Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gondolatok a kommunizmus áldozatainak emléknapján
  2014-02-24 23:15:26, hétfő
 
   
  Bizony, bizony, nem itt tartanánk, ha képesek lettek volna - a szocializmusnak nevezett társadalmi formációt kiszolgáló- annak neveltje -értelmiségijei - egy erős nemzetállam újjáépítésére és megszervezésére 1990-ben! Mert, valójában a szocializmus haszonélvezői voltak és vannak még mindig ,,ünnepi" megemlékező helyzetben! Azok, akik 1990-ig a munkás-parasztság nevében gyakorolták a hatalmat. Majd belőlük lett a legvadabb újgazdag kapitalista! Ezen értelmiségiek rendelkeztek anyagi- tudásbéli- és kapcsolati tőkével, amit átmentettek és kamatoztattak a rendszerváltozásnak hazudott állampuccsban. Minden fontosabb volt nekik, mint a hazájuk és benne élő munkás-parasztság ezért nem lehet azon csodálkozni, hogy:
- elmulasztották a legfontosabbat:, mégpedig a TISZTA FEHÉR LAPPAL való kezdést;
- elmulasztották pl. az 1949. évi XX. törvény hatályon kívül helyezését
- és ezzel egy-időben a történelmi alkotmány jogfolytonosságának helyreállítását.


A TISZTA FEHÉR LAPPAL (TABULA RASA) VALÓ KEZDÉSHEZ BE KELLETT VOLNA VALLANI A MÚLT BŰNEIT!!!

HELYETTE EGÉSZEN MÁS TÖRTÉNT...

Legkésőbb 1990-ben be kellett volna vallani, hogy magyarok százezreit irtották ki a recskihez hasonló haláltáborokban 1945 után!!!!

Az elmúlt 69 évben, pedig semmit nem tudhattunk meg minderről és még a mai napig is el kell(?) fogadnunk, hogy az elmúlt - rendszerváltozásnak hazudott - húszonnégy évben is un. kompetens személyiségek ,,ünnepeljenek" az áldozatokra emlékezve!!!
http://tortenelemportal.hu/2010/09/a-recski-munkatabor-aldozataira-emlekeztek/

El kell fogadnunk, mert ezt a személyiséget is az 1956-os forradalom és szabadságharc idején a Budapesti Forradalmi Bizottság és az Értelmiségi Forradalmi Tanács tagja volt. Akit, emiatt 1957 januárjában elbocsátottak, letartóztattak, majd Kistarcsára internálták, és szabadulásától 1959 végéig rendőri felügyelet alatt állt.
http://www.parlament.hu/kepviselo/elet/b001.htm

Hogyan lehetséges az, hogy neki mindezt megbocsátotta az a kádári hatalom, amelyik oly ádázul agyonhallgatta és negatívan diszkriminálta rabtársait - és azok hozzátartozóit - minden létező módon? Hogyan lehetséges, hogy ő, mint vendéglátós vezérigazgató oly hűséges kiszolgálója lehetett a kádári suttyomterrornak, majd 1990. május 30-tól 1990. július 23-ig a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára lehetett és július 23-tól december 21-ig a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszterként pont ő szervezze újjá a kémelhárítást és a hírszerzést?
http://www.parlament.hu/kepviselo/elet/b001.htm

Hogyan lehetséges, hogy a mai napig mindent megtehet azért, hogy ezekben a haláltáborokban kiszenvedettek utódai soha semmit meg ne tudjanak rokonaik szenvedéseiről (Lásd: Bóna Rudi történetét!) és arról, hogy miattuk volt egész életükben a negatív megkülönböztetés (diszkrimináció) az osztályrészük még 1990 után is!!!

Hogyan lehetséges, hogy soha semmiféle kárpótlásban nem részesülhettek ezek az utódok, akiknek akár feleségként, akár menyasszonyként, akár a gyermekükként titkos gyászban és a társadalom peremére szorítottan kellett leélniük az életüket? Mert nem csak a recskihez hasonló haláltáborok lakóinak jelentett és jelent a mai napig priuszt, hanem az utódaik számára is. Ez a legálságosabb bűn, amit elkövethetnek velünk: utódokkal szemben!!!


Ki kell végre mondani, hogy a kommunista eszmék jegyében is milliókat irtottak ki a világ számos országában, köztük Magyarországon is!


Ráadásul, ez a népirtás nem egy-két évig tartott, hanem évtizedekig. 1956-ig sikerült likvidálniuk, illetve "átnevelniük" kommunistáéknak - bolsevik mintára - az "osztályidegennek" kikiáltott "burzsuj-reakciós elemeket".

Az 1956-os forradalom és szabadságharc utáni megtorlással, pedig végleg megsemmisítették a polgári demokráciáért, az emberi szabadságjogokért harcolókat.

Mert, akit nem akasztottak föl, hanem életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek - az, ha megélte a szabadulást - valójában soha többé nem lehetett szabad!!!
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog
Halálraítélt, belső-emigránsként kellett meghalnia, mint számkivetettnek!!!

Mi lett a sorsuk családtagjaiknak?

Ugyanaz, mert a magyar családok és családtagok is belső emigránsként kellett, hogy tengessék az életüket, mert a politikai diktatúra kidolgozta és "sikerrel" alkalmazta velük szemben a negatív megkülönböztetés (diszkriminációs kontraszelekció) minden formáját.

Ha valakinek eszébe jut meglátogatni a 300-301-es parcellát a Köztemetőben, akkor az odavezető közel 3 km-es gyalogút végében jobbról-balról látható bozótosban sok a virágcsokor és mécses.

