Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Japán szerencsehoroszkóp 2014-re
  2013-12-27 03:28:59, péntek
 
  Link...


A kelták nagy jelentőséget tulajdonítottak az állatok szerinti jegyeknek. Keresd ki, milyen állat felel meg születési dátumodnak! S megtudod milyen vagy
Hirdetés

Szarvas: december 24-január 20.

Ezek az emberek nagy elvárásokkal jönnek erre a világra, mindent el akarnak érni az életben. Képtelenség őket megállítani választott útjukon. Ha térdre esnek, hamar felállnak, és folytatják. Türelmesek és megfontoltak, akiket a siker éltet. Büszke és előkelő jellem, és mindenek felett az igazságban hisz.

Macska - január 21-február 17.

A Macska a ,,hatodik érzéknek" köszönhetően olyan dolgokat lát, amit senki más a világon. Képes mindig megújulni, egyedi ötletei és művészi megoldásai vannak. Mindenkit egyenlőnek tart, odafigyel más emberek jólétére és jogaira. Érzelmileg kissé távolság tartó, de mint a macska, képes csendesen lojális maradni ahhoz, akit kiválaszt.

Vipera - február 18- március 17.

Álomvilágban él, sokszor a valóság és a képzelet határait nem is látja meg, minden érdekli, megérzéseire hallgat, érzi, mit éreznek mások. Ugyanakkor veleszületett kommunikátor, és tud meggyőző tud lenni, ha akar. Sosem tudod irányítani, mert állandóan irányt változtat, és kicsúszik az alól, amit nem akar megtenni.

Róka - március 18-április 14.

A kelta horoszkóp szerint, aki a Róka jegyében született, fékezhetetlen erő lakozik benne. Előbb cselekszik, mint gondolkodik. Különösen energikus és bátor, rakoncátlan teremtés. Nagyon színes mesélő, ugyanis saját tapasztalatait követendő példaként tálalja. A legjobb barát, társ, akit el lehet képzelni.

Bika - április 15-május 12

Erős, szerető és stabil - ilyen a Bika a kelta horoszkóp szerint. Ő a legjobb váll, amelyen kisírhatod magad, ha bántalom ért, és tőle mindig a legjobb tanácsokra számíthatsz, főként szerelmi ügyekben. Mivel megérző- és előrelátó képessége erős, érzelmes személynek tekinthető. Tudja, hogy miként kell titkot tartani, és megbízható, legyen szó bármiről.

Tengericsikó - május 13- június 9.

Ez a csillagjegy nagyon rugalmas és erőforrásokkal teli személyt takar. Intelligens és kiváló a memóriája. Nehéz követni őket, hiszen tele vannak energiával, és egyidőben rengeteg információval szolgálnak. Könnyen alkalmazkodnak bármilyen környezetben, és a szeretetüket sem spórolják meg azoktól, akik kedvesek számukra.

Ökörszem - június 10- július 7.

A kelta horoszkópban az ökörszemet a jóléttel társítják. Az őt képviselő személyek mindig mosollyal az arcukon láthatók, és mindig frissességet hoznak a baráti körükbe. Igen motiváltak, és jól végzik a munkájukat, még stresszhelyzetben is. Mindig megtartják a lélekjelenlétüket, és felelősségtudatosak. Az ökörszem folyton az egyensúlyt keresi az életben.

Ló - július 8- augusztus 4.

Buja, beszédes és erős. A Ló a jó vetélytársat képviseli. Nemcsak tehetséges, hanem megvan a kellő önbizalma is ahhoz, hogy sikert érjen el. Különleges lény, irigylésre méltóan bájos, és nagyon kedves. Rögtön a segítségére siet annak, akinek szüksége van rá, és a vezetői stílus is benne rejlik.

Lazac - augusztus 5-szeptember 1.

A Lazac tele van ihlettel, elképzelésekkel, örök álmodozó lélek. Nem hétköznapi a megérzése, viszont nem dicsekszik vele. Általában művész, költő vagy látnok lesz belőle. A mélység, amelyet tanúsít, sokszor befele fordulóvá teszi őt, de csakis így őrizheti meg azt a különös látásmódot, amellyel a világot szemléli. Ragyogó és egyedi ötletei vannak.

Hattyú - szeptember 2-szeptember 29.

Spirituálisan fejlett, beszédében pedig ékesszóló. A Hattyú ott is képes meglátni a szépet, ahol mások biztosan nem. A kapcsolataiban nagyon szenvedélyes és őszinte. Odafigyel a részletekre, és mindig jó ötletekkel szolgál, pontosan tudja miként járhat sikerrel abban, amihez hozzáfogott. Nyitott az újra, rendezett, jó az ízlése, és egyedi perspektívából közelíti meg a dolgokat.

Pillangó - szeptember 30-október 27.

Rendkívül barátságos, így sosem szakítja meg kapcsolatát a barátaival. Szeret álmodozni, véleményét és elképzeléseit szabadon kifejezni, és tanácskozni azokkal a személyekkel, akiket szeret. Mindig jókedvre derít, vidám és vonzó karakterüknek köszönhetően. Sosem ítélkezik az emberek fölött azelőtt, hogy meg ne ismerné őket.

