Belépés
wob.blog.xfree.hu
" Egy ember értékét saját maga adja, és nem az amije van " ... weisz tomy
1949.09.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Eljőn majd egy nap
  2012-05-14 23:19:15, hétfő
 
   
 


Csak morfondírozom

Kicsi angyalom, eljön majd egy nap mikor öregnek fogok tűnni neked, pedig még nem is vagyok úgy igazából az, légy nagy türelemmel irántam és próbálj egy kicsit megérteni. Ne szólj meg majd, amikor leeszem magam, vagy lassan öltözködöm fel. Olykor jusson eszedbe mindig, hogy mennyi időmbe kerül nekem is amíg megtanítalak téged ezekre.
Légy szíves hallgasd végig mondanivalóm, még akkor is ha többször is ismételem magam. Neked is sokszor kell majd elolvasnom ugyanazt a mesét, amit nagyon szeretsz, egész amíg belealszol.
Amikor nem vagyok olyan jól, hogy letusoljak, ne még szégyeníts meg vagy cikiz állandóan ezért. Nekem is nagyon sokat kell kitalálnom, hogy ne sírj amikor arcod víz éri, vagy szemedbe megy a szappanhab.
Ne siettesd majd a modern technika elsajátítását, adj időt nekem, hogy felemésszem, és utána megértsem. Légy szívi kímélj meg és ne én legyek majd a viceidben a fő téma. Meglásd milyen sok dologra tanittalak majd én is meg, mint: hogy kell enni, öltözködni,a cipőd befűzni, szépen viselkedni..... és megvívni harcaidat az élettel.
Ha beszélgetésünk közben nem emlékszem majd valamire, vagy a fonalát vesztem annak, ne sürgess vagy türelmetlenkedj, hanem adj egy kis időt, hogy rájöjjek magamtól. Úgy sem a beszélgetés a fontos, hanem az, hogy, együtt lehetünk, és időt szentelünk egymásra.
Ha nem lesz étvágyam, mert ilyen is lesz ám, sose erőszakold nekem az evést. Nagyon jól tudom mikor és mennyit kell ennem.
Ha lábaim belefáradnak, mert ez is el fog jönni, ne engedd majd, hogy sokat gyalogoljak, légy támaszom, fogd meg a kezem, ahogy én is fogom majd a tiedet, amikor az első lépéseidet teszed életedbe.
Ha majd eljön az időm,( amit megsúgok majd neked), hogy nem még akarok élni, ne mérgelődj ezen, az úgy is meg kell történjen, akármilyen rosszul is fog esni,.. neked is. Meg kell majd értsd, el kell majd fogadd, hogy az már túlélése és nem megélése életemnek. Ne gondold, hogy a sok hibáim mellett, nem mindig a javadat akartam, gondolván, hogy még tudok, és nem csak akarok, segíteni neked.
Ne zavarjon majd, hogy körülőtedd forgolodok, esetleg lábatlankodom, mert ez a szeretetem kifejezése irántad, az akaratom, hogy minél többet veled legyek, és ne érezzem elhagyatottnak, hasznavehetetlennek magam, valamint próbálj majd elfogadni, úgy ahogy vagyok, a hibáimmal és jó vagy rossz természetemmel együtt.
Adj rá lehetőséget, hogy szeretetben fejezzem be életem útját e földön, és én minden tetted egy kedves- szerető mosollyal fogom megjutalmazni.
Megértettél?..... Úgy legyen,.... kérlek.