Gondoljatok ezekre a máig TEMETETLEN, ELFELEJTETT HŐSÖKRE, akiket azóta sem temettek el méltó módon és a rokonok, ismerősök is titokban visznek virágot a jeltelen tömegsírokra.

Tudd meg utókor, hogy az a bozótos, bokros terület tömegsírokat takar a mai napig!!!

Gondoljatok azokra is, akiket 1990-ben munkás-paraszt státuszban ért a rendszerváltozás neveztű változás!!! Gondolj rájuk, mert ők kerültek elsőként az utcára, mert kiprivatizálták magáncélra a magukat baloldalinak hazudó politikusok a gyárakat, üzemeket!
Ezek a munkások váltak elsők között hajléktalanná!!!
Nekik nem volt semmi lehetőségük, mert nem rendelkeztek sem anyagi- sem kapcsolati sem tudásbéli tőkével!!! Ők azok, akikkel megteltek a magyar temetők!!!

Ők is a kommunizmus áldozatai!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megsemmisítették, megkülönböztetés, osztályidegennek, rendszerváltozás, családtagjaiknak, suttyomterrornak, tortenelemportal, kommunistáéknak, miniszterelnöki, megszervezésére, menyasszonyként, diszkriminációs, haláltáborokban, számkivetettnek, életfogytiglani, kontraszelekció, kiprivatizálták, szocializmusnak, helyreállítását, szabadulásától, szenvedéseiről, letartóztattak, részesülhettek, magyarországon, diszkrimináció, kiszenvedettek, legfontosabbat, elmulasztották, hozzátartozóit, értelmiségijei, agyonhallgatta, diszkriminálta, legálságosabb, személyiséget, személyiségek, elkövethetnek, szocializmusnak nevezett, erős nemzetállam, szocializmus haszonélvezői, munkás-parasztság nevében, legvadabb újgazdag, történelmi alkotmány, recskihez hasonló, elmúlt –, áldozatokra emlékezve, 1956-os forradalom, kádári suttyomterrornak, haláltáborokban kiszenvedettek, negatív megkülönböztetés, gyermekükként titkos, társadalom peremére, kommunista eszmék, TISZTA FEHÉR LAPPAL, TABULA RASA, VALÓ KEZDÉSHEZ BE KELLETT VOLNA VALLANI MÚLT BŰNEIT, HELYETTE EGÉSZEN MÁS TÖRTÉNT, Budapesti Forradalmi Bizottság, Értelmiségi Forradalmi Tanács, Miniszterelnöki Hivatal, Bóna Rudi, ELFELEJTETT HŐSÖKRE, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kerüld el az evangélium örömén...  Akarat  Png kutya  Hogy lehet megtartani  Szabolcska Mihály – Ákác...  Paul David Tripp Április 20  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Krisztinától  A másik dolog,  Akarat  Tanuld meg ezt a versemet  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png fotel  képre írva  Elköszönt  Mi lenne ha  Albert Einstein gondolata  Alázat  Adakozás  Akarat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  s immár én is felragyogva, ért...  Albert Einsteinről  A Megváltó szolgálatában  Png lepke  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Hazára minden embernek szükség...  Esti kép  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Elköszönt  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Fekete István - Akác  Alázat  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Jó éjszakát  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Nevem  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Alvó cicák  Őrizkednünk kell...  Nagyi telefonál  Png virág  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Akarat  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Alvó cicák  képre írva  Png virág  Nevem  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Png telefon  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nem számIt  Soha ne kedvezz...  Adakozás  Akarat  Tavaszi kép  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Hiányzik  Png ház  Fekete István - Akác  Png rózsa csokor  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Hiányzik  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Őrizkednünk kell...  Png csokor 
Bejegyzés Címkék
szocializmusnak nevezett, erős nemzetállam, szocializmus haszonélvezői, munkás-parasztság nevében, legvadabb újgazdag, történelmi alkotmány, recskihez hasonló, elmúlt &#8211, áldozatokra emlékezve, 1956-os forradalom, kádári suttyomterrornak, haláltáborokban kiszenvedettek, negatív megkülönböztetés, gyermekükként titkos, társadalom peremére, kommunista eszmék, világ számos, polgári demokráciáért, emberi szabadságjogokért, sorsuk családtagjaiknak, magyar családok, politikai diktatúra, 300-301-es parcellát, odavezető közel, jeltelen tömegsírokra, rendszerváltozás neveztű, magukat baloldalinak, munkások váltak, magyar temetők, kommunizmus áldozatai, megsemmisítették, megkülönböztetés, osztályidegennek, rendszerváltozás, családtagjaiknak, suttyomterrornak, tortenelemportal, kommunistáéknak, miniszterelnöki, megszervezésére, menyasszonyként, diszkriminációs, haláltáborokban, számkivetettnek, életfogytiglani, kontraszelekció, kiprivatizálták, szocializmusnak, helyreállítását, szabadulásától, szenvedéseiről, letartóztattak, részesülhettek, magyarországon, diszkrimináció, kiszenvedettek, legfontosabbat, elmulasztották, hozzátartozóit, értelmiségijei, agyonhallgatta, diszkriminálta, legálságosabb, személyiséget, személyiségek, elkövethetnek, szabadságharc, értelmiségiek, elbocsátottak, kémelhárítást, miniszterként, megbocsátotta, vezérigazgató, gyermekükként, osztályrészük, állampuccsban, kamatoztattak, újjáépítésére, hajléktalanná, demokráciáért, haszonélvezői, szocializmus, emigránsként, halálraítélt, meglátogatni, kiszolgálója, ünnepeljenek, rendelkeztek, baloldalinak, tömegsírokat, kárpótlásban, tömegsírokra, köztemetőben, államtitkára, likvidálniuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 365
  • e Hét: 2075
  • e Hónap: 10679
  • e Év: 46620
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.