természetesen, magyarország, villáitokban, politizálunk, gyermekbarát, határvonalat, életformának, valószínűleg, történetéről, felújítással, elképzelhető, alapításának, ellátogatott, polgármester, fociakadémia, ellenség dühödten, zország neomélykeresztény, vasút felé, családé lesz, szép idők, feudalizmusról vagy, faluja óvodáját, közpénzből gazdaggá, saját petícióját, miniszterelnöki kisbuszra, óvoda történetéről, évszám mindent, nyakunkra hozzanak”, település fejlődik, falusi életformát, terjeszkedő Mészáros, Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor, Herczeg Márk, Kastély Óvoda, Koszticsák Szilárd, Tessely Zoltán Fidesz-KDNP-s, Természetesen Mészáros Lőrinc, Felcsút Fidesz-KDNP-s,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Őrizkednünk kell...  Tavaszi kép  Zilahy Lajos gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Idő  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Lóhere  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Png rózsa csokor  Akarat  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png csokor  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Akarat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Adakozás  Lóhere  Png cica  Facebookon kaptam  Alázat  Csak a fogyatkozás látható  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Leonardo da Vinci gondolata  Minden harmadik...  A kételkedés kezelése  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  A kételkedés kezelése  Akarat  Irgalom és ítélet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Adakozás  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Egy hatékony szolga  Nevem  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Elköszönt  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Egy hatékony szolga  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Próbálj meg ...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Németh László tollából 
Bejegyzés Címkék
ellenség dühödten, zország neomélykeresztény, vasút felé, családé lesz, szép idők, feudalizmusról vagy, faluja óvodáját, közpénzből gazdaggá, saját petícióját, miniszterelnöki kisbuszra, óvoda történetéről, évszám mindent, nyakunkra hozzanak&#8221, település fejlődik, falusi életformát, terjeszkedő Mészáros, következő időszak, helyüket piaci, 2009-es felújítással, miniszterelnök felavatta, villáitokban arról, leghalványabb fingotok, mangalicatelepét, körülményeinkről, miniszterelnököt, meghosszabbítani, lehetőségeinkről, miniszterelnöki, fullkonzervatív, veszélyeztetett, baromságaitokat, miniszterelnök, magyarországon, atomhulladékot, feudalizmusról, magyarországra, feudalizmusrol, lovasberényig, hosszabbítani, polgármestere, leghalványabb, ékszerdobozba, migrómenekült, természetesen, magyarország, villáitokban, politizálunk, gyermekbarát, határvonalat, életformának, valószínűleg, történetéről, felújítással, elképzelhető, alapításának, ellátogatott, polgármester, fociakadémia, kitaláljátok, eredményeket, elmebetegek, évfordulója, rémálmaikat, agymosással, tekintettel, gazdaságban, települések, terjeszkedő, támadásokat, megérdemlem, fenntartani, koszticsák, faluházban, szerintünk, ünnepségén, egyfarkúak, gratulálna, szállítani, lemaradtál, gondoljunk, munkásokat, korszakról, közpénzből, petícióját, alkalmából, támadásnak, életformát, közlekedik, kötelezővé, kisvasutat, kapcsolódó, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4157
  • e Hét: 9889
  • e Hónap: 21000
  • e Év: 174496
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.