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: türelmetlenkedj, beszélgetésünk, természetemmel, elhagyatottnak, elsajátítását, lábatlankodom, morfondírozom, megjutalmazni, belefáradnak, megtanítalak, mondanivalóm, szeretetben, gyalogoljak, felemésszem, lehetőséget, megértettél, beszélgetés, szappanhab, körülőtedd, öltözködni, forgolodok, szeretetem, tanittalak, öltözködöm, viselkedni, kitalálnom, szentelünk, erőszakold, kifejezése, belealszol, szégyeníts, lépéseidet, elolvasnom, letusoljak, akármilyen, türelemmel, kicsit megérteni, modern technika, cipőd befűzni, fonalát vesztem, első lépéseidet, javadat akartam, szeretetem kifejezése, kedves- szerető,
lovaszmarika (#1)   2012-05-15 12:55:26
Kedves Tomy! Nem csodálom, hogy ilyen szép remeket alkottál a képhez, ilyen megfordul az ember fejében, ha egy ehhez hasonló képet, vagy élethelyzetet lát. Tegnap elvoltam SZTK-ban, ott láttam egy hölgyet, aki a mellette ülővel kezdett - elég hangosan - beszélgetni. Mondotta, hogy ő mindenkivel szeret kommunikálni, egyedül van, a férje épített valamit, de nem élvezhette, mert meghalt, ő meg itt maradt, 80 éves, mondta, és nem nézett ki annyinak, mert ő szeret fürdőkbe járni, emberekkel társalogni, mert ez élteti. Imád vasalni, a menye még sohasem vasalt, azt mindig ő szereti megcsinálni.
Én magam is elnézem a fiatalokat. Sokan mondják, hogy a tanárnő nem öregedett, ha a volt tanulóimmal találkozom. Ha reklám céljából felhívnak, az életkoromra kérdeznek, azt mondják, hogy fiatalabbnak gondoltak a hangom alapján.
Vagyis: Foglalkoztat az öregség, az elmúlás, ahogy szépen megfogalmaztad. Mi lenne, ha én is kitenném a blogomba?
Gondolom, nem tiltakozol ellene, olyan megható az az irás.
Üdv. Marika
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Png kutya  Makszim Gorkij gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete-erdő desszert  Adakozás  Png telefon  Hiányzik  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Leonardo da Vinci gondolata  Albert Einstein gondolata  Alvó cicák  Boldog születésnapot a ma ünne...  Mi lenne ha  Nem méltó hozzád  Akik bántanak téged  Szép estét kedves látogatóimna...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Tavaszi kép  Reménység és erő Krisztustól e...  Reggel van  Fekete-erdő desszert  Png ház  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Szép álmokat!  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Png telefon  Akarat  Paul David Tripp Április 20  Nem méltó hozzád  A televizió nem a kultúrát kép...  A Megváltó szolgálatában  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Alázat  Egy lelki imádság  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png kislány  Németh László tollából  A kételkedés kezelése  Adakozás  Kellemes délutánt kívánok  Kövesd a cowboyt!  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Akarat  Éretlen vers  Nem számIt  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Popper Péter szavai  Hazára minden embernek szükség...  Adakozás  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Minden harmadik...  Hogy lehet megtartani  A televizió nem a kultúrát kép...  Segítsük barátainkat, hogy meg... 
Bejegyzés Címkék
kicsit megérteni, modern technika, cipőd befűzni, fonalát vesztem, első lépéseidet, javadat akartam, szeretetem kifejezése, kedves- szerető, türelmetlenkedj, beszélgetésünk, természetemmel, elhagyatottnak, elsajátítását, lábatlankodom, morfondírozom, megjutalmazni, belefáradnak, megtanítalak, mondanivalóm, szeretetben, gyalogoljak, felemésszem, lehetőséget, megértettél, beszélgetés, szappanhab, körülőtedd, öltözködni, forgolodok, szeretetem, tanittalak, öltözködöm, viselkedni, kitalálnom, szentelünk, erőszakold, kifejezése, belealszol, szégyeníts, lépéseidet, elolvasnom, letusoljak, akármilyen, türelemmel, elfogadni, életemnek, hibáimmal, gondolván, mérgelődj, mosollyal, megérteni, harcaidat, emlékszem, megértsem, ismételem, állandóan, történjen, viceidben, szeretsz, megsúgok, ugyanazt, siettesd, támaszom, étvágyam, megvívni, magamtól, rájöjjek, valamire, lehetünk, szemedbe, angyalom, egymásra, fejezzem, igazából, életedbe, megélése, hallgasd, valamint, zavarjon, segíteni, többször, technika, túlélése, akaratom, fonalát, szerető, leeszem, élettel, eszedbe, próbálj, akartam, érezzem, sürgess, esetleg, vesztem, öregnek, mellett, javadat, irántad, dologra, irántam, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 803 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 321
  • e Hét: 745
  • e Hónap: 1659
  • e Év: 12418
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.