Farkas - október 28- november 24.

Nagyon felelősségteljes, és ritkán köt kompromisszumokat, ugyanakkor megfélemlíthetetlen és igen bátor lény. Azokért, akiket szeret, bármire képes, és sosem hátrál meg. Makulátlan jellem, és mindig becsületes. A vasakarata révén messze eljut, és csakis akkor tart ki valami mellett, ha szentül hisz benne.

Sólyom - november 25-december 23.

Nagyon intelligens és igazság szerető. Mindig a nagy képet nézi, nem a földi apróságokat. Éppen ezért, legfőbb célja az, hogy megossza tudását a többiekkel. A Sólyom jó barát és arany szívű, ugyanakkor irigylésre méltó egyensúlyérzettel is rendelkezik. Nyitott az újra, bármi is legyen az, de képes ugyanakkor határozott is maradni.

(Forrás: szupertanacsok.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Horoszkóp  
Címkék: felelősségteljes, elképzelésekkel, tulajdonítottak, erőforrásokkal, szupertanacsok, kapcsolataiban, alkalmazkodnak, tapasztalatait, perspektívából, veleszületett, elképzeléseit, karakterüknek, információval, fékezhetetlen, spirituálisan, megérzéseire, köszönhetően, álomvilágban, tengericsikó, kommunikátor, vetélytársat, személyekkel, szenvedélyes, megfontoltak, szeretetüket, horoszkópban, környezetben, frissességet, jelentőséget, elvárásokkal, rakoncátlan, rendelkezik, részletekre, számíthatsz, kapcsolatát, megállítani, kelták nagy, állatok szerinti, emberek nagy, siker éltet, igazságban hisz, képzelet határait, kelta horoszkóp, legjobb barát, legjobb váll, legjobb tanácsokra, csillagjegy nagyon, kelta horoszkópban, jóléttel társítják, arcukon láthatók, baráti körükbe, ökörszem folyton,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Tanmese  Előnyök, amelyeket a meditáció...  IGEN így  Ady Endre - Mindegy átka  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Emlékezz  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Alvó cicák  Különleges  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Szép estét  Csend  Spenót fasírttal  Paul David Tripp Április 12  képre írva  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Márai Sándor tollából  Önmaga ellenére  Bornyi Veronika haiku verse  Előfordul, hogy  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Esterházy Péterre emlékezünk  Sík Sándor - Ha jő a perc  Reményik Sándor: Pierrot &...  Robin Wight pitypang szobra  Kertem  Isten hűségének mértéke  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Tanmese  Gebhardt Nóra versei II.  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Robert Merle tollából  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  képre írva  Márai Sándor tollából  Sík Sándor - Ha jő a perc  Segíts neki dicsérni Téged  Csend  Hamvas Béla  James Allen  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Robin Wight pitypang szobra  Erdei gyöngyvirág  James Allen  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  A sorsod  Az ember emlékekből áll  A felvilágosodás...  Önmaga ellenére  Borzasztó  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Márai Sándor tollából  Bársony székben  Ott van  IGEN így  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét  Facebookon kaptam  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Esterházy Péterre emlékezünk  Anyámról való emlékek  Paul David Tripp Április 13  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Kertem  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét  Szép estét  Reményik Sándor: Pierrot &...  James Allen 
Bejegyzés Címkék
kelták nagy, állatok szerinti, emberek nagy, siker éltet, igazságban hisz, képzelet határait, kelta horoszkóp, legjobb barát, legjobb váll, legjobb tanácsokra, csillagjegy nagyon, kelta horoszkópban, jóléttel társítják, arcukon láthatók, baráti körükbe, ökörszem folyton, egyensúlyt keresi, kellő önbizalma, segítségére siet, vezetői stílus, különös látásmódot, világot szemléli, kapcsolataiban nagyon, emberek fölött, vasakarata révén, nagy képet, földi apróságokat, felelősségteljes, elképzelésekkel, tulajdonítottak, erőforrásokkal, szupertanacsok, kapcsolataiban, alkalmazkodnak, tapasztalatait, perspektívából, veleszületett, elképzeléseit, karakterüknek, információval, fékezhetetlen, spirituálisan, megérzéseire, köszönhetően, álomvilágban, tengericsikó, kommunikátor, vetélytársat, személyekkel, szenvedélyes, megfontoltak, szeretetüket, horoszkópban, környezetben, frissességet, jelentőséget, elvárásokkal, rakoncátlan, rendelkezik, részletekre, számíthatsz, kapcsolatát, megállítani, apróságokat, tanácskozni, gondolkodik, hozzáfogott, intelligens, csillagjegy, segítségére, képtelenség, megtartják, dátumodnak, egyensúlyt, irigylésre, többiekkel, munkájukat, különleges, tehetséges, ugyanakkor, megoldásai, energiával, szolgálnak, érzelmileg, megbízható, tekinthető, egyenlőnek, tanácsokra, kisírhatod, szeptember, ökörszemet, motiváltak, dicsekszik, választott, irányítani, határozott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 2414
  • e Hónap: 6820
  • e Év: 62753
